فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح تابستونیتون بخیر
💗الهی امروز موجی از
🌸خبرهای خـوب
💗بیـاد تـو زندگیتون
🌸الهی لحظه لحظه ی زندگیتون
💗قرین این پنج کلمه ساده باشد
🌸شادی ،زیبـایی ،مـهر ،محبت ،آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی که گذاشتم یک غذای فوق العاده خوشمزست پیشنهاد میکنم حداقل یکبار امتحان کنید.میتونید هم بدون برنج و هم با برنج سرو کنید.مواد کتلتش رو میتونید مثل همون شامی خودمون هم درست کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_گلدار
فیلم واضح و گویا هست .
فقط چند تا نکته:
1. ژله الوءه ورا یا ژلاتین بدون مزه برای فیکس کردن گل ها در ظرف استفاده شده.
2. وقتی ظرف دایره ای رو در وسط میزاریم ابتدا آب سرد و بعد برای جدا کردن ظرف از ژله ای داغ داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه ظرف از ژله ها جدا میشه.
3.ماده وسط هم ژله بستنی هست در رنگ های مختلف
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_ذرت
مواد لازم :👇
(برای 3 نفر)
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ
کنسرو ذرت 1 لیوان
پیاز 1 عدد
شیر 2 تا 3 لیوان
آرد ذرت یا آرد سفید 3 ق غ
قارچ به دلخواه 5 تا 6 عدد
هویج 1 عدد
جعفری خرد شده 3 ق غ (به میزان دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه :👇
مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا 2 تا 3 لیوان لازم داریم .
یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم
سیر
زنجبیل
فلفل چیلی
عسل
سویا سس
ران مرغ
کنجد
نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک لازانیا ⠀
مواد تشکیل دهنده: ⠀
500 گرم لازانیا، حدود هفت دقیقه پخته شده
1/4 فنجان روغن زیتون ⠀
3 فنجان پنیر ریکوتا
2 فنجان موتزارلا رنده شده،
4 فنجان سس گوجه فرنگی ⠀
2 فنجان پاستو ریحان ⠀
1 تخم مرغ بزرگ، هم زده
⠀
مراحل پخت:
فر را در دمای 175 درجه پیش گرم کنید.
جداره یک کاسه مخصوص فر را با روغن زیتون آغشته نموده و خط لازانیا را به صورت لایه ای که از پایین کاسه شروع می شود و کمی همپوشانی دارد بپوشانید. پنیر ریکوتا و 1/2 فنجان موتزارلا را به عنوان اولین لایه بر روی ورق لازانیا قرار دهید. ⠀
یک لایه لازانیای دیگر روی پنیر ریکوتا قرار داده و یک لایه جدید با سس گوجه فرنگی ایجاد کنید و موتزارلا روی آن بپاشید. یک لایه دیگر از لازانیا اضافه کنید و مخلوطی از پاستو و ریکوتا را روی آن بریزید. مراحل را تا انتهای کاسه تکرار کنید. یک فنجان سس را برای روی لازانیا در موقع سرو نگه دارید.
تخم مرغ همزده را با قلم روی ورقه های لازانیای برگردانده شده قرار دهید. کاسه را برای 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیای شما آماده شود. آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا برای 20 تا 25 دقیقه خنک شود. بشقابی را روی بالای کاسه قرار دهید و لازانیا را پخته برگردانید کنید .⠀
با سس گوجه فرنگی باقی مانده سرو کنید این لازانیا را میتوانید تا 3 روز نگهداری کنید.
در صورت تمایل به جای سس گوجه فرنگی میتوانید از مایع گوشت (ماکارونی) استفاده کنید که در این صورت مدت زمان نگهداری هم پایین خواهد آمد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک لازانیا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی
برای ژله بیرنگ میتونید از ژله اماده الوئه ورا استفاده کنید
.
برای ژله های رنگی از ترکیب ژله با شیر استفاده کنید
.
ژله بیس : سی گرم شکر، پانزده گرم اگار اگار و ۴۰۰ میلی لیتر اب رو روی حرارت قرار بدید تا شکر و اگار اگار اب شده و یکدست بشن داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده
.
برای ژله شیر : ۱۵۰ میلی لیتر شیر ، پنچاه گرم شکر و هشت گرم ژلاتین رو روی حرارت قرار بدید تا شکر اب بشه بعد تقسیم کنید رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنید ، برای سبز از پودر ماچا ، نارنجی اب پرتقال و قرمز پوره توت فرنگی استفاده شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز و راز پوره سیب زمینی
برای درست کردن یه پوره نرم و خوشمزه اول سیب زمینی رو پوست گرفته و به چهار قسمت خرد کنید بعد داخل اب سرد بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه
.
نمک باید به سیب زمینی در حال پخت اضافه بشه
.
برای پوره کردن از یه ابکش توری ظریف فلزی استفاده کنید
.
شیر و کره رو گرم کنید بعد به پوره اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛