#شیرینی_نخودچی_بدون_فر 😋
آرد نخودچی یک لیوان + سه ق غ
پودر قند دوسوم لیوان
پودر هل یک ق م
روغن جامد یا کره نصف لیوان ( یا مخلوطی از هردو)
🔸آرد نخودچی و میزاریم رو حرارت تفت میدبم تا بوش بلند شه خوب تفت بخوره شیرینی خوشمزه ای دارین بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند(الک کنید) و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن و کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید
نکته : روغن و کم کم اضافه کنید ممکنه روغن کمتری به خودش بگیره چون آرد ها باهم متفاوت هستند طوری باشه مواد رو تو دستتون بتونید گرد کنید پس یکباره نریزید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی
📽 آموزش #شیرینی_مشهدی 😋👆
#شیرینی_عید_نوروز 🍪
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظرتون اینخوشمزه میشه؟
من یه بار همینترکیباتو سرخ کردم،بدون نون،خوشم نیومد خیلی.به خاطر پیازش فقط!!
چون خوب نپخته بود.به نظرم پیازو جدا سرخ کنین.بعد بامواد دیگه قاطی کنین.👍🏻👍🏻
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#شیرینی_پسته 🥯 😋
▫️آرد ۱۷۰ گرم
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️پودرقند ۱۰۰ گرم
▫️کره ۱۱۰ گرم
▫️پودرهل ۱/۴ ق چ
▫️پودر پسته ۱۰۰ گرم
🔸۱- کره و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم و سبک بشه
۲- زرده و پودر هل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم
۳-پودر پسته و رنگ سبز( دلخواه) اضافه میشه و آرد هم کم کم اضافه میکنین و هم میزنیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم آرد زیاد باعث خشک شدن خمیر میشه
۴- خمیر رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم
۵- خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم
تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه
شیرینی نباید رنگ بگیره
❌اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر خشک بود میتونین دو ق روغن مایع اضافه کنین
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#تزیین_میوه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#دسر_عربی 🍨 😋
▫️پودر کرم کارامل یک بسته
▫️شیر 2 لیوان
▫️بیسکویت پتی بور یک بسته
▫️خامه صبحانه یک بسته
▫️نسکافه یک ق م
▫️پودر ژلاتین 2 ق م
🔸خب اول پودر کرم کارامل رو توی شیر میریزیم و میذاریم روی حرارت تا حل بشه بعد ژلاتین رو توی چهار تا قاشق اب به روش بن ماری حل کرده و به کرم کارامل اضافه میکنیم حالا مواد رو توی مخلوط کن میریزیم و همینطور که داغه بیسکوییت ها رو توش خرد میکنیم .من از پتی بور شکلاتی استفاده کردم.وقتی که بیسکوییت ها کاملا مخلوط شد خامه و نسکافه رو اضافه میکنیم و یک پالس دیگه میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن.دسر رو توی قالب میریزیم و دو سه ساعت زمان میدیم تا خوب ببنده.
بعد از اینکه کاملا خودشو گرفت از قالب در میاریم و تزیینشون میکنیم.
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعا مےکنم
براےاونایے
کہ خیلےﮔﺮﻓﺘﺎﺭﻥد
خیلے ﺩﻟﺸﮑﺴﺘﻦ
خیلےتنهان
خیلےﻋﺎﺷﻘﻦ...
ﺧﺪﺍیا هواے
ﺩﻻﺷﻮﻧﻮ داشتہ ﺑﺎﺵ
ﺩﺳﺘﺸﻮﻧﻮ ﺑﮕﻴﺮ
وحاجت هاشون رواکن
شبتون آروم
✿┅ ❀❤️❀ ┅✿
#صبح
⇠صُبحَت بخیر♡⇢
دلخواهتَرین انگیزهى بیدارىِ صُبح،
و شُروعِ هر روز...!🥰🧡🌤🌈
سلام
صبحتون بخیر😍♥️
#مربای_خیار 🥒 😋
🔸خیارها رو با پوست کن نازک برش میدیم (با پوست) و اونها رو به شکل رز درآورده و با خلال دندون از چند جهت فیکس کنید و آهک رو توی آب حل کنید و صاف کنید ورزها رو توش بریزید به مدت 12 ساعت بمونه بعد از این مدت از آب آهک بیرون آورده و چندین بار آبش رو عوض کنید و مثل همه مرباها شیره درست کنید (شیره تون باید غلیظ باشه چون مدت زمان پختن این مربا کمه) رزها رو داخل شیره بندازید تا بپزه و رنگش که شفاف شد کمی جوهر لیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید میتونید برای خوش عطر شدنش کمی وانیل هم اضافه کنید. بعد از این که سرد شد خلالها رو جدا کرده و داخل شیشه بریزید و تو یخچال نگهداری کنید. شیک و مجلسی طعمش هم خوبه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
♦️سیاه نشدن قارچ موقع سرخ کردن آن
🔸برای سیاه نشدن قارچ موقع سرخ کردن آن و حفظ رنگ سفید قارچ میتوانید؛ موقع سرخ کردن قارچ ها، به آنها کمی آبلیمو بزنید. با این ترفند ساده دیگر رنگ قارچ سیاه نمیشود.
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش برش هندونه بشکل کیک🍓
#گیف_آموزش_برش_هندونه_بشکل_کیک😋
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#ماکارونی_با_گوشت_چرخ_کرده 🍝 😋
🔸من یک پیاز بزرگ را مربعی خرد کردم با روغن تفت دادم یکم که طلایی شد گوشت چرخ کرده اضافه کردم شعله را کم کردم با قاشق گوشت رو ریز کردم وقتی رنگ گوشت عوض شد شعله رو زیاد کردم،زردچوبه،چوب دارچین،نمک،فلفل،پودرسیر،رب،سس تند اضافه کردم خوب تفت دادم یکم که رب سرخ شد دوباره شعله رو کم کردم که رب نسوزه،فلفل دلمه ای ریز خرد شده با هویج ریز خرد شده و ذرت اضافه کردم تفت دادم نصف پیمانه پلو پز آب اضافه کردم شعله رو زیاد کردم قل قل که کرد در قابلمه رو گذاشتم با شعله کم نیم ساعت بپزه،آب جوش اومده،زردچوبه،نمک،روغن،ماکارونی داخل یه قابلمه ریختم یکم که ماکارونی نرم شده با آب سرد آبکش کردم بعد هم ته دیگ گذاشتم و ماکارونی و مایع گوشت ریختم نیم ساعت گذاشتم دم بکشه(اول باید شعله زیاد باشه تا بخار کنه بعد با شعله کم دم بکشه)
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_ارده_کنجد 🥮 😋👆
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#شیرینی_کوکی 🥯 😋
▫️2 عدد تخم مرغ
▫️ 1 لیوان روغن
▫️ 1 بسته بکینگ پودر
▫️ 1 بسته وانیل
▫️ 1 لیوان پودر قند
▫️ ۳-۳/۵ لیوان آرد (به صورت کنترل شده اضافه کنید)
🔸برای تزئین
▫️ 100 گرم شکلات تلخ
▫️ پسته پودر شده
🔸همه مواد را در ظرف ورز می دهیم ، یک خمیر نرم به دست می آوریم.تکه هایی به اندازه گردو درست می کنیم ، آنها را به صورت رول بلند در دست می چرخانیم ، دو سر آن را به هم متصل کرده و روی سینی قرار می دهیم.در فر 160 درجه به مدت 15-20 دقیقه (به صورت کنترل شده) می پزیم.
برای تزئین ، شکلات را به صورت بنماری ذوب می کنیم و انتهای شیرینی ها را در پودر پسته فرو می کنیم.بعد از خنک شدن می توانید آن را سرو کنید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#مافین_اسفناج_و_پنیر 🥧 😋
▫️اسفناج پخته ۲۰۰ گرم
▫️پنیرفتا یا صبحانه ۲۰۰ گرم
▫️ماست ۲۵۰ گرم
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️ارد ۳۵۰ گرم
▫️بیکینگ پودر۳ ق چ
▫️نمک۱/۲ ق چ
▫️روغن مایع ۶۰ میلیتر
🔸اسفناج خردکرده بدون اب پخته تا آب آن کشیده شود سپس تخم مرغ روعن مایع ماست را با همزن حدود سه دقیقه زده در ظرفی دیگر مواد خشک آرد نمک بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده به مواد تخم مرغ اضافه کرده با لیسک همزده تا مواد مخلوط شود سپس اسفناج پخته شده را اضافه کرده پس از مخلوط شدن پنیر برش خورده تکه تکه را به مواد اضافه کرده با لیسک مخلوط کرده . (نباید پنیر کامل له شود )
سپس مواد را داخل قالب مافین یا مینی مافین ریخته در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار داده
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#سوپ_شلغم 🍜 😋
🔸بلغور جو شسته خیس کرده ، سپس با آب و نمک و زردچوبه پختم . شلغم ریز خرد کردم ، هویج رنده کردم ، مدتی که از پخت بلغور گذشت سبزیجات و ادویجات (نمک ، زردچوبه ، فلفل ،زنجبيل) را اضافه کردم و اجازه دادن سوپ با حرارت ملایم پخته بشه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#شیرینی_پسته_ترکیه 🥟 😋
آرد ۳ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
شکر ۱ لیوان
پودر فندق ۲ ق غ
🔻مواد رویی:
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
پسته خرد شده
🔸در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیر شد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهید شکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#کوکو_کدو_سبز_و_سیب_زمینی 🍘 😋
🔸۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم
🔸دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید
اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره
♦️یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید
سیب زمینی باید کاملا خنک باشه
مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید
روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید.
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کیک بستنی توت فرنگی🍓
#گیف_آموزش_کیک_بستنی_توت_فرنگی😋
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#حلوا_کدو_حلوایی 🍮 😋
▫️آرد نصف لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️پوره پخته شده کدو حلوایی یک لیوان
▫️روغن مایع یک چهارم لیوان
▫️آب نصف لیوان
▫️گلاب نصف لیوان
▫️زعفران دم کرده به میزان لازم
▫️پودر هل نصف چ
🔸ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید با مقدار کمی آب بگذارید تا پخته شود و آبش کشیده شود و سپس با غذا ساز یا میکسر کدو حلوایی را پوره کنید .
🔸درون قابلمه ای آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد زعفران دم کرده و هل و گلاب را به ان اضافه کنید .
🔸آرد را درون تابه ای بریزید و با حرارت متوسط تف دهید ، زیاد آرد را تف ندهید که تیره شود ، در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست .
سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به ان اضافه کنید.
سپس پوره حلوا و شهد را کم کم به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود .
سپس حلوا با صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید تا حلوا براق و یکدست شود و در ظرف کشیده و تزئین کنید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#پودینگ_شکلاتی 🍫 😋
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
شکر ۴ ق غ
کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲ ق غ
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
🔸آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود
من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #سیب_زمینی_پفکی_رینگی 🥨 😋👆
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
شیرینی بهشتی 🍪 😋
▫️آرد برنج 100 گرم
▫️آرد نخودچی 60 گرم
▫️تخم مرغ 1عدد
▫️پودر قند 75 گرم
▫️روغن جامد 50 گرم
▫️هل پودر شده نصف ق چ
▫️شیر 1ق غ ، گلاب 1ق م
▫️زعفران با گلاب خیس شده 1ق چ
🔸روغن و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه، تخم مرغ و هل را اضافه و 30ثانیه با دور کند هم میزنیم، آردها را الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم با نوک انگشت به آرامی مخلوط میکنیم گلاب و شیر و زعفران را هم اضافه میکنیم تا به صورت خمیر درآید، (زیاد ورز ندین بعد از پخت خشک میشه) خمیر را نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم، فر را با درجه 180روشن کرده کاغذ روغنی درون سینی قرار میدهیم، از مواد شیرینی به اندازه های کوچک توی دست گرد کردم و روشو با مهر تزیین کردم و تخم خرفه پاشیدم(میتونید داخل قیف با ماسوره درشت هم شکوفه بزنید،یا مقداری از مواد رو توی دست گرد کنید و روی سینی قرار بدین، سلیقه ایه) 10الی 12دقیقه تو فر گذاشتم، بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم.
اگه خواستین شیرینی تون کاکائویی بشه بجای زعفران پودر کاکائو بزنید، اگه خواستین سفید بشه آرد نخود چی رو حذف و آرد سفید بزنید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#قرابیه_براونی_ترک_دار 🍪 😋
▫️2 عدد تخممرغ
▫️نصف لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغنمایع
▫️3 ق غ پودرکاکائو
▫️ وانیل شکری نوک ق چ
▫️بکینگپودر 2.5 ق چ
▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد
▫️برای روی قرابیه پودرقند
🔸تخممرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغنمایع، وانیل، بکینگپودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفتتر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را میگیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکههایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت میشود وقتی ترک خورد یعنی آماده است
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘