eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥞 😋 ▫️آرد سفید۱پ ▫️شکر۲ق غ ▫️بیکینگ پودر ۱ق غ(من از ۱/۲ق غ استفاده کردم) ▫️نمک۱/۲ق چ ▫️شیر سویا ۱پ ▫️سرکه سیب۱ق غ ▫️وانیل مایع۱/۲ق چ 🔸مواد خشک رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید.سپس شیرسویا،وانیل و سرکه رو اضافه و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.غلظت خمیر مثل ماست همزده هست.تابه نچسبی رو روی حرارت متوسط بذارین تا گرم بشه کف تابه رو خیلی کم روغن نارگیل بزنید(هر روغن گیاهی دیگه ای میشه) و از خمیر به اندازه یک چهارم پیمانه در تابه بریزین وقتی سطح پنکیک حباب زد برگردونید.پنکیک رو گرم سرو کنید همراه با شیره افرا،مربا،انواع میوه های تازه و کره بادام زمینی عالیه در این پنکیک از هر نوع شیری که پایه لبنی نداشته باشه میتونید استفاده کنید. اگه به تخم مرغ حساسیت دارین میتونید از شیر معمولی هم استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧁 🔸مواد لازم 🍨 🍡خامه غلیظ 2 پیمانه 🍡آب 2 قاشق غذاخوری 🍡نمک کمی 🍡شکر 1/2 پیمانه 🥠 جهت تهیه خامه کاراملی، ابتدا شکر و آب را داخل تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شکر را خوب هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد ، زمانی که شکر غلیظ و کاراملی شد زیر شعله را خاموش کرده خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه را مجدد روی حرارت گذاشته و هم بزنید ، بعد از یک دقیقه نمک را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید.تا کرم گرم است آن را روی کیک بریزید، اما اگر میخواهید از آن به عنوان دسر استفاده نمایید باید اجازه دهید خنک شود. کرم را بعد از خنک شدن در ظرفهای پذیرایی بکشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
🍘کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده 🧀مواد لازم 🔸سیب زمینی متوسط 2 عدد 🔸آرد سفید1 لیوان 🔸تخم مرغ 2 عدد 🔸پنیر پیتزا نصف لیوان 🔸شوید خشک یک قاشق چای خوری 🔸نمک، پودر سیر، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🍧 😋 لايه صورتى👇🏻 ▫️ژله توت فرنگى يك بسته ▫️تخم شربتى سه قاشق ▫️دنت توت فرنگى دو عدد ▫️توت فرنگى چند عدد لايه سفيد👇🏻 ▫️ژله آلوورا يك بسته ▫️بستنى وانيلى يك بسته ▫️خامه دو قاشق 🔸ابتدا تخم شربتى را در آب جوش حل ميكنيم. ژله توت فرنگى رو در يك ليوان آبجوش حل كرده و خوب مخلوط ميكنيم تا ذرات ژله حل شود و كمى خنك شودو دنت ها و توت فرنگى پوره شده رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.بعد مواد رو نصف ميكنيم ،بع نصف آن تخم شربتى كه از قبل خيس كرديم اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و داخل ظرف ميريزيم تا يك لايه ببندد و بعد لايه بعدى رو اضافه ميكنيم. براى لايه سفيد هم يك بسته ژله آلوورا را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم تا ذرات ژله خوب حل شود. وقتى كمى خنك شد يك ليوان بستنى وانيلى و دو قاشق خامه اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و روى لايه بعدى بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببنند. براى تزيين هم ميتونيد از توت فرنگى استفاده كنيد
نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم که دستورش رو هم قبلا براتون اوردم. ۲ الی ۳ حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید. سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. ۷_۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید. نان های سیر معطر شما آماده است.
🧆گراتن عدس😍 مواد لازم : عدس پخته ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد سیر خرد شده ۲ حبه رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ۴ عدد لیموترش ۱ عدد نمک، فلفل و ادویه دلخواه جعفری خردشده ۲۰ شاخه سیب زمینی ۲ عدد پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری(پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر 😁) پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری 🥯طرز تهیه : سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) میریزیم. سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ میکنیم یا اگه میخواین سالم‌تر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید. پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه.
. سلام دوستان،روزتون بخیر؛ امروزو با این غذای ساده و خوشمزه شروع میکنم،امیدوارم در کنار عزیزانتون ازش لذت ببرید❤️ برای این املت خوشمزه سیب زمینی رو پوست بگیرید و نازک حلقه حلقه کنید (یا اینکه خوب تمیز بشورید و با پوست حلقه حلقه کنید). کمی روغن در تابه بریزید(تابه نچسب باشه)، یک ردیف سیب زمینی کف تابه بچینید و بعد دو طرفشونو سرخ کنید (نیاز به روغن زیاد نیست). حالا به ازای هر تخم مرغ،یک ق شیر لازم دارید. تخم مرغها+شیر+نمک و فلفل رو با چنگال مخلوط کنید و روی سیب زمینی بریزید و در تابه رو بذارید تا بپزه.بعد برش گردونید تا اونطرفش هم یکم برشته بشه(مثل کوکو). میتونید بصورت دلخواه،کمی پنیر پیتزا یا چدار هم روش بریزید.نوش جانتون؛
🧁مواد لازم: 🎈تخم مرغ-۲ عدد 🎈شیره انگور-۱/۲ پیمانه 🎈آرد سبوس دار-۲ پیمانه 🎈کره ذوب شده-۶۰ گرم 🎈بیکینگ پودر-۲ قاشق چای خوری وانیل-۱ قاشق چای خوری 🎈پودر دارچین-۰ به مقدار لازم 🎈پودر هل-۰ به مقدار لازم 📝تخم مرغ و شیره انگور را با همزن ۵دقیقه خوب بهم میزنیم کره ی ذوب شده را نیز اضافه کرده بهم زدن ادامه میدهیم . آرد ، پکینگ پودر بقیه مواد خشک را الک کرده به مواد اضافه میکنیم تا وقتی مخلوط شد بهم میزنیم . .داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰درجه مدت۱۵-۲۰ دقیقه با کنترل میگذاریم. مایع آماده رو توی کپسول به اندازه یک قاشق غذا خوری میریزی نکته زمان پخت:۲۰ دقیقه⏰ تعداد:۴ نفر🔍
📝مواد لازم: 🍡شیر یک کیلو یا ۴ پیمانه (۴ لیوان دسته دار فرانسوی) 🍡۲ قاشق غذاخوری آرد(آرد قنادی) 🍡۱.۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🍡۶ قاشق غذاخوری شکر 🍡۵ گرم وانیل 🍡پودر گردو یا نارگیل به اندازه کافی 🍡شکلات ذوب شده به اندازه کافی 🍧طرز تهیه: برای درست کردن این دسر ابتدا شیر،آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و تا زمانی که غلیظ شود ( مثل فرنی) هم زده و می جوشانیم. پس از اینکه به غلظت مورد نظر رسید، گاز را خاموش کرده و وانیل را اضافه می نماییم. سپس قالب های لیوانی را خیس می کنیم و مایه دسر را توی آن می ریزیم. پس از اینکه بخار گرم آن خارج شد روی آن را با نایلون فریزر می پوشانیم و چند ساعتی داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد دسر های آماده شده را از لیوان جدا کرده و با فاصله یک سانتی برش می دهیم. . بعد داخل پودر گردو یا نارگیل می غلطانیم. در آخر روی هر کدام کمی شکلات می ریزیم و به دلخواه تزئین و سرو می کنیم.