eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این از اون خوشمزه‌ست 🫔که بعد از خوردنش طعمش از ذهنت بیرون نمیره🤌🏻 گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم، پیاز رنده شده ۱عدد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، سیر ۱حبه، جعفری ساتوری شده ۱ فنجان، نون تست ۲ عدد، بیکینگ‌ پودر ۱ق م، آب ۱ فنجان برای پیاز جعفری: پیاز خلالی ۱عدد، سماق ۱ ق م، جعفری ساتوری شده ۳ق غ، آب نارنج ۱ ق غ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز براق بودن و خوشرنگی بازاری🥰 توی بازار ۲۰۰ گرم آلوبخارا ۱۸۰هزار من با پنجاه هزار یادت میدم مثل بازاری ها آلو درست کنی ⭕️ اول دو کیلو آلو بگیرید و خوب بشورید ⭕️ داخل قابلمه آب بریزید جوش اومد یک لیوان سرکه و نمک بریز ⭕️ آلوهارو بریزید بعد پنج دقیقه روی آلوها ترک میخوره آب کش کنید و پوست همشون رو بگیرید ✅ روش اول: توی سینی فر بچیند حسابی شکر بپاشید ده دقیقه زمان بدید یه حالت شیره مانند پس میده اونجور بود پنج دقیقه دیگه بزارید بمونه ✅ روش دوم : روی سبد بچینید بازم شکر بپاشید بزارید جلو آفتاب 1️⃣ نکته: آلویی که توی روش اول درست میشه برای داخل آجیل و تنفلات، آلوی روش دوم برای داخل خورشت 2️⃣ نکته: دو روز بیشتر جلو آفتاب نباشه تا شیره و براقیتش حفظ بشه گوشتشم زیاد جمع نشه 3️⃣ نکته: از آلوهای گوشتی استفاده کنید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر یبوست دارین روزی چهارتا دونه از اینا کمکتون میکنه🙂 یک پیمانه میوه ی یخ زده(شاه توت برای اینجا)، یک پیمانه آب ولرم، سه ق غ پودر ژلاتین ساده هر سه ماده را با هم خوب مخلوط کرده به وسیله ی مخلوط کن، سپس به قالب منتقل کرده و به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قراردهید. ✅(اگر ژلاتین رو قبل از انتقال به مخلوط کن در آب حل کنید بهتره) 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع رنگ‌های ژله‌ای برای رنگ کردن خامه و فوندانت استفاده میشن رنگ‌های پودری حلال در چربی برای رنگ کردن شکلات استفاده میشن گاهی هم برای رنگ کردن خامه می‌تونیم استفاده کنیم رنگ‌های پودری حلال در آب که به آنها اصطلاحا داست گفته می‌شود برای انواع پتینه کاری و داست زدن روی گل‌های شکری و... استفاده می‌شود رنگ‌های پودری متالیک برای طلایی کردن نقاط مختلف کیک یا دکور کیک‌ها استفاده می‌شه و اما رنگ‌های مایع کم کاربرد‌ترین نوع رنگ در حرفه قنادی هستند که بیشتر برای دسر می‌تونیم استفاده کنیم 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥰 🥰 این سوخاری خوردن خیلی لذت بخشه چون داخلش پر از خوشمزس که هر کسی باهاش سوپرایز میشه 😋 🍀نیاز داریم به فیله ران و سینه مرغ که با پیاز داخل میکسر بعد از اینکه از استخوان جدا کردیم میکس میکنیم 🍀نمک و پودر پیاز و پودر سیر و یک پیمانه آرد میزنیم ورز میدیم حسابی به اندازه توپک برمیداریم و روی نایلون فریزر باز میکنیم 🍀یه لایه ژامبون یه لایه پنیر میزاریم لایه رو بر میگردونیم و دور گیری میکنیم 🍀اول توی آردسفید بعد تخم مرغ زده شده و آخر سر توی پودر سوخاری میزنیم توی روغن داغ سرخ میکنیم 😋نوش جان 1️⃣ نکته:حتما ترکیب ران و سینه باشه تا نرم و لطیف بشه خشک نشه 2️⃣ نکته: آخر سر حتما روی دستمال روغنشو بگیرید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ یه پیمانه لپه یکساعت بخیسانید ⬅️ بعد آبپز کنید ⬅️ داخل قابلمه پیاز رنده شده تفت بدید ⬅️ بهش چرخکرده اضافه کنید تا تغییر رنگ دهد تفت بدید ⬅️ لپه آبپز به چرخکرده اضافه کنید ⬅️ یک لیوان آبجوش اضاف کرده و درشو بزارید تا بپزه 👇🏻🍆رمز خورش خوش عطر و خوشرنگ ⬅️ دو سه عدد لیمو از وسط نصف کرده و داخل آبجوش بزارید تلخیش گرفته بشه ⬅️ داخل تابه کمی روغن ریخته و بهش رب و نمک و فلفل ، چوب دارچین، پاپریکا بیفزایید ⬅️ لیموها را بهش اضافه و تفت بدید ⬅️ حالا محتویات رب به خورش اضافه کرده و بزارید با حرارت ملایم بپزه و جا بیفته ⬅️ در آخر پخت بهش زعفرون و گلاب بزنید ⬅️ کلاهک بادمجون اطرافشو بگیرید ولی برندارید،، راه راه پوست گرفته و چهار قاچ کنید ⬅️ بزارید داخل آب نمک نیم ساعت بمونه ⬅️ بعد آبشو بگیرید و داخل روغن داغ سرخ کنید ⬅️ روی خورش سرو کنید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سرخشده یا که هیچ وقت از خوردنش سیر نمیشی😍 البته در اصل کنتاکی از کتف و ران مرغه👌🏻 ولی با سینه مرغ بنظرم عالیتره🥰 ⬅️ سینه مرغ نواری برش بزنید ⬅️ فلفل سیاه، نمک، پاپریکا، پودر سیر، ادویه سوخاری،،، بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ⬅️ بزارید داخل یخچال دوساعت بمونه ⬅️ چند دونه سیب زمینی نیم پز کنید ⬅️ پاکشون کرده و فینگری خورد کنید ⬅️ بهشون نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، پودر گژنیز بزنید ⬅️ دو تا تخم مرغ همزده و کنار بزارید ⬅️ مرغ داخل نشاسته ذرت غلطانده و داخل تخم مرغ👈🏻در آخر داخل پودر سوخاری پانکو یا پولکی ⬅️ داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخشون کنید 🥔⬅️سیب زمینی داخل روغن داغ سرخ کنید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحدی خوشمزست که نگو فقط درستش کن دمای بدنتو این جذاب میتونه بیاره پایین چی لازم داریم؟ نصف هندوانه (۳ کیلو)🍉 آلبالو یک پیمانه🍒 شکر ۲ ق غ خ آب لیمو ترش ۲ ق غ خ🍋 برگ نعنا ۴ عدد🌿 یخ خرد شده ۱/۲ پیمانه🧊 چطوری درست کنیم؟ 1️⃣نصف هندوانه احتیاج دادیم هسته هاشو دربیارید،هسته های آلبالو دربیارد شکر بزنید بعد داخل مخلوط کن ریخته آب لیمو ترش و نعنا مقداری یخ خرد شده اضافه کن همرو مخلوط کنید نوش جان. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه و شورمزه فوق العاده جذاب و عالیه🥰 ساندویچ ساده و آسون 🥞 مواد لازم: ۲ لیوان آب ولرم ۱ کیلو آرد ۱ قاشق غ نمک ۱ قاشق غ شکر ۱ ق غ خمیر مایه ۲ ق غ روغن ⬅️ آب ولرم داخل کاسه ریخته و همه مواد بهش اضافه کنید ⬅️ خوب مخلوط کرده و ورز داده تا جاییکه خمیر به دست نچسبد ⬅️ روشو پوشانده و بزارید یکساعت استراحت کند ⬅️ بعد از خمیر چونه به اندازه نارنگی گرفته ⬅️ روی سینی چرب شده با دست که چرب کردیم چونه را پهن کرده ⬅️ داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم 🌮 ⬅️ نخود از شب قبل خیس کرده و چندبار آبشو عوض کنید ⬅️ داخل جیپاس یا قابلمه نخود نیم پز شده با آب قلم و دو حبه سیر و فلفل و نمک میزاریم دو ساعت بپزد ⬅️ تا جاییکه نخود با دست له و نرم بشه ⬅️ موقع سرو بهش فلفل سیاه میزنیم 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت تو خونه درست کن هم خالصه هم تمیز👌😊 براتون بگم از خواص زنجبیل برای سلامتی، زیبایی و لاغری : درمان شوره‌ی سر از بین برنده‌ی جای زخم و لک زنجبیل یک نوع لایه‌بردار رشد بیشتر موها ضدالتهاب درمان حالت تهوع درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کاهش درد و آسیب عضلانی کاهش قند خون درمان سوءهاضمه‌ی مزمن مفید برای لاغری و کاهش وزن مفیدبرای معده کاهش سطح کلسترول کمک به پیشگیری از سرطان جلوگیری از آلزایمر دارای آنتی‌هیستامین طبیعی مبارزه با عفونت‌ها زنجبیل را هم میتونید به صورت تازه مصرف کنین که تازه ش موندگاری زیادی نداره و باید تو فریزر نگهداری بشه ، و هم خشکشو به صورت پودر شده یا عصاره مصرف کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌽 مواد لازم👇👇👇 بچه بلال یکیلو پلبیبر یک قاشق چای خوری نمک یک قاشق چای خوری فلفل کاپی نصف یک عدد موسیر یک عدد یا سیر چند حبه فلفل به اندازه دلخواه سرکه جوشیده شده به مقدار لازم 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این رو میتونید به راحتی تو خونه درست کنید و یه میان وعده جذاب بدون منقل زغال راحت اماده میشه😍 مواد لازم بلال: ۳عدد ماست: ۲قاشق آب لیمو دو ق غ آویشن پاپریکا و نمک به دلخواه کره مرحله اول آبپز کردن بلالمونه بعد سسشو آماده میکنیم ماستو با ادویه ها و نمکو آب لیمو مخلوط میکنیم وقتی بلالمون پخت یکم از داغیش افتاد بعد با سس ماست به کمک فرچه کاورش میکنیم در آخرم بعد از زدن سس رو شعله کبابیش میکنیم.وقتی داغه روش کره میمالیم و به همین راحتی یه بلال متفاوتو خوشمزه داریم😍 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛