فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_تنوری😍😋
بال مرغ…..۱کیلو
ماست…..۳قاشق
رب…..۱قاشق
خامه صبحانه……۱قاشق
نمک،فلفل،پاپریکا،اویشن
روغن مایع….۱ قاشق
طرز تهیه:
ماست،رب،خامه و ادویه ها و روغن با هم مخلوط کنید.بعد بالهایی که برش زدید داخل مواد بریزد،بزارید حدود ۲ ساعت داخل یخچال بمونه.تا مزه دار بشه.
سیب زمینی خوب بشورید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
از بالها داخل سینی فر بچینید.کنارش هم سیب زمینی بریزد.
با درجه ۱۸۰ با شعله بالا و پایین بزارید کامل بپزه و روش طلایی بشه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هل_گلاب😍😋
ارد…..۲پیمانه
تخم مرغ…..۴عد
شکر…..۱پیمانه
روغن…..۳/۴ پیمانه
گلاب…..۱/۳ پیمانه
شیر…..۱/۲ پیمانه
بکین پودر….۲قاشق چای خوری
پودر هل…..نصف قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ،وانیل،شکر و پودر هل را با همزن بزنید.حدود ۵ دقیقه بزنید تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن را بریزد حدود یک دقیقه بزنید.بعد شیر و گلاب هم بریزد.مجدد یک دقیقه هم برنید.بکین پودر به ارد اضافه کنید.الک کنید با مواد کیک مخلوط کنید.قالب مورد نظر را روغن جداکنده برنید.اندازه قالب من ۲۰ بود.
مواد داخل قالب بریزد.با درجه ۱۶۰بزای فر برقی و ۱۷۵ برای فرهای گازی.
بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.
با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مسمای_مرغ_بادمجان
طرز تهیه
مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون
ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه
توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک شربتی زعفران و پسته🥮😍😋
~🧡مواد لازم :
ارد سفید قنادی ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر هل یک ق چ
مغز پسته ۵۰ گرم
.
~💛شربت:
شکر ۱۵۰ گرم
آب ۱۲۰ میلی لیتر
گلاب + زعفران + پودر هل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل با سسانبه😍😋
موادلازم فلافل :
نخودخام : 🫛یک کیلو
پیاز متوسط 🧅: سه عدد
سیبزمینی متوسط :🥔 دو عدد
سیر : 🧄یک بوته
جعفری یا گشنیز :🍀 یک مشت (قابلحذف)
ادویه :
نمک🧂 ، فلفلسیاه🌶 ، پودرانبه 🥭، فلفلقرمز🌶 ، پودرتخمگشنیز🍀 ، پودرسیر 🧄، پودردارچین🪵، پودر زیره ، زردچوبه : از هرکدوم یک قچ (نمکبیشتر)
آردنخودچی : یک قغ سرپر (قابلحذف)
بکینگپودر 🥄: یک قغ (قابلحذف)
سس انبه :
پودر انبه🥭 : دو قغ
آب💧 : یک لیوان
سرکهسفید 🍇: نصف لیوان
نشاسته ذرت🌽 : یک قغ
نمک و فلفلقرمز🌶🧂 : ۱/۲ قچ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_حلزونی😍😋
برای درست کردن جوجه حلزونی یا جوجه تابه ای دوتا سینه مرغ به صورت نواری برش بزنید.کنار بزارید.این بار برای مزه دار کردنش من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم.بچه ها این چاشنی مرغ و ماهی هست.بدون مواد نگهدارنه و رنگ.فقط کافیه یک قاشق از این چاشنی به مرغ یا ماهی بزنید بعد از دو سه دقیقه استراحت و مزه دار شدن ،قابل کباب یا سرخ کردن هست.من خودم دو ساعت استراحت دادم.تا کامل چاشنی وارد بافت فیله هام بشه.این چاشنی خودش ادویه داره.من فقط یدونه پیاز خلال و نصف فلفل دلمه ای و حدود یک قاشق سرخالی ماست به فیله ها زدم.یک قاشق از چاشنی.بعد از مخلوط کردن،رول کردم و به سیخ چوبی یا فلزی برنید.داخل تابه کمی چرب کنید.سیخها را داخلش بزارید.تا کمی سرخ بشه.امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت گوشت و بادمجون 😍😋
این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم
بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم
پیاز: ۱عدد
سیر: ۳حبه
ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ
جعفری خوردشده: ۴ق.غ
.
بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر.
از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم.
تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم.
این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه این کتلت متفاوتو خوش عطرو خوشمزه
رو برای یکبارم شده امتحان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_خورشیدی
اینم یه #صبحانه دو سوته و خوشمزه
سوسیس ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۴۰ گرم
نمک فلفل
پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین
سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از حتما ببینید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل سفید شدن مو در برنامه ی زنده مشخص شد😱
دیگه نیازی به رنگ مو نیست ❌
با این روش اصلا مهم نیست چند سالته که موهات سفید شده 👇👇👇👇
https://1ta100.ir/qu-ads/1154
https://1ta100.ir/qu-ads/1154
#گوچی ديار بكر يك غذاي #تركيه اي
يه جور غذاي رژيمي هم ميشه به حساب اورد البته اگر روغنش روخيلي كم استفاده كنيد.دياربكر اسم استاني در تركيه هستش كه اين غذا در اونجا مرسوم هستش😊وگوچ هم همون ظرفهاي گلي ويا سفالي هستش كه اين غذا روتوش درست مي كنن همون گمج خودمون كه گيلاني هاي عزيزمون بيشتر ازش استفاده مي كنن❤️ واما مراحل پخت
كافيه ته ظرف مورد نظرتون رو با پياز ورقه شده بپوشونيد وبعد لايه بعد گوشت تكه شده وبازهم كمي پياز،سير وروغن زيتون مقداري وهمچنين ادويه ها كه شامل فلفل،نمك،زردچوبه ست وبعد فلفل دلمه خرد شده ولايه بعدي هم گوجه نگيني ودراخر سس كه شامل نمك وفلفل ورب ويك چهارم ليوان آب وكمي روغن زيتون هستش رو مخلوط كنيد وروي خوراك بريزين ازهرنوع سبزيجات ديگه مثل بادمجون ويا لوبيا سبز هم مي تونيد استفاده كنيد ودر اخردرب ظرف روبزاريد روي حرارت ملايم بپزييد اين خوراك نيازي به آب نداره همه موادخودشون آب دارن 😊
😊اين غذانوعي خوراك گوشت وسبزيجات هستش❤️😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از حتما ببینید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💣راه حلی هوشمندانه برای از بین بردن چروک صورت😍
حتی بازیگرها و افراد مشهور هم برای جوان سازی پوست صورتشون از این روش گیاهی استفاده می کنن👌🏻
برای اطلاعات بیشتر و دریافت این جوان کننده ی گیاهی با 20%تخفیف روی لینک زیر بزنید👇
https://landing.getz.ir/HIqXj
https://landing.getz.ir/HIqXj