eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
#غذا_با_نان_تست
غذا با نان تست سلام امروز یه غدای راحت و سه سوته با نون تست آوردم . مواد میانی دل به خواهی هر چی دوست دارید می تونید استفاده کنید 😊🌹 پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد جعفری خرد شده 2 تا 3 ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان تست یک بسته نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم رب گوجه 1 ق غ پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده ریختم و تفت دادم . گوجه فرنگی رو رنده کردم و اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن هم ریختم و رب گوجه اضافه کردم و تقت دادم . جعفری خرد شده رو هم اضافه کردم و از حرارت برداشتم . ظرفم رو کمی چرب کردم یکلایه نون تست چیدم ( یک کم شیر ریختم که نرم بشه قابل حذف ) و روش از مواد گوشتی ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم و به همین شکل لایه بعدی رو چیدم . در آخر کمی روش پنیر پیتزا ریختم و در فر 180 درجه ، 20 تا 25 دقیقه قرار دادم و بعد روش کمی سس گوجه ریختم . 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#نون_خامه_ای
آب یک لیوان شکریک قاشق غذاخوری روغن جامدیاکره ۵۰گرم یادوقاشق غذاخوری آرد یک لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری تخم مرغ بین ۳تا۴عدد خامه زده شده ۳۰۰تا۴۰۰گرم آب وشکروروغن رومیزاریم روی حرارت وقتی شروع کردبه ریزجوش زدن آردروبه یکباره اضافه میکنیم خمیرروچندباربازوبسته میکنیم (داغ زدن) حدودابین ۵تا۸دقیقه زمان میبره میزاریم تایکمی سردبشه تخم مرغها رودونه دونه اضافه کرده بهش وانیل وبکینگ پودررو هم میکنیم تخم مرغ آخرروبایدبااحتیاط اضافه کنید برای من ۳تاونصفی تخم مرغ مصرف شد اگرخیلی خمیرتون سفت بودتخم مرغ اخررواضافه کنید اگرخیلی شل بودنزنین موادروداخل قیف که ماسوره گزاشتین بریزین (نوع ماسوره مهم نیست) داخل سینی کاغذروغنی میزاریم موادرو روی کاغذپایپ میکنیم داخل فرازقبل گرم شده میزاریم ۱۵دقیقه اول با حرارت بالا وبعدازاون حرارت روکم میکنیم واجازه میدیم تاپخت نونها کامل بشه ازفردرمیاریم میزاریم کاملاسردبشه پشت نونهارویک سوراخ کوچیک ایجادمیکنیم وداخلشوباخامه فرم گرفته پرمیکنیم روی نونهارومیتونیدباشکلات آب شده تزیین کنید حرارت اولیه فرخیلی مهمه فرروازقبل بادرجه ۲۰۰بمدت یکربع گرم میکنیم سینی روداخل فرمیزاریم باهمون حرارت ۲۰۰یکربع باشه بعدحرارت روکم میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 چیا میخوایم؟ سیب ۵-۶عدد تخم مرغ ۲عدد شیر ۱۰۰میل آرد ۷۵گرم وانیل ۱/۴ق چ بکینگ پودر ۴گرم
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر .....۲ لیوان خامه....۲قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری شکر ......نصف پیمانه موز .......۲ عدد خرد شده پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری آب سرد......۱پیمانه طرز تهیه : شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه. مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده و لاکچری مواد لازم: ۶ عدد موز ۶ قاشق سوپ خوری نوتلا نعناع و تمشک یا توت فرنگی برای تزئین روش تهیه: موزها را کاملا له میکنیم. نوتلا و موزهای له شده را مخلوط میکنیم. مخلوط را ۴ ساعت در فریزر میگذاریم تا یخ بزند. بعد گیلاسهای حاوی دسر را با چند برگ نعنا و تمشک یا توت فرنگی تزئین میکنیم. عالی و فوق العاده
امروز برایتان اینگونه آرزو میکنم ان شاءالله خدا در خونه تک تک تون بزنه بگه امروز نوبت خواسته ها و آرزوهای شماست و توشه ای پرازخیر و برکت شوق زندگی حس خوشبختی روزگار آرام و عاقبت بخیری بیاره 🌞صبحتون بخیر🌞 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبــــحے ڪه به لبخند تو آغاز نگردد با غمـزه ے چشــمان تو غمّاز نگردد خورشید همان به ڪه بر این خاک نتابد صد سال دگر چشم فلک باز نگردد ... سلام صبح آدینه تون بخیر قطره بارانی ها🌺
آشپزخانه من 👩‍🍳
#تیرامیسو
تیرامیسو هم دسر شیک و خیلی خوشمزه ای هم درست کردنش راحته تیرامیسو مواد لازم برای کرم تیرامیسو پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه یک بسته دویست گرمی پودر قند سه ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ بیسکویت لیدی فینگر یک بسته کافی میکس یک بسته +یک‌لیوان آبجوش تمام مواد کرم رو مخلوط با همزن بزنید یکدست بشه بعد دو قسمت کنید به یک قسمت پودر کاکائو الک کنبد و اضافه کنید برای قالب این مدل تیرامیسو میشه از قالب کمربندی یا رینگ استیل استفاده کرد کافی میکس رو با آبجدش مخلوط کنید بزارید خنک بشه و بیسکوییت لیدی فینگر رو داخل کافی میکس بزنید و مثل فیلم دور و کف قالب قرار بدین دسر که آماده شد داخل یخچال دو سه ساعت قرار بدین خودش رو بگیره و بعد سرو کنید 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#کنوفه_پنیری
از خوشمزه ترین ها همین کنوفه پنیری مواد لازم👇 تل کادایف:100گرم(تازه ) کره:50 گرم زعفران دم کرده:2ق.غ پنیر موزارلا:به مقدار دلخواه مغز گردوی خورد شده:به مقدار دلخواه مواد لازم برای شربت: شکر:1لیوان سرخالی آب:دو سوم لیوان زعفران دم کرده:2ق.غ گلاب دو ق غ هل یک ق چ رشته های کادایف حتما باید تر باشه و خشک نباشه...رشته ها رو با چاقو برش بدین زعفران دم کرده و کره آب شده بهش اضافه کنید خوب ورز بدین تمام رشته ها آغشته به کره بشه مواد شربت رو مخلوط بزاربد روی حرارت شکر حل بشه و بزاربد خنک بشه قالب رو با کره چرب کنید نیم از رشته ها رو بریزید پنیر موزارلا و گردو رو بریزید حتما یکسانت با لبه ها فاصله داشته باشه تا نسوزه خوب فشار بدین با دست یا قاشق منسجم بشه روی حرارت بزارید کمی کره آب شده روش بریزید و یک ربع بعد برگردانید و چند دقیقه هم اونطرف سرخ شد خاموش کنید و سریع شیره سرد رو اضافه کنید و بعد داخل قالب سرو کنید 🌟