فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های پنیری مرغ سوخاری😍
مواد لازم :
فیله مرغ 450 گرم
پنیر موزارلا
پودر سوخاری 2 فنجان
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
ریحان خشک شده 1 قاشق غذاخوری
جعفری خشک شده 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 1/2 فنجان
آرد 1/2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه :
با نوک چاقو فیله مرغ رو سوراخ ميكنيم، پنیر موزارلا رو توي این شکاف مرغ قرار میديم،
پودر سوخاری + پودر سیر + ریحان خشک + جعفری خشک + نمک + پنیر پارمزان رو توي ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
مرغ های پر شده با پنیرو توي آرد ، بعد تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری میچرخونيم.
آخر سر هم اونا رو توي روغن به صورت شناور سرخ می کنیم.
برای تزئین از پنیر پارمزان استفاده می کنیم.🤩
مگه دلربا تر از اين لقمه ها هم داريم؟؟
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ ترکیه ای
موادلازم
۲ عدد فیله مرغ
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
خیارشور خرد شده ۱ پیمانه
کمی شوید
ماکارونی پخته شده ۱ کاسه (اگه نبود هم میشه)
کاهو اگر کوچیکه یکی اگر بزرگه نصفش
ماست ۱ کاسه
ماست چکیده ۳-۴ قاشق
مایونز ۱ قاشق (به دلخواه)
پودر سیر ۱ ق س
نعناع خشک کمی
نمک
✍طرزتهیه:
مرغ را تفت داده پخته و خرد کنید. بقیه مواد را هم خرد کرده و با ماکارونی مخلوط کنید، تمامی مواد را مخلوط کنید.😋
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سه كيلو بادمجون رو پوست گرفتم و ريز خورد كردم و داخل قابلمه ريختم،دوليوان سركه و دوليوان آب داخلش ريختم و گذاشتم تا بپزه و كاملا نرم بشه و بعد از پخت داخل آبكش ريختم تا آب اضافه ش خارج بشه
يك كيلو هويج رو پوست گرفتم و ريزِ ريز خورد كردم ،دويست گرم فلفل سبزِ شيرين رو هم خورد كردم،يكدونه كلم پيچ متوسط رو هم كاملا ريزِ ريز خورد كردم
وقتى بادمجونا كاملا خنك شدن داخل ظرفى با گنجايش مناسب ريختم و سبزيجاتى كه خورد كرده بودم رو بهش اضافه كردم
چهار قاشق سياهدونه،دوقاشق سَرپُر زردچوبه،سه قاشق نمك،چهار قاشق نعناع خشك، سه قاشق سبزى خشك معطر،سه قاشق پودرگلپر هم به مواد قبلى اضافه كردم
دو بوته سير رو پوست گرفتم و پوره كردم و به مواد قبلى اضافه كردم و نهايتا يك تا يك و نيم ليتر سركه و حدود يك ليتر آب به مواد ترشى اضافه كردم و كاملا تركيبش كردم و داخل شيشه ريختم و فعلا گذاشتم بمونه تا كاملا جابيفته
اگه دوست دارين ترشيتون تند بشه چن تا فلفل تند يا كمى پودر فلفل قرمز هم ميتونين بهش اضافه كنين🤗
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ یه ناگت خیلی گنده و خفن با کلی ادویه و بدون پنیر..
🔹چند تا نکته بگم اول اینکه میتونید همین ترکیبو به قسمتای کوچیک تقسیم کنید و ناگتای کوچولو درست کنید
🔹دوم اینکه میتونید تو مرحله اول که مرغ رو ادویه دار کردید و دارید شکل میدید، وسطش به یاد من پنیرم بذارید😁
🔹نکته سوم اینکه اگه هر کدوم از ادویه ها رو نداشتید اصلا مهم نیست، ادویه های عادی ای که روزانه باهاش غذا درست میکنید رو بریزید
🔹نکته چهارم ترکیب آل اسپایسه که برای جایگزینی میتونید از ترکیب زیر استفاده کنید: برای تهیه 1 قاشق چای خوری ، به سادگی 1/2 قاشق چایخوری دارچین ، 1.4 قاشق چای خوری میخک آسیاب شده و 1.4 قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده را ترکیب کنید. خودشه!
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_وانیلی
👈 موادلازم:
2عدد زرده تخم مرغ
50گرم شکر ( 3ق غ )
یک بسته وانیل شکری
دو ونیم ق غ پودر نشاسته ( 30 الی 40 گرم )
نیم لیتر شیر
کمی توت فرنگییا میوه دیگربرای تزیین
زرده های تخم مرغ و شکر رو در ظرفی بریزید و تا حدی بزنید که بصورت مایه یکدست و کرم رنگ دربیاد
وانیل رو با 100میلی لیتراز شیر سرد و نشاسته مخلوط کنید و به تخم مرغ و شکر زده شده اضافه کنید و هم بزنید
400 میلی لیتر مابقی شیر رو روی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید تا رویه نبنده و داغ شه 👈 یکی دو حباب که زد و خواست شروع به جوشیدن کنه از روی حرارت بردارید و به مخلوط ( تخم مرغ و شکر و نشاسته و شیر و وانیلی که آماده کرده اید ) اضافه کنید و هم بزنید
موادتون رو دوباره داخل قابلمه برگردونید و روی حرارت ملایم بذارید و با همزن دستی مثل فرنی مرتب هم بزنید تا سفت شه و قبل از اینکه بخواد بجوشه از روی حرارت برداررد و خوب هم بزنید تا رویه نبنده و کمی خنک شه
بعد در ظروف بریزید و ویک لایه کیک شکلاتی بذارید ویکم قهوه ی فوری روشون بریزید ودوباره کرم روشون بریزید
میتونید از توت انبه هر میوه ومغز واسه دیزاین استفاده کنید
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ماهی 🐟👌
مزه دار کردن ماهی:
سیر تازه
نمک
فلفل سیاه
روغن زیتون
کره
فلفل ترکیهای (پول بیبر) یا فلفل قرمز
اگه فلفل ترکیهای نداشتید مشکلی پیش نمیاد
هر طرف ماهی باید حدود ۵ دقیقه سرخ بشه.
در نهایت روی ماهی رو با لیمو ترش زیاد و جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید و حالش رو ببرید.
اگه دوست داشتید سبزی پلو، شوید پلو یا پلو سفید هم جذاب میشه باهاش.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زمستونی😍☝️
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_بادمجون
#ترشی_گوجه_کال
🍆🍅🍆🍅🍆🍅🍆
بادمجونا رو خوب بشورین و خورد کنین تیکه بزرگ یا کوچیک به خودتون بستگی داره داخل یه قابلمه بریزین و مقداری آب و کمی بهش سرکه اضافه کنین (البته سرکه طبیعی باشه بهتره) و بزارین بپزه تا کمی نرم بشه ۱۵ دقیقه کافیه بعد خاموش کنین تا کامل سرد بشه و بعد آبکش کنید.
برای سبزی هم میتونین از پونه یا نعنا استفاده کنین.
چیزی که برای ترشی بادمجون خیلی خوبه سیر فراوونه سعی کنین نسبت به ترشیهای دیگه تو ترشی بادمجون سیر فراوون بریزین.
فلفل تازه هم اگه دارین میتونین خرد کنین یا همین طوری داخلش بریزین.
بادمجون رو بعد سرد شدن با سبزی و سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنین و داخل شیشه بریزید.
البته من از چند تا گوجه کال هم استفاده کردم ،گوجه ها رو خرد کردم وبا مقداری آب جوشوندم در حدی که نرم نشه،چندتا قُل که زد آبکش کردم ،سرد که شد به ترشی بادمجون اضافه کردم.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_مرغ🥘
اول ساق ران هارو زردچوبه و فلفل سیاه زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.تو همون روغن یه پیاز متوسط که رنده کردم و تفت دادم و بعد یه سیر رنده شده اضافه کردم.(قارچو تمیز شستم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید )به پیازو سیر اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغهارو اضافه کردم یه لیوان آب جوش ریختم و گذاشتم نیم ساعت بپزه.بعد یکم جعفری خورد شده اضافه کردم(دو قاشق غذا خوری).تو یه ماهیتابه یه قاشق کره به همراه یه قاشق رب و یه قاشق ارد با هم تفت دادم نصف لیوان آب ریختم وقتی مواد یکدست شد به خورشتمون اضافه کردم و در آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام .😋
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شیره_انگور
۳عدد تخم مرغ + ۱/۸ ق چ وانیل باهمزن میزنیم تا خوب پف کند و کرم رنگ شود و ۱/۲ لیوان روغن مایع که من کمتر ریختم اضافه و یک دور با همزن میزنیم و در مرحله بعد ۳/۴ لیوان شیره انگور + ۱/۴ لیوان شیر ولرم (میتونید آب استفاده کنید) را ریخته و مخلوط میکنیم.
در اینجا ۱ و ۱/۲ لیوان آرد سفید + یک ق م بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کرده شده و در طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا هم زن دستی بهتره قاطی میکنیم تا آرد کاملا در مواد صاف و یکدست شود و در قالب چرب شده و آردپاشی که طبق معمول من از ارده استفاده کردم مواد کیک را درون قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه بستگی به فر شما دارد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه، حتما بعد ۴۰ دقیقه با خلال چک کنید چون این کیک شیره دارد امکان سوختگی کف کیک زیاد هست.
نکته: حتما شیره انگور استفاده کنید جایگزین شیره خرما یا هر نوع شیره
تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
فر را با دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چغندر
ایشون چغندرقند ارومیه هستن که به دو صورت پخت میشه هم رو گاز با شیره انگور و هم اینکه تنوری خیلی خوشمزه میشه جای همگی سبز
مامانا و مادر بزرگا همیشه خوب میشورن بعدش تیکه تیکش میکنن،توی زود پز میذارن آب روش میریزن و روی شعله ملایم میذارنش خودش آروم پخته میشه و به شیره میوفته بعدش هم یه خورده دوشاب همون شیره انگور بهش اضافه میکنن خوب که شیره انگور جذب چغندر قند شد نوش جان میکنن خییییییییلی عالی میشه واقعا خوشمزست امتحان کنید ...
✍ولی من خودم خوب خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی حدودا دو لیوان آب داشت بهش یک لیوان شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درب قابلمه رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکنم وقتی که یه دو سه قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم به همین راحتی دوستان گلم یقین دارم اگه درست کنید خیلی خوشتون میاد.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری فوری 🍗🍗🍗
ایده های بامزه ای برای درست کردن غذاهای تکراری وجود داره. مرغ سوخاری فوری یا یچیزی تو مایه های جوجه چینی؛ میتونه اسم این غذا باشه.
که احتمالا به شدت باب طبع فست فود خورها و بچه هاست.
من هم دارم طبق همین فیلم اماده ش میکنم. یه دونه رون مرغ داشتم و گذاشتم تا بپزه ... و بجای استخوان ساق، میخوام از برشهای بلند و باریک سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنم.
یعنی مایه رو دور یه سیب زمینی سرخ کرده باریک و دراز، فرم بدم. یه کم هم کوچیکتر درست ش میکنم که منسجم تر باقی بمونه.
برای هفت هشت تا ساق مرغ، سه تا چهارتا سیب زمینی متوسط استفاده کنید. اگه پنیر ندارید، تو مایه اصلی از تخم مرغ استفاده کنید. اما در نهایت اون سه مرحله آغشته کردن به آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری (پانکو) رو رعایت کنید. چون باعث میشه وا نره.
واضحه که این مایه رو به شکل کوکو یا شامی هم میشه سرخ کرد.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛