eitaa logo
آشپزخونه بهشتی(آشپزی اسلامـی)
6.7هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
4.3هزار ویدیو
43 فایل
❤آیدی زیر #فــــقـــــط جهت ارسال عکس #نذری ، #آشپزی ، #دیزایین و #تجربه های مفید وخوشگلتون برای قرار گرفتن در کانال: 🆔 @Banoo9669 🎀 #تبلیغ کانالهای شما👇 https://eitaa.com/joinchat/254672920C9b16851ec4
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ۳ عدد لبو متوسط ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۲ حبه سیر رنده‌ شده ۲ ق غ پنیر لبنه ۲ ق غ سس مایونز ۱ کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده) نمک شوید برای تزیین ترشی بیبی کرن طرز تهیه سیب زمینی ها را مربعی و کوچک خرد کرده و‌سرخ کنید لبو های خام را رنده کرده و داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس لبو رنده شده را داخلش تفت دهید تا موقعی که نرم شود و آبش کشیده شود وقتی هر دوی آنها خنک شدند با هم داخل یک ظرف بریزید داخل کاسه دیگری پنیر لبنه و سس مایونز و سیر رنده شده و نمک و ماست را با هم خوب مخلوط کنید و سس آماده شده را روی سیب زمینی و لبوها بریزید و مخلوط کنید سالاد را داخل ظرف های سرو تک نفره ریخته و با شوید و ترشی بیبی کرن تزیین کنید. من این رسپیو با لبو پخته شده رنده شده درست کردم و پنیر را هم حذف کردم خیلی خوشمزه میشه نوش جان💝 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
برنج ..... ۲ پیمانه انار دانه شده ..... یک و نیم پیمانه...خلال پسته ..... یک سوم پیمانه..گشنیز تازه خرد شده ..... یک پیمانه..پودر تخم گشنیز ..... یک قاشق...مربا‌خوری..کشمش پلویی ... نصف پیمانه..زعفران ... به مقدار لازم 👈برنج را به روش معمول آبکش کنید. انار، خلال پسته، کشمش، گشنیز و تخم گشنیز را در ماهیتابه به همراه زعفران کمی تفت دهید و بگذارید زعفران به خورد مواد برود. ته قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ سیب‌زمینی یا نان بگذارید. یک لایه برنج و یک لایه از مایه مخلوط آماده شده را روی آن بریزید دوباره برنج و دوباره مواد تا جایی که مواد تمام شود. سپس بگذارید برنج دم بکشد. پلو را می توانید به همراه مرغ و یا گوشت قلقلی سرو کنید. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
صبح شد این صبحگاه روشن و زیبا بخیر بامداد دلکش و دلچسب و روح افزا بخیر صد سلام از من به دستان پر از مهر شما صبح من صبح شما صبح همه دنیا بخیر سلام صبح بخیر امروزتون پر از خبرهای خوب خوب
یه پیاز متوسط و نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن یا کره تفت بدید بعد سینه مرغ نگینی شده رو بش اضافه کنید رنگش که تغییر کرد دو ق غ ادویه کاری بریزید(من توی خونه نداشتم و اقلامش و جدا آماده کردم و مخلوط کردم و اضافه کردم تو اسلایدها هست حتما ببینید) بعد که عطر ادویه بلند شد یک ق غ سرخالی رب بزنید و سه دقیقه تفت بدید بعد پوره دو تا گوجه فرنگی درشت و بدون پوست رو اضافه کنید کمی که آب گوجه کشیده شد یک لیوان آب بریزید و در تابه رو بزارید با شعله ملایم تا سس کمی غلیظ بشه و مرغ بپزه...۴ق غ خامه رو که به دمای محیط رسیده رو با چنگال بزنید بعد کمی از سس خورش بهش اضافه کنید هم بزنید و ده دقیقه اخر به غذا اضافه کنید تا مزه ها به خورد هم بره و بعد سرو کنید 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
برای این نیاز داریم به ۳ عدد تخم مرغ،یک پیمانه شکر ۲ عدد سیب درشت رنده شده ۲ عدد سیب ورقه ورقه شده ۱۰۰ گرم کره،۱/۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر،۲ پیمانه آرد اول شکر رو با کره هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن . تخم مرغها رو در یک ظرف جدا با همزن تا حد کفدار شدن میزنیم و بعد به مخلوط کره و شکر اضافه میکنیم .پکینگ پودر و ارد رو الک کرده وبه مواد کیک اضافه میکنیم .مایه کیک کمی سفت خواهد بود و در اخر سیبهای رنده شده رو به موادمون اضافه کرده و خوب هم میزنیم . کف قالب کاغذ روغنی پهن کرده و چرب میکنیم . سیبهای ورقه ورقه شده رو ته ظرف میچینیم و بعد مایه کیک رو ، خیلی آروم روی سیبهای چیده شده میریزیم . چند بار قالب رو اروم به سطح کار میکوبیم تا حبابهای هوا خارج بشن و داخل فری که از قبل گرم کرده بودیم قرار میدیم به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه( البته این درجه و زمان به نوع فر بستگی داره) بپزه . 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
سینه مرغ دو تکه (من يك تكه مرغ يك تكه بوقلمون استفاده كردم) هویج نگینی ابپز شده یک سوم لیوان پسته خام بمقدارلازم نشاسته ذرت سه ق غ سیر سه حبه،سس کچاپ یک ق غ سس ياپودرخردل یک ق غ روغن مایع سه ق غ،نمک یک ق م فلفل، دارچین، زنجبیل،جوزهندی ،پودر هل هر کدام نصف ق م ابتدامرغ وبوقلمون رو تكه تكه ميکنیم و همراه با ادویه ها و سیر و نمک و نشاسته ذرت و سس هاداخل چرخگوشت يا ميكسرمیریزیم تا کاملا میکس بشه .مى تونيد چندتكه گوشت قرمز خام هم خرد واضافه كنيد.همينطور ميتونيديك ليوان قارچ بلانچ شده بريزيد(من نريختم).بعد هويج وپسته رو اضافه ومخلوط ميكنيم وتوى ليوانهاى چرب شده مواد مخلوط شده رو فشرده مى كنيم روی لیوان ها رو با فویل می پوشونيم و داخل قابلمه آب جوش میزاریم آب نباید روی لیوان ها بیاد .در قابلمه رو گذاشته و حرارت رو کم میکنیم .تا دو ساعت در قابلمه رو باز نمیکنیم بعد از قابلمه خارج و ميذاريم تا سرد بشه وبعدبرش مى زنيم.☺️ 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب سنگی 😍😋 مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت دوم دو عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن یک سوم لیوان آب یا شیر یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری وانیل کمی زعفران بدلخواه یک قاشق پودر کاکائو بدلخواه آرد یه لیوان 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
ژله انار یه بسته،دونه انار مقداری مواد مهلبیه،شیر سه لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ سر پر خامه صبحانه نصف بسته وانیل یا گلاب ابتدا ژله رو طبق دستور رو بسته درست میکنیم اگه میخوای دسر تو لیوان کج باشه میتونید مثل من لیوان ها رو در قالب مافین به صورت کج قرار میدیم بعد کمی دونه انار میریزیم بعد کمی ژله میریزیم ومیذاریم نیم بند بشه بعد دوباره این کار رو انجام میدیم این کار باعث میشه دونه های انار داخل ژله یکنواخت بمونه . برای درست کردن مهلبیه شیر وشکر نشاسته مخلوط کرده میذاریم رو حرارت غلیظ که شد گلاب یا وانیل اضافه میکنیم و آخر هم خامه صبحانه هم میزنیم خامه داخل دسر آب بشه مهلبیه رو از رو حرارت برمی داریم مرتب هم میزنیم تا خنک بشه باید وقتی کنار ژله میریزیم اصلا حرارت نداشته باشه چون ژله رو آب میکنه . 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
‍ ‍ ‍ 🔸برنج نیم کیلو 🔸مرغ 800 گرم 🔸کره 2 ق غ 🔸بادام 50 گرم 🔸پسته 50 گرم 🔸پوست پرتقال 100 گرم 🔸شکر 4 ق غ 🔸پیاز متوسط 2 عدد 🔸زعفران نصف ق چ 🔸نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید. 🔹روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. 🔹مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ،زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید. 🔹پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. 🔹در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید. برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید. 🔹سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید. 🔹روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید. غذا آماده سرو است. شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیماندهبادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید. 🔹یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه رویشیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
(کلافوتی سیب)🍎 2 عدد تخم مرغ یک پنس نمک 50 گرم یک چهارم لیوان فرانسوی شکر کمی وانیل 100 میلی لیتر خامه صبحانه 25 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 80 گرم آرد یا کمی بیشتر از نصف لیوان فرانسوی 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 400 گرم سیب نازک برش خورده به علاوه آبلیمو برای ریختن روی سیب ها که سیاه نشوند آجیل و دارچین برای پاشیدن روی پای به دلخواه در ابتدا فر را روی 180 گرم کنید سیب ها را بشویید و پوست و دانه های سیب ها بگیرید و آنها را مانند فیلم به شکل نازک برش بزنید و در یک کاسه بریزید و کمی آبلمیو روی آنها بریزید و با آب لیمو مخلوط کنید. تخم مرغ ها را با کمی نمک و شکر با همزن برقی بزنید تا کف کنند کرمرنگ و کشدار شوند. خامه را اضافه کرده و هم زدن را ادانه بدید و سپس کره نرم شده و وانیل را اضافه کنید آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید و در این مرحله به مخلوط تخم مرغ زده شده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید مایه پای آماده شده را با سیب های برش خورده مخلوط کنید و در یک قالب کوچک که جرب کرده اید بریزید و روی آن‌آجیل و دارچین بپاشید پای را در فر از قبل گرم شده به مدت 40-50 دقیقه بپزید تا روی آن کاملا طلایی شود. ..کیک را قبل از برش و سرو سرد کنید.نوش جان❤ 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
هر شب پنجرہ‌ های ملکوت آسمان بسوی قلبها گشودہ میشود الهی امشب! ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍی و نور ایمانت را در قلبهایمان جاری کن ... شبتان خوش 🌙 و سرشار آرامــــش🍂🌸
صبح شد این صبحگاه روشن و زیبا بخیر بامداد دلکش و دلچسب و روح افزا بخیر صد سلام از من به دستان پر از مهر شما صبح من صبح شما صبح همه دنیا بخیر سلام صبح بخیر امروزتون پر از خبرهای خوب خوب
: هویچ رنده شده درشت : 2 پیمانه آرد سفید : 2 و نیم پیمانه،شکر : 1پیمانه تخم مرغ : 3 عدد،شیر :نصف پیمانه روغن مایع : 1 پیمانه،جوش شیرین : نصف ق چ خ،گردوی خرد شده : 2/3 پیمانه،پودر دارچین : 2 ق غ خ،بیکینگ پودر : 2 ق م خ ابتدا 3 عدد تخم مرغ ها را داخل همزن بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید ۷ دقیقه هم برنید تا کاملا سفید و کشدار بشه وانیل رو هم اضافه کرده و سپس آرد سفید و جوش شیرین و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم و بعد از هم زدن تخم مرغ ها ابتدا روغن مایع شیر رو به فاصله یک دقیقه هم بزنید و سپس آرد رو که الک کردیم به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و بعد دارچین رو به هویج‌ رنده شده اضافه کرده و حالا هویچ و گردو رو هم به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و قالب رو با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد کیک مون رو داخلش میریزیم و چند بار قالب‌ رو به سطح کار میکوبیم و داخل فر رو که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه و به مدت ‌45 دقیقه میزاریم .(البته دمای فرها متفاوت هستش ) و بعد از این تایم با خلال چوبی میتونید تست کنید خلال چوبی رو داخل کیک فرو کنید اگر کیک به خلال تون نچسبیده باشه پس کیک تون پخته اس ولی اگر اینجوری نبود دوباره یه تایم دیگه بزارید تا پخته شود بعد از پخته شدن کامل اجازه بدید کیک تون خنک بشه بعد از قالب خارج کنید.نوش جان 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳پارت دوم خمیر نانوایی٢، ٣عدد تخم‌مرغ ١عدد شیر گرم نصف استکان ادویه ها:سیاه دانه، کنجد، گل خشت(گلرنگ)، خشخاش،زردچوبه، شنبلیله، تخم گشنیز روغن سرخ کردنی 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
. شوکومالد نارگیلی. 🔹پودر نارگیل 120گرم 🔹شکلات تخته ای سفید 200گرم_می تونین برحسب ذايقه از160گرم تا200گرم بریزید 🔹شیرعسلی 100گرم_شیرعسلی را به صورت اماده ازلوازم قنادیها یاسوپریها تهیه کنید مثلا شیرعسلی الفجر معمولا همه سوپریها هم دارند. در ابتدا شکلات تخته ای سفید خردشده رابر روی بخاراب کتری ذوب کنید (من روی شوفاژ ذوب کردم)، از روی حرارت بردارید پس از کمی ازدما افتادن شیرعسلی و پودر نارگیل اسیاب شده رابه ان اضافه کنیدخوب مخلوط کنید تاخمیرلطیفی بدست بیاد،خمیر راداخل قالبهای شکلات خوب فشرده کنیدوبه مدت پانزده دقیقه درفریزر بگذارید پس ازآن از قالب جدا کنید ونوش جااان.... پودرنارگیل اسیاب شده:پودر نارگیل رادرون اسیاب خوب پودرکنید،درحد نرم شدن نه به روغن افتادن، برای شکومالدپسته همان میزان مواد یعنی: پودرپسته120گرم شکلات 200گرم فقط شیرعسلی را70گرم بزنید که احیانا خمیر شل نشه وبه همان روش گفته شده عمل کنید، برای شوکومالد گردو و بادام هم به همین روش عمل کنید اگه خمیر سفت و پودری بود بازم شیر عسلی استفاده کنید. شیرعسلی رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون لطیف باشه و داخل قالب شکل بگیره. اگر حس کردید سفت شده ظرفتون رو روی حرارت خیلی کم بذارید تا نرم بشه. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا برنج 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
_سالاد_الویه 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
500 گرم سیب زمینی ؛‎ 1 تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری نمک 3/4 قاشق چایخوری فلفل 1/2 دسته جعفری 240 گرم آرد ۱ ق چ بکینگ پودر 200 گرم پنیر 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
300گرم گوشت چرخکرده یک عددپیازرنده نصف پیمانه برنج خیس شده نمک فلفل سیاه همه رامخلوط کرده قلقلی میکنیم درآبجوش میپزیم-پیاز-هویج وگوجه سرخ شده اضافه میکنیم دراخررشته سوپ وسبزی اضافه میکنیم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
هر شب پنجرہ‌ های ملکوت آسمان بسوی قلبها گشودہ میشود الهی امشب! ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍی و نور ایمانت را در قلبهایمان جاری کن ... شبتان خوش 🌙 و سرشار آرامــــش🍂🌸