eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۴ عدد ادویه های اصلی: نمک، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه ادویه های دلخواه: پودر سیر، تخم گشنیز، گرد غوره رب نصق ق غ شنبلیله یا سبزی خشک معطر دلخواه آب غوره ۲ ق غ کره دلخواه سیب زمینی رو بپزین، مکعبی خرد کنید و‌به مخلوط پیاز تفت داده که با ادویه و رب و سبزی خشک آماده کردین، اضافه کنید.در آخر برای چاشنی آبغوره ی کمی آبلیمو اضافه کنید این غذا هم با سیب زمینی مکعبی درست میشه هم کوبیده شده سبزی خشک کاملا دلخواه، برای عطر بیشتر ریختم کره با سیب زمینی پخته خیلی لذیذ میشه، دلخواه اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت تن ماهی 😍😋 ۲ عدد گوجه بزرگ و سفت را حلقه ای برش بزنید ۲ حبه سیر را ساتوری کنید و داخل تابه ای که روغن ریختید تفت بدید سپس گوجه ها را داخل تابه بزارید ۴ عدد تخم مرغ،نمک، فلفل سیاه، ۱ قوطی تن ماهی، ۱ دسته پیازچه خرد شده همرو باهم مخلوط کنید گوجه ها را یکبار برگردونید، مایع تخم مرغی روش بریزید درش ببندید تا بپزه اگر دوست داشتید میتونید ۵ دقیقه آخر پخت پنیر پیتزا هم اضافه کنید برگردونید داخل ظرف سرو و نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ کتلت لاهیجان با زیتون پرورده😍😋 مواد کتلت: دوکف دست نون بربری خیس شده و چلونده شده گوشت چرخ کرده🥩 ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته🥔 یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته🧅 ۱ عدد تخم مرغ🥚 یک عدد سس قرمز🍅 یک قاشق ادویه : نمک🧂 و فلفل سیاه🌶 و ادویه کتلت لاهیجان(عطاری ها دارن جایگزینش پودر تخم گشنیز) سبوس نان بربری(نانوایی ها دارن اگه پیدا نکردید جایگزین پودر سوخاری) مواد زیتون پرورده: زیتون بدون هسته🫒 یک کیلو گردو خرد شده ۳۰۰ گرم سبزی محلی چوچاق و گشنیز🌿🍀 هرکدوم یک مشت (جایگزین نعنا و جعفری) میتونید سبزی خشک هم استفاده کنید روغن زیتون🫒 ۲ قاشق اب انار ۵ قاشق رب انار ۳ قاشق گلپر یک‌قاشق چایخوری یک‌حبه سیر🧄 به دلخواه( من سیر نمیریزیم اما رسپی اصلی سیر داره) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت شکلاتی 😍😋 مواد لازم: کره نرم شده 🧈: 40 گرم یا 2 قاشق غذا خوری سرپر آرد🥡: 110 گرم یا 1 پیمانه(اگه پیمانه ۲۰۰ میلی لیتری باشه) پودر کاکائو🍫: 10 گرم یا حدود 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ🥚: 2 عدد شکر پودری یا پودر قند🍚: 35 گرم حدود 2 قاشق غذاخوری (اگه شکرتون دانه درشته کافیه اونو با دستگاه یه مقدار آسیاب کنید ) چیپس شکلات🍫: 80 گرم یا حدود نصف پیمانه خامه صبحانه🥣: 150 گرم یا کمی بیش از نصف پیمانه یا سه چهارم خامه پاکت صورتی( خامه های بازار اکثرا 200 گرم هستن ) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ 500 گرم 1 عدد تخم مرغ 1 حبه سیر (اختیاری) نمک و فلفل 125 گرم پارمسان رنده شده 2 قاشق غذاخوری کره (یا روغن) 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون. هر سینه را به صورت نصف و افقی تا 4 استیک برش بزنید. (1.75 سانتی متر ضخامت )،تخم مرغ را هم بزنید، سیر، نمک و فلفل اضافه کنید.سینه مرغ را در تخم مرغ آغشته کنید، سپس در پارمسان و بعد تکان دهید تا پنیر اضافی آن بریزید.کره یا روغن را در یک تابه بزرگ بریزید تا آب شود . سپس سینه مرغ را داخل تابه بگذارید، حدود 5 دقیقه برای هر طرف سرخ شود و یا تا زمانی که طلایی و ترد شود.با لیموی تازه و ماست همراه با رازیانه خشک سرو نمایید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر 💖گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم 💖پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط 💖مرغ تیکه شده به تعداد لازم 💖رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری 💖اب سرد ۴ لیوان 💖نمک و فلفل سیاه و زعفران ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران اضافه میکنید و میزارید جا بیفته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋 مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده یک عدد پیاز متوسط نصف فلفل دلمه ی سبز ۱۰ شاخه جعفری تازه ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری) *این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه *آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم *حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه *کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج 😍😋 خورشت هویج واقعا طعم بینظیری داره برای تهیه ی خورشت هویج هویچ:۴عدد ران مرغ:۴عدد پیاز :۱عدد زعفران به مقدار لازم ادویه شامل نمک فلفل زردچوبه هویج ها را خلالی خورد کنی با کمی روغن و آب بزارید خوب بپزه؛پیاز خلالی خورد کنید کمی تفت بدید مرغها رو روش بچینید بزارید۴۵دقیقه باهم پخته بشن بعد آب مرغ به هویجا اضافه کرد در آخر مرغ ها رو روی هویج ها قرار بدید۴۵دقیقه بزار باهم پخته بشن درآخر با خلال پسته سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به دوتا تیکه سینه مرغ ۱ ق م زنجبیل رنده شده ۲ تا ۳ حبه سیر رنده شده ۱ ق م نمک ۱ ق م فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۲ ق غ گرد نون باگت ۱ پیاز متوسط رنده شده این میزان ۳ تا برگر بهتون میده برای خمیر نون همبرگری هم : یک لیوان آب ولرم ۱ ق غ شکر ۱.۵ ق غ مایه خمیر ۱ ق م نمک حدود ۳ لیوان آرد / حتما حتما حتما از آرد مخصوص نون استفاده كنيد. اصطلاحا بهش ميگن آرد گنبد/ حتما حتما از مايه خمير تازه استفاده كنيد. مايه خمير كهنه عمل نمياد و همه زحماتتون هدر ميرهو یک سوم لیوان روغن مایه خمیر رو عمل بیارید (آب ولرم و شکر و مایه خمیر _۳ دقیقه استراحت ) مایه خمیر عمل اومده و نمک و آرد رو مخلوط کنید- پنج دقیقه ورز بدید و بعد روغن رو اضافه كنيد و باز هم ورز بديد، با دستگاه حدود پنج دقيقه و با دست، يكربع ديگه ورز بديد.در ظرف دربسته ۱ ساعت استراحت بدید به خمیر و بعد کل ساندویچ رو به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 1/2 بوته ی کاهو 4_5 عدد خیار شور 1_2 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده 5_6 عدد پیازچه یک مشت جعفری و نعنا تازه خرد شده(یا آروگولا) یک مشت ذرت کنسروی یا پخته شده مواد سس👇 5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا چکیده 3-4 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس خردل 1-2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری(کاملا اختیاری مطابق ویدیو در یک کاسه،کاهو خرده شده را با پیازچه،خیارشور،جعفری، نعنا و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید،همزمان در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، روی مواد سالاد ریخته و هم بزنید،سپس سالاد رادر ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با ذرت سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ…..۲عدد کوچک سیب زمینی….۲عدد متوسط پیاز…..۲عدد نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز تخم مرغ…..۲عدد شیر….نصف لیوان نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا پنیر پیتزا ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید. پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید. برای درست کردن سس؛ تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛