7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود😍😋
#فست_فود
ببینید چی اوردمبراتون ی عااالیه👌👌
.
.
عناصر
200 گرم آرد
170 میلی لیتر آب گرم
1 عدد کلم
400 گرم گوشت چرخ شده
نمک
فلفل
سس تریاکی
دو عدتخم مرغ
آماده سازی
آرد ، نمک ، آب را اضافه کرده و ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند.
کلم را خرد کنید. آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، سس Teriyaki و تخم مرغ مخلوط کنید.
خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و پهن کنید. مواد را اضافه و تخم مرغ را در مرکز آن بریزید. خمیر را ببندید.
پیراشکی ها را در ماهی تابه با روغن سرخ کنید.
.
نووووش جااااان🤩😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
بادمجان شکم پر😍😋
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری (خیلی خرد نشده زیر دندون بیاد خوشمزه تر میشه)
پیاز یک عدد
رب انار یک قاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
زرشک ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
فلفل سبز خوراکی یک عدد
گلپر ، نمک،فلفل سیاه،نعنا خشک
روغن
برای سس
یک قاشق غذاخوری رب گوجه یک استکان آبجوش ،نمک،فلفل سیاه
✍🏻این سس فقط برای خوشرنگتر شدن و پخت بهتر بادمجونهاهستش اگر دوست دارین سس بیشتری داشته باشید پیشنهاد میکنم جدا گانه درست کنین و بعد سرو کنید سس زیاد باعث شل و وارفتن بادمجون میشه
به همین راحتی و جذابی🤩
نکته✍🏻✍🏻
✍🏻فقط بادمجان رو که تو آبجوش انداختین خیلی نپزین که نرم بشه
✍🏻 وقتی گذاشتین روی گاز با شعله ی ملایم اجازه بدید زیرش خوب سرخ بشه بعد بهش سس رو اضافه کنید و بزارین یکم بجوشه اینجوری شکلش بهم نمی خوره و شیک سرو میشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😍بدون فر و همزنه👌نیم ساعته آماده س ❤
مواد لازم:
تخم مرغ:۲ تخم مرغ
آرد برنج :۱لیوان
آرد گندم :۲ق غ
ماست:۳ ق غ
شکر:نصف لیوان
گلاب:۲ق غ
زعفران غلیظ دم کرده:۲ق غ
شیر:۱/۴لیوان
بکینگ پودر:۱ ق م
پودر هل:نصف ق چ
اول تخم مرغ ها رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربیان،بعد شکر شیر ماست گلاب پودر هل زعفران و اضافه کرده هم میزنیم یکدست ک شد آردها رو همراه بکینگ پودر روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم . کف و دیواره های تابه رو خوب چرب میکنیم و جواد و داخلش میریزیم در و همراه دمکنی میزاریم .حرارت کم . ۲۵ دقیقه درشو باز نکنید بعد چک گرده وقتی پخت برمیگردونیم ظرف دیگه ش بپزه. نوش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ آبدار و خوشمزه😋😍
موادلازم🔻
فیله مرغ
- ماست یونانی
- ادویه ها
- قارچ
- پنیر
⠀
برای سیب زمینی🔻
- سیب زمینیها
- کره
- سیر
- ادویه ها
⠀
طرز تهیه🔻
سینه مرغ را به دو نیم کرده و در ماست یونانی (با خامه ترش یا سس مایونز جایگزین می شود) با ادویه جات ترشی جات کنید. در حالی که فیله در حال طعمگرفتن است ، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت مکعب های بزرگ برش دهید. ما می فرستیم تا در آب نمک بپزد تا نیم پخته شود.
سپس سینه مرغ را به یک ورق پخت منتقل می کنیم ، یک لایه قارچ و پنیر رنده شده بیرون می دهیم. ما برای پخت 20 دقیقه در دمای 200 درجه ارسال می کنیم. سیب زمینی های نیمه آماده را به ظرف پخت منتقل کرده ، روغن ، سیر ، ادویه جات را اضافه کرده و تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، حدود 7 دقیقه در دمای 200 درجه بپزید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک قابلمه ای راحت و سه سوته با بافت بی نظیرش کنار یه لیوان چای خستگی کل روز و از تنت بیرون میکنه.دیگه نگم از طعم و عطر بی نظیرش.😋😋👌👌
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و لذتشو ببرید.👍
مواد لازم :
آرد ۸ ق غ سرپر(بچه ها من برای درست کردن همه دسر ها و شیرینی ها و کیک هام از آرد نانوایی استفاده میکنم.)
شکر ۶ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق غ سرپر
گلاب ۴ ق غ
آب که گرم باشه ۶ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک ق چ (من حواسم نبود که بجای وانیل هل اضافه کنم که تو این ترکیب بینظیر میشه.)
زعفران مقداری
کره آب شده ۳ ق غ
⭕حرارت متوسط باشه.حرارت خیلی کم باشه کیک خمیر میشه و پف نمیکنه.
⭕بعد ۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود بذارید چند دقیقه دیگه رو حرارت بمونه.
⭕تو فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.👌
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
صبح یعنے عشق❣
عشق ❣
یعنے سلامتےِ تو❣
سلامتےِ تو❣
یعنے قشنگےِ این دنیا❣
من امروز ❣
دُنیاےِ قشنگے برایت آرزو دارم💕❣💕
#صبحتبخیرعشقم❣
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک کدو سبز نگین دار😋😍
سلام دوستای عزیزم غذا آوردم براتون خوشگل خوشمزه آسون و شایدم جدید خودم اولین بار بود درستش میکردم ولی دیگه رفت توی برنامه غذاییم خیلی خوشمزه بود مطمئنم شما هم درست کنید خوشتون میاد
مواد لازم🔻
💜دو عدد پیاز
💜150 گرم گوشت چرخ کرده
💜زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک و جعفری خشک
💜سه عدد کدو سبز
💜یه حبه سیر به دلخواه
💜رب گوجه فرنگی
طرز تهیه🔻
همونطور که دیدید ابتدا گوشت چرخ کرده و با پیاز و ادویه ها مخلوط کردم و ورز دادم گذاشتم یخچال در این فاصله سه عدد کدو رو حلقه حلقه کردم مواد توش رو به اندازه یک دایره درآوردم و بعضی رو قالب زدم و داخلشون رو با مواد گوشتی پر کردم کمی داخل روغن کم سرخشون کردم و گذاشتم توی سس که بپزه و جا بیفته برای سس یه دونه پیاز و یک حبه سیر رو تفت دادم به همراه زردچوبه فلفل و رب و آب جوش ریختم جوش که اومد کدو ها رو گذاشتم داخلش تا بپزه از عطر و طعمش نمیگم خیلی خوشمزه شده بود درست کنید خوشتون میاد.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلم_پلو😍😋
مواد لازم مخلوط :
یک عدد برگ کلم متوسط
گوشت چرخکرده (اختیاری)
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سر پر
نمک فلفل یک عدد پیاز
مواد لازم برای پخت برنج
چهار پیمانه برنج
۶پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری زیره
در صورت تمایل زعفران
نمک و فلفل
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_موز_کاراملی😍😋
4 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
نصف لیوان روغن
1 فنجان شیر
2.5 فنجان آرد
1-2 عدد موز
1 ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
3 موز برای قرار دادن روی پایه
برای کارامل؛
1 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری کره
نصف جعبه خامه (100 میلی لیتر)
ابتدا کارامل را آماده کنید. شکر را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ذوب کنید. قبل از اینکه تیره شود ، کره را اضافه می کنیم. دیر نکنید ، زیرا شکر خیلی سریع می سوزد. کره را هنگام ذوب هم بزنید ، سپس خامه را به تدریج اضافه کنید ، چند دقیقه دیگر آن را نگه دارید ، مرتبا هم بزنید ، آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. برای کیک ، حداقل 6-7 دقیقه تخم مرغ و شکر را بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کرده و هم بزنید. موز را له کنید و اضافه کنید. با الک کردن مواد خشک را اضافه کنید. به صورت دورانی در یک جهت با قاشق هم بزنید. کارامل را درون ظرف فر با اندازه متوسط بریزید و آنرا پخش کنید. موزهای خرد شده را روی آن قرار دهید. سپس مواد کیک را بریزید و با دمای 180درجه بپزید با خلال دندان تست شود.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_سرلاکی😍😋
شیر ۱ پاکت
پودر کارامل ۱ پاکت
بسکویت پتی بور ۱ بسته
خامه صبحانه ۱ بسته
نسکافه قلمی ۱ بسته
شکر ۳ ق غ سر پر
شیر و پودر کارامل رو بریزید داخل یه قابلمه و هم بزنید تاصاف و یکدست بشه بعد بزارید روی حرارت متوسط و
اجازه بدید بجوش بیاد ❌❌مواظب باشید که شیر سر نره ❌❌ بعد حرارت رو خاموش کنید و بهش بسکویت پتی بور خورد شده را اضافه کنید و اجازه بدید از داغی بیفته و بعد داخل مخلوط کن بریزید و بهش خامه و پودر نسکافه رو اضافه کنید و همه ی مواد رو باهم میکس کنید سپس از مواد داخل ظرف سرو بریزید و بزارید داخل یخچال تا ببنده وقتی دسر کاملا بست روش رو با بسکویت پتی بور تزئین کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
شيرينى فندقی🌰😍😋
مواد لازم :
آرد:۱۲۵ گرم
شکلات :۲۰۰ گرم
فندق :جهت تزئین به مقدار لازم
پودر فندق:۲۰ گرم
تخم مرغ: ۳۰ گرم
پودر شکر ۲۵ گرم
نمک یک هشتم ق چ
بکینگ پودر ۲ گرم
کره :۸۰ گرم
.
.
اميدوارم كه شما هم درست كنيد و دوستش داشته باشيد 🥰
داخل فر گازی ۱۷۰ درجه و فر برقی ۱۵۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم
▫️پودر شكر و آرد رو حتما الك كنيد..
▫️حتما از شكلات مقاوم به حرارت استفاده كنيد،
من از شكلات كارات استفاده كردم
▫️اين رسپي ٣٦ عدد شيرينى بهتون ميده.اگر گلوله هاى ٨ گرمى درست كنيد.
▫️ميتونيد تا يك هفته خمير رو داخل يخچال نگه داريد و هروقت تونستيد درستش كنيد، مدت زمان بيشترى خواستيد نگه داريد داخل فريزر بذاريد .
▫️ شیرینی ها تا ٣ هفته بيرون از يخچال ، جاى خنك،داخل ظرف دربسته ماندگارى دارن، اگر خواستيد داخل يخچال بذاريد، نيم ساعت قبل از خوردن ازيخچال بيرون بياريد.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترافل_خرما😍😋
۲۰ عدد ترافل (توپک خرما)
خرما ۲۰ عدد
بیسکوییت پتی بور ۶ عدد
کره ۱ ق غ
گردو به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم
خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین )
بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم .
آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم .
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒