eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧁 🔸مواد لازم 🍨 🍡خامه غلیظ 2 پیمانه 🍡آب 2 قاشق غذاخوری 🍡نمک کمی 🍡شکر 1/2 پیمانه 🥠 جهت تهیه خامه کاراملی، ابتدا شکر و آب را داخل تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شکر را خوب هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد ، زمانی که شکر غلیظ و کاراملی شد زیر شعله را خاموش کرده خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه را مجدد روی حرارت گذاشته و هم بزنید ، بعد از یک دقیقه نمک را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید.تا کرم گرم است آن را روی کیک بریزید، اما اگر میخواهید از آن به عنوان دسر استفاده نمایید باید اجازه دهید خنک شود. کرم را بعد از خنک شدن در ظرفهای پذیرایی بکشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
🍘کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده 🧀مواد لازم 🔸سیب زمینی متوسط 2 عدد 🔸آرد سفید1 لیوان 🔸تخم مرغ 2 عدد 🔸پنیر پیتزا نصف لیوان 🔸شوید خشک یک قاشق چای خوری 🔸نمک، پودر سیر، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🍧 😋 لايه صورتى👇🏻 ▫️ژله توت فرنگى يك بسته ▫️تخم شربتى سه قاشق ▫️دنت توت فرنگى دو عدد ▫️توت فرنگى چند عدد لايه سفيد👇🏻 ▫️ژله آلوورا يك بسته ▫️بستنى وانيلى يك بسته ▫️خامه دو قاشق 🔸ابتدا تخم شربتى را در آب جوش حل ميكنيم. ژله توت فرنگى رو در يك ليوان آبجوش حل كرده و خوب مخلوط ميكنيم تا ذرات ژله حل شود و كمى خنك شودو دنت ها و توت فرنگى پوره شده رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.بعد مواد رو نصف ميكنيم ،بع نصف آن تخم شربتى كه از قبل خيس كرديم اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و داخل ظرف ميريزيم تا يك لايه ببندد و بعد لايه بعدى رو اضافه ميكنيم. براى لايه سفيد هم يك بسته ژله آلوورا را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم تا ذرات ژله خوب حل شود. وقتى كمى خنك شد يك ليوان بستنى وانيلى و دو قاشق خامه اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و روى لايه بعدى بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببنند. براى تزيين هم ميتونيد از توت فرنگى استفاده كنيد
نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم که دستورش رو هم قبلا براتون اوردم. ۲ الی ۳ حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید. سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. ۷_۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید. نان های سیر معطر شما آماده است.
🧆گراتن عدس😍 مواد لازم : عدس پخته ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد سیر خرد شده ۲ حبه رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ۴ عدد لیموترش ۱ عدد نمک، فلفل و ادویه دلخواه جعفری خردشده ۲۰ شاخه سیب زمینی ۲ عدد پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری(پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر 😁) پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری 🥯طرز تهیه : سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) میریزیم. سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ میکنیم یا اگه میخواین سالم‌تر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید. پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه.
. سلام دوستان،روزتون بخیر؛ امروزو با این غذای ساده و خوشمزه شروع میکنم،امیدوارم در کنار عزیزانتون ازش لذت ببرید❤️ برای این املت خوشمزه سیب زمینی رو پوست بگیرید و نازک حلقه حلقه کنید (یا اینکه خوب تمیز بشورید و با پوست حلقه حلقه کنید). کمی روغن در تابه بریزید(تابه نچسب باشه)، یک ردیف سیب زمینی کف تابه بچینید و بعد دو طرفشونو سرخ کنید (نیاز به روغن زیاد نیست). حالا به ازای هر تخم مرغ،یک ق شیر لازم دارید. تخم مرغها+شیر+نمک و فلفل رو با چنگال مخلوط کنید و روی سیب زمینی بریزید و در تابه رو بذارید تا بپزه.بعد برش گردونید تا اونطرفش هم یکم برشته بشه(مثل کوکو). میتونید بصورت دلخواه،کمی پنیر پیتزا یا چدار هم روش بریزید.نوش جانتون؛
🧁مواد لازم: 🎈تخم مرغ-۲ عدد 🎈شیره انگور-۱/۲ پیمانه 🎈آرد سبوس دار-۲ پیمانه 🎈کره ذوب شده-۶۰ گرم 🎈بیکینگ پودر-۲ قاشق چای خوری وانیل-۱ قاشق چای خوری 🎈پودر دارچین-۰ به مقدار لازم 🎈پودر هل-۰ به مقدار لازم 📝تخم مرغ و شیره انگور را با همزن ۵دقیقه خوب بهم میزنیم کره ی ذوب شده را نیز اضافه کرده بهم زدن ادامه میدهیم . آرد ، پکینگ پودر بقیه مواد خشک را الک کرده به مواد اضافه میکنیم تا وقتی مخلوط شد بهم میزنیم . .داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰درجه مدت۱۵-۲۰ دقیقه با کنترل میگذاریم. مایع آماده رو توی کپسول به اندازه یک قاشق غذا خوری میریزی نکته زمان پخت:۲۰ دقیقه⏰ تعداد:۴ نفر🔍
📝مواد لازم: 🍡شیر یک کیلو یا ۴ پیمانه (۴ لیوان دسته دار فرانسوی) 🍡۲ قاشق غذاخوری آرد(آرد قنادی) 🍡۱.۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🍡۶ قاشق غذاخوری شکر 🍡۵ گرم وانیل 🍡پودر گردو یا نارگیل به اندازه کافی 🍡شکلات ذوب شده به اندازه کافی 🍧طرز تهیه: برای درست کردن این دسر ابتدا شیر،آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و تا زمانی که غلیظ شود ( مثل فرنی) هم زده و می جوشانیم. پس از اینکه به غلظت مورد نظر رسید، گاز را خاموش کرده و وانیل را اضافه می نماییم. سپس قالب های لیوانی را خیس می کنیم و مایه دسر را توی آن می ریزیم. پس از اینکه بخار گرم آن خارج شد روی آن را با نایلون فریزر می پوشانیم و چند ساعتی داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد دسر های آماده شده را از لیوان جدا کرده و با فاصله یک سانتی برش می دهیم. . بعد داخل پودر گردو یا نارگیل می غلطانیم. در آخر روی هر کدام کمی شکلات می ریزیم و به دلخواه تزئین و سرو می کنیم.
🍭🍭🍭🍬🍬🍬 🔸مواد لازم : 🧈کره ذوب شده ۱۸۵ گرم 🥄آرد ۳۰۰ گرم 🍚شکر ۱۵۰ گرم 🥠پسته خرد شده ۱۵۰ گرم 👈مواد رویه: 🍮شیر عسلی ۳۹۰ گرم 🍭کره ۶۰ گرم 🍭عسل ۲ قاشق سوپخوری 🍘طرز تهیه: قالب مستطیل ۲۰ *۳۰ را با کاغذ بپوشانید .فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود…آرد؛کره و شکر داخل غذاساز بریزید تا مواد شکل خرده نان شود…کف قالب پرس کنید.۲۵ دقیقه در فر بپزید…کنار بگذارید تا خنک شود….مواد رویه را روی آن بریزید وبعد پسته های خرد شده را بریزید..بعد از فرم گیری برش دهید طرز تهیه رویه: همه مواد را در ظرف ریخته روی حرارت قرار دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد و تغییر رنگ داده و غلیظ شود……….روی لایه اول پخته وخنک بریزید.
مواد لازم: ▫️شیر دو سوم لیوان(شیر ولرم) ▫️آب ولرم دو سوم لیوان ▫️یک قاشق غذاخوری خمیر مایه ▫️یک قاشق چایخوری نمک ▫️شکر دو قاشق غذاخوری ▫️روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی ▫️یک تخم مرغ کوچک ▫️آرد حدود چهار لیوان طرز تهیه: شیر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیه ی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قرار بدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونه های دلخواه بگیرید من روی خمیر رو با کمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودم رومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل رو هم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصه که از فر دراووردین .روی نونها رو با کره آب شده رومال کنید.
🍺🍺 ✅مواد لازم (برای ۲ نفر) 🔸شیر کم چربی: ۱ فنجان 🔸عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری (اگر سیروپ وانیل یا شربت وانیل دارید ۴ قاشق غذاخوری) 🔸قهوه اسپرسو: ۲ شات ☕️طرز تهیه شیر را تا دمای ۶۰ تا هفتاد درجه سانتی‌گراد گرم کنید و با همزن دستی سیمی بزنید تا کف کند. در این فاصله ۲ عدد ماگ آماده کنید و در هر کدام به مقدار مساوی عصاره وانیل یا سیروپ وانیل را تقسیم کنید و بریزید. قهوه اسپرسو را دم کنید. برای دو شات قهوه اسپرسو به ۴۲ گرم قهوه با آسیاب متوسط نیاز دارید. قهوه را به روش اسپرسو که در بالا گفتیم با موکاپات دم کنید و در هر ماگ به مقدار مساوی یک شات اسپرسو بریزید. سپس شیر کف کرده را با قاشق روی اسپرسو بریزید و به صورت داغ میل کنید.
یک صبحانه ی مخصوص خوشمزه 🥚مواد لازم ۴ شاخه پیازچه به میزان لازم روغن زیتون ۴۰۰ گرم اسفناج قدری جوز هندی به میزان لازم نمک و فلفل ۱ عدد لیمو ۲ عدد بزرگ زرده تخم مرغ ۱ قاشق چای خوری سس خردل ۱۰۰ گرم کره قدری سرکه سفید ۸ عدد کوچک تخم مرغ ۴ برش نان تست ۱۰ گرم ژامبون 🍳🍳طرز تهیه ۱- پیازچه ها را تمیز کرده و بشویید. آن ها را ریز خرد کنید. ۲- می توانید از بیبی اسفناج هم استفاده کنید. اگر برگ های اسفناج بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید. ۳- کره را آب کنید. ۴- برش های نان را نصف کنید و آن ها را به روش دلخواهتان برشته کنید. اگر دسترسی دارید از ۴ عدد مافین انگلیسی استفاده کنید، آن ها را نصف کرده و در فر گرم کنید. پیازچه ها را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین بریزید. اسفناج، کمی جوز هندی و قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید.تخم مرغ بندیکت بگذارید تا آن ها خوب پخته شده و آب اضافیشان گرفته شود. قدری آب لیمو روی آن ها بچکانید و آن ها را گرم نگه دارید.
🔶مواد لازم 🔸روغن کنجد دو قاشق غذاخوری 🔸تخم مرغ سه عدد 🔸آرد گندم شش قاشق غذاخوری 🔸آرد برنج سه قاشق غذاخوری 🔸پیاز قرمز نصف لیوان 🔸کدو سبز یک لیوان 🔸فلفل دلمه‌ای قرمز یک لیوان 🔸هویج یک لیوان 🔸پیازچه دو لیوان 🥞طرز تهیه : برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی کنید بعد فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش بزنید . پیاز را نیز خلالی کنید و همه را با هم قاطی کنید. آردها و نمک را به این مخلوط اضاف کنید . زرده را هم از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت شود . زرده را هم به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را اضافه کنید و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.
: کره ۱۰۰ گرم،آرد ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد برنج ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ تا ۱/۵ ق غ) پودر قند ۲۵ گرم (حدودا ۲ ق غ) وانیل نوک قاشق (اگر به بوی کره حساس هستید وانیل بیشتری بزنید)شکلات کمی مواد باید به دمای محیط برسد.پودر قند رو الک میکنیم. کره نرم و پودر قند رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه میزنیم .بعد وانیل و آرد برنج و آرد سفید الک شده رو اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم.داخل قیف ماسوره ستاره یا دلخواه ریخته وداخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با کمی فاصله ماسوره میزنیم .من با ماسوره حصیری زدم. .و در فر‌‌ از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده ۱۶۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم .این شیرینی ها به دما خیلی حساس هستند .بنابراین چک کنید.بعد از پخت و خنک شدن با کمی شکلات آب شده باپودرپسته تزیین می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه تون سرشار از عشق و امید طعم لحظه هاتون شیرین شادیاتون جاودان لبخندتون مستدام و زندگیتون بکام صبح_زیباتون_بخیر ‌‌‌ ‎‌‌‌‌
کره ۱۵۰ گرم آرد ۲۴۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر شکر ۷۰ گرم پودر گردو ۵۰ گرم شکلات سکه ای ۴۰ تا ۵۰ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱۰ گرم 🥄پودرشکر،کره،تخم مرغ و وانیل روبا همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.پودر کاکائو،پودر گردو و آرد رو اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.اگر خمیر چسبناک بود آرد اضافه کنید تا حدی که چسبندگی خمیر گرفته شه.اگر در حدود نیم ساعت تا یک ساعت هم بزارید یخچال بهتره.فررا روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.خمیرتونو به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمترباز کنید.با قالب شکل گل به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.وسط هریک از خمیرها یک عدد شکلات سکه ای بزارید وبا دست کمی فشار بدید.سینی رو داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قراربدید.من بعد ازاینکه شیرینیهارو از فر درآوردم وقتی هنوز شیرینی و شکلاتها داغ بودن روی شکلاتهای سکه ای شکلات چیپسی هم ریختم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشمش پلو طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای ۳ نفر گوشت ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج ۲ پیمانه کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ پیاز داغ ۳ ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
🥕🍛 🥣برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرم‌بشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادام‌و خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنج‌مخلوط کردم‌و بقیه رو هم روش ریختم.
🥘 سیب زمینی تنوری کدو و هویج 🥙طرز تهیه مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشته و طلایی بشه