eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
. . 🔷مواد لازم : 🔹یک عدد ماهی درسته که شکمش خالی شده باشه ترجیحا قزل آلا (استخونش کمتر و راحتتره 🔹رب انار ملس نصف لیوان 🔹پیاز نگینی شده یک لیوان 🔹سبزی گشنیز و جعفری با هم ۲ لیوان،نسبتشون هم نصف نصف 🔹کره یا روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها 🔹آبلیمو 🔹روغن زیتون 🔹زعفرون دم کرده 🔹مغز گردو ساییده شده به مقدار لازم 🔹سیر ۲ حبه 🔹زردچوبه و نمک به مقدار لازم فویل 🔹سلیفون 🔹یک عدد پیاز بزرگ . ♨️طرز تهیه : اول از همه ماهی رو آغشته به زردچوبه میکنیم بعد و بعد به ترتیب روغن زیتون و آبلیمو بهش میزنیم یدونه پیاز خلالی شده ی بزرگ رو داخل شکم و روش میزاریم بعد با سلیفون رو ظرف رو میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم یخچال. حالا توی این فاصله تابه رو داغ و داخل کره یا روغن میریزیم و بعد پیازهای نگینی شده رو داخل تابه ریخته به همراه نمک و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه،سبزی هارو بهش اضافه و کنی تفت میدیم یکم رنگ که عوص کرد(فقط یکم)،رب انار و مغز گردو رو هم اضافه و خوب تفت میدیم تا جایی که رنگ سبزی ها تیره(یه حالتی مشکی)بشه بعد زیر گازو خاموش کرده. ماهی رو از یخچال درمیاریم،پیاز هایی که توی شکمش گذاشته بودیم ورمیداریم و از مواد سبزیجاتمون داخل شکم ماهی رو پر میکنیم(یجوری پر کنین که بعد راحت بشه شکمش رو دوخت). یه نخ و سوزن تمیز رو ۵ دقیقه داخل سرکه میزاریم تا زد عفونی بشه بعد شکمش رومیدوزیم. ماهی رو داخل فویل میزاریم ، روی ماهی رو با چاقو چند برش میدیم و روشودوباره زعفرون میریزیم،میزاریم داخل فری که از قبل ۵ دقیقه گرم شده ، ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ، بعد که تایمش تموم شد فویل رو ورمیداریم روشو دوباره زعفرون میزنیم ومیزاریم دوباره ۱۰ دقیقه داخل فر با همون دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا یکم طلایی و برشته بشه. بعد از پخت نخ ماهی رو اروم از یک طرف بکشین،درمیاد به راحتی. بعد نوش جان کنین. ❌ نکته مهم : همین ماهی با همین طرز تهیه رو دقیقا میتونین داخل تابه درست کنین ، فقط قبلش تابه رو پر از روغن کنین یکم به روغن زعفرون بزنین بعد که حسابی داغ شد ماهی رو بزارین داخلش سرخ بشه بعد به همین روش طرف دیگه ی ماهی🙏🏻
کیک مثلثی مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 1استکان شیر(100 گرم) 1استکان روغن مایع(80گرم) 2استکان آرد(100گرم) 1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1قاشق مرباخوری بگینک پودر 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) برای سس 1پاکت یا 200 گرم خامه 1بسته یا 80 گرم شکلات شیری برای کاور کردن 5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید . از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دسر سریع و خوشمزه و آسون مواد لازم شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 3 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چایخوری موز بزرگ 1 عدد سایر: بیسکویت کاکائویی 1 بسته انار پسته خرد شده (اختیاری) . ❗طرز تهیه همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذارید تا اولین حرارت خارج بشه(کمی خنک بشه) . موز خرد شده را اضافه کنید. یک ملاقه از مواد را درون ظرف ریخته روی آن بيسکوئيت پودر شده بعد مقداری انار و دوباره بيسکوئيت پودر شده بریزید دوباره یک ملاقه از مواد را بریزید و روی آن را با بيسکوئيت پودر شده بپوشانید با دونه انار و خلال پسته تزئین کنید
🍘 😋 ▫️2 عددسینه مرغ ▫️1 عددهویج ▫️2 عددپیاز ▫️1 ق س پنیر پیتزا ▫️1 ق س شیر ▫️1 ق س پودر نان خشک ▫️به میزان لازم نمک و فلفل 🔸سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند. حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁چه زیباست صبح ... 🍂بهترین اتفاق دنیا در آن می افتد 🍁که تو چشم می گشایی 🍂ولبخند میزنی 🍁 🍁وپر از کامیابی باشه ♥️
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 دو عدد سیب زمینی درشت ۳ قاشق غذاخوری رد نشاسته ذرت نمک و فلفل و آویشن روغن برای سرخ کردن 🍎|
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی حصیری😍😋 این پست هم جزء اون پست هایی هست که من خودم نظیرش رو ندیدم واقعا عالی و تضمینی😄 اصلا جای تردید نیست درستش کنید و تموم😉😉 اول مقدار مواد: خامه صبحانه : ۱۰۵ گرم (تقریبا یه ذره از نصف لیوان کمتر) شکر : ۴ ق غ استاندارد وانیل : من یک بسته وانیل شکری زدم اگه از این پیدا نکردید ۱/۳ ق چ بزنید شیر : ۷۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۳ ق چ) عکس مقدار مواد بر اساس لیوان رو الان استوری می کنم 🌹 خوب بچه ها این رسپی واقعا فوق العاده آسون با مواد خیلی کم ولی واقعا خوشمزه و دقیقا طعم بستنی پاستوریزه رو می ده 👌 من برا اینکه شبیه بیرونی ها بشه یه ذره زعفران زدم شما می تونید ۳ ق چ پودر کاکائو بزنید یا همون طوری سفید بخورید یا کارامل بزنید با کارامل هم عالی میشه 👌 می تونید تو قالب بستنی مگنوم بریزید یا هر جور دیگه ای که دلتون خواست نوش جان کنید .عالیه🌹👌 نکنه خاصی نداره و خیلی آسونه فقط شش بار هم زدن بستنی با قاشق یا چنگال باعث میشه بستنی حالت یخی و منجمد نداشته باشه حتما انجام بدید اصلا کار سختی نیست🥰 امیدوارم درست کنید و نهایت لذت رو ببرید🌹 .
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آب پرتقال دولیوان شکریک لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری نشاسته ذرت یاگندم یامخلوط هردو ۳ قاشق غذاخوری پودرنارگیل به میزان لازم ابتداپرتقال روفیله میکنیم بایدکاملا پوست های اطرفش روجداکنیدتاتلخ نشه بعدداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم بعدازصافی ردمیکنیم بهش شکرو نشاسته رواضافه کرده خوب هم میرنیم بعدروی حرارت ملایم میزاریم تاغلیظ بشه ودرآخربهش وانیل رواضافه کرده وحرارت روخاموش میکنیم کف قالب رویکمی چرب میکنیم موادروداخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدداخل پودرنارگیل میغلتونیم .