eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لرزونک با این دستور شما ۴تا کاسه کوچولو لرزونک دارین برای ۴ نفر یعنی هر لیوان آب برا دونفر که فکر میکنم واسه که سرمیز تنوع زیاده کافیه👉 مواد لازم 👇 ۲ لیوان آب ۲قاشق غذاخوری سر پر نشاسته گل ۴ قاشق غذاخوری سرپر شکر(اگر شیرین تر میخورین تست کنین و شیرینترش کنید) گلاب یک چهارم لیوان زعفران دمکرده به مقدار دلخواه بادام به مقدار دلخواه نکات 👇 🔹 با حرارت متوسط بپزید و عجله نکنید. 🔸 این ماقوت نباید سفت مثل مسقطی بشه خیلی نرم و لطیفه برای اینکه ماقوتتون براق شه و بوی خامی نشاسته نده حتما بزارید ماقوتتون ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قل بزنه و بپزد . 🔹 به غلظت مواد من حین پخت حتما دقت کنید غلیظ نباشه که وقتی سرد میشه خیلی سفت میشه 🔸اگر شیرینتر میخورین هر لیوان ۳قاشق شکر بریزید 🔹اگر بادام رو از قبل با گلاب خیس کنید ماقوتتون خیلی خوشمزه تر میشه راستی یه نکته دیگه 🔸هم میتونید به رنگ سفید سروش کنین (بدون زعفرون) هم میتونید پودر کاکائو بهش اضافه کنی سه رنگ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سمبوسه😋• دیگه وقتشه این سمبوسه خوش عطرو طعمو درست کنی ، همه عاشق دستپختت میشن😚🤌🏻 ~❤️چیزایی که نیاز داریم: ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده نصف ق‌چ پوره سیر ۵۰۰ گرم سینه مرغ نگینی خورد شده ۲ حبه ماجی ۳ ق‌غ کنسرو ذرت ۲ عدد هویج رنده شده ۳ ق‌غ جعفری ریز خورد شده نصف ق‌چ فلفل سیاه ۱ ق‌چ ادویه کاری ۲ ق‌غ پنیر خامه‌ای 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی لپه از اون خوشمزه های روزگاره 😋 حتما سیوش کن که امتحانش کنی بفرست واسه اون دوستت ک عاشق شامیه😍 شامی لپه لپه ۱پیمانه گوشت ۲۰۰گرم سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد تخم مرغ ۱عدد ادویه.نمک فلفل زردچوبه پودر سیر آویشن پاپریکا هرکدام نصف ق چ خ لپه رو باسیب زمینی بزارین بپزه بعداز پخت داخل غذاساز بریزید وبه همراه یه دونه پیاز گوشت چرخ کرده تخم مرغ وادویه ها خوب میکسش کنید داخل دستتون بهش شکل بدین وسطش رو سوراخ کنید وداخل روغن سرخشون کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم کیک شربتی تخم مرغ🥚 هفت عدد ارد سفید قنادی 🥡سه و نیم پیمانه شکر 🍚یک و یک سوم پیمانه شیر 🥛یک و نیم پیمانه روغن 🥃یک و نیم پیمانه عسل🍯 یک ق م گلاب🌹 دو ق غ پودر نارگیل 🥥نصف پ وانیل🌸 اگه شکری باشه یک ق غ اگه وانیل بدون شکر باشه یک ق چ بکینگ پودر 🥄دو ق م مواد شربت شکر 🍚دو پیمانه اب💧 یک پیمانه گلاب 🌹نصف پیمانه پودر هل🌺 یک ق چ پودر زعفران💛 نصف ق چ ❌❌❌مهم (هم زدن بیش از حد ارد کیک رو خمیری میکنه) در اخر وقت اضافه کردن سفیده هست که طی سه مرحله باید انجام بدید مواد را در قالب سایز بیست و پنج در سی و پنج ریخته با خلال چوبی مواد رو کمی هم بزنید و در فر بگذارید فر برقی حرارت بالا و پایین و فن فر روشن باشد دمای صد و شصت به مدت چهل و پنج دقیقه و برای فر گازی دمای صد و هشتاد بعد از خنک شدن کیک آن را برش زده و شربت خنک را روی کیک ریخته، و سپس داخل یخچال گذاشته و بعد از سه ساعت میل کنید
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منسف_اردنی (غذای عربی) مواد لازم : گوشت گوشفندی بهتره درشت خورد شده باشه و با استخون باشه نیم کیلو برنج دو تا سه پیمانه پیاز یک عدد برگ بو هل چوب دارچین نمک زردچوبه روغن گی یا روغن زرد کشک مایع یه بسته ۴۰۰ گرمی بادام کمی گشنیز یا جعفری برای تزیین گوشت رو بشورین با آب سر بذارین بجوشه و بعد کفی که روش جمع شد رو جدا رو کنین ، پیاز هل ، دارچین ، زردچوبه رو اضافه کنین و بذارین یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزه بعد گوشت رو از آب گوشت جدا کنین و کنار بذارین ، کشک رو با آب گوشت کم کم مخلوط کنین تا هم دما بشن ، بذارین رو حرارت و مدام هم بزنین یه مقدارم روغن گی یا کره اضافه کنین تا به جوش بیفته ، اگه هم نزنین کشک میبره، بعد گوشت رو اضافه کنین و بذارین باز یه نیم ساعت دیگه باهم بپزن مزه ها به خورد هم بره و سس کشک غلیظ بشه تو خود اردن عموما کشک خشک رو میسابن و به روش سنتی درست میکنن ادویه ها و پیاز رو هم جدا کنین و دور بریزین من اصلا به گوشت نمک نزدم چون این کشک نمکش زیاد بود ، شما بچشین لازم داشت نمک بزنین برای برنج تو قابلمه کمی روغن بریزین زردچوبه و نمک رو کمی تفت بدین ، برنج شسته شده رو کمی تفت بدین و به جای آب باقی مونده آب گوشت رو بریزین و بذارین بجوشه ، بهتره کمی برنجتون شفته شه ولی اگه برنج شفته دوست ندارین که مثل همیشه درست کنین بعد هم دم بذارین. بادوم رو تفت بدین تا رنگش تغییر کنه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا ریحون و بادمجون سس پیاز بشامل: پیاز دو عدد (ریز خرد کنید) کره: ۳۰ گرم ۵-۶ دقیقه بعد، ۱ قاشق آرد اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه بعد، ۱ لیوان شیر وقتی که جوشید، به اون یک مشت ریحون، فلفل‌سیاه و نمک بزنید و حرارت رو خاموش کنید. . بادمجون‌هارو نواری بُرش بدید، سرخ کنید و نوارهای لازانیا رو با نمک توی آبجوش بریزید و چند دقیقه بعد آبکش کنید(زمان جوشیدن رو از روی بسته لازانیا بخونید چون با هم متفاوت هستند) . حالا ظرف مناسب فر رو بیارید، به ترتیب موارد زیر رو بچینید: سس پیاز بشامل نوارهای لازانیا پنیر پیتزا ریحون تازه بادمجون سرخ شده پنیر پارمسان این روند رو تا آخر ادامه بدید و ظرف رو تا زمانی که پنیر حباب زد و برشته شد در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذارید. نوش جونتون. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴املت سیب زمینی موادلازم:🥘 1 قاشق غذاخوری کره و روغن 2 عددسیب زمینی خوردشده نگینی 3 تخم مرغ نمک، فلفل، پونه، فلفل قرمز پنیرپیتزا طرزتهیه: سیب زمینی رادرماهیتابه همراه روغن وکره سرخ میکنیم .یک عدد فلفل سبز (دلخواه) اضافه و تخم مرغها راشکسته روی سیب زمینی پخته شده ونمک وفلفل زده و پنیر پیتزا اضافه کرده ودرب ظرف رابسته تاپنیر ذوب شده، اضافه کردن ادویه جات ودیگه اینکه صبحانه شماآماده شد. نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پنبه‌ای با بافت نرم🤤 مواد لازم : آرد ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ½ پیمانه آب جوش ½ پ بیکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین ½ ق چ تخم مرغ متوسط ۳ عدد پودر کاکائو ⅓ پیمانه روغن مایع ¼ پیمانه سرکه سفید ۱ ق غ وانیل¼ ق چ نمک ¼ ق چ قهوه ۱ ق مواد سس : شکر ½ پیمانه کره یا روغن مایع ۴۰ گرم پودر کاکائو ⅓ پیمانه شیر ۱ و ¼ پیمانه آرد ۱ ق غ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ نمک فلفل آویشن زردچوبه ۱۵۰ گرم ماست چکیده ۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن) ۱۳۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده طرز تهیه : تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•خیارشورخونگی😋• خیلی خوشمزه و ترد میشه حتما امتحانش کن و از خوردنش لذت ببر🤩 ~❤️مواد لازم:(برای شیشه یک لیتری) خیار فلفل سبز تند:یک عدد سیر:سه حبه نمک:یک ونیم قاشق غذاخوری شکر:یک قاشق چای خوری سرکه انگور:دوسوم لیوان(یک چهارم ظرف خیارشور) آبجوش:برای پر کردن شیشه دو اسلایس لیمو ترش ۷روز درجای خنک و تاریک بماند بعد از آن اماده خوردن است! . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا طعم خیلی خاص و خوشمزه ای داره😮‍💨 تو خونه ما که خیلی پرطرفدار😋 دو تا نکته : ۱.چون سویا سس نمکش زیاد کلا تو این رسیپی نمک نیاز نیست ۲.من از سویا سس دارک استفاده کردم که کمی غلیظ و تیره تر اگر سویا سس معمولی دارین باید به کم بیشتر بریزین ولی در کل با احتیاط بریزین تا به یه طعم ملس و خوشمزه برسین جای شکر از شیره و عسل هم میشه استفاده کرد🍯 مواد لازم فیله مرغ ۷ عدد نشاسته ذرت ۲ ق غ پودر سیر ۱ ق چ سویا سس دارک ۲ تا ۳ ق غ شکر قهوه ای ۲ ق غ سرکه برنج‌ ۱ ق غ روغن کنجد دو ق غ سیر ریز خرد شده یا له شده ۲ تا ۳ حپه فلفل چیلی ۱ ق چ پیازچه تقریبا ۱۰ عدد کنجد ۱ تا ۲ ق غ به فیله ها کمی نشاسته ذرت بزنید تو تابه یک ق غ از روغن کنجد را بریزین و فیله ها را سرخ کرده حالا تو تابه ی دیگه سیر را همراه روغن کنجد تفت بدین سویا سس،سرکه،شکر قهوه ای،فلفل را بریزین و کمی روی حرارت ملایم هم بزنین مرغ ها را داخل سس بذارین کمی روی حرارت بذارین تا سس غلیظ بشه و مرغ ها مزه بگیره در حد ده دقیقه با شعله ملایم و در بسته👌 زیاد نمونه که فیله ها سفت نشه بعد از پخت برش بزنین و با پیازچه خرد شده و کنجد همراه برنج سرو‌کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ آموزش امروز چغرتما هست یک غذای جدید و خوشمزه با بادمجون مواد مورد نیاز مناسب ۴ نفر: بادمجان ۴ عدد بزرگ سیب زمینی ۲ عدد گوجه ۳ عدد پیاز ۲عدد بزرگ مرغ ۳۰۰ گرم(سینه مرغ) تخم مرغ ۲ عدد رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری آب مرغ ۱ لیوان نمک و فلفل طرز تهیه: پیاز رو سرخ کنین و مقداری بهش آب بزنین به همراه ادویه (فلفل سیاه و زردچوبه ) و رب تفت بدین تا خامی رب گرفته بشه. بادمجون هارو برش زده و سرخ کنین.گوجه و سیب زمینی رو هم همینطور لایه اول تو تابه سیب زمینی بچینین+ گوجه+بادمجون +مرغ+آب مرغ+تخم مرغ درب تابه رو ببندین تا غذای شما آماده بشه نکته: در مرحله پایانی بعد از چیدن مواد روی هم و بستن در ماهیتابه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان مناسبی برای جا افتادن چغرتما میباشد، حتما آب مرغ را اضافه کنید نوش جونتون ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛