19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاگینه_قاشقی
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم برای ۲۵ الی ۳۰ عدد خاگینه:
تخم مرغ :۲ عدد
وانیل و پودر هل:۱ ق.چ
ماست پر چرب:۲ ق،غ
آرد:۳ ق،غ
بیکینگ پودر:۱ق.م
زعفرون
مواد لازم برای شیره:
شکر:۱ لیوان
آب:۲ لیوان
هل
گلاب
زعفرون
نکات:
شیره خاگینه رو بذارین قشنگ بجوشه تا غلیظ شه اگه خیلی آبکی باشه خاگینه هاتون خمیر میشه
⠀
و تخم مرغهارو خوب بزنید تا حجیم شه
⠀
برای اینکه شیره خوب به جون خاگینه بره شیره رو بذارین خنک شه و خاگینه هارو داغ داغ داخل شیره بندازین چند دقیقه بمونه کافیه
🌟
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
چیز کیک لوتوس
۲ بسته بیسکویت پتی بور پودر کنید
۱۰۰ گرم کره ذوب شده را اضافه کنید
رینگ کمربندی، بیسکویت ها را داخل رینگ که تلق گذاشتید بریزید و با گوشتکوب منسجم کنید
۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید
۱/۳ لیوان آب سرد با ۲ ق پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کنید
۱ بسته پنیر خامه ای، ۱ بسته پنیر ماسکار پونه، ۱ بسته خامه، ۴ ق پودر قند، ۱ ق چ وانیل، ۲ ق غ کرم بیسکویت لوتوس یا لت آس با همزن بزنید تا یکدست بشه
تو ۲ مرحله پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید
حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره
۲ ق کرم بیسکویت را با آبجوش مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه
قالب را جدا کنید و کرم روش بریزید
با بیسکویت تزئین کنید
♥️
آشپزخانه من 👩🍳
. #کیک_شکلاتی 👆👇
#کیک_شکلاتی
🥳🥳🥳🥳🥳
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲ لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر کاکائو ۳ ق غ سر پر
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر ۲ ق م
#سس_شکلات
شیر یک و نیم لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۲ق غ
۱۵۰ گرم شکلات تخته ای تلخ یا شیرین (من شیرین ریختم)
سس شکلات خنک و یا ولرم و روی کیک داغ بریزین
دمای فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ دقیقه ،،فر از یک ربع قبل گرم کنید
این کیک روی گاز تو تابه هم میتونین درست کنین حتما دمکنی و شعله پخش کن بزارین بمدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
۳۰ دقیقه ی اول در تابه رو باز نکنین و بعد با سیخ چوبی چک کنین
ترکیب آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و حتما ۳ بار الک کنیم
🌟
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سوپ_ورمیشل👩🍳
مواد لازم:
هویج یه دونه
سیب زمینی یه دونه
سینه مرغ یه نصفه
زرشک دلبخواه
پیازچه دلبخواه
پیاز یه دونه
جعفری مقدار دلبخواه
نمک و زردچوبه و فلفل کمی
پودر سیر دلبخواه
آبلیمو
رب یه قاشق پر
ورمیشل یا رشته سوپ یک و نیم مشت
روغن یا کره کمی
🌟
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ذرت_مکزیکی
موادلازم:
کنسرو ذرت یا ذرت :۱عدد
نکته اگر از خود ذرت استفاده میکنید حتما پخته شود
کره:۲۰گرم
قارچ:۵عدد
پنیر خامه ای:۵۰گرم
شیر:۵۰گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ادویه:ایتالیایی و پیاز جعفری
🌟
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت آرامبخش بهارنارنج
بهار نارنج آرامش بخش ، تسکین دهنده اعصاب ، تسکین دهنده دل درد و معده درد و کلی خواص فراوان داره .
یه شربت ساده و راحت که برای رفع این روزهای بهار و مدتی بعد در تابستان فوق العاده است ☺️
🌸🍃
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت
• این مدلی پیراشکی گوشت درست کن هم خمیرش راحت و بی دردسر هم جذب روغن کمی داره و سریع درست میشه
.
شش عدد سیب زمینی متوسط رو بپزید و پوست بگیرید یک عدد تخم مرغ دو ق چ نمک یک ق چ زردچوبه و کمی آویشن و فلفل سیاه و پودر سیر بزنید و یک لیوان آرد نانوایی خواستین کمی جعفری خرد شده رو فلفل دلمه ای بزنید ورز بدین خمیر جمع بشه اگر شل بود باز هم آرد بزنید
مثل فیلم پیراشکی رو بپیچید و داخل روغن کم سرخ کنید
🌟
16.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_مرغ_وکشمش
سینه مرغ ۱ عدد
کشمش ۱ استکان
پیاز ۱ عدد درشت
ادویه
نمک
فلفل
پودر هل
دارچین
زعفران
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_گوجه🍅
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
🌟