18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو بادکوبه😍😋
مواد لازم:
مرغ🍗 پانصد گرم
تخم مرغ 🥚پنج عدد
پياز متوسط🧅 دو عدد
سیر🧄 دو حبه
هویج🥕 یک عدد
سیب زمینی متوسط: 🥔یک عدد
زعفران دم كرده💛 دو قاشق غذاخوری
ماست: 🍶۲ قاشق غذاخوری
نمك🧂 و فلفل 🌶و زردچوبه🟡
زیاد هم زدن تخم مرغ ها باعث میشه کوکو پف بیشتری بکنه و از طرفی یکدست هم زدن تخم مرغ بوی زهم تخم مرغ رو از کوکو میگیره. بعضیا هم برای پف بیشتر کوکو نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر هم به مواد کوکوی بادکوبه اضافه میکردن.
اینم بگم که بعضیا به مواد این کوکو گردو هم اضافه میکردن.
روش قدیمی تر برای درست کردن کوکوی بادکوبه سیب زمینی نگینی نداره ولی خب اینجوری خوشمزه تره
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک گلابی 🥧🍐
مواد لازم :سه عدد تخم مرغ رو با نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنید یک لیوان فرانسوی شکر بهش اضافه کنید وخوب با همزن مخلوط کنید یک لیوان شیر و ۲/۳ لیوان روغن به مواد اضافه و هم بزنید (در حد مخلوط شدن )
دو پیمانه آرد و سه قاشق چایخوری بکینگ پودر روالک کنید و مخلوط کنید کف قالب روچرب و مواد رو داخل قالب بریزید و در آخر لایه های نازک گلابی روی سطح کیک بچینید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰_۵۰ دقیقه و نوش جان 🩵
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم
دونات، نرم وپنبه ای🤌
ادامه پست قبل
روی خمیرها رابه مدت حداقل ۲۰دقیقه دیگه بانایلون پبپوشانیدتا پف دوم کنند اگرروی انهاخوب پوشانده نشودوهوابخورندسطح انها خشک شده وموقع سرخ شدن ترک میخورند
بعدازاستراحت دوم دوناتهاراداخل ظرفی که حدودپنج سانتی مترروغن ریخته ایدوروغن راباحرارت ملایم داغ کرده اید سرخ کنید،حرارت به حدی ملایم است که سرخ شدن هردونات چند دقیقه طول می کشددراین صورت مغزدوناتها پخته
#دونات
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳یه غذای ایتالیایی اسون
به اسم POTATO SCHIACCIATA، ترجمهش به فارسی میشه پوره سیب زمینی اما به سبک ایتالیایی
مواد لازم:
370گرم سیب زمینی
325 گرم اب
200گرم ارد
60گرم پنیر پارمزان
50گرم روغن زیتون
مقداری رزماری تازه
مرحله 1
سیب زمینی های خود را پوست بگیرید سپس در ظرفی رنده کنید.
مرحله 2
آب، آرد، پارمزان، نمک، روغن زیتون و رزماری را اضافه کنید و همه چیز را با قاشق مخلوط کنید.
اب
325 گرم
پنیر پارمزان
60 گرم
نمک
1 قاشق چای خوری
مرحله 3
مخلوط سیب زمینی خود را روی سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشوندید بزارید
مرحله 4
مقداری روغن زیتون روی اون بپاشید و پنیر رنده شده بپاشید.
پنیر پارمزان
20 گرم
مرحله 5
به مدت 30 دقیقه (200C/390FF) بپزید.
نوش جون.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم
دونات، نرم وپنبه ای🤌
ادامه پست قبل
روی خمیرها رابه مدت حداقل ۲۰دقیقه دیگه بانایلون پبپوشانیدتا پف دوم کنند اگرروی انهاخوب پوشانده نشودوهوابخورندسطح انها خشک شده وموقع سرخ شدن ترک میخورند
بعدازاستراحت دوم دوناتهاراداخل ظرفی که حدودپنج سانتی مترروغن ریخته ایدوروغن راباحرارت ملایم داغ کرده اید سرخ کنید،حرارت به حدی ملایم است که سرخ شدن هردونات چند دقیقه طول می کشددراین صورت مغزدوناتها پخته
#دونات
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم
دونات، نرم وپنبه ای🤌
ادامه پست قبل
روی خمیرها رابه مدت حداقل ۲۰دقیقه دیگه بانایلون پبپوشانیدتا پف دوم کنند اگرروی انهاخوب پوشانده نشودوهوابخورندسطح انها خشک شده وموقع سرخ شدن ترک میخورند
بعدازاستراحت دوم دوناتهاراداخل ظرفی که حدودپنج سانتی مترروغن ریخته ایدوروغن راباحرارت ملایم داغ کرده اید سرخ کنید،حرارت به حدی ملایم است که سرخ شدن هردونات چند دقیقه طول می کشددراین صورت مغزدوناتها پخته
#دونات
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤩آموزش کیک بستنی🤩
قنادجانم سلام🥰
اینم یه آموزش خوشمزه دیگه، امیدوارم که دوست داشته باشین😋😋 ترکیبش فوق العاده عالی میشه و برای مهمونی ها خیلی گزینه خوبیه😉😉😍
بخش اول
✅ کیک شکلاتی
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم ( ۳/۴ پ)
وانیل ۱/۲ ق چ
آرد ۱۴۰ گرم ( ۱ پ +۱ ق س)
پودر کاکائو ۲ ق س
بکینگ پودر ۱ ق چ
شیر ۸۰ گرم ( ۱/۴پ+۳ ق س)
بستنی وانیلی ۵۰۰-۶۰۰ گرم
🔴 همه مواد کیک هم دمای محیط باشه
🔴 کیک بستنی حتما باید تو فریزر سفت بشه تا بتونین راحت برش بزنید، برای سرو ۲۰ دقیقه تو محیط بزارین تا کیک نرم بشه و بعد نوش جان کنین🥰
✅ روکش شکلات
شکلات ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱ ق س
مغز پودر شده به دلخواه ۲ ق س
#کیک_بستنی
🍕@.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتیتر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍
حالا چی لازم داریم؟!
آرد ۲۷۵ گرم
تخممرغ ۵عدد
آبجوش ۱۵۰گرم
پودرکاکائو ۶۰گرم
شکر ۲۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشقچایخوری
بکینگپودر ۳ قاشق چایخوری
شیر ۱۶۰گرم
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱۸۰ گرم
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری
برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید.
نکات:🎂
۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم.
۲-تخممرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید.
۳-قبل از اینکه کیکتون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه.
۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه.
۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید.
نوش جان❤️
#کیک_دبل_چاکلت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت تره کردستان
ابتدا یک عدد پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنیم بعد لوبیا سفید که از قبل خیس کردیم و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه رو اضافه میکنیم بعد کمی تفت میدیم اب رو اضافه میکنیم درقابلمه رو میگذاریم تا گوشت و لوبیا نیم پز بشه و بعد رب گوجه یک قاشق در روغن تفت میدیم تا از خامی دربیاد و رنگ باز کنه و بعد تره های خرد شده رو هم اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به مواد گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و لیمو عمانی یا ابغوره میریزیم و درش رو میگذاریم تا مواد پخته و خورشت جا بیافته
#خورشت_تره_کردستان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کیک با رویه ترد و بافت نررررم با عطر کره و توت فرنگی رو تصور کن که چقدرررر میتونه خوشمزه باشه
اول باید کرامبل رو درست کنیم
آرد ۱۰۰ گرم
کره سرد مکعبی ۷۵ گرم
شکر قهوه ای ۶۰ گرم
اینا که ترکیب شد نیم ساعت میره تو فریزر
حالا بریم برای کیک خوشمزه اش:
اول بگم که کیک اسفنجی نیست بچه ها چون کره داره بافتش متفاوته ولی خیلی نرمه
کره هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
خامه ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چ
آرد ۲۲۵ گرم
نمک ۱ پینچ
کف قالب حتما کاغذ روغنی بذار
از توت فرنگی های شیرینی و قرمز استفاده کن
فرگازی ۱۹۰ درجه و فر برقی ۱۸۰ درجه
و سولاردم ۱۶۰ درجه
زمان پخت هم بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
#کیک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو پیتزایی😍😋
سیب زمینی آبپزنگینی شده ۳عدد
ذرت پخته یک سوم لیوان
سوسیس یک عدد
فلفل دلمه متوسط یک عدد
پنیرپیتزا ۱۰۰گرم
نمک وادویه(پاپریکا،فلفل،زردچوبه،پودرسیر)
هویج پخته نگینی شده یک سوم لیوان
تخم مرغ ۳عدد
همه ی موادروباهم مخلوط کرده میتونیدهم داخل قالبهای کوکو وهم داخل تابه به صورت یکجا بریزین من به هردوروش درست کردم
اگرازقالبهای کوکواستفاده میکنین بایدحتماقبلش بزارین قالبها داغ بشن که کوکونچسبه
#کوکو_پیتزایی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛