eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ضمن تشکر از شما دوست عزیز🌹 طرز تهیه رو در پستای قبل توضیح دادم اما برای یادآوری بگم گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با 4 یا 5 پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، (چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ اختیار ی) خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه نوش جان. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥓 😋 ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️دونيم ليوان شير ▫️يك ونيم ليوان آرد ▫️يه قاشق چاي خوري نمك ▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع 🔸كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮 😋 ▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم ▫️قارچ......150 گرم ▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم ▫️فلفل دلمه ای.....1عدد ▫️سیب زمینی پخته.....1عدد ▫️جعفری.....نصفه پیمانه ▫️نمک و فلفل و آویشن 🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ٣٠٠كرم شكر ٢٥٠ گرم گردو خورد شده ١٠٠گرم تخم مرغ ٥عدد روغن مايع ١٥٠گرم نمك كمي بيكينگ پودر دو قاشق مرباخوري هويج خام رنده ريز شده دو پيمانه شيريني پزي شير سه قاشق سوپخوري دارچين يك قاشق مرباخوري جوز هندي رنده شده نصف قاشق چاي خوري تخم مرغها رو در ظرفي ريخته و چهار دقيقه با همزن بزنيد. نمك و پودر شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد روغن مايع روبريزيد و باز هم حدود سه دقيقه با همزن بزنيد.آرد و دارچين و بيكينگ پودر را الك كنيد و گردوي خورد شده رو به ارد اضافه كنيد .و اين مواد رو در سه مرحله اضافه كنيد و با ليسك يا قاشق غير فلزي هم بزنيد و سه قاشق شير را هم بريزيد و در انتها هويج رنده شده را هم ريخته و با ليسك خوب هم بزنيد .در قالب ريخته و در دماي ١٧٠حدود پنجاه دقيقه اماده ميشه . براي گلهاي شكلاتي،،اينبار شكلات رو ذوب كردم روي كاغذ روغني ريختم ،وقتي كمي سفت و حالت پذير شد،با دست شكل گلبرگ درست كردم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل بشه و تو يخچال گذاشتم تا سفت و فيكس بشه ،هنگام كار دستتون رو خشك و سعي كنيد سرد نگه دارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره ای با سس سیر و لیمو😍 _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست_لوبیا سبز ۴۵۰ گرم_۳ق غ کره_۴ حبه سیر خرد شده_۱ق چ پاپریکا_۱ ق چ پودر پیاز_ فلفل به میزان لازم _نصف1 لیمو _1/2 فنجان آب مرغ_سس سویا ۲ ق غ_1ق غ سس کچاب تند (دلخواه)_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را ادویه زده کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ ، آب لیمو و سس سویا را اضافه کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
⭕️☺️ درمان مشکلات ناباروری ☺️⭕️ ✅ درمان مشکلات : یائسگی ، تنبلی ، ذخیره پایین، ضعف فولیکول و ... ✅ درمان مشکلات : آزو ، واریکوسل ، ضعف باروری ، هیدروسل، آتروفی و ... ⭕️ اگه تا الان اقدام کردی و نتیجه نگرفتی ✅ بیا از یه راه کاملا و سالم مشکل خودت رو برای همیشه درمان کن ⭕️ میتونی برای اطلاعات بیشتر لینک زیر رو بزنی و وارد کانالتون بشی 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3911713138Ccec2b92b2a
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد اندونزی 🌈کلم سفید نصف یک عدد(متوسط) 🌈کلم بنفش کمتر از نصف یک عدد(متوسط) 🌈هویج سه عدد متوسط 🌈کالباس یا ژامبون حدود یک پیمانه 🌈خیارشور نصف پیمانه 🌈ذرت پخته یا کنسروی یک پیمانه 🌈نخود فرنگی پخته یا کنسروی یک پیمانه 🌈کشمش پلویی سه قاشق (اختیاری) برای سس: 🌈سس مایونز یک پیمانه 🌈ماست کمتر از یک پیمانه 🌈آب یک عدد لیمو ترش(یا سرکه) 🌈نمک و فلفل سیاه 🌀این سالاد اگر چند ساعت توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه😋🤩. 🌀توی سس میتونید کمی سس خردل هم بریزید که خوشمزه تر میشه.😋 🌀برای رشته کردن کلم میتونید از پوست گیر معمولی یا رنده آلمانی یا حتی چاقو استفاده کنید .🥰 🌀اندازه ها رو میتونید بنا به ذائقه ی خودتون زیاد و کم کنید. 🌀فقط سعی کنید سس ترش نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
25.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده مرغ ترش 🤤 خیلی خیلی خوشمزه میشه 👌 مواد لازم 👇 سینه و ران مرغ : ۵۰۰ گرم گردو خرد شده یه پیاله کوچیک رب انار ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری پیاز زعفران دمکرده فلفل سیاه و نمک ابتدا سینه و ران مرغ رو به همراه پیاز و زعفرون دمکرده و نمک با میکسر ( چرخگوشت هم میشه) خوب بزنید تا مطابق فیلم نرم و یکدست بشه داخل پلاستیک فریزر بزارید با دست صاف کنید با سیخ یا کاردک تقسیم کنید چند ساعت بزارید داخل فریزر تا یخ بزنه بعد بیرون بیارید با چاقو راحت جدا میشه تکه های کباب مرغ میتونید حتی درست کنید آماده بزارید داخل فریزر هر وقت دوست داشتید استفاده کنید راحت آمادس بعد داخل کره و زعفرون سرخش کنید برای قسمت جذاب سس ابتدا یه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن سرخ کنید بعد بهش گردو و رب انار و اضافه کنید و با یه لیوان آب بزارید نیم ساعت بپزه بعد بریزید روی کوبیده های مرغ که سرخ کردید درشو دوباره ببندید نیم تا یک ساعت دیگه با شعله خیلی کم بزارید تا بپزه بینهایت خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیاز جعفری😋 این مدل سیب زمینی برای همه غذا ها هم قابل استفاده هست مثل قیمه،مرغ، واویشکا و.... طعمش با سیب زمینی که تو روغن فراوان سرخ شده هیچ فرقی نداره. این سیب زمینی سوخاری خوشمزه‌ی رژیمی چندتا نکته هم داره🔻 🔴میتونید جعفری خشک و پودر پیازشو بیشتر بریزید 🔴هر چی بیشتر تو فر بمونه برشته تر و تردتر میشه 🔴میتونید در اخر گریل رو روشن کنید تا روش بیشتر برشته بشه 🔴دمای توستر هم ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان 🔴 با انواع سس ها میتونید سرو کنید ما با سس رژیمی سرو کردیم عالی بود 🔴 بجای جعفری خشک از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید ولی باید حسابی ریز ساطوری بشه. 🔴روغن رو میتونید کمتر بریزید ولی بیشتر از یک قاشق نباید بریزید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان بربری فانتزی مواد لازم آب نصف پیمانه نمک ۱ ق چ بهبود دهنده نصف ق چ روغن مایع ۲ ق س آرد تقریبا ۴۰۰ گرم مایه خمیر ۱ ق س آب برای عمل آوردن مایه خمیر نصف پیمانه شکر ۱ ق س طرز تهیه آب شکر مایه خمیر را در ظرفی عمل اوردید باقی آب دستور را به همراه نمک و روغن ترکیب کنید یه مقدار از آرد اضافه کنید و بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید و بعد کم‌کم آرد اضافه شود خمیر را ده دقیقه ورز دهید روی خمیر را پوشانده یک ساعت استراحت دهید خمیر را در سینی چرب شده شکل دهید و مجدد یک رب استراحت دهید روی خمیر با کمی شیر رومال شود در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی نیم ساعت پخته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️ارد ۲ لیوان ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شکر ۱ لیوان سرخالی ▫️شیر ۱ لیوان سرخالی ▫️روغن مایع ۱ لیوان ▫️پودر کرم کارامل یک بسته ▫️بیکینگ پودر ۱ ق غ ▫️وانیل نصف ق چ تخم مرغ ها،شکر،وانیل میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر رو اضافه میکنیم و بعد روغن و پودر کرم کارامل و در نهایت آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله اضافه می کنیم و در قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ گازی یا ۱۶۰ برقی به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛