eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه تون سرشار از عشق و امید طعم لحظه هاتون شیرین شادیاتون جاودان لبخندتون مستدام و زندگیتون بکام صبح_زیباتون_بخیر ‌‌‌ ‎‌‌‌‌
کره ۱۵۰ گرم آرد ۲۴۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر شکر ۷۰ گرم پودر گردو ۵۰ گرم شکلات سکه ای ۴۰ تا ۵۰ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱۰ گرم 🥄پودرشکر،کره،تخم مرغ و وانیل روبا همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.پودر کاکائو،پودر گردو و آرد رو اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.اگر خمیر چسبناک بود آرد اضافه کنید تا حدی که چسبندگی خمیر گرفته شه.اگر در حدود نیم ساعت تا یک ساعت هم بزارید یخچال بهتره.فررا روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.خمیرتونو به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمترباز کنید.با قالب شکل گل به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.وسط هریک از خمیرها یک عدد شکلات سکه ای بزارید وبا دست کمی فشار بدید.سینی رو داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قراربدید.من بعد ازاینکه شیرینیهارو از فر درآوردم وقتی هنوز شیرینی و شکلاتها داغ بودن روی شکلاتهای سکه ای شکلات چیپسی هم ریختم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشمش پلو طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای ۳ نفر گوشت ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج ۲ پیمانه کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ پیاز داغ ۳ ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
🥕🍛 🥣برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرم‌بشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادام‌و خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنج‌مخلوط کردم‌و بقیه رو هم روش ریختم.
🥘 سیب زمینی تنوری کدو و هویج 🥙طرز تهیه مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشته و طلایی بشه
🍛🍛🍛🍛 برای درست کردن این خورشت ابتدا پیازو رنده کردم آبشو گرفتم به همراه نمک وفلفل وزردچوبه با گوشت چرخ کرده مخلوط کردم و خوب ورزدادم چند بار به کف ظرف کوبوندم بعد به اندازه دلخواه تودستم حالت دادم یکی دوساعت تو بخچال گذاشتم بعد تو روغن دو طرفشو سرخ کردم تو ظرف دیگه ای پیازو رنده کردم تفت دادم یه حبه سیر رنده کردم یه قاشق غ خوری رب گوجه اضافه کردم گوجه رنده کردم به پیاز اضافه کردم کمی نمک و فلفل وزردچوبه اضافه کردم یه لیوان آب جوش اضافه کردم کباب و بامیه که تو روغن تفت داده بودم اضافه کردم بعد از نیم ساعت آماده شد.
🍋 مواد لازم: شیر ۱ لیتر شکر ۸ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۲ ق غ آب دو عدد لیمو پوست دو عدد لیمو وانیل نوک ق کره نصف ق غ زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم) 🍨طرز تهیه:داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید). بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه و نوش جان
🧁🧁🧁🧁 برای درست کردن این شیرینی ابتدا زرده و سفیده یه تخم مرغو جدا کردم بعد پنجاه گرم کره نرم شده روبا پنجاه گرم پودر قند همزدم تا رنگش روشن بشه بعد یه ق چ خ پودر هل وزرده تخم مرغ اضافه کردم دوباره همزدم همزنو کنار‌ گذاشتم وحدود یک ونیم لیوان( آرد۱۷۰گرم)آردالک شده رواضافه کردم با نوک انگشتام مخلوط کردم تا خمیرم درست بشه نیازی به ورز دادن نیست بعد کمی بزرگتر از فندوق برداشتم تو دستم گرد کرده توسفیده تخم مرغ که با چنگال زده بودم گذاشتم بعد داخل گردو خرد شده وپسته خرد شده زدم توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم چیدم داخل فر گرم شده با ۱۶۰درجه حدود بیست دقیقه طبقه بالای فر گذاشتم این شیرینی خیییلی خوشمزس امیدوارم درست کنین ولذت ببرین نوش جان
🍺برای این خوشمزه و مقوی 👈 باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه.
اینم یه نون خوشمزه بدونه فر مناسب عصرونه و صبحانه😍🥯🍞 🥪نان زیره تابه ای ✔️رسپی نان روغنی زیره👇👇 ✔️مواد لازم ✔️نصف لیوان شیر ✔️یه ق غ خ پودر خمیر مایه ✔️۴ ق غ خ شکر ✔️۳ق غ خ روغن مایع یا کره ✔️یه تخم مرغ ✔️دو و نیم لیوان آرد ✔️یه ق مربا خ زیره ✔️یه ق چ خ زرد چوبه ✔️کمی نمک ابتدا به شیر ولرم یه ق غ خ شکر اضافه میکنیم روش پودر خمیر مایه رو میریزیم درش میزاریم ده دقیقه تا عمل بیاد تو یه ظرف دیگه بقیه ی مواد غیر آرد با هم مخلوط میکنیم و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد روی خمیر میپوشونیم یه ساعت تو جای گرم استراحت میدیم تا ور بیاد . بعد خمیر به چونه های مساوی تقسیم میکنیم و با کمک وردنه باز میکنیم روش میپوشونیم نیم ساعت استراحت میدیم بعد تو کمی روغن داغ دو طرفش سرخ میکنیم
😋 🥚مواد لازم برای خمیر پنکیک: تخم مرغ 5 عدد شیر 1 لیوان آب 2 لیوان (می‌توانید یک لیوان دیگر اضافه کنید) آرد 3 لیوان نمک 1 قاشق چایخوری خمیر رو چطور درست کنیم 👩‍🍳 همه مواد را ریخته با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه نچسب ریخته سپس دو قاشق غذاخوری خمیر پنکیک بریزید، وقتی یک سمت سرخ شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود. این کار را ادامه دهید تا خمیر پنکیک تمام شود. 🌶مواد میانی: فلفل سبز 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز نصف 1 عدد کالباس 100 گرم جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده 2 لیوان سس قرمز دستور قسمت خوشمزه ‌ترش👨‍🍳 👈ابتدا فلفل ها را خرد کرده، به همراه جعفری و کالباس ریز خرد شده مخلوط می‌کنیم، دو قاشق مرباخوری از مواد در وسط پنکیک گذاشته روی آن سس می‌زنیم و به صورت مثلثی از راست و چپ می‌بندیم. یک قاشق غذاخوری کره را در یک تابه تفلون بریزید، پنکیک ها را به مدت 5 دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید و داغ سرو کنید.
مواد لازم 🍊 تخم مرغ ۴عدد شکر ۱پیمانه رنده ی پوست پرتغال ۲ق چ وانیل ارد ۲پیمانه نشاسته ذرت ۲ق غ بکینگ پودر ۲ق چ روغن مایع نصف پیمانه اب پرتغال تازه ۱پیمانه🍊 تخم مرع هارو بزارین هم دمای محیط بشن داخل ظرف گود تخم مرغ و وانیل و رنده ی پرتغال و شکر رو با هم زن خوب هم بزنین تا کشدار وکرم رنگ بشه اب پرتغال رو از صافی رد کنین و به موادمون اضافه کنین در حد مخلوط شدن بزنین روغن مایع رو اضافه کنین و در حد مخلوط شدن بزنین سپس ارد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو الک کنین داخل مواد و با لیسک در حد مخلوط شدن ارام هم بزنین تا پف مواد نخوابه قالبمونو چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم و موادمونو داخل قالب میریزیم و در دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه میزاریم بپزه برای 🍊 ۱پیمانه اب پرتغال و وانیل و نصف ق غ نشاسته ذرت رو داخل قابلمه میریزیم و میزاریم رو شعله ملایم و هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه وقتی کیک سرد شد سس رو روی کیک میریزیم
👌👌 ‌‌ نان شیرین با عطر وطعم هل 😋 ‌ ‌مواد لازم:👇 آرد سه ليوان سر پر شيرخشك دو ق غ شكر يك فنجان قهوه‌خوري خميرمايه يك ق غ اب‌ولرم تقريبا يك ليوان نمك كمي پودر هل يك ق م پر(اختیاری) تخم مرغ يك عدد ماست دو ق غ روغن دو ق غ زعفران ابكرده مقداری ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد با هم مخلوط كرده خوب ورز ميديم خمير نبايد به دست بجسبه🥐🥐 ميذاريم خميرمون استراحت كنه يكساعت بعد چونه گرفته همش جونه ها رو باز ميكنيم نه خيلي نازك نه خيلي كلفت من دوبتره كذاشتم خميرم بعد نيم ساعت سرخش كردم تو روغن و روغن خيلي نريختم اكه ميخواين يكدست سرخ بشه روغن فراوان بريزين. ميتوني وقتي چونه ها باز كردين همون موقع تو روغن سرخ كنين به سليقه خودتون و نوش جان
🍚مواد لازم برنج ۷۵۰ گرم گوشت مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم فلفل سبز دلمه ای ۵ عدد قارچ ۵۰۰ گرم پیاز سبز ۱۰۰ گرم روغن ۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری پیاز داغ عسلی ۲ قاشق سوپخوری فلفل قدری نمک قدری 🍛طرز تهیه گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌نمائیم دو لیوان آب اضافه می‌کنیم می‌گذاریم گوشت بپزد. پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم. رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده می‌گذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود.برنج را تمیز کرده می‌شوئیم با روغن در تابه کمی سرخ می‌نمائیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان می‌کنیم یک قاشق نمک در آن می‌ریزیم می‌گذاریم آب برنج کشیده شود. بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته می‌گذاریم برنج دم بکشد.
🥮 😋 ▫️تخم مرغ 4عدد ▫️شکر 1 لیوان سرپر ▫️آرد 3 لیوان ▫️روغن مایع سه چهارم لیوان ▫️شیر 1لیوان ▫️زعفران آبشده 2 ق غ ▫️وانیل نصف ق.چ ▫️بکینگ پودر 1ق.غ ▫️کنجد بمیزان لازم ▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه 🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو 2 دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت 50 دقیقه گذاشتم تا بپزه. اندازه قالبم 23 سانت با ارتفاع 8 سانت بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍 _مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است ) _پیاز یک عدد _پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم _پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر _تخم مرغ دو عدد _پودر سوخاری ۱۵۰ گرم _نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید 😋 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه هم خیلی راحته سینه مرغ که با نمک ،فلفل سرکه بالزامیک ، یک حبه سیر رنده شده مزه دار میکنیم و به مدت یک ساعت تو ظرف در دار تو یخچال میراریم و با گوشت کوب پهن میکنیم و یه طرف سینه ی مرغ بادمجان ورقه ای سرخ شده، گردو خورد شده، جعفری ساطوری شده، پوره گوجه، پنیر پیتزا یا پارمیزان و ... میزاریم و و طرف دیگه سینه مرغ و روش بر میگردونیم و دورش و به کمک گوشت کوب به هم می چسبونیم و بعد مثل مرغ سوخاری اول داخل ارد معمولی دوم تخم مرغ زده شده بعد داخل پودر سوخاری می غلطونیم و سرخ میکنیم
تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان آرد 2 لیوان بیکینگ پودر 1 ق غ کره آب شده 50 گرم ماست خامه ای3/4 لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل 1 ق چ دارچین و گلابی اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم. گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن. اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره. مایه رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 ، حرارت پایین، حدود 40-45 دقیقه میذاریم بپزه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🥮 😋 ▫️تخم مرغ 4عدد ▫️شکر 1 لیوان سرپر ▫️آرد 3 لیوان ▫️روغن مایع سه چهارم لیوان ▫️شیر 1لیوان ▫️زعفران آبشده 2 ق غ ▫️وانیل نصف ق.چ ▫️بکینگ پودر 1ق.غ ▫️کنجد بمیزان لازم ▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه 🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو 2 دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت 50 دقیقه گذاشتم تا بپزه. اندازه قالبم 23 سانت با ارتفاع 8 سانت بود
🧁کرم شانتی یا وانیلی 🎂مواد لازم: ▫️شکر.4 قاشق سوپ خوری ▫️پودرنشاسته 1قاشق ▫️شیر یک و1/2 پیمانه ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️وانیل کمی ▫️آرد 3 قاشق سوپ خوری ▫️نمک نوک قاشق ▫️کره یک قاشق سوپ خوری 🎂طرز تهیه: آرد و نشاسته وشکر را مخلوط کرده ونمک وشیررا به تدریج به مواد خشک اضافه نموده سپس روی حرارت تاغلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته ویک عدد تخم مرغ را با همزن خوب زده وبه کرم اضافه مي كنيم خوب هم ميزنيم و دوباره روی حرارت گذاشته ولی به‌جوش نیاد و از روی حرارت بر می داریم کره ووانیل را اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم .این کرم برای لای کیک ها وپیراشکی ودانمارکی بسیار گزینه خوبی است
🥗 دسر زبرا مواد لازم: شیر ۳ لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۲ قاشق نشاسته ذرت وانیل نیم قاشق کاکائو ۲ قاشق پودر ژلاتین طرز تهیه: ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را درون قابلمه جداگانه ای بریزید. به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید. نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید. قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک قاشق درون قالب بریزید. مرکز آن یک قاشق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود. سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. در پایان از لبه ها دسر را از قالب جدا کنید. میتوانید با پودر نارگیل آن‌را تزئین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیک خیلی راحت و‌ سریع اماده میشه و در نهایت هم چیزه لذیذیه و کای بهتون مزه میده و کیف میکنین از خوردنش❤️✌🏻 ❌مقدار موز و انبه دسته خودتونه❌ ما داخلش یکم فندق هم ریختیم شما میتونین از گردو و پودر نارگیل هم استفاده کنین.. نووووش جونتون❤️ .✦