eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
اسنک سیب مناسب برای یا و بچه ها برای تغذیه ی مدرسه مقداری سیب رو رنده کنید یا نازک برش بزنید. کمی شکر یا عسل و مقداری دارچین به سیب ها اضافه کنید و بذارید لای دو تا نون تست و تو دستگاه قرار بدید 💥به جای سیب میتوانید از موز استفاده کنید. ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
هویج حدود 500 گرم نشاسه ذرت 3 ق غ پودر ژلاتین 1 ق غ شکر 1 پ گلاب 1/4پ زعفران دم کرده بیسکویت پتی بور 1 بسته هویچ ها را پخته با بلندر پوره کرده روی حرارت گذاشته شکر و نشاسه ذرت را اضافه کرده البته با نصف لیوان اب حل کنید و بعد اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود.پودر ژلاتین را با چند قاشق اب حل کرده احتیاج به بن ماری کردن نیست بریزید داخل مواد روی حرارت.گلاب و زعفران را اضافه کنید اجازه دهید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و اب داخل مواد تبخیر شود.از مواد داخل قالب مورد نظر ریخته لایه به لایه بیسکویت قرار دهید.بگذارید از حرارت بیوفتد و در یخچال چند ساعت استراحت دهید تا خودش را بگیرد. سپس با خامه تزیین کنید. ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
✍🏼😍 نشاسته گل(همون دون دونا)نصف پیمانه شکر یک پیمانه شیر دو پیمانه زعفران غلیظ دو قاشق غذاخوری گلاب نصف لیوان کره یک ق غ ابتدا نشاسته رو با شیر و شکر مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه زعفرون را اضافه کرده در آخر گلاب و کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم مواد را داخل قالبها ریخته(چرب کردن نمیخواد چون مسقطی کره داره) بمدت سه ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده. پیمانه منظورم لیوان دسته دار فرانسویه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍎 يك پلو خوشمزه كرمانشاهى👌🏻 برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😍 ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍝 برا این ژله خوشکل پاناکوتا درست کردم( با ۴ لیوان شیر و تقریبن ۱ لیوان شکر و۴ق پودر ژلاتین و ۱ بسته خامه صورتی و یکم وانیل )بعد تو ۶ تا ظرف ریختم و بهش رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل ظرف مستطیلی ریختم و داخل یخچال گذاشتم بعد از بسته شدن قالب زدم و درون قالب بزرگتر چیدم‌. بعد ی بسته ژله الوئورا را که با ۱ و نیم لیوان اب جوش حل کرده بودم روی قلبا ریختم و گذاشتم یخچال . به همین خوشمزگی 👌 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
يه پيتزاي واقعا خوشمزه در مواقع اضطراري كه خيلي سريع با هر آنچه كه تو يخچال داريد آماده ميشه 👌🏻👌🏻👌🏻 طرز تهيه : اول نون همبرا رو از وسط نصف ميكنيم با فرچه بشون سس كچاپ ميزنيم ( من از سس تند سير استفاده كردم ) كمي آويشن ميپاشيم بعد مواد دلخواه رو ميچينيم ( من از كالباس و فلفل دلمه قرمز و ذرت استفاده كردم ) ميتونيد كاملا گياهي درستش كنيد يني از گوچه و زيتون و فلفل دلمه و ذرت استفاده كنيد يا هر چيز ديگه اي كه دوست داشتين ، بعد روش رو با پنير پيتزا مي پوشونيم و ميذاريم تو فري كه از قبل گرم كرديم . طعمش واقعا خيييييلي خوشمزه و عالي بود خصوصا نونا كه خيلي ترد و كرانچي شده بودن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اگر در خانه کیک درست میکنید، برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف👇 بهتر است 2 قاشق شکر را ته ظرف بپاشید. شکر رطوبت ظرف را جذب میکند و مانع ازچسبیدن کیک به ظرف میشود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍗 مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران در روغن سرخ كرده ى پياز رو تفت داده نمك و زردچوبه و رب رو اضافه كرده و دوباره تفت ميدهيم سپس آلو ومرغها و٢ليوان اب رو اضافه كرده و بزاريد بپزه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم راببینید نکته خاصی نداره ولی بازم توضیحات رو اضافه میکنم . یه بسته ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم کنار تا خنک بشه و خربزه رو نصف کردم و تخماشو در آوردم و روی دو تا فنجان فیکس کردم که تکان نخوره و ژله خنک شده رو داخلش پر کردم و گذاشتم یخچال ،بعد از دو سه ساعت که ژله کاملا بست، پوست خربزه رو جدا کرده و لایه لایه برش زدم به همین راحتی 😊 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
1.ژله زرد رنگ (آناناس یا موز) رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید (برای شفافیت ژله) ژله اول رو بذارید تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. 2.حالا ژله آلورا رو به اندازه ای که می خواید درست کنید. اگر یک سوم بسته رو درست می کنید. یک سوم لیوان آب جوش بریزید و وقتی خنک شد دو قاشق بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. (بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید) 3.ژله سبز رنگ رو هم به روش ژله آلورا درست کنید اگه خواستید مثل این ژله رنگش پررنگ بشه باید رنگ خوراکی استفاده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
امروز میخوام آموزش یه فینگرفود خیلی ساده و البته خوشمزه رُ بهتون نشون بدم برای درست کردن این فینگرفود فقط کافیه از خیار گوجه پنیر خامه ای و خلال دندون استفاده کنید و یک یا ی خلاقانه برای خودتون وخانواده عزیزتون درست کنید😎 میتونید روی هر برش خیار مخلوطی از ماست یونانی(یا هر ماست پرچرب تا حدودی شبیه به ماست چکیده)و پنیر فتا و مقدار کمی فلفل سیاه مالیده و در مرحله بعدی تکه هایی از پنیر و گوجه رُ میگذاریم و رُل میکنیم و به عنوان در کنار غذا سرو کنید. البته میتونید برای اینکه طعم جدیدتری رُ امتحان کنید از زیتون هم استفاده کنید😊 ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
پیازچه ۲ دسته شوید۲ دسته سیب زمینی متوسط ۴ عدد خیارشور متوسط ۱۰ عدد 🌀طرز تهیه: سیب زمینی آبپز کردم و بعد با رنده درشت ریزش کردم بعد خیارشور و نگینی ریز خورد کردم و شویدوپیازچه ریز شده رو بهش اضافه کردم نمک و فلفل سیاه و لیموترش تازه و سس مایونز وبه موادم اضافه کردم خوب هم زدم حدودا ۸ ساعت تویخچال گذاشتم سرد که شد آماده خوردنه بخورید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خورش باکویی مواد لازم کره: 100 گرم پیاز: یک عدد مرغ: 400 گرم (سه تکه) نخود پخته شده: یک پیمانه جعفری و نعنا: 300 گرم پودر لیمو امانی: یک قاشق غذاخوری آبغوره: نصف پیمانه ادویه و نمک: به میزان لازم طرز تهیه پیاز خرد شده را در کره تفت می دهیم. سبزی خرد شده را به آن اضافه کرده، کمی تفت داده و پس از سرخ شدن سبزی، تکه های مرغ را افزوده و مقداری تفت می دهیم. آب گرم به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخت، نخود را همراه چاشنی ها اضافه کرده و در قابلمه را باز می گذاریم تا خورش به روغن بیفتد. پس از آماده شدن همراه برنج کته سرو می کنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#حلوای_شیر_عسلی 😋‌ ✍️مواد لازم: یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین) یک قاشق غذا خوری کره چهار قاشق بزرگ شیر خشک ‌ 🍜طرز تهیه: همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد. این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد . مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
تهچین بادمجان مرغ😋😋😋 اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ی بسته ژله بلو‌بری را بن‌ماری کردم و یک‌ لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کردم و کمی هم‌زدم ،قالب پلاستیکی رو‌چرب کردم و ژله رو داخلش ریختم،و بعد از ۴۰دقیقه از قالب درش آوردم و با رنگ خوراکی به دلخواه روش خط مشکی انداختم،و با میوه و اسمارتیز تزیین کردم،شما میتونید با هرچی که‌دوست دارین تزیین کنین. #دسر_فوری ╭┄✵🍝🍔🍝✵- - ] @ashpazy_irani
#سالاد_ماکارونی مواد لازم ماکارونی فرم دار دو لیوان نخودفرنگی نصف لیوان کالباس خرد کرده یک لیوان کنسرو ذرت نصف لیوان سس مایونز یک لیوان ماست یک لیوان خیارشور خرد کرده نصف لیوان نمک و فلفل به میزان لازم دستور غذا آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم. یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده پذیرایی شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_لیوانی🍝🍧 هیچ نیازی هم به قالب نداره و میتونید از لیوانهای یکبارمصرف کاغذی استفاده کنید ، اصلا نیازی به چرب کردن ندارند اما من مثل همیشه حسابی احتیاط کردم و خیلی خیلی کم تعدادی از لیوانهارو با قلمو چرب کردم ، نتیجه ی کار لیوانهای چرب شده و نشده یکی بود. برای این ژله اول از همه ژله ی رولی رو انتهای لیوان گذاشتم و کمی ژله ی آلوئه ورا روی ژله ی رولی ریختم و گذاشتم که خودشو کمی بگیره. یک بسته ژله ی موز رو با یک لیوان آبجوش بنماری کردم و گذاشتم تا کاملا سرد بشه و بعد یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کردم و حسابی هم زدم و به لایه قبلی اضافه کردم، لایه های بعدی رو هم به همین روش درست و اضافه کردم و بعد از اضافه کردن لایه ی آخر، ژله رو داخل یخچال گذاشتم و اجازه دادم تا کاملا خودشو بگیره ؛ بعد از اینکه خودشو گرفت کناره های لیوان رو برش زدم و خیلی آروم از ژله جدا کردم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#نون_برنجی_گلستان مواد اولیه : زعفران ب . م . ل برنج نیمه 1 لیوان تخم مرغ 1 عدد آرد (برای داخل مواد) 1/2 پیمانه شکر 3/4 پیمانه وانیل ب . م . ل یک لیوان برنج ۱۴ تا نون برنجی میدهد طرز تهیه: برنج را شسته با آب وشکر و زعفران می گذاریم بپزد طوری که به شکل کته در بیاید البته آب نداشته باشد و برنج پخته باشد می توانیم با آب کمتر بپزیم وهر بار آب جوشیده اضافه کنیم اگر دوست داشتید شیرین تر شود قبل آماده شدن بچشید و شکر بیشتر بریزید وقتی برنج پخت از روی حرارت بر دارید آرد را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تاآب برنج کشیده شود حالا صبر کنید تا خنک شود وقتی خنک شد تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم حالا توی سینی آرد مجدد بریزید و با قاشق مواد را روی آرد بریزید می توانیم به اندازه نارنگی بر داریم ودر آرد بغلتانیم بعد بشکل دایره یا با قالب در آورده در روغن سرخ کنید البته اگر قالب شما مثل من بود اول آرد بپاشید بعد مواد را بگذارید پس از فشردن دست خود را با قالب بالا ببرید و از بالا به پایین تکان بدهید خودش جدا می شودبعد از سرخ شدن روی دیگر آنرا سرخ کنید . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت_در_آشپزی ژله هندوانه ، خوشگل و جذاب 🍉🍝🍉 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍅ترشی گوجه گیلاسی🍅 مواد لازم گوجه گیلاسی سیصد گرم سیر یک بوته ترخون خشک یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب به میزان لازم  فلفل سبز 😋طرز تهیه  گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود. سیر ها را خلالی خرد کنید. سر گوجه ها را چاک کوچک دهید و یک خلال سیر داخل گوجه بگذارید. گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و یک قاشق چایخوری نمک، ترخون خشک و فلفل سبز را اضافه کنید. بعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید. سر شیشه را محکم بسته و داخل یخچال بگذارید. ترشی گوجه گیلاسی دو یا سه هفته بعد آماده استفاده می شود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خوراك بادمجان تند😍😍 یه پیش غذای خوشمزه ❤️ ۳عدد بادمجان سرخ كنيد سپس ٤عدد هويج رنده شده + ۱پيمانه جعفري خرد شده + ٤ حبه سير له شده + آب ۲عدد ليموترش + سس فلفل تند + نمك،سركه،رازيانه اضافه و هم ميزنيم تا خوراک جا بیفته ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani