فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خامه_پاستیلی
#روکش_کیک
#کیک_تولد
#تزیین_دسر
کیک اسفنجی یا شیفون درست می کنید,خامه کشیش رو انجام میدید بعد می زاریید فریزر که یخ بزنه وسطح خامه سفت شه ,خامه پاستیلی رو که یکم گرم هست روی کیک خامه کشی شده می ریزیید
اضافی خامه پاستیلی رو می تونید رو با کمی حرارت دادن یا باز کردن رو بخار آب مجدد استفاده کنید
خامه پاستیلی مثل فوندانته ,ولی خیلی خوشمزه تر ,می تونید بعد سرد شدن برش بدید یا حتی قالب بزنید
خامه پاستیلی رو می تونید برای روکش کردن دسر هم استفاده کنید,دسر رو هم می زاریید یخ بزنه بعد خامه پاستیلی روون رو ,روی دسر می ریزیید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خامه_پاستیلی
#روکش_کیک
#کیک_تولد
#تزیین_دسر
کیک اسفنجی یا شیفون درست می کنید,خامه کشیش رو انجام میدید بعد می زاریید فریزر که یخ بزنه وسطح خامه سفت شه ,خامه پاستیلی رو که یکم گرم هست روی کیک خامه کشی شده می ریزیید
اضافی خامه پاستیلی رو می تونید رو با کمی حرارت دادن یا باز کردن رو بخار آب مجدد استفاده کنید
خامه پاستیلی مثل فوندانته ,ولی خیلی خوشمزه تر ,می تونید بعد سرد شدن برش بدید یا حتی قالب بزنید
خامه پاستیلی رو می تونید برای روکش کردن دسر هم استفاده کنید,دسر رو هم می زاریید یخ بزنه بعد خامه پاستیلی روون رو ,روی دسر می ریزیید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_کیک_شکلاتی 🍩 😋
▫️آرد یک و سه چهارم پیمانه
▫️پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
▫️بیکینگ پودر 2 ق.چایخوری
▫️نمک یک هشتم ق.چ
▫️شکر سه چهارم پیمانه
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️روغن مایع پخت و پز 3 ق.سوپخوری
▫️ماست یک چهارم پیمانه
▫️شیر نصف پیمانه
▫️وانیل یک هشتم ق.چ
🔸مواد خشک بجز شکر با هم مخلوط و الک کنید.
مواد مرطوب و شکر با هم مخلوط و با ویسک بزنید.
سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و در حد یکدست شدن هم بزنید(با همزن دستی)
یادتون نره قالبو چرب کنید من با روغن جامد چرب کردم.
حتما از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید ضمنا مقدار پودر کاکائو رو میتونید دو برابر کنید و بجاش یک چهارم پیمانه از آرد کم کنید).
دمای فر 180 درجه سانتی گراد
از 15 دقیقه قبل گرم شده
زمان پخت حدود 10 دقیقه (با خلال دندان چک کنید)
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #نان_باگت_خانگی 🥖 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺زنــدگــی کــردن،
🌹نایابترین چیز در این دنیاست.
🌺لذت ببر، نفس بکش، عاشق شو،
🌹شکست بخور، پیروز بشو،
🌺کارهای خارق العاده انجام بده،
🌹وگرنه زنده بودن را که همه بلدند،
🌺زندگی را زندگی کن دوست عزیزم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖امیدوارم دوشنبه تابستانی شما
🌸پر از زیبایی و امیـد
💖و دلتون سرشار از
🌸مهـر و شـور زندگی باشه
💖امیـدوارم روزتون
🌸از زیباترین و قشنگترین
💖لحظات و موفقیت ها لبریز باشه
🌸با بهترین آرزوها
💖تقدیم به شما خوبان
#فلافل_مرغ 😋
🔸نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قارچ_سوخاری 🍟 😋
🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت 1 ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد 1/3 لیوان نشاسته ذرت، 2 ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_شکم_پر_بدون_فر 🦪 😋
🔸از ماهی قزل آلا استفاده کردم استخوان کشی کردم ،
ماهی رو با سرکه ،نمک ،پودر پیاز ونمک مزه دار کردم تقریبا چهار ساعت، بهتره روی ظرف سلفون بکشید ،داخل یخچال استراحت کنه
از سبزی شکم پر شمالی استفاده کردم(چوچاق ،اوجی، گشنیز )که با گردو ترکیب شده سه قاشق غذاخوری برای یک عدد ماهی کافیه ،
سبزی را بهمراه یک عددپیاز رنده شده ،یک قاشق مرباخوری حریره سیر ،و دوقاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق رب آلوچه وبه میزان دلخواه سس فلفل قرمز شمالی تفت دادم و خوب سرخ کردم و درآخر دانه انار خشک اضافه کردم .
از مواد داخل شکم ماهی رو پر کردم و با نخ نسوز دوختم آرد را با زنجبیل ،زردچوبه ،نمک ،آویشن ،پودر سیر طعم دار کردم و ماهی و داخل آرد گذاشتم و به تمام سطحش آرد زدم و در روغن داغ به آرامی دو طرفش رو سرخ کردم تا خوب طعم بگیره و پخته بشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_شکلاتی_فندوقی🌰🍫😋
▫️شیر:سه لیوان
▫️شکر:نصف لیوان
▫️نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری
▫️نسکافه:دو قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین)
▫️کره:25گرم
▫️آب جوش:سه قاشق غذاخوری
▫️فندق در صورت تمایل
🔸نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندوق بو داده تزیین کردم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کلوچه_کنجدی 🍪 😋👆
📤فوروارد یادتون نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛