eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من قبلنا که میخواستم پفک هندی بخورم یه عالمه روغن تو قابلمه میریختم و پفکارو توش سرخ میکردم. بعد با خودم گفتم من که این همه به پفک هندی علاقه دارم،یه روش سالم و کم هزینه تر برای درست کردنش پیدا کنم.گشتم و از خودِ هندیا روشش رو یاد گرفتم.ویدیو رو کامل ببین که توام یاد بگیری😍 ❌نکات مهم ✅نصف بسته نمک کافیه.(از نمک ها میتونید بعداً دوباره استفاده کنید) ✅از ظرف کوچکتر و گودتر استفاده کنید. ✅نمک باید کاملا داغ باشه(برای این کار ابتدا نمک رو ۱۵دقیقه روی شعله خیلی ملایم بذارید بمونه) ✅برای اینکه پفک ها پفی بشه،نمک باید به همه ی قسمت های پفک برسه.فقط حواستون باشه زود میسوزه. ✅از پفک های شکل دار یا کوچیک استفاده نکنید.همین مدل رو حتما بگیرید.نمک توش گیر میکنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 👩‍🍳 دستورش ۶ لیوان آرد سفید یک ونیم پیمانه شیر ولرم یک دوم پیمانه روغن مایع دو قاشق غذاخوری خمیر مایع دو قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر من پیاز، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه و قارچ
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. من یادم رفته بود رب بریزم بعد زرشک ریختم ولی شما زرشک رو اخر بریزین. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 ‌🦐 🍤 مواد لازم: برای 3 نفر برنج دو لیوان نمك به میزان لازم روغن نصف لیوان هویج (رنده شده) نصف لیوان تخم مرغ 3 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو فلفل سیاه به میزان لازم 🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده. 🥙🥙طرز تهیه: میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید.
🍲 😋 ▫️برنج یک پیمانه ▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ ▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ ▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم 🔸برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. ♦️می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید.
🥗طعم دار کردن جوجه کباب با سس ماست،غذایی خوب برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند این سس بی نظیری برای لاغری است پس با ما همراه باشید تا یادبگیرید جوجه کباب را با چه موادی طعم دار کنید. 🥣مواد لازم سس ماست ماست یک دوم فنجان خیار یک دوم پیاز ۱ قاشق سوپ خوری برگ گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری 🍖طرز تهیه :🍢 مواد را در بلندر ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود. مواد لازم سینه مرغ تکه شده نیم کیلو موسیر ۱ عدد سیر ۲ حبه ریشه زنجبیل رنده شده ۱ قاشق سوپخوری فلفل تند ۱ عدد روغن بادام ۲ قاشق سوپخوری شیر نارگیل ۱ فنجان آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری سس سویا ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری پیازچه ۱ بوته 🌮طرز تهیه : موسیر، سیر، زنجبیل و فلفل تند را در بلندر ترکیب کنید و سپس به همراه پیازچه به مدت ۵ دقیقه بپزید. بقیه مواد را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس نیمی از سس ماست را هم اضافه کرده بگذارید در یخچال بماند. مرغ ها را داخل مواد فرو کرده و به سیخ بکشید و به مدت ۲ دقیقه در فر سرخ کنید. بقیه سس ماست را جداگانه سرو نمایید.
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 ترشی هفت بیجار ✧1✧ 🥄 سلام بچه ها حالتون چطوره بفرمایید اینم ترشی هفت بیجار شمالی این ترشی رسپی هاش با هم فرق میکنه طبق تحقیق من این مدل بیشتر درست میکنند طرزتهیه ش فوق العاده راحته خیلی هم فوری اماده میشه فقط یک ساعت استراحت میخواد مواد لازمش خیلی ه اسونه حتما درست کنید بادمجان قلمی ۵ عدد گوجه نارس ۵ عدد فلفل سبز تند ۲۰۰ گرم تا ۴۰۰ گرم هم میشه اضافه کرد سیر یه بوته سبزی خشک شمال نعنا پونه خالیواش و چوچاق ۲۰ گرم گلپر ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق غ نمک نصف ق غ زردچوبه ۱ ق م ابغوره یا سرکه به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل خوشمزه ترشیجات داره میرسه.اینم یه ترشی گوجه خوشمزه🍅🍅🍅 خانومای این کانال بینظیرن😘 💐خانومانه💐
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی ۶عدد متوسط خامه صبحانه ۲۵۰گرم شیر یک لیوان دسته دار کره ۲۵گرم پنیر پیتزا ۲۰۰گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم
⚪️آويشن را فراموش نکنيد🍵 🔸 آويشن يکي از بهترين و پرخاصيت‌ترين سبزي‌هاي دنياست که نوشيدن دمنوش آن در فصل سرد سال علاوه بر از بين بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشي از سرماخوردگي مي‌شود. اين گياه، خلط‌آور است.
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋😍 مواد لازم: 4 بادمجان 3 فلفل دلمه ای قرمز 1 پیاز متوسط 3-4 قطعه فلفل سبز 4-5 سیر 3 گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن نباتی یا کره پودر فلفل قرمز نمک دستور پخت: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید. حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود. حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند