eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی شربت قوام اومد کنار بذارید تا کاملا خنک بشه بعد مقداری در لیوان بریزید. از قبل مقداری تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کنید تا به صورت ژله ای در بیاد و بعد آروم تخم شربت ژله ای شده رو روی سطح شربت قوام آمده بریزید.حالا کم کم از یک گوشه لیوان آب اضافه کنید...دقت کنید آب رو خیییلی آروم و با حوصله در لیوان بریزید وگرنه تخم شربتی و شربت زعفرانی همگی باهم مخلوط میشن و دیگه شربت چند رنگ نمیشه. بعد لیوان ها رو تا زمان سرو در یخچال بذارید به هیچ وجه تا وقتی همزده نشه لایه ها مخلوط نمیشن. این شربت به شرط اینکه خوب قوام اومده باشه ماندگاری بالایی داره و میتونین توی کابینت نگهداری کنین و نیازی به گذاشتن در یخچال هم نیست. برای تست قوام شربت مقداری از شربت رو در ظرفی بریزید و بذارید یخچال تا کاملا خنک بشه بعد با پشت قاشق استیل امتحان کنید اگه قاشق به ظرف چسبید یعنی قوام شربت کافیه. . نوش جونتوون
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کوکوی بسیار ساده و راحت . داخل این کوکو انواع سبزیجات من جمله هویج هم می ریزن . اما من به روش ساده تر و تقریبا براساس دستور رزا منتظمی درست کردم من به شخصه از مزش خوشم اومدش به نطرم هویج و سبزیجات ریخته نشه بهتره جون طعم کوکو شیرین میشه باز این طور چیزها سلیقه ای هستش . برای بچه ها هم خوبه . . لوبیا سبز ۲۰۰ گرم (حدودا یک لیوان) تخم مرغ ۲ عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم لوبیا سبز رو با مقداری آب گذاشتم بپزه . بعد پخت آبی نمونه . بعد یه پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم و داخل لوبیا ریختم . دو تا تخم مرغ رو هم با چنگال کمی زدم . کمی نمک و فلفل و زردچوبه ریختم و داخل لوبیا ها ریختم . همه رو داخل میکسر انداختم تا یکدست بشه . میکسر هم ننداختین موردی نداره اصلا واجب نیستش من گفتم یکدست بشه ریختم . داخل تابه روغن ریختم و مایه کوکو رو ریختم و سرخ کردم .
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با اموزش شربت سه رنگ مجلسی که هم خیلی پرخاصیته هم خوشرنگ و خوشمزه. . مواد لازم شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان گلاب ۳ ق غ زعفران دمکرده ۴ ق غ تخم شربتی به میزان لازم . ابتدا اب رو با شکر روی حرارت ملایم بذارین تا آروم شکر حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد.حرارت زیاد احتمال شکرک زدن شربت رو زیاد میکنه. حتما دقت کنید که شکر باید قبل از جوش آمدن شربت کاملا حل شده باشه و مدام با برس خیس دور قابلمه رو تمیز کنید. درین صورت نیازی به جوهر لیمو یا آبلیمو نداره. اگه این نکاتو رعایت نکنین ممکنه در نهایت شربت شما شکرک بزنه. وقتی شکر کاملا حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، ۵ دقیقه زمان بدین تا شربت روی حرارت ملایم بجوشه بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و صبر کنید دوباره شربت شروع به جوشیدن کنه. دوباره از زمان جوش ۵ دقیقه زمان بدین تا قوام پیدا کنه. دقت کنید هر چقدر حجم شکر و آب مصرفی برای شربت بیشتر بشه مسلما زمان قوام اومدن شربت هم طولانی تر میشه.
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده 500 گرم - خمیر بورک 500 گرم بدون مخمر یا خمیر ساده جادویی - پنیر موزارلا 200 گرم - پیاز - جعفری - نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه - زرده ی تخم مرغ کنجد و سیاهدانه 1. ابتدا پیاز خرد شده را سرخ کنید. گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، ادویه ها را به پیاز اضافه کنید. آرام بپزید تا آب گوشت کاملاً بخار شود. در انتها سبزی اضافه کنید. 2. خمیر بورک ک از هایپر مارکتا اماده تهیه کردین را کمی پهن کنید ، به نوارهایی به عرض حدود 7 سانتی متر برش بزنید ، گوشت چرخ کرده را روی هر نوار پخش کنید ، روی آن پنیر رنده شده را لبه های آن را به هم‌بچسانید . 3. یک قالب را کاغذ روغنی بزارید. سپس خمیر را به شکل رول پهن کرده ، روی آن را با زرده چرب کرده و با مخلوطی از دانه ها پاشیده و به مدت 25 دقیقه با درجه حرارت 180 درجه در فر قرار می دهیم 🍔
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) پیاز یک عدد عصاره گوشت نصف قرص نمک و فلفل به میزان لازم روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است* طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. ۵_سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایید. ۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه*
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه جذاب و فوری😍😋 مواد لازم : تخم مرغ 🍳 نان تست🍞 پنیر چدار ورقه ای🧀 نکته: پنیر رو که روی نون گذاشتید،می تونید کالباس،بیکن،سوسیس و هر چی که مورد پسندتون بود هم بهش اضافه کنید😍 خلاقیت داشته باشید 🍔🥗
🥗 موس وانیلی مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم ژلاتین ۱۵ گرم شکر ۶۰ گرم خامه ۲۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل نصف قاشق توت فرنگی طرز تهیه: ژلاتین رو با ۳۰گرم آب مخلوط میکنیم و کنار میذاریم تا خودشو بگیره. شکر و زرده رو با هم مخلوط میکنیم باهمزن میزنیم تا به حالت رنگ دربیاد. شیر را جوشانده و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن هم میزنیم سپس ژلاتین و به مخلوط اضافه میکنیم تا با گرمای شیر آب شه بعد وانیل رو اضافه میکنیم. آخر سر خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط صاف شه. تو قالب مورد نظر ترجیحا گرد توت فرنگی ها رو برش میزنیم ودور قالبمون میچینیم سپس مخلوطمون رو داخل قالب ها میریزیم و بمدت ۳الی۴ ساعت تو یخچال میذاریم که خودشو بگیره. بعد از قالب درمیاریم و تزیین میکنیم.
مواد لازم: سویا ریز 2 لیوان سیب زمینی خام متوسط 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد سیر 3 حبه نمک.فلفل قرمز.زردچوبه.آویشن به مقدار کافی جعفری خورد شده 3 ق غ تخم مرغ 2 عدد طرز تهیه: اول سویا را با مقداری آبجوش مخلوط کرده نیم ساعت می‌گذاریم کنار ،سپس آبکش کرده و با دست خوب فشارش میدهیم تا شیرآبش کامل جدا بشود .حالا سیب زمینی و پیاز و سیر را رنده کرده ، آبش را میگیریم و به سویا اضافه میکنیم همه مواد را به همراه ادویه ها و تخم مرغ داخل غذاساز میریزیم تا یکدست پوره بشوند. روغن را داخل تابه داغ میکنیم و از مایه کوکو برمیداریم و به شکل دلخواه در بیاورید و سرخ میکنید. می‌توانید موادتان را چرخ کنید یا با گوشتکوب برقی له کنید یا اینکه داخل مخلوط کن ریخته و خوب پوره کنید خلاصه اینکه با هر وسیله ای شده مواد را پوره و یکدست کنید بجای سیر می‌توانید پودر سیر استفاده کنید و بجای جعفری کرفس خرد شده
✅ ژله کیوی 😋 ✍مواد لازم : کیوی متوسط ۱۰؛؛؛۱۲ تا شکر نصف لیوان آب نصف لیوان ژلاتین ۱ ق چ ژله آلوئه ورا ۲ بسته خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ 🍜طرز تهیه: کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه می‌پزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم می‌زنیم حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه من صبح گذاشتم تا عصر پ ن: ب جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم. ✔️پ ن: میتونین بستنی یا خامه رو حذف کنین ولی ب نظرم با خامه یا بستنی خوشمزه تره ✔️پ ن_ ۱ قطره رنگ ژله ای سبز بهش اضافه کردم برای قسمت سفید هم می تونید ژله شیر یا بستنی درست کنید .
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخه تو رنگشو ببین، دلت نرفت براش؟😍😜اصلا بو یا طعم اسفناج نمیده ولی واسه دلبری کردن از مهمونا عالیه🤤😋🥰 . مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۲/۳ لیوان وانیل: نوک‌ق چ برگ اسفناج: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم روغن مایع: نصف لیوان شیر: نصف لیوان آرد: ۲ لیوان سرخالی بکینگ پودر: ۱ ق غ . اندازه قالب: قالب گرد ۲۲ سانتی خوبه . دمای پخت: فر گازی: ۱۸۰ درجه فر برقی: ۱۷۰ درجه مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه . و تمام😍🤗 .