eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.7هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
33.9هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا... 🤍💫امروز به همه ما 🌸💫قلبی پر از عشق 🤍💫و محبتی که در نام خودت 🌸💫متبرک گردیده است ببخشا 🤍💫و همواره ما را 🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان، 🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم 🌸💫و روزمان را در آغوش 🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم 🌸💫آمیـن💖
37.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆🧄 ترشی شکم پر بادمجون جنوبی بادمجان کوچک، تره، سير ۲۰۰ گرم، فلفل عنابی ۵۰گرم ما خیلی تند میپسندیم بیشتر میریزیم، رب انار نصف لیوان، شیره خرما نصف لیوان (جایگزینش نبات)، تمر هندی نصف بسته، سرکه سیب، سرکه قرمز، سرکه سفید، زردچوبه 1ق غ سر پر، نمك، فلفل سبز + يه شكاف روي بادمجان ايجاد ميكنيم در آب جوشي كه سركه ونمك اضافه كرديم مي پزیم داخل يك صافي بريزيد تا شيره اي كه داره خارج و خنك بشه. 4ساعت زمان دادم تا آبش کامل کشیده بشه مواد میانی: سير ،فلفل ،نمك ،زردچوبه، شیره خرماو باهم خوب بکوبید وداخل شکم بادمجانها بذارید بهتره که اول تمام شکم بادمجانها پر بشه بعد داخل ظرف اصلی قرار بدید عصاره تمر هندی نصف بسته تمر هندی رو با سرکه سفید مخلوط کردم و شیره تمر هندی رو گرفتم شیره خرما رو با سرکه سیب و سرکه سفید و سرکه قرمز مخلوط کردم و بعد از اینکه بادمجونا رو داخل ظرف گذاشتم، رب انار روی بادمجونا ریختم و درب شیشه رو محکم بستم و تو جای خنک ۱ هفته گذاشتم. 👉🏽 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧄🫒 قارچ: ¼ پيمانه روغن زيتون: ¼ پيمانه سركه سفيد: ¼ پيمانه پياز قرمز خرد شده ٢ حبه سير رنده شده ½ ق چ اورگانو ٢ ق چ شكر قهوه اي ½ ق چ دانه هاي فلفل سياه ¼ پيمانه دانه فلفل قرمز نمك و فلفل ٢ ق غ جعفري خرد شده 👇🏽👇🏽 در قابلمه قارچ ها را با آب و نمك بپزيد (٤ دقيقه) بعد از پخت خوب بزاريد آب قارچ ها خارج بشه. در ظرفي قارچ را با مابقي مواد مخلوط كنيد. داخل شيشه بريزيد و در بديد. بعد از٨ ساعت نوش جان كنيد. 👉🏽 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج ۳ پیمانه سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم ۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده ۲ حبه سیر رنده شده زردچوبه ۱ قاشق چایخوری مواد لازم برای کاور کردن ماهی آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. ب ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم. برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم. کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده. و ب مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم. بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم ک قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🧆 مواد کوفته: ۳۰۰ گرم گوشت ۱ عدد پیاز رنده شده کوچک ۱ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ پودر نان نمک، پاپریکا، فلفل پول بیبر، فلفل سیاه، پودر سیر پوره سیب زمینی: ۴ عدد سیب زمینی متوسط نمک، فلفل سیاه ۳۰ گرم‌کره کمی خامه یا شیر مواد سس: ۱ عدد پیاز کوچک فلفل دلمه رنگی (تک رنگ قرمز هم خوبه) ۲۰۰ گرم قارچ ۱ عدد هویج‌ کوچک رنده شده ۱ ق غ آرد کمی کره یک‌ لیوان‌ سرخالی شیر کمی نمک دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه، شعله گریل تا زمانی که رنگ ‌غذا تغییر کنه و‌ طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧆 ۳ پیمونه برنج، ۱،۵ پیمونه عدس، سبزی معطر به مقدار لازم (شوید، گشنیز، جعفری) هرسه به یک‌ اندازه، ۵۰۰ گرم گوشت، ۱ عدد پیاز بزرگ، تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و کمی پودر زعفران، کمی زیره و محلول زعفران برای لابلای برنج روغن محلی و‌کره دلخواه فقط یادت باشه عدسو بزاری ۱۰ ساعت خیس بخوره، یک دقیقه آخر اضافه کنی به برن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 مواد لازم: 🌸 ۲ پاکت پودر ژله ی پرتقال ۲ لیوان اب جوش ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای سفید ۲ لیوان شیر پر چرب ۲۰۰ گرم خامه ی صبحانه ۵۰ گرم کره ۲ ق غ عسل برای تزیین : 🌸 ۲ ق غ گلوکز (لوازم قنادیها دارن ) کمی زعفران‌ نکته: فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کنید و مواد رو روی فویل بریزید و ۱۰ دقیقه توی فر قرار بدید و بعد بزارید خنک بشه و بشکنید درستش کنید و لذتش رو ببرید 😍. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان باگت یک عدد، زردچوبه ۱ ق م، پودر فلفل قرمز ۱ ق چ، پاپریکا ۱ ق چ، بیکینگ پودر ۱ ق چ، آویشن ۱ ق چ، پودر سیر ۱ ق چ، فلفل سیاه ۱ ق چ، پفک نمکی پودر شده ۱ پیمانه برای بقیه رنگها به جای پفک از پودر رنگ خوراکی استفاده کن😎 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو خونه با سفارش این نوع فینگر فود که خیلی راحت درست میشه برای خودت شغل ایجاد کن و‌مثل من سفارش بگیر 🌹 این راتا نون پنیر سبزی گردو مناسب سفره عقد. مراسم مذهبی. سفره های ختم انعام و ماه رمضان و…است. بسیار شیک و‌ مجلسی و جدیده دستگاه راتا یا قالب راتا رو لوازم قنادی ها دارند با رینگ ساده هم میشه درست کرد 🥰🙏 مواد لازم برای ۱۰۰ عدد راتا پنیر لبنه ۵ بسته کوچک سبزی فقط ریحون نعنا کمی شوید. بقیه سبزی ها آب میندازه حدود نیم کیلو. خشک خشک گردو نیم کیلو بعد درست کردن در جعبه سلفون بکشید چون رویه می بنده👌❤️ این راتا الان برای سفره ها خیلی ترند ‌ و جدیده حتما درست کنید و برای مناسباتتون استفاده کنی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش رشته مجلسی😍😋 مواد لازم براى ١٠ نفر نخود 🫛يك پيمانه لوبيا قرمز 🫘١/٢ پيمانه لوبيا چيتي 🫘١/٢ پيمانه عدس ١/٢ پيمانه سبزى ٥٠٠ گرم كه شامل ٢٠٠ گرم اسفناج يا اگر موجود نبود برگ چغندر 🍃 ١٠٠ گرم تره 🌱 ١٠٠ گرم جعفرى ☘️ ١٠٠ گرم گشنيز 🍀 نعناع خشك🌿 سه ق غ براي داخل آش و براى روي اش به مقدار لازم پياز🧅 ٤ عدد بزرگ سیر🧄 به مقدار لازم ادويه ؛ (نمك🧂 زردچوبه فراوان فلفل سياه🌶 ) كشك 🥣به مقدار لازم رشته🍜 ١/٣ جعبه ى استاندارد (رشته اشي ترجيحا رشته اصفهان ) تو رسپى اصل آش عصاره ى قلم هست ولي من نميريزم و حذف كردم پيشنهاد ميكنم نريزيد بزاريد گياهي باشه نكات خيلي مهم آش رشته پياز داغ زياد خلالى و شيشه اي باشه و حسابي سرخ بشه زردچوبه و فلفل حتما تفت بخوره نمك خيلي نريزيد چون هم كشك هم رشته شوره حبوبات حتما خيس بخوره و بزاريد خوب پخته بشه بعد بهش عدس اضافه بشه و پياز داغ و ادويه ها سبزي اش دقيق و اندازه باشه كه ظاهر اش بد نشه سبزي وقتي كه اضافه شد در قابلمه اصلا گذاشته نشه چون بسيار بد رنگ ميشه اش 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش سيب و كاري هندي😍😋 ادويه كاري رو حتما تفت بدين تا عطرش در بياد و نكته ي بعدي اينكه پياز بايد رنده درشت رنده بشه و با آب تفت بخوره ،ميزان سرد بودن اين غذا با ادويه كاري گرفته ميشه ❤️ . . مواد لازم (٤ نفر) ساق مرغ ٥ عدد پياز ١ عدد نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري شكر ١ قاشق چ خوري زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت ) آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش سيب ١ عدد كره ١٠ گرم آلو ٣٠ گرم . . خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ و بروکلی😍😋 مواد لازم برای سالاد: ۱ پیاز ترجیحا بنفش ریز خورد شده فیله و یا سینه مرغ ریز خورد شده ۳۰۰ گرم ۱ عدد بروکلی کوچیک ریز خورد شده نان باگت و یا تست به مقدار لازم (نگینی و مکعبی خورد شود) نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، اورگانو (برای مزه دار کردن مرغ) ۲ حبه سیر رنده شده و مقداری پاپریکا برای تفت دادن به همراه نون های خورد شده روغن زیتون برای تفت دادن نون ها ۲ ق غ خ و ۱ ق غ خ برای تفت دادن مرغ مواد لازم برای سس سالاد: آب لیموی تازه ۲ ق غ خ پنیر فتا ۱/۲ پیمانه سس مایونز ۲ ق غ خ ماست ۱ ق غ خ سس خردل ۱ ق م خ (۶ حبه سیر که با ۳ غ خ روغن زیتون سرخ شده) همه رو توی بلندر میریزیم و دوره میکنیم. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛