#فیله_استریپس 🦪 😋
🔸فیله های مرغ روکه نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده( سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید . ( حدود سه چهار ساعت) بیشترم بسه، چه بهتر
بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن ، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ( این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد . حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید ( تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید
مواد لازم🔻
آرد: ۲ پیمانه
آردنخودچی: ۱ پیمانه
پودرقند: ۱ پیمانه
روغن جامد: به مقدار لازم
پودرهل: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱/۲ پیمانه
پودرکاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
آرد داخل تابه ریخته و با شعله ملایم تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن خامی و کمی عوض شدن رنگ آرد شعله را خاموش می کنیم.
آرد تفت داده شده و آردنخودچی را الک می کنیم پودرقند، گلاب و پودرهل را داخل آن می ریزیم، روغن را کمی گرم کرده و کم کم به مواد اضافه و ورز می دهیم، این کار را تا حدی ادامه می دهیم که مواد شکل بگیره و به هم بچسبه.مواد را روی سینی به صورت یکدست پهن می کنیم.شکر و پودرکاکائو را همراه با کمی روغن روی شعله ملایم یا به روش بن ماری حل می کنیم و بعنوان تزئین روی مواد داخل سینی می ریزیم.از پودر پسته، پودرنارگیل و مغزهای مختلف می توانید برای تزئین استفاده کنید.
برشتوک ها را با توجه به سلیقه خود در اندازه های مختلف برش بزنید.
⚠️نکات🔻
آرد را باید مثل حلوا با شعله کم و به آرامی و با حوصله تفت بدید و مواظب باشید که نسوزه.روغن ولرم و باید کم کم اضافه کنید تا جایی که مواد شکل بگیره و از هم وا نره.
برشتوک می توانید دو لایه یا دو طبقه درست کنید فقط کافی مواد نصف کنید و به یه لایه پودر کاکائو اضافه کنید.برای برش زدن برشتوک صبر کنید کاکائو روی سطح سفت شود.از دست یا قالب شکلات برای شکل دادن برشتوک می توانید استفاده کنید.
🌟
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک کشمشی😍😋
• فکر نکنم تا حالا این مدل پنکیک رو خورده باشید ولی حتما حتما امتحان کنید بافت نرم و پنبه ای داره و طعمش عالیه
.
پنکیک کشمشی
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
زعفران دم کرده یک ق غ
وانیل نوک ق چ
کشمش یک سوم لیوان
تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید
.🍎
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀با موزهای سیاه یه دسر خوشمزه درست کن که نه فر میخاد نه قالب☺️فقط با ۴قلم مواد تو دسترس درست میشه😍
مواد لازم:
ژله موز ۱بسته
موز ۲ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۱بسته
از هر قالب یا ظرفی که دوست دارید میتونید استفاده کنید
حتما چربش کنید موقع در آوردن دسر از قالب چند ثانیه داخل آب گرم قرار بدین و به راحتی جدا میشه
نیمی از ژله را کف ظرف بریزید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه
موز و خامه رو خوب مخلوط کنید
با چنگال یا مخلوط کن هر کدوم در دسترس دارید
مابقی ژله رو بهش اضافه کنید
بیسکوییت ها را خرد کنید و به بقیه مواد اصافه کنید
روی ژله نیم بند شده بریزید و ۴ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین
هر چقدر از خوشمزگی و آسونی این دسر بگم کمه
حتما درست کن و حالشووو ببر😍
🍎
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پرتقالی 😍😋
2عدد ران یا سینه مرغ، 1عدد پیاز متوسط، هویج، فلفل دلمه، 1لیوان اب پرتقال، نصف لیوان آب، پودر فلفل قرمز،فلفل سیاه، پودر سیر،پودر پاپریکا،کاری،نمک، 1ق غ رب
🔴در یک کاسه تمام ادویه هارو مخلوط م کنیم و روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست همه جای مرغ پخش می کنیم و داخل تابه که روغن ریختیم و داغ شده سرخ می کنیم
هر دو طرف مرغ که کمی سرخ شد از تابه خارج می کنیم و داخل همون ظرف پیاز های خلالی رو اضافه می کنیم یکم که تفت خورد هویج و بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و میذاریم یکم دیگه تفت بخوره رب رو اضافه می کنیم یکم سرخش می کنیم مرغ هارو به تابه برمی گردونیم و می ذاریم چند دقیقه با این سس تفت بخوره و روی مرغ ها ی دونه پیاز کوچیک خرد شده میریزیم اب و اب پرتقالو اضافه می کنیم درشو می ذاریم و می ذاریم اروم بپزه (می تونید نصف لیوان اب رو حذف کنید و فقط با اب پرتقال بپزید) مرغ هاکه پخت و ابش غلیظ شد اب رو جدا می کنیم و داخل یک ظرف دیگه می ریزیم
و اجازه می دیم مرغا داخل تابه سرخ بشن. ( می تونید چند تا الو هم اضافه کنید)
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رب خونگی😋😍
مواد لازم🔻
گوجه فرنگی قرمز و گوشتی13 کیلو یک جعبه
نمک دو قاشق غذاخوری
یکی دو قاشق روغن مایع
طرز تهیه🔻
❤️مرحله اول:خرد کردن گوجه ها
❤️مرحله دوم:پوره کردن با چرخ گوشت یا غذاساز بیرونم آب گوجه رو میگیرن
❤️مرحله سوم :صاف کردن
❤️مرحله چهارم :گذاشتن روی گاز و جوشوندن تا وقتی که تمام آب گوجه تبخیر بشه به همین سادگی به همین خوشمزگی.
نمک هم اخرای پخت اضافه میکنیم منظور از خوش نمک بودن یعنی یکمی بیشتر از نمکی که داخل غذا میریزیم توی رب میریزیم
برای جلوگیری از کپک زدن هم حتما شیشه رو استریل و خشک کنید روشن روغن مایع بریزید
این روش مدرن رب گوجه بود یه روش سنتی هم هست که دو سه روز گوجه خرد شده رو میذارم تو آفتاب و بعد چنگ میزند گوجه رو بعد صاف میکنن اون روشم خوبه برا کسایی که چرخ گوشت یا غذاساز ندارن.
من یک روز تو محیط گذاشتم بعد صاف کردم ولی میشه همون موقع هم صاف کرد و جوشوند.
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی😋😍
.
مواد لازم🔻
آرد ۳۰۰ گرم
من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
عسل ۲ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه🔻
آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید.
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره.
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_اسنک😍😋
حتما درستش کن که عالیه
راحت سریع وخوشمزه س
فقط کافیه کف ظرف دلخواه یک لایه نان تست بچینی روش کمی سس سفید بزنی وپنیر پیتزا بریزی و یک لایه مواد میانی
روی مواد میانی هم کمی پنیر پیتزا ودوباره یک لایه نان تست
در آخر هم سس سفید وپنیر
می فرستین داخل فر تا پنیر آب بشه ومزه ها به خورد هم بره
ونوش جاان.......
خیلی نرم وخوشمزه میشه😋
سس سفید:
۱ق غ آرد را کمی تفت بدین بوی خامیش گرفته بشه
۲۰ گرم کره یا روغن مایع بهش اضافه کنید وسپس بک لیوان شیر
مدام هم میزنی تا به غلظت برسه اگر گوله آردی داشت از صافی رد کن
نمک فلفل وآویشن هم فراموش نشه😉
#شیرینی_انجیر_و_خرما 😍😋
مواد لازم:
انجیر خشک 1 پیمانه
خرمای بدون هسته 3 عدد
آب پرتقال 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
مارگارین ۱۲۵ گرم
آرد حدودا یک پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پنیر و مارگارین و ارد و پودر قند را مخلوط کنید تاخمیر نرمی به دست بیاید اگر به دست می چسبید کمی ارد اضافه کنید .خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
انجیر و خرما و آب پرتقال را روی حرارت بگذارید تا انجیر ها نرم شود سپس داخل مخلوط کن ریخته مخلوط کنید تا خمیری شود . خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید مواد فیلینگ را به صورت لوله ای در اورده و وسط خمیر بگذارید و خمیر را از دو طرف جمع کنید و به اندازه دل خواه برش بزنید و داخل سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای
۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید . بعد از خنک شدن شیرینی ها روی شیرینی پودر قند بپاشید
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای😍😋
عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم
گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب
۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید
وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید