eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون لواش تابه ای و سه سوته ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ مواد لازم: آرد سفید🥡 ۲ لیوان آب ولرم💧 نصف لیوان خمیر مایه خشک🥄 ۱ق غ نمک🧂 نصف ق غ روغن مایع 🫗۵ق غ مواد رو طبق فیلم باهم مخلوط کنید و بعداز اینکه خمیر جمع شد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورز بدید. ظرف رو چرب کنید و خمیر رو داخلش بزارید و روشو بپوشونید و داخل محیط گرم بزارید مثلا آشپزخونه. بعداز حدود ۱ تا ۱:۳۰ ساعت که حجم خمیر ۲برابر شد پف خمیر رو بگیرید . روی سطح کار رو آرد پاشی کنید خمیر رو به اندازه های چونه کنید. (این میزان حدود ۸تا۹ عدد چونه میشه) چونه رو اول با دست بعد با وردنه باز کنید و توی تابه ای که داغ شده و حرارت متوسط بزارید. وقتی حباب زد نون رو برگردونید و بعداز طلایی شدن از تابه خارج کنید و توی پارچه بزارید که خشک نشه. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: خامه صبحانه🥣 ۲۰۰گرم شیر🥛 ۵۰گرم شکر 🍚۲۰۰گرم کره🧈 ۵۰گرم از تابه ی نچسب استفاده کنید برای ذوب کردن شکر از قاشق استفاده نکنید بعد از اینکه ۷۰درصد شکر ذوب شد میتونید از قاشق هم کمک بگیرید خامه و شیر حتما داغ باشه اگر موقع اضافه کردنه مخلوط خامه و‌شیر موادتون سفت شد به هم زدن ادامه بدید تا یکدست بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون داغ زدن استاد امید رسپی خانگی ۱۰۰ گرم نارگیل چرب ۱۸۰ گرم خاک قند ۷۰ گرم روغن مایه ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱ آب لیمو قاشق غذاخوری ✅️ رسپی کارگاهی ۱ کیلو نارگیل چرب ۱ کیلو ۸۰۰ خاک قند ۸۰۰ گرم سفیده ۷۰۰ گرم روغن مایه ۱۰ گرم آب لیمو ✅️طرزتهیه مراحل اول سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین ❤️ ✅️ مراحل دوم آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۸۰ میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و کیفیتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه درجه فر ۱۸۰ مدت زمان ۳۰ یا ۳۵ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه این دو تا دیپ رو‌ تو مهمونی و دورهمی‌هاتون درست کنید هیچی ازش باقی نمیمونه از بس خوشمزست😋 : پیاز درشت ترجیحا قرمز 1 عدد سیر 1 حبه فیله مرغ 4 عدد(حتما ریز خرد بشه) پنیر لبنه ترکی آنا یک بسته شوید تازه و خرد شده 3 ق غ نمک و آویشن و پودر کاری برای تفت دادن مرغ برای کنارش میتونید چیپس نمکی بذارین یا خودتون نون پیتا رو توی روغن سرخ کنید یا توی فر بذارین و گریل و کرانچی کنید😍🤌🏻 : بادمجون 3 عدد سیر 2 حبه پنیر لبنه ترکی آنا یک بسته گردوی خرد شده 2 ق غ جعفری تازه و خرد شده 2 ق غ پیازداغ در صورت دلخواه 1 ق غ روغن زیتون 1 ق غ نمک و فلفل سیاه نکته: همونطور که تو و یدیو دیدین این دیپ رو با پنیر لبنه ترکی آنا درست کردم که بر پایه ماست هست و طعم بی‌نظیری داره این پنیر بافت فوق‌العاده نرمی داره و برای درست کردن انواع دیپهای ترکی و‌عربی استفاده میشه🤌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3-4 بادمجان برای کوفته : نصف پیمانه گوشت گاو 1 تخم مرغ 1 پیاز ارد سوخاری نمک فلفل سیاه زیره برای سس 2 گوجه فرنگی بزرگ 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک 1 سیر بادمجان ها را خیلی نازک خرد کنید ، آنها را در آب نمک خیس کنید و سرخ کنید . مواد گوشت کباب را به خوبی مخلوط و آنها را شکل دهید. آن را شکل داده و سرخ کنید مواد سس را درون یک قابلمه مخلوط کرده و به جوش می آوریم. بادمجان را که آماده کرده اید بپیچانید ، در فر به مدت ۳۰دقیقه قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋‍♀️🤪 من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا. ‌ مواد اولیه: لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیس‌ش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیب‌زمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یک‌چهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود. ‌ درباره نون‌ها هم که طعم‌دار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نون‌تون رو بچشید اگه نمک داشت، نمک‌ش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر. راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت به‌شدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیم‌ش میکنن به مشتری؟ من عاشق این ترکیب‌م هرچند که شمالی‌ها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره. شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟ من بهش آبلیمو و روغن زیتون‌ میزنم و طعم‌ش عالی میشه. ‌ ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳عدد سینه مرغ کامل، پیاز ۳عدد متوسط، سیر ۳ حبه، پاپریکا ۱ق چ، فلفل سیاه و قرمز ۱ق چ، نمک وزردچوبه ۱ق غ، جعفری خرد شده ۴ق غ، پیازداغ برای مغز رولت، گردو خرد شده، بادمجون به میزان لازم ✅نکات؛ ✅میتونید همراه مرغ یکی دو عدد فلفل سبز تند هم چرخ کنید اگه تند دوست دارین. ✅برای سس هم ۷الی۸ عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و با دستگاه پوره کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شبتون معطر، 🍃به بوی مهربانی خدا، 💫یاد خدا همیشه در ذهنتان 💫الهی دلتون شاد، 🍃و قلب مهربان تان 💫همیشه تپنده باد .. 💫شب خوبی 🍃در کنار عزیزانتون‌ داشته باشید 💫شبتون بخیر و شادی
سلام مهربانان امروزتون پر از لبخند الهی در این روزهای سفید زمستانی خداوند براتون خوشبختی شادی و عشق سلامتی و لبخند و یک دنیا خیر و برکت رقم بزنه
23.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
٦ تا املتى كه تو كافه ها بايد كلى پو.لش رو بدى اولين املت پیاز ۱ عددکوچک رنده شده فلفل دلمه زرد ۱.۲ عدد نگینی ریز گوجه رنده شده ۲ عدد تخم مرغ ۳ عدد آب پز شده پنیر پیتزا نیم پ نمک زردچوبه پول بیبر زعتر فلفل سیاه کمی دومين املت تخم مرغ ۳ عدد نمک ب میزان کافی فلفل به میزان کافی سوسیس آلمانی ۲عدد پیازچه ۵تا۶ ساقه سومين املت روغن زیتون ۳ قاشق غ خوری نمک فلفل تخم مرغ ۲ عدد نان تست ۲عدد نان تست من غلات بود ولى ساده هم ميشه سیر ۲ حبه گوجه گیلاسی ۸ تا۱۰ عدد آویشن ۱ ق چ خوری جعفری ریز شده ۲ ق غ خوری چهارمين املت تخم مرغ ۳عدد فلفل دلمه قرمز ۱.۲ عدد پیازچه ۴ تا۵ ساقه ریز شده زعتر پول بیبر نمک فلفل سیاه جعفری ریز شده ۳ ق س خوری گوجه پوست گرفته نگینی شده ۳ عدد متوسط پنیر ۱.۴ پیمانه نگینی شده املت پنجم تخم مرغ ۲ عدد رب گوجه ۱ ق س سرپر آب ۱.۴ پیمانه نمک فلفل خوراک لوبیا چیتی نصف پیمانه واقعا خوشمزه ترين املت هارو يادتون دادم كه هم براى صبحانه هم ناهار هم شام عاليه حتما درست كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چاشنی غذاهای جنوبی فلفل و انواع سس های تند طوری که دود از کله ات بلند شه🤪بسوزی…. موادلازم:(۴ساندویچ توپل🤌🏻) سینه مرغ کامل۱عدد پیاز۲عدد درشت فلفل دلمه ۲عدد ماست پرچرب۲ق غ برگ بو۲عدد ادویه ها(پودر سیر پودرپیاز پودر اویشن فلفل سیاه گراماسالا از هر کدوم ۱ق چ) ابتدا مرغ مرینت میکنیم با ادویه ها و ماست و برگ و بو بهش روغن زیتون میزنیم سلفون میکشیم میذاریم داخل یخچال چندساعتی بمونه مزه داربشه، داخل تابه روغن میریزیم و مرغ با حرارت بالا تفت میدیم ابش گرفته شد میذاریم کنار داخل یه تابه دیگه پیاز خلال شده سرخ مبکنیم پوره گوجه و رب و ادویه هارو اضافه میکنیم(زردچوبه و فلفل قرمز تند تو این مرحله اضافه میکنیم)۵دقیقه تفت میدیم و به روغن افتاد مرغ اضافه میکنیم و نصف فنجون ابجوش اضافه میکنیم و درشو میذاریم به روغن بیاد خاموش میکنیم. سس خیارشور: سس مایونز۳ق غ خیار شور ریز۳عدد پیاز بنفش۱عدد فلفل سیاه همه رو بریزین تو خردکن ترکیب بشه یا جدا جدا پیاز خیارشور رنده درشت کنید.(برای همه مدل ساندویج جوابه) روی نون باگت سس خیارشور میزنیم وپر مواد مرغی و با سس تند تند سرو کنید(اضافه کردن سس و فلفل تند اختیاری) 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای مهمونی ، تولد و دورهمی گذینه ی جذابی میتونه باشه🥙 مواد لازم : برای پاستا خشک ۲۵۰ گرم🍝 ژامبون ۱۵۰ گرم🥓 هویج رنده شده یک عدد🥕 خیارشور خرد شده یک پیمانه🥒 ذرت کنسروی ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری🌽 فلفل دلمه ریز خرد شده دو قاشق غذاخوری🫑 برای : مایونز ۳ قاشق غذاخوری / ماست ۵ قاشق غذاخوری/ نمک / فلفل سیاه/ آویشن / پودر سیر یا پیاز /پاپریکا / آبلیمو / جفعری خرد شده . برای کاهو خرد شده سه مشت🥬 خیارشور نصف پیمانه🥒 گردو نصف پیمانه زیتون بدون هسته نصف پیمانه🫒 مرغ گریل شده (یک سینه ی مرغ کامل)🍗 برای : مایونز دو قاشق غذاخوری/ ماست سه قاشق غذاخوری/ نمک / فلفل سیاه / پودر سیر / آویشن / آبلیمو / روغن زیتون/ شوید خشک یا تازه برای سالاد دومی کافیه سینه ی مرغ رو با بیفتک کوب یا گوشتکوب بکوبید یکم نازک بشه ، بهش نمک و فلفل بزنید و داخل تابه گریل کنید با حرارت نسبتا بالا هر طرفش تقریبا ۳ تا ۴ دقیقه ، بعد هم برش بزنید برای سالاد پاستا ، پاستا رو با نمک و زردچوبه و آب بزارید بجوشه آبکش که کردید روش آب سرد بگیرید که بهم نچسبن ، حتما بزارید کامل خنک بشه تا جذب سس اش بیاد پایین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛