فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_قارچ
اونایی که سرکه اذیتشون میکنه ببینن😋
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین ترشیاس👌
مواد لازم:
قارچ نیم کیلو
سرکه یک لیوان
آب پنج لیوان
فلفل تند ۴عدد
سیر ده حبه
سبزی معطر ترخون و نعنا
نکته ها:
سرکه نمک و آب به جوش بیاد و بذارید کاملا خنک بشه سرد سرد
تمامی مواد بشورید و بذارید کاملا خشک بشه
بعد تو ظرف مورد نظر لایه به لایه موادو بریزید
کل ظرف با آب و سرکه خنک شده پر پر کنید
بعد ی هفته آمادس
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_قارچ
اونایی که سرکه اذیتشون میکنه ببینن😋
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین ترشیاس👌
مواد لازم:
قارچ نیم کیلو
سرکه یک لیوان
آب پنج لیوان
فلفل تند ۴عدد
سیر ده حبه
سبزی معطر ترخون و نعنا
نکته ها:
سرکه نمک و آب به جوش بیاد و بذارید کاملا خنک بشه سرد سرد
تمامی مواد بشورید و بذارید کاملا خشک بشه
بعد تو ظرف مورد نظر لایه به لایه موادو بریزید
کل ظرف با آب و سرکه خنک شده پر پر کنید
بعد ی هفته آمادس 😍.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته از نوع مرغ😜🍘
مواد لازم:
2 تکه سینه مرغ
1 مشت جعفری خرد شده
4_3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر سیر(یک دو حبه سیر رنده شده هم میشه)
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1 عدد فلفل کاپیای قرمز ریز خرد شده
2_1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد پیاز قرمز ریز خرد شده
4_3 قاشق غذاخوری روغن مایع
مرع و جعفری را داخل غذاساز میکس کنید و داخل ظرفی بریزید. آرد سوخاری ، نمک و ادویه ها، پیاز و فلفلهای خرد شده و روغن مایع را اضافه کنید و خوب ورز دهید. روی طرف را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. سپس بیرون آورده شکل دهید و داخل روغن داغ پشت و رو خوب سرخ کنید.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍😋
یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی با
عطر و طعمی بینظیر
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی
میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین
ریش ریش کنین
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم
و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته
اضافه میکنم؛ فیلهها رو مکعبی خرد کردم و
بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه
زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و
گذاشتم فیلهها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو
بهش اضافه کردم
دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران
غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم
ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده
اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه
برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت
فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه
گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی با قلقلی مرغ
مواد لازم:
ران و ساق مرغ بدون استخون🍗 ۵ عدد
پیاز 🧅۱ عدد
آرد سوخاری🍘 ۱/۲ پیمانه
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄
اسپاگتی🍝 ۱ بسته (من از نازکترین مدل اسپاگتی استفاده میکنم)
رب گوجه فرنگی🥫 ۴ قاشق غذاخوری سر پر
🔴نکته مهم:
🔺حتما برای قلقلی ها از ران مرغ و ساق مرغ استفاده کنین با سینه مرغ اون طعمی که میگم رو نخواهین داشت!
🔺ترجیحا از اسپاگتی نازک استفاده کنین و اونو زیاد نپزین که له بشه یکم زنده باشه خوشمزه تر میشه.
🔺تو استفاده از رب دست و دل باز باشین رب خیلی خوشمزش میکنه.
🔺توی آب جوش حتما زردچوبه بریزین خیلی خوشرنگ و خوشمزه میکنه اسپاگتی رو.
🔺قبل از اینکه تهدیگ رو بچینین توی تابه قبلش نمک و زردچوبه رو حتما بزنین و ۵ دقیقه اول با حرارت بذارین بپزه و بعد حرارت رو کم کنین و ببینین نتیجه جی میشه.
🔺مواد رو با هم ترکیب کنین قبل اینکه تو قابلمه بریزین اینجوری ماکارونی خیلی خوشمزه تری دارین که همه طعم ها با هم ترکیب شده و خوشرنگتره.
🔺کوفته قلقلی هارپ اول با حرارت بالا و سپس با حرارت ملایم سرخ کنین که آب نندازن و آبدار و لذیذ بمونن..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شربتی😍
مواد کیک شربتی زعفرونی
تخممرغ🥚 ۵ عدد؛ وزن هر تخممرغ با پوسته حدود ۶۳ تا ۶۵ گرم
شکر🍚 ۲۴۵ گرم
پودر وانیل 🌸یکهشتم ق چ
شیر 🥛۱۶۰ گرم
پودر هل یکهشتم ق چ
روغن مایع🥃 ۱۴۷ گرم
گلاب🌹 ۳۶ گرم
زعفران دمکرده غلیظ💛 یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل🥥 ۶۶ گرم
آرد قنادی🥡 ۲۶۵ گرم
بیکینگپودر 🥄۲ونیم قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب💧 ۲۵۰ گرم
شکر🍚 ۲۰۰ گرم
گلاب🌹 ۳۰ گرم
هل🌺 ۲ عدد
چوب دارچین🪵 یک تکه
زعفران دمکرده 💛یک قاشق غذاخوری
❌فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم بشه
❌قالب کیک رو در طبقه وسط فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار بدین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته از نوع مرغ😜🍘
مواد لازم:
2 تکه سینه مرغ
1 مشت جعفری خرد شده
4_3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر سیر(یک دو حبه سیر رنده شده هم میشه)
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1 عدد فلفل کاپیای قرمز ریز خرد شده
2_1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد پیاز قرمز ریز خرد شده
4_3 قاشق غذاخوری روغن مایع
مرع و جعفری را داخل غذاساز میکس کنید و داخل ظرفی بریزید. آرد سوخاری ، نمک و ادویه ها، پیاز و فلفلهای خرد شده و روغن مایع را اضافه کنید و خوب ورز دهید. روی طرف را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. سپس بیرون آورده شکل دهید و داخل روغن داغ پشت و رو خوب سرخ کنید.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شربتی😍
مواد کیک شربتی زعفرونی
تخممرغ🥚 ۵ عدد؛ وزن هر تخممرغ با پوسته حدود ۶۳ تا ۶۵ گرم
شکر🍚 ۲۴۵ گرم
پودر وانیل 🌸یکهشتم ق چ
شیر 🥛۱۶۰ گرم
پودر هل یکهشتم ق چ
روغن مایع🥃 ۱۴۷ گرم
گلاب🌹 ۳۶ گرم
زعفران دمکرده غلیظ💛 یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل🥥 ۶۶ گرم
آرد قنادی🥡 ۲۶۵ گرم
بیکینگپودر 🥄۲ونیم قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب💧 ۲۵۰ گرم
شکر🍚 ۲۰۰ گرم
گلاب🌹 ۳۰ گرم
هل🌺 ۲ عدد
چوب دارچین🪵 یک تکه
زعفران دمکرده 💛یک قاشق غذاخوری
❌فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم بشه
❌قالب کیک رو در طبقه وسط فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار بدین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی با قلقلی مرغ
مواد لازم:
ران و ساق مرغ بدون استخون🍗 ۵ عدد
پیاز 🧅۱ عدد
آرد سوخاری🍘 ۱/۲ پیمانه
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄
اسپاگتی🍝 ۱ بسته (من از نازکترین مدل اسپاگتی استفاده میکنم)
رب گوجه فرنگی🥫 ۴ قاشق غذاخوری سر پر
🔴نکته مهم:
🔺حتما برای قلقلی ها از ران مرغ و ساق مرغ استفاده کنین با سینه مرغ اون طعمی که میگم رو نخواهین داشت!
🔺ترجیحا از اسپاگتی نازک استفاده کنین و اونو زیاد نپزین که له بشه یکم زنده باشه خوشمزه تر میشه.
🔺تو استفاده از رب دست و دل باز باشین رب خیلی خوشمزش میکنه.
🔺توی آب جوش حتما زردچوبه بریزین خیلی خوشرنگ و خوشمزه میکنه اسپاگتی رو.
🔺قبل از اینکه تهدیگ رو بچینین توی تابه قبلش نمک و زردچوبه رو حتما بزنین و ۵ دقیقه اول با حرارت بذارین بپزه و بعد حرارت رو کم کنین و ببینین نتیجه جی میشه.
🔺مواد رو با هم ترکیب کنین قبل اینکه تو قابلمه بریزین اینجوری ماکارونی خیلی خوشمزه تری دارین که همه طعم ها با هم ترکیب شده و خوشرنگتره.
🔺کوفته قلقلی هارپ اول با حرارت بالا و سپس با حرارت ملایم سرخ کنین که آب نندازن و آبدار و لذیذ بمونن..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شربتی😍
مواد کیک شربتی زعفرونی
تخممرغ🥚 ۵ عدد؛ وزن هر تخممرغ با پوسته حدود ۶۳ تا ۶۵ گرم
شکر🍚 ۲۴۵ گرم
پودر وانیل 🌸یکهشتم ق چ
شیر 🥛۱۶۰ گرم
پودر هل یکهشتم ق چ
روغن مایع🥃 ۱۴۷ گرم
گلاب🌹 ۳۶ گرم
زعفران دمکرده غلیظ💛 یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل🥥 ۶۶ گرم
آرد قنادی🥡 ۲۶۵ گرم
بیکینگپودر 🥄۲ونیم قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب💧 ۲۵۰ گرم
شکر🍚 ۲۰۰ گرم
گلاب🌹 ۳۰ گرم
هل🌺 ۲ عدد
چوب دارچین🪵 یک تکه
زعفران دمکرده 💛یک قاشق غذاخوری
❌فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم بشه
❌قالب کیک رو در طبقه وسط فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار بدین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍😋
یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی با
عطر و طعمی بینظیر
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی
میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین
ریش ریش کنین
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم
و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته
اضافه میکنم؛ فیلهها رو مکعبی خرد کردم و
بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه
زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و
گذاشتم فیلهها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو
بهش اضافه کردم
دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران
غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم
ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده
اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه
برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت
فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه
گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته از نوع مرغ😜🍘
مواد لازم:
2 تکه سینه مرغ
1 مشت جعفری خرد شده
4_3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر سیر(یک دو حبه سیر رنده شده هم میشه)
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1 عدد فلفل کاپیای قرمز ریز خرد شده
2_1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد پیاز قرمز ریز خرد شده
4_3 قاشق غذاخوری روغن مایع
مرع و جعفری را داخل غذاساز میکس کنید و داخل ظرفی بریزید. آرد سوخاری ، نمک و ادویه ها، پیاز و فلفلهای خرد شده و روغن مایع را اضافه کنید و خوب ورز دهید. روی طرف را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. سپس بیرون آورده شکل دهید و داخل روغن داغ پشت و رو خوب سرخ کنید.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛