eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا خوردی بندری با ترکیب سس فلفل تند🌶 رافانو با بندری عالی میشه😍🤌 📝چیزایی که لازم دارین ۲.۳ تا دونه پیاز نصف پیمونه اب روغن ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ فلفل قرمز نمک ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی نون بولکی یا باگت گوجه و خیار شور سس فلفل تند 🌟
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای کوفته تعداد پنچ نفر : برنج پخته شده دو پیمانه گوشت چرخ کرده دویست گرم تخم مرغ دو عدد پیاز درشت یک عدد رنده درشت بزنید شوید تازهصد گرم جعفری تازه صد گرم فلفل کاپی قرمز دو عدد (جایگزین فلفل دلمه قرمز ) فلفل دلمه سبز یک عدد نمک به مقدار دلخواه زردچوپه یک قاشق چایخوری پودرتخم گشنیز نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف چایخوری ادویه کاری یک قاشق چایخوری پودر گوجه یک قاشق مربا خوری (به دلخواه ) پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه دو قاشق غذا خوری سس هالوپینو سحر یک قاشق غذاخوری (جایگزین هر سس تندی که دوست داشتین ) روغن به مقدار لازم آب جوش پارت اول 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ی شیرینی راحت و خوشمزه رو واستون آوردم ک واسه عیدم فکر میکنم خیلی خوب باشه😍😋. 200 گرم کره نرم شده رو با همزن برقی بزنید ک کرم رنگ و روشن بشه و حجم بگیره درست مثل فیلم حالا 100 گرم پودر قند رو به کره اضافه میکنیم و دوباره میزنیم دوتا سفیده تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. الان باید رنده پوست یدونه لیمو،300 گرم آرد و ی کوچولو نمک اضافه کنی و با دور کند همزن هم بزنی تا خمیر یکدست و مناسبی بدست بیاد(حواستون باشه ک کیفیت آردها با هم فرق دارن مس تو اضافه کردنش دقت کنید) حالا خمیر آماده شده رو بریزید تو قیف و با ماسوره ستاره یا هر مدلی ک دوست دارید پایپ کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و و از خمیر شیرینی با رعایت فاصله رو کاغذ پایپ کنید حالا وسط هر شیرینی رو با انگشت گود کنید و توش نربا یا مارمالاد بریزید و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 18 تا 20 دقیقه دقت کنید زیاد تو فر نمونه ک خشک بشه در انتهای پخت شیرینی تو فر بافت نرمی داره ولی وقتی سرد بشه بافت ترد پیدا میکنه. نوش جونتون❤ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅موادلازم: 🌈مرغ چرخ کرده (مخلوط سینه وران مرغ یافقط سینه) من۲تاسینه و۱ران مرغ برداشتم ولی شما۱سینه و۱ران باتوجه به تعدادنفراتتون میتونین بردارین 🌈پیازرنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈سیررنده شده۲حبه 🌈فلفل دلمه ای رنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈آردنخودچی یاسوخاری برای انسجام۲ق غ 🌈تخم مرغ۱عدد 🌈زعفران غلیظ دم کرده 🌈ادویه،نمک،فلفل،،زرچوبه،آویشن به مقدارلازم ____ ✅موادمیانی رولت: 🌈 هویج پخته ی آب پزشده۱عدد 🌈پیازداغ 🌈گردوخوردشده 🌈زرشک 🌈جعفری تازه یاسبزی خشک معطر ____ ✅موادلازم برای سُس 🌈رب گوجه فرنگی۲-۳ق غ 🌈نمک وفلفل 🌈۲آبلیمو 🌈آب جوش۱ لیوان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: کدو سبز 2 عدد 250 گرم فیله مرغ چرخ کرده 1 عدد پیاز فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز نصف 1 حبه سیر نصف پیمانه سس گوجه فرنگی نمک، فلفل، فلفل دلمه ای، فلفل دلمه ای، کاری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری کره برای سس بشامل👇 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد 1 لیوان آب شیر نمک، فلفل، جوز هندی پنیر چدار رنده شده ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم کره آب شده پنج قاشق برای شربت: آب ۴ لیوان شکر ۳ لیوان ۱/۴ آب یک لیمو طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید) اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋 🌟