5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات داغ😍😋
مواد لازم :
٢ قاشق غذاخوری شکر🍚
١ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت🌽
٢ قاشق غذاخوری پودر کاکائو🍫
٢ لیوان شیر🥛
۵٠ گرم شکلات تخته ای خرد شده🍫
طرز تهیه:
شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو رو باهم ترکیب بعد شیر رو کم کم اضافه و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب بشن.
حالا روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا به غلظت برسه
در آخر شکلات هم اضافه و حرارت رو خاموش کنید....
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی 😍😋
مرغ مجلسی رو یه بار این مدلی درست کن حتما عاشقش میشی😋🍗🍗
مواد:
سینه مرغ 1 کیلو
برای سس:
شیر 80 میلی لیتر
روغن زیتون 50 میلی لیتر
1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
3 حبه سیر له شده
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر کاری
نمک
سینه مرغ را از وسط نصف کنید، بشویید و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید. قسمت ضخیم مرغ را کمی نازک کنید یا آن را بکوبید تا کمی نازک شود.
▪️▪️▪️
تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مرغ را به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت دهید. شما می توانید حداقل 4 ساعت مارینت کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوید پلو😍😋
مواد لازم:
پیاز 🧅یک عدد متوسط
گوشت گوسفندی🍖 ترجیحا بدون چربی ۲۵۰ گرم
ادویه ها
فلفل سیاه 🌶و زرچوبه و ادویه های دلخواه
برنج 🍙۲ پیمانه (نمک به برنج اضافه کنید)
لوبیا چشم بلبلی🫘 ۱ پیمانه
شوید🌿 یک دسته
زعفران💛 به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
لوبیا چشم بلبلی ﺭﺍ که ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺲ کردین بپزید
پیاز ﺗﻔﺖ بدید و ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ کنید
گوشت که ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ گوشت گوسفندی بدون چربی ﺑﺎﺷه رو با پیاز تفت داده و و با مقداری آب کامل بپزید
پس ﺍﺯ پختن گوشت ،ﻟﻮﺑﯿﺎ چشم بلبلی ﺍﺿﺎﻓﻪ کرده و ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ زعفران هم اضافه کنیدﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ بگذارید بپزد
ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ با ﺷﻮﯾﺪ مخلوط کرده وﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ آبکش ﺷﺪﻩ ﺩﻡ بگذارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب با کرم پاتیسیر😍😋
مواد لازم کرم پاتیسیر :
تخم مرغ 🥚: ۱عدد
شکر🍚 : ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت🌽 : ۱ونیم قاشق غذاخوری
شیر 🥛: یک پیمانه
مواد لازم برای کیک سیب :
تخم مرغ🥚 : ۳عدد
شکر🍚 : ۱ لیوان (لیوان فرانسوی)
وانیل🌸 : ۱ قاشق چایخوری
شیر 🥛: ۱ لیوان سرخالی
روغن🥃 : ۱ لیوان سرخالی
آرد سفید قنادی🥡 : ۲ ونیم لیوان
بیکینگ پودر 🥄: نصف قاشق غذاخوری
سیب 🍎: ۲_۳ عدد کوچیک
آب لیمو ترش🍋 : ۱ قاشق چایخوری
دارچین 🪵: ۱ قاشق چایخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرابیه_وانیلی😍😋
ارد…..۲پیمانه
تخم مرغ…..۱عدد
شکر…..۱/۲ پیمانه
روغن…..۱/۲ پیمانه
بکین پودر…..۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل
شکلات تخته ای
تخم مرغ،شکر،روغن و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.بعد بکین پودر را به ارد اضافه کنید.در سه مرحله بریزد.دقت کنید،ارد زیادی باعث سفت شدن شیرینی هاتون میشه.حدود یک ساعت استراحت بدیذ.بعد خمیر را به قطر ۲ میل باز کنید با کاتر ۶ در ۶ برش بزنید.روی خمیر را با چاقو یا شیار زن خط بندازید و مثل کلیپ رول کنید.داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید،بزارید کامل خنک بشه.شکلات را اب کنید یک طرف شیرینی را داخلش بزنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🥰تولید و پخش انواع شلوارهای زنانه و بچه گانه اسپرت مجلسی
وقت بازار رفتن نداری
مشکل پسندی 🤔
بیا اینجا باخیال راحت مستقیم ازتولیدی خرید کن تضمین کیفین و ضمانت مرجوعی هم داریم 👇
https://eitaa.com/joinchat/1241972964C704625baa0
ارسال رایگان🚛
خرید به صورت تکی و عمده 🥰
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ😍😋
نصف سینه ی مرغ
یک پیاز متوسط
یک فلفل دلمه ی سبز
پنج عدد قارچ خردشده
چهار ق غ پنیر پیتزا
دو ورقه پنیر چدار
یک ق غ سس کچاپ
یک ق غ سس خردل
ادویه ها شامل (زددچوبه،فلفل سیاه،پودر آویشن،پودر سیر،پاپریکا،نمک) به میزان لازم
پیاز رو تفت بدید کمی که سبک شد فلفل دلمه و قارچ رو اضافه کرده و تفت بدید در تابه رو ببندید و ده دقیقه صبر کنید تا بافت سبزیجات کاملا نرم شه.
مرغ رو همراه آب کمی پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک نیم ساعت آبپز کنید.
مرغ رو ریش ریش کنید و همراه قارچ و فلفل دلمه ها تفت بدید ادویه ها رو هم اضافه کنید برای اینکه بافت مرغ نرم شه سس کچاپ و خردل هم اضافه کنید.در آخر پنیر پیتزا و دو ورقه پنیر چدار برای عطر و طعم بیشتر روی مرغها بریزید در تابه رو ببندید تا پنیر کاملا ذوب شه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_بامیه 😍😋
برای اینکه بامیه لیز نشه :
۱. سرشو خیلی کم پاک کنید ونزارین به کلاهکش برسه.
۲. حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه
۳. زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه.
۴. من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه.
۵. و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد ۵ دقیقه
۶. بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو همنزنید واجازه بدین آهسته بپزه.
تمبر_هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست وجنوبیا اضافه میکنن.
سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی.
تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست.
حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره.
آب این خورش نباید زیاد باشه وحواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش.
نوش جان🌹
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_کباب😍😋
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم، پیاز رنده شده ۳ قغ، جعفری ساطوری ۳ قغ، پودر سیر ۱ قغ، پودر تخمگشنیز ۱ قغ، پودر زیره سبز ۱ قچ، پودر دارچین نصف قچ، پودر زنجبیل نصف قچ، فلفل سیاه نصف قچ، فلفل قرمز 1/4 قچ
🔴همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید. از مایه توپهای متوسط برداشته و به سیخ میکشیم. بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود...
سیخهای چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد. کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد. روغن را داغ میکنیم و کوفته هارا با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_بدون_گوشت 😍😋
یک لیوان عدس را شستم با مقدار مناسب اب نباید در عین پخت اب اضافه کنید پوست عدس جدا می شه حدود چهار لیوان اب ونمک همون اول بریزید تا عدس له نشه وکمی ابلیمو تا مانع از سیاه شدن عدس بشه و گذاشتم با در باز نیم پز شد بعد پیاز را تفت دادم سبک که شد پوره سه حبه سیر ریختم وتفت دادم بعداگر خواستید سیب زمینی بریزید در همین مرحله اضافه وتفت دهید بعد زردچوبه ونمک کمی چون عدس هم نمک داره وفلفل قرمز و نصف قاشق چایخوری پودر زیره نفخ عدس را می گیره وتفت دادم یک قاشق رب بزنید نه بیشتر وتفت دهید البته می شه حذف کرد وبعد عدس نیم پز واب خود عدس را اضافه چون ابش لعاب داره وحرارت را ملایم کنید تا عدس کاملا پخته و نسبتا کم اب بشه دوستان عدسی نباید زیاد غلیظ ویا زیاد پراب ورقیق باشه ومن داخل عدسی سیب زمینی نریختم وواسه تزیین روش سیب زمینی سرخ شده نگینی استفاده کردم با کمی پیاز داغ. موقع سرو حتما با لیموی تازه میل کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_یلدایی😍😋
❤محلبی قرمز
نصف لیوان شکر
۲ لیوان آب انار
۱/۵ قاشق نشاسته ذرت
۱ قاشق آرد گندم
این مواد رو خوب باهم ترکیب کنید✨
🤍محلبی سفید
۳/۴ لیوان شکر
۲ لیوان شیر
۱/۵ قاشق نشاسته ذرت
۱ قاشق آرد گندم
این مواد هم باهم ترکیب کنید و خوب هم بزنید✨
حالا دو تا قابلمه رو بصورت همزمان بذارید روی گاز ,
و پنج دقیقه هم بزنید تا غلیظ بشه ,
و در اواخر پخت محلبی سفید ، بهش وانیل هم اضافه کنید
کاسه پیرکس یا قالب سیلیکونی رو کمی چرب کنید ,
و یک ملاقه محلبی قرمز سپس در مرکزش محلبی سفید و به همین ترتیب ادامه بدید تا قالب پر بشه ,
و در نهایت چند ساعت در یخچال استراحت بدید ,
و در ظرف مورد نظرتون بکشید ,
و با پودر ناگیل و انارو مغزیجات تزیین کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
750گرم سينه مرغ، 2 ق غ آرد، 1 عدد سفيده تخم مرغ، 3تا4 ق غ روغن، 1/5 ق چ نمك، 1 ق چ فلفل سياه، 1 ق چ آويشن، 1 ق چ ادويه كاري، 1 ق چ پاپریکا، 1 ق چ زيره، 1 تا 2 حبه سير
مواد لازم برای سرخ کردن :
1 لیوان پودر نان (پودر سوخاری)، 2 عدد تخم مرغ، 3 تا 4 ق غ آرد
🔴سينه مرغ، آرد، سفيده تخم مرغ، روغن وادويه ها رادر غذاساز میکس کنید تا یکدست شود. دست رو خیس کنید واز مواد به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید (میتونید قالب هم بزنید). به ترتیب در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاري زده در روغن داغ شناور سرخ كنيد .
پ. ن. ميتونيد ناگتها رو فریز کنید و قبل از استفاده 10 تا 15 دقیقه بزارید بیرون و در روغن داغ سرخ کنید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛