#قاطی_پلو
مواد لازم:
ران مرغ بدونه استخون یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری ۲ ق غ خ
پیاز درشت ۱ عدد
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا، پودر سیر،زردچوب
برنج ۳ پیمانه
جعفری خورد شده ۱۵۰ گرم
بادمجون ۲ عدد
زرشک ۲ ق غ خ
خلال پسته در صورت تمایل
طرز تهیه:
سینه و یا ران مرغ رو به همراه پیاز چرخ میکنیم و بهش ادویه ها و آرد سوخاری میزنیم و به خوبی ورز میدیم نیم ساعت بهش استراحت میدیم و بعد اونارو به صورت کوفته قلقلی دراورده و توی مقدار کمی روغن تفت میدیم در عین سرخ شدن بهش کمی زعفران دم شده اضافه میکنیم تا خوشرنگتر و خوشطعم تر بشه.
قلقلی ها که سرخ شد بهش جعفری خورد شده رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه تفت میدیم تا جعفری عطرش آزاد بشه.
بادمجونارو نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم.
کف قابلمه تهدیگ مد نظرمونو میذاریم روش برنج آبکش شده و موادی گوشتیمون در صورت تمایا بادمجونای سرخ شده هم بریزین لا به لاش ولی من موقع سرو روی برنج گذاشتم خوشمزه تر شد.
در آخر زعفران دم شده روی برنج میریزیم و کمی کره و میذاریم با حرارت خیلی کم بره برای دم تا ۴۵ دقیقه.
زرشک و خلال پسته رو با ۱ قطره روغن به مدت ۳۰ ثانیه تفت دادم و موقع سرو پلو روش ریختم.
نگم چقدر خوش عطر و خوشمزه میشه این پلو
🌟
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شام_سبک
مواد لازم
800 گرم سینه مرغ
1 کدو
1 پیاز
2 سیب زمینی
200 میلی لیتر ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز (اختیاری)
150 گرم پنیر
فلفل و نمک
جعفری
روغن زیتون
آماده سازی
پیاز ، پیاز و سیب زمینی را به برش ها خرد کنید. مرغ را به قطعات بلند خرد کنید.
تابه را روغن کنید ، سیب زمینی ها را بگذارید ، روغن آن را بریزید ، نمک و پیاز را توزیع کنید. مرغ را بگذارید ، فلفل ، جعفری را بپاشید ، پیاز را توزیع کنید و روغن بیشتری بریزید. مرغ باقیمانده را قرار داده و ماست را بهمراه مایونز پهن کنید.
به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. بعد ، پنیر را توزیع کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راستی تاریخچه تهدیگ رو میدونین؟!؟
من که خودم عاشق ته دیگم حالا هر مدلی که میخواد باشه 🤤
شماچه مدل تهدیگی رو دوست دارین؟نون؟برنج؟سیبزمینی؟
میگویند در گذشتههای نهچندان دور در مطبخهای شاهی و خانی، پس از اینکه سالار خانه غذایش را صرف میکرد، خدمهها با باقیمانده غذا شکم خود را سیر میکردند. تا اینکه یکبار بین نوکرها بر سر تهدیگ دعوایی در میگیرد. خان یا حاکم که صدا را میشنود در مطبخ حاضر و علت را جویا میشود.
پس از آنکه ماجرای تهدیگ را میفهمد و کمی از آن میچشد تازه متوجه میشود که سالهاست از چه نعمتی بینصیب بوده است. سپس خادمان را به سبب نزاع فلک کرده و دستور میدهد تهدیگ را از آن پس پیش از غذای اصلی جهت بلعیدن به حضور ایشاندبیاورید
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوکوم_پرتقال😍😋
آب پرتقال دولیوان
شکریک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یاگندم یامخلوط هردو ۳ قاشق غذاخوری
پودرنارگیل به میزان لازم
ابتداپرتقال روفیله میکنیم بایدکاملا پوست های اطرفش روجداکنیدتاتلخ نشه بعدداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم بعدازصافی ردمیکنیم بهش شکرو نشاسته رواضافه کرده خوب هم میرنیم بعدروی حرارت ملایم میزاریم تاغلیظ بشه ودرآخربهش وانیل رواضافه کرده وحرارت روخاموش میکنیم کف قالب رویکمی چرب میکنیم موادروداخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدداخل پودرنارگیل میغلتونیم
.
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت😍😋
• بدون اغراق یکی از خوشمزه ترین کتلتایی میشه که خوردی🤤🤤
سه عدد سیب زمینی پوست شده رو با یک پیمانه آب
و یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک
و نصف قاشق چایخوری زردچوبه داخل قابلمه بریزید
و بزارین پخته بشه.
به طوری که در آخر دو، سه قاشق آب باقی مونده باشه.
سیب زمینی ها رو پوره کنید.
سیصد گرم گوشت چرخ کرده
به همراه یه عدد سیب زمینی رنده شده
و یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
اضافه کنید و خوب ورز بدید.
مواد کتلت رو با دست خیس ، شکل بدید
و داخل تابه که روغن ریختید دو طرف رو برشته کنید.
بعد از سرخ شدن، با گوجه و خیار شور و سبزی ، سرو کنید
فقط کافیه یکبار اینجوری درستش کنی همه عاشقش میشن😍
نوش جان
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک یکی از ساندیچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه هم خیلی خوشمزه اس و بچه ها عاشقشن 😋
🥪 🥪
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ساندویچ_چوبی
مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری شیر(کم کم اضافه کنید تا زمانی ک خمیر لطیف شود)
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
1 قاشق چایخوری پنیر سفید
8-10 شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2.5 فنجان آرد
روغن
طرز تهیه:
شیر، تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
پنیر چدار رنده شده، پنیر سفید، جعفری، بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از کمی هم زدن با دست شروع به ورز دادن خمیرمان می کنیم، خمیر نرمی به دست می آوریم که به دست نچسبد.
خمیر را بر روی صفحه ای ک میخواهیم خمیر را باز کنیم میگذاریم.
سپس خمیر ورز داده شده را روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با وردنه خمیرمان را به ضخامت نیم سانتی متر در می آوریم.
سپس خمیرمان را با کمک کاردک پیتزا به صورت نوارهای بلند و نازک برش می دهیم.
بعد به صورت آرام در روغنی که در ماهیتابه گرم می کنیم سرخ می کنیم.
وقتی دو طرف آن سرخ شد از روغن بیرون می آوریم.
🌟
شیرینی های رولی
✨✨✨✨✨✨✨
مواد مورد نیاز:
250 گرم مارگارین نرم شده در دمای اتاق
1 لیوان چای خوری روغن
1 لیوان پودر قند
1.5 لیوان پودر نشاسته گندم
1 عدد تخم مرغ
1 بسته وانیل معادل 1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
آرد به مقدار لازم تقریبا 4 و نیم لیوان آرد
مواد لازم برای تزیین:
80 گرم شکلات تلخ یا شیری
80 گرم شکلات سفید
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
طرز تهیه:
همه مواد را به غیر از آرد و بیکینگ پودر در ظرف ریخته و ورز دهید و مخلوط کنید.حتما به دمای کره دقت کنید که در دمای اتاق باشد. بکینگ پودر و آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید که به دست نچسبد. از خمیر آماده شده تکه هایی به اندازه گردو برداشته و به صورت دایره درآورده و در دستان خود شکل دهید تا به شکل استوانه ای در بیاید. با چاقو از هر دو انتها کمی برش بزنید.آن را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید.
شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 160_170 درجه با تنظیم بالا و پایین فر تا وقتی که تغییر رنگ ندهند بپزید. شیرینیهایی را که از فر خارج کردهاید را اجازه دهید تا خنک شوند.
شکلاتها را به روش بنماری ذوب کنید و آنها را به صورت جداگانهدر در کیسه کوچک(قیف) بریزید و انتهای آن را با قیچی برش دهید.
ابتدا شکلات تلخ را روی شیرینی ها بریزید و به همین ترتیب ، شکلات سفید را بریزید.به شیرینی ها به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا شکلات ها منجمد و سفت شوند سپس می توانید سرو کنید.
نوش جان♥️