eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 مرغ گريل وگوجه و پنير با نان بادمجان: دو عدد بادمجان رو كبابى كنيد و پوست بكنيد،ريز خوردش كنيد و داخل تابه چرب شده با كمى نمك تفت دهيد.با قيچى دور برشته هفت تا نون تست رو بگيريد،چهار قاشق شير و يك عدد تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر سير رو با چنگال بزنيد و بريزيد روى نون تستها و بادمجان رو هم اضافه كنيد،از اين مخلوط به اندازه يك گردو برادريد و كف دستتون باز كنيد و بعد داخل تخم مرغ و آرد سوخارى(داخل آرد سوخارى گشنيز و جعفرى خشك بريزيد) بزنيد و نانها رو داخل تابه سرخ كنيد. تا نانها داغه كمى گوجه سرخ شده روش بزنيد و پنير بريزيد.از گوجه خام و پنير گودا هم ميتونيد استفاده كنيد.فيله مرغ گريل شده را روى پنير بذاريد،كاهو و سس مايونز و يك لايه ديگه نون رو هم روش بچينيد و نوش جان كنيد. پ.ن:اگر عطر بادمجان دودى رو دوست نداريد بادمجان رو كباب نكنيد،.بادمجان ها رو پوست بكنيد و خورد كرده و باكمى روغن تفت بديد و بپزيد. پ.ن:اين دستور رو دربين مجله هاى هنر آشپزيم پيدا كردم. پ.ن:اين غذا ميتونه يه فينگر فود جذاب
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 طرزتهیه :یک بسته ژله آناناس، ژله بلوبری وژله انار رو هر کدوم جداگانه در ظرفی با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد خوب مخلوط می کنیم تا شفاف بشه. ژله ها رو به مدت دو ساعت می ذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه. بعد از این مدت توی کاسه دیگه سه رنگ ژله رو رنده درشت می کنیم و دوباره توی یخچال می ذاریم.حالا دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست بشه وقتی خنک شد دو لیوان شیر که به دمای محیط رسیده بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و می ریزیم روی ژله های ر رنده شده.به آرومی هم میزنیم تا رنگها با هم قاطی بشه بعد داخل قالب دلخواه بریزین وبه مدت چند ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 این کیک زمان بسیار کمی رو برای تهیه لازم دارد و شما می توانید به جای پرتقال از گریپ فروت و یا از طعم وانیل و دارچین نیر بهره بگیرید مواد لازم ( برای 8 نفر ): ماست 2/1 پیمانه آرد 1 و 2/1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 2/1 ق چ پودر شکر 1 و 8/1 پیمانه روغن مایع 8/3 پیمانه تخم مرغ 3 عدد رنده پوست یک عدد پرتقال طرز تهیه : فر را روی دمای 180 درجه گرم کنید قالب دایره شکل به قطر 20 سانتی متر را چرب کنبد کف ان کاغذ روغنی قرار دهید ارد و یکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید وماست را به انها بی افزایید در کاسه دیگر تخم مرغ ها را با روغن مایع با همزن بزنید و رنده پوست پرتقال را بی افزایید و به مخلوط اردی اضافه کنید با قاشق بهم بزنید و در قالب بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه طبخ نمایید تا زمانی که وسط کیک کاملا بپزد و بالا بیاید
‍‍ 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ✍مواد اوليه: شیر یک‌لیوان یک ق غ نشاسته ذرت شیرعسلی دو ق س زرده تخم مرغ یک عدد شکر دو ق س وانیل کمی پودر پسته یک چهارم پیمانه خامه یک ق س مواد لازم: 🍜طرز تهیه: نشاسته رو در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا حل بشه و بعد روی شعله ملایم بگذارید شیر عسلی رو هم اضافه میکنیم زرده ها و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ بشه و به شیر اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه از روی حرات برمیداریم و دوباره هم میزنیم تا خنک بشه و رویه نبنده بعد از اینکه از دما افتاد پودر پسته و خامه رو اضافه میکنیم. و در ظرف سرو منتقل كرده و براي چند ساعت در يخچال قرار دهيد
🥠شوکس پاف ▫️ارد ......150 گرم ▫️شکرپودر .......100گرم ▫️روغن شماره (50).........75گرم ▫️تخم مرغ..........۱عددخیلی کوچیک یا نصف ▫️▫️تخم مرغ بزرگ ▫️کمی وانیل 🥠اول روغن و شکرپودررو داخل دستگاه بریزید یا با همزن بزنید .بعد اردرو اضافه کنید وهم بزنید و در آخر تخم مرغ ورنگ رو اضافه کنید ودر دستگاه غذاساز بزنید تا خمیر لطیفی دست بیاد وبعد روی زمینه کار یا روی پلاستیک باز کنید و قالب بزنید وروی نون خامه ای بذارید و بره داخل فر
🌟🌟🌟🌟🌟 تخم مرغ 6 عدد و 1سفیده اضافی آرد 2 و 1/4 پیمانه شکر 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 2ق چ نمک ا پنس رنده پوست پرتقال 1 ق غ روغن مایع 1/2 پیمانه آب پرتقال 3/4 پیمانه وانیل مقداری زرده و سفیده را جدا میکنیم.دوسوم شکر با زرده مخلوط و هم میزنیم.رنده پوست پرتقال ووانیل اضافه با همزن میزنیم.مابقی شکر با سفیده زده تا فرم بگیره.روغن و آب پرتقال را به زرده اضافه میکنیم.آرد ونمک و بیکینگ پودر مخلوط و الک کرده به مواد اضافه میکنیم.در آخر سفیده را به آرامی و با حرکت دورانی اضافه و مخلوط میکنیم.فر 180درجه به مدت 50 دقیقه.پ ن۱:من یدونه سفیده تخم مرغ اضافی رو نریختم.پ ن۲:بعد پخت و خنک شدن کیکم روش رو با گاناش پوشوندم و بعد با شکلات تخته ای های رنگی که رنده کردم و ترافل های رنگی تزیین کردم
كره بادام زمینی به مقدار لازم سیب به مقدار لازم نان ساندویچ به مقدار لازم 🍎طرز تهیه: ابتدا سیب رو به چهار قسمت مساوی تقسیم می كنیم و هسته های وسطش رو در میاریم بعد هر برش رو به برشهای نازك تر تقسیم می كنیم. حالا روی یك لایه از نون ساندویچمون كره بادام زمینی میمالیم بطوریكه كاملا یك سمتش رو با كره بادام زمینی بپوشونیم تا مطمئن بشیم برشهای نازك سیب به كره میچسبه. برشهای سیب رو روی كره بادام زمینی میچینیم و روی سیب هم لایه دوم نون ساندویچمون رو قرار میدیم. به همین راحتی ساندویچ خوشمزه مون آماده ست. موقع سرو كردنش میتونیم ساندویچ رو از وسط نصف كنیم تا ساندویچ های كوچیكتر داشته باشیم كه خوردنشون راحت تره.
🥦🍗شام رژیمی🥦🍗 🥘کاهش وزن با سالمون پخته با خردل و سبزی فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. روی یک فیله سالمون ۱۷۰ گرمی را با ۱ قاشق چایخوری خردل بپوشانید، روی آن ۱ قاشق غذاخوری شوید خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده بریزید و در ظرف فر قرار دهید. ۱ فنجان گل بروکلی کوچک، ۱ فنجان گل کلم خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۳ حبه سیر خرد شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به ظرف فر اضافه کرده و دور سالمون بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و تا زمانی که ماهی کاملا پخته شود، در فر بگذارید (حدود ۲۰ دقیقه) 🫑🌽🫑🌽
كره بادام زمینی به مقدار لازم سیب به مقدار لازم نان ساندویچ به مقدار لازم 🍎طرز تهیه: ابتدا سیب رو به چهار قسمت مساوی تقسیم می كنیم و هسته های وسطش رو در میاریم بعد هر برش رو به برشهای نازك تر تقسیم می كنیم. حالا روی یك لایه از نون ساندویچمون كره بادام زمینی میمالیم بطوریكه كاملا یك سمتش رو با كره بادام زمینی بپوشونیم تا مطمئن بشیم برشهای نازك سیب به كره میچسبه. برشهای سیب رو روی كره بادام زمینی میچینیم و روی سیب هم لایه دوم نون ساندویچمون رو قرار میدیم. به همین راحتی ساندویچ خوشمزه مون آماده ست. موقع سرو كردنش میتونیم ساندویچ رو از وسط نصف كنیم تا ساندویچ های كوچیكتر داشته باشیم كه خوردنشون راحت تره.
🥞کیک سه دقیقه ای 🔸مواد لازم ▫️شیر: ۳ قاشق غذا خوری ▫️روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری ▫️شکر: ۴ قاشق غذا خوری ▫️آرد سفید: ۵ قاشق سوپخوری ▫️تخم مرغ: ۱ عدد ▫️بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری ▫️وانیل: مقداری ▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذا خوری 🥞طرز تهيه در یک کاسه ای اول تخم مرغ ها رو با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید بعد بهش وانیل و شکر رو اضافه کنید دوباره هم بزنیدش.سپس روغن و شیر رو اضافه کنید در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید با قلمو صفحه های ساندویچ سازو با روغن جامد خوب چرب کنید .پس از اینکه داغ شد ۱ قاشق سرخالی از مواد را در هر یک از مثلث ها بریزید.پس از ریختن مواد درون ساندویچ ساز، در آن را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آن بماند تا پخته شود.
🍊🍊🍊🍊 آرد یک کیلو نیم کیلو کره نصف لیوان پودر قند 5 تخم مرغ نصف لیوان آب پرتقال یک قاشق کوچک بکینگ پودر یک قاشق کوچک نشادر خوراکی(اختیاری) یک قاشق بزرگ عصاره پرتقال ‌ 🥖🍊کره و شکر را باهمزن بزنید.تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بکینگ پودر و نشادر رو الک کنید و بعد اضافه کنید. مخلوط کنید.بعد داخل کیسه ای بریزید و با قیف روی سینی فر چرب شده بچینید و در فر 170 درجه بذارید تا طلایی شود.