14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا آلفردو 😍😋
قارچ ۵ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
پاستا خام هر مدلی ۲۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
شیر ۱ لیوان
پنیر پارمسان ۲ ق غ
خامه ۱۰۰ گرم
ادویه ها :
رازیانه نصف ق چ
تخم گیشنیز ۱ ق چ
اورگانو ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ
نمک ۱ ق چ
🦋پاستاهارو به ۹۰ درصد پخت رسید ابکش کنید و به مابقی مواد اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن سیب زمینی گوشت😍😋
مواد لازم:
400 گرم سیب زمینی🥔
200 گرم گوشت چرخ کرده🥩
1 عدد پیاز🧅
1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای قرمز🫑
100 میلی لیتر پوره گوجه فرنگی🍅
3 قاشق غذاخوری ذرت🌽
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫
70 میلی لیتر آب💧
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و فلفل پولبیبر🌶🧂
مواد سس بشامل
350 میلی لیتر شیر🥛
1 قاشق غذاخوری کره🧈
1 قاشق غذاخوری آرد🥡
نمک، فلفل🧂🌶
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده به اندازه کافی برای روی گراتن🧀
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سبزیجات😍😋
۴ عدد تخم مرغ
یه لیوان سرخالی شیر یا آب
نصف لیوان روغن مایع
یه قاشق نمک
کمی فلفل سیاه
یه قاشق مربا خوری ادویه کاری
یه لیوان جعفری خرد شده
یه لیوان پیاز چه خرد شده
یه لیوان هویج نگینی
یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی
۲ لیوان آرد
یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر
۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه میتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_گوجه🍅😍😋
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خورشت آلو مجلسی برای کنار مرغ یا گوشت بی نهایت خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید گزینه ی همیشگیتون میشه👌.
مواد لازم :
آلو مجلسی:یک کاسه کوچیک
زرشک: یک فنجان
پباز :یک عدد کوچیک
شکر : نصف فنجان (سلیقه ای ولی از نظر من حذف نشه خیلی بهتره)
آبلیمو یا آب نارنج: دو قاشق
طرز تهیه هم مطابق کلیپ درست کنید ولی به نکته رو بگم اخر پخت این خورشت آلو در ظرف رو نیمه باز بزارید که قوام بیاد و جا بیوفته👌مدت زمان پخت این خورشت کمتر از نیم ساعته ولی بینهایت خوشمزه ست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودر_سوخاری_رنگی😍😋
نون باگت یا نون همبرگر
آب
رنگ خوراکی
اسپری
نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین
🌺مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین.
🌺من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم
ولی برای رنگقرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی خونگی😍😋
۳ لیوان آب
۳ لیوان شیر
نصف لیوان آرد
نصف لیوان شکر
نصف لیوان پودر نشاسته
رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنین
یک قاشق مرباخوری وانیل اضافه و مخلوط کنید
روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین
وقتی غلظت آن به این حد رسید، شعله رو خاموش کنید
داخل ظرف بریزید و اجازه بدید هم دمای محیط شه
توی این فاصله، یک لیوان شیر
دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو
یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای رو باهم مخلوط کنین
روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مواد شکلاتی رو روی مواد قبل بریزید و همه جای ظرف پخشش کنید مقداری شکلات رنده شده روی دسر بپاشید و ۳ ساعت توی یخچال قرار بدید هر اندازه ای که دوست داشتین، برش بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مسما_بادمجان 😍😋
بادمجان به تعداد
پياز دو عدد خورد نگيني
سير سه حبه خورد شده
گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم
سيبزميني دو عدد خورد شده
رب گوجه سه ق غ خ
نعنا خشك
پودرپاپريكا نمك
فلفل سياه
جعفري ساتورى
اب دو ليوان
گوجه به تعداد
ابتدا بادمجان را راه راه پوست گرفته كمي نمك زده بعد شسته در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه گذاشته پياز را كمي تفت داده تا سبك شود بعد سير و گوشت را اضافه كرده كمي سرخ كرده تا گوشت باز شود بعد سيبزميني را اضافه ميكنيم در اخر رب و ادويه جات و دو قاشق از رب را اضافه كرده و تفت داده خامي رب كه گرفته شد جعفري را همراه يك ليوان اب به مواد اضافه كرده و در ظرف راگذاشته تا مواد كمي پخته شود بادمجان ها را از فر دراورده وسط ان را برش زده كمي فشار داده بعد با مواد پر كرده روي ان را به دلخواه گوجه چيده يك قاشق رب را با يك ليوان اب مخلوط كرده و كنار بادمجان ها ريخته مجدد در فر به مدت بيست تا سي دقيقه گذاشته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از آشپزی خاص
🔴 چرا نبايد شب ها #ناخن گرفت ؟!
🔴 چرامردان نبايد شب ها با لباس بخوابند؟!
🔴 چرا زن بیوه باید زودتر ازدواجکند؟
🔴 مردان در بهشت، #حوری دارند پس زنان چه دارند؟
🔴 چرا مادران نبايد هنگام #باردارى آرايش كنند؟
🔴 چرا هواپیما نمی تواند بالای مکه پرواز کند؟
🔴 چرا زنان نمی توانند همراه جنازه به قبرستان بروند؟
http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba
🔴 بستن بخت دختران حقیقت دارد؟
🔴 تركاندن #جوش در كدام قسمت صورت باعث فلج شدن اعصاب ميشود ؟!
✅ پاسخ اين سوالات در لینک زیر👇
http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba
با اعتبارترین کانال پرسش و پاسخ👆
این کانال مورد تایید کانال ماست.
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کورن داگ پنیری به ساده ترین حالت 😍😋
مواد لازم :
سوسیس🌭
پنیر پیتزا🍞
تخم مرغ🥚
آرد سفید 🍚
شیر🥛
.
طرزتهیه :
سوسیس هامون رو به اندازه کوچیک برش میدیم
و داخل سیخ چوبی فرو میکنیم
پنیرپیتزاهامون که در دمای محیط بوده با دست فشرده میکنیم و به سیخ میکشیم و با یه تیکه سوسیس سیخ رو تکمیل میکنیم
برای مایع کورن داگ مون نصف لیوان شیر با یک عدد تخم مرغ ترکیب میکنیم
به هرمقداریکه ترکیب شیر و تخمرو میریزیم دوبرابرش آرد سفید اضافه می کنیم تا مایع غلیظی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دو_پیازه_میگو😍😋
میگو.....۵۰۰ گرم
پیاز .....۲عدد
سیبزمینی ......۲عدد
سیر .....۴حب
رب گوجهفرنگی.....۲قاشق
زعفران دمکرده
زردچوبه،دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه
میگوها را پاک کنید و بشویید. سپس آن ها را در یک صافی قرار دهید تا آب آن ها خارج شود.
پیازها را خلالی کنید.داخل تابه تفت دهید تا سبک بشه.احتیاج به سرخ کردن زیاد نیست،بهش سیر اضافه کنید بزارید عطر سیر بلند بشه.ادویه و رب اضافه کنید.بزارید رب کامل رنگ باز کنه.تو این مرحله می تونید بهش کمی اب اضافه اضافه کنید.در تابه دیگر میگو را حدود ۵ دقیقه سرخ کنید برای طعم بهتر بهش زعفران اضافه کنید.نمک و فلفل یادتون نره سیب زمینی نگینی خرد کنید داخل تابه سرخ کنید.یکم زردچوبه داخل روغن بریزد بعد سیب زمینی اضافه کنید.در آخر میگو و سیب زمینی به پیاز اضافه کنید.بزارید حدود ۵ دقیقه روی حرارت بمونه .دوپیازه میگو را با برنج یا نان و در کنار ترشی بندری سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛