فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال مرغ تنوری
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
مواد لازم:
بال مرغ🍗 2.5 کیلو
2 قاشق چایخوری پودر سیر🧄
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز🌶
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه🌶
1/2 قاشق غذاخوری سس سویا🥄
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
1/2 آب لیمو🍋
نمک🧂
مواد لازم برای سس
2-4 فلفل هابانرو🌶(فلفل هندی)
قسمت سبز ساقه پیازچه🌱
8 تا 10 تیکه انبه🥭
5-6 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای🍚
1/3 فنجان سرکه سفید🍇
1 حبه سیر🧄
1/2قاشق چایخوری پودر سیر🧄
1/2 قاشق چایخوری نمک🧂
2-3 قاشق غذاخوری روغن
🌟
13.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب کوبیده ی مرغ
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم برای ۳ نفر:
مخلوط سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم 🍗
آرد سوخاری ۵-۶ ق غ 🍘
پیاز ۱ عدد متوسط 🧅
سیر ۲ حبه 🧄
فلفل کاپی ۳ عدد متوسط 🌶
گشنیز و جعفری ۱ مُشت ☘️🍀
روغن زیتون ۵ ق غ 🫒
نمک نصف ق غ 🧂
فلفل سیاه نصف ق غ 🌶
فلفل پول بیبَر ۱ ق غ 🌶
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#کوکو_پیازچه 👆👇
کوکو پیازچه
می تونید داخل این کوکو از مرغ هم حتی استفادا کنید و یا حتی سیب زمینی نریزید
برای ۳ نفر
پیازچه ۲۰۰ گرم (حدودا ۲۰ عدد)
جعفری خرد شده ۲ ق غ (قابل حذف)
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
نمک و زردچوبه و زعفران و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه رو پاک کردم و شستم و ریز خرد کردم . جعفری رو هم خرد کردم . داخل طرفی ریختم .
سیب زمینی رو آبپز کردم و وقتی خنک سد رنده کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و اگر دوست دارید کمی زعفران هم میشه داخلش ریخت .
تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم .
بهتره نیم الی یک ساعتی داخل یخچال مواد رو بزارید تابه رو گرم کردم و روغن ریختم و بعد مواد کوکو رو ریختم و صاف و یکدست کردم . یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . حرارت هم رو به کم باشه .
و بعد برش دادم .
🌟
31.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_لیته
بادمجان دو کیلو
هویج پنج عدد متوسط
سیر بک بوته
سبزی های معطر یک پیاله سوپخوری خرد شده (نعنا ترخون مرزه شوید و ریحون
از سبزی خشک هم میشه استفاده کرد)
سرکه قرمز یا سفید به اندازه ای روی مواد و بگیره
نمک و گلپر و زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز به اندازه نیاز
سیاه دانه دو قاشق غذاخوری (اختیاری)
بادمجان و هویج و سیر و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید بعد سبزی و ادویه ها و نمک و ... اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد سرکه رو بریزید و داخل شیشه های خشک تمیز بریزید یک هفته بعد امادس🥰
✅میتونید یک سوم سرکه آب جوشیده سرد اضافه کنید
✅میتونید بادمجان ها رو با کمی سرکه بپزید
✅اگر چرخ گوشت و غذاساز نداشتین با دست ریز خرد کنید
✅اگر دوست داشتین میتونید بادمجان ها رو کبابی کنید
✅من از هویج و بادمجان خام استفاده کردم
.💓