#ذرت_مکزیکی_متفاوت 🌽 😋
▫️بلال مكزيكی دو عدد
▫️آويشن يک ق چای خ
▫️كره ٥٠ گرم
▫️آب نصف ليوان
▫️نمک و فلفل سياه مقدار كافی
▫️سس مايونز به اندازه دلخواه
🔸بلال ها رو با چاقو به اندازه های يكسان برش ميزنم و ميچينم توی قابلمه و روش رو آب ميريزم و با حرارت كم ميزارم تا پخته بشه(زود ميپزه نگران كم بودن اب نباشيد) بعد كه آبش كشيده شد تست كنيد اگه نپخته بود يكم ديگه اب بريزين و اجازه بدين كامل بپزه. بعد كره رو آب كنيد و بريزين روش و بلال ها رو بچرخونيد تا همه جاش چرب بشه و حالا نمک و فلفل و آويشن رو دور تا دور بلال ها بپاشيد و بزارين توی ظرف و روشون رو سس بريزين(زياد سس نريزين كه غالب بشه به مزه كره و آويشن) داغ ميل کنید
.
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری ذخیره کن که برای یکبار هم که شده باید این فلافل خوشمزه امتحان کنی😋
مواد لازم:
سه فنجان نخود
آن را به مدت 20 ساعت در آب سرد خیس کنید
1 عدد پیاز کوچک
جعفری
سپس
آن را دو بار چرخ کنید
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری گشنیز
1 قاشق چایخوری زیره
1/2 فنجان آب
2 قاشق غذاخوری ارده
مواد را خوب مخلوط کنید
روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سیخ_مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد.
شیر 200 میلی لیتر.
روغن 30 میلی لیتر.
آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
کاری 1 قاشق چایخوری
سیر 2 حبه
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
🍂🍁 🍂🍁
🕊❤️🕊
#اسموتی_رنگین_کمان 🍹😋
▫️کیوی ۲ عدد
▫️شاه توت(یا توت فرنگی) یک فنجان
▫️هلو یک عدد شیرین
▫️انبه (یا پرتقال) یه عدد
🔸هرکدوم از میوه ها رو جدا جدا پوره کنید و داخل لیوان بریزد.
چند نکته مهم:
»این اسموتی(به خاطر قوی تر بودن طعمش)بهتر که توش یخ نریزید پس سعی کنید میوهاتون یخ زده یا خنک باشن.
»میتونید بین طبقه ها از ماست میوه ای هم استفاده کنید و روش رو صاف کنید به شرط این که به جداره لیوان ماست نمالید؛
»بهتره با قاشق پوره میوه ها رو روی هم قرار بدید که قاطی نشن!
» اگه میوه های دیگه ای جز اینا دارید میتونید بازم همین ترتیب رو ادامه بدید، هیچ مشگلی نداره.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_مگنوم😍😋
شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ سرپر
وانیل ۱/۴ ق چ
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
شکلات سفید ۵۰ گرم
برای کاور؛ شکلات ۲۰۰ گرم.روغن مایع ۲ ق غ.خلال بادام ۲ ق غ
• تاس کباب دلبر😋🤤🤗
امروز باهم یکی از غذاهایی که هممون فراموشش کردیم درست میکنیم.قدیم این غذا با قلوه گاه گوسفندی(دنده) یا بقیه قسمتهای گوشت تهیه میشده.خیلیها با بِه درست میکنن و کلا به روشهای مختلفی تهیه میشده.ولی ایندفعه با گوشت چرخکرده درستش کردم که حسابی خوشمزه ست.پس بریم سراغش😍👇
مواد اولیه مورد نیاز برای ۳تا۴ نفر:
-گوشت چرخکرده ۴۰۰تا۵۰۰گرم
-پیاز متوسط ۲عدد آبگیری شده
-سیب زمینی دُرشت یک عدد اسلایس شده
-گوجه فرنگی ۲عدد اسلایس شده
-فلفل دلمه ای ۱عدد اسلایس شده
-سیر اسلایس شده ۳عدد
-پیاز دُرشت یک عدد اسلایس شده
-رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
-روغن مایع-۲لیوان آبجوش
-ادویه ها-نمک فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه
چندتا نکته مهم بگم:
-این غذا خیلی آسونه ولی نیاز به زمان برای پخت داره.حداقل یکساعت تاس کباب باید آرامپز بشه-من یکساعت و نیم تایم گذاشتم.
-حتما قبل از چیدن تاس کباب،تیکه های گوشت رو تفت بده
-رعایت ترتیب چیدن سبزیجات خیلی مهمه.اگر جاشونو عوض کنی بدرستی پخته نمیشه.
-استفاده از شعله پخش کن مهم تا دما یکنواخت پخش بشه
-شعله گاز روی کمترین حالت ممکن باشه
🌟
#فیله_استریپس 🦪 😋
🔸فیله های مرغ روکه نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده( سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید . ( حدود سه چهار ساعت) بیشترم بسه، چه بهتر
بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن ، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ( این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد . حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید ( تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید
مواد لازم🔻
آرد: ۲ پیمانه
آردنخودچی: ۱ پیمانه
پودرقند: ۱ پیمانه
روغن جامد: به مقدار لازم
پودرهل: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱/۲ پیمانه
پودرکاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
آرد داخل تابه ریخته و با شعله ملایم تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن خامی و کمی عوض شدن رنگ آرد شعله را خاموش می کنیم.
آرد تفت داده شده و آردنخودچی را الک می کنیم پودرقند، گلاب و پودرهل را داخل آن می ریزیم، روغن را کمی گرم کرده و کم کم به مواد اضافه و ورز می دهیم، این کار را تا حدی ادامه می دهیم که مواد شکل بگیره و به هم بچسبه.مواد را روی سینی به صورت یکدست پهن می کنیم.شکر و پودرکاکائو را همراه با کمی روغن روی شعله ملایم یا به روش بن ماری حل می کنیم و بعنوان تزئین روی مواد داخل سینی می ریزیم.از پودر پسته، پودرنارگیل و مغزهای مختلف می توانید برای تزئین استفاده کنید.
برشتوک ها را با توجه به سلیقه خود در اندازه های مختلف برش بزنید.
⚠️نکات🔻
آرد را باید مثل حلوا با شعله کم و به آرامی و با حوصله تفت بدید و مواظب باشید که نسوزه.روغن ولرم و باید کم کم اضافه کنید تا جایی که مواد شکل بگیره و از هم وا نره.
برشتوک می توانید دو لایه یا دو طبقه درست کنید فقط کافی مواد نصف کنید و به یه لایه پودر کاکائو اضافه کنید.برای برش زدن برشتوک صبر کنید کاکائو روی سطح سفت شود.از دست یا قالب شکلات برای شکل دادن برشتوک می توانید استفاده کنید.
🌟