eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
شيرينى فندقی🌰😍😋 مواد لازم : آرد:۱۲۵ گرم شکلات :۲۰۰ گرم فندق :جهت تزئین به مقدار لازم پودر فندق:۲۰ گرم تخم مرغ: ۳۰ گرم پودر شکر ۲۵ گرم نمک یک هشتم ق چ بکینگ پودر ۲ گرم کره :۸۰ گرم . . اميدوارم كه شما هم درست كنيد و دوستش داشته باشيد 🥰 داخل فر گازی ۱۷۰ درجه و فر برقی ۱۵۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم ▫️پودر شكر و آرد رو حتما الك كنيد.. ▫️حتما از شكلات مقاوم به حرارت استفاده كنيد، من از شكلات كارات استفاده كردم ▫️اين رسپي ٣٦ عدد شيرينى بهتون ميده.اگر گلوله هاى ٨ گرمى درست كنيد. ▫️ميتونيد تا يك هفته خمير رو داخل يخچال نگه داريد و هروقت تونستيد درستش كنيد، مدت زمان بيشترى خواستيد نگه داريد داخل فريزر بذاريد . ▫️ شیرینی ها تا ٣ هفته بيرون از يخچال ، جاى خنك،داخل ظرف دربسته ماندگارى دارن، اگر خواستيد داخل يخچال بذاريد، نيم ساعت قبل از خوردن ازيخچال بيرون بياريد. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲۰ عدد ترافل (توپک خرما) خرما ۲۰ عدد بیسکوییت پتی بور ۶ عدد کره ۱ ق غ گردو به میزان لازم پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم . آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم . 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
😍😋 سیب زمینی بزرگ ۲ عدد کره ۲۰ گرم سوسیس ۱۵۰ گرم پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان دلخواه تخم مرغ ۱ عدد ✍اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کره 200 گرم (میشه نصفشو کره زد نصفشو روغن) شکر 1 و یک سوم پیمانه (250 گرم) تخم مرغ 4 عدد وانیل مقداری شیر یک سوم پیمانه آرد 2 و دو سوم پیمانه (320 گرم) بکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری(10 گرم) برای قسمت شکلاتی : پودر کاکائو یک چهارم پیمانه (25 گرم) شیر 2 قاشق سوپخوری کره نرم شده و شکر رو با همزن 5 دیقه بزنین تا کره سبک بشه تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنین و بعد از هربار اضافه کردن تخم مرغ 30 ثانیه با همزن بزنین آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و 3 بار الک کنین و نصفش رو به مواد کیک اضافه کنین و هم بزنین شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین بقیه آرد رو اضافه کنین و در حد یکدست شدن مخلوط کنین مواد کیک رو وزن کنین و به دو قسمت تقسیم کنین به یکی پودر کاکائو و شیر بزنین و مخلوط کنین مواد رو تو قیف بریزین قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنین مایه کیک رو مثل ویدیو تو قالب بریزین به مدت 45 دقیقه بذارین تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزه اگه تو توستر درست میکنین دماش 20 درجه کمتر باشه بعد از پخت کمی صبر کنین تا کیک خنک بشه و از قالب خارج کنین 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره سیبزمینی سرخ شده😋😍 مواد لازم🔻 4 لیوان سیب زمینی پوره شده 3 قاشق غذاخوری شیر 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد 1/2 قاشق چایخوری نمک (فلفل طبق ذائقه) 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر روغن برای سرخ طرز تهیه🔻 در یک کاسه گود پوره سیب زمینی را با شیر،آرد،تخم مرغ نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند ،سپس مواد را در یک کیسه پلاستیکی(زیپ کیپ) یا قیف یکبار مصرف بریزید(ترجمه از آشپزی_خلاق)و در روغن داغ به شکل دلخواه سرخ کنید،سپس روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود، با سس کچاپ سرو کنید نوش جان🤗 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 برای درست کردن این بیگ برگر نیاز به ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده(۸۰ درصد گوشت گوساله و ۲۰ درصد گوسفندی) ، پنیر موزارلا ، یک بسته نان ، پپرونی ، پنیر گودا ، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا ، سس خردل(یک قاشق مرباخوری) ، نمک و یک عدد پیاز متوسط آبگرفته شده هستش👌 . داخل ویدئو کاملا توضیح دادیم فقط چند تا نکته هست که براتون مینویسیم😊👇 1. گوشت برگر نباید چند بار چرخ بشه یه بار چرخ بشه کافیه در ضمن استفاده از گوشت گوسفندی هم سلیقه ای هستش✌ . 2.حتما برگرُ روی حرارت بالا بپزید تا آب نندازه و اصلا در ظرف رو نبندین😉 . 3. برای تهیه سس خیار شور هم خیار شورُ رنده ریز میکنیم به همراه سس هزار جزیره و سس خردل قاطی میکنیم و بعد این ترکیب رو به کف نون میزنیم(خیلی خوشمزس حتما یه بار امتحان کنید😋✌) . 4. وقتی پنیر موزارلا (یا همون پنیر پیتزا) رو روی برگر ریختیم باید حدودا پنج دقیقه تو دمای صد و هشتاد درجه داخل فر یا مایکروفر بزاریم تا پنیرمون کاملا آب بشه👌 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی باگت خونگی آسان😍😋 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
36.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 براى خاص بودن اين آش اول نخود ها رو دوروز خيس كنيد وبعد ابش رو خالى كنيد ودر يك ظرف مناسب پارچه نم دار روى آنها قرار بديد و مرتب پارچه را نمدار كنيد و يكى دوروز در هواى نسبتا گرم طول ميكشه تا نخود ها جوانه بزنه سر شار از ويتامين وانتى اكسيدان شود و وبراى بهتر پخته شدن ميكس كنيد وداخل آش بريزيد 📌جو خيس شده دو ليوان 📌گوشت گوسفند با استخوان نيم كيلو 📌عدس پخته شده نصف ليوان 📌لوبيا چيتى پخته شده يك ليوان 📌نخود جوانه زده و ميكس شده يك ليوان 📌پياز يك عدد بزرك 📌پياز داغ يك ليوان 📌نعنا خشك 📌نمك فلفل زرد چوبه وتخم گشنيز 📌سير داغ 📌كشك زياد🤣 📌پياز داغ ونعنا داغ جهت تزيين روى آش 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: آرد برنج ۱۰۰ گرم(ده تا قاشق غذاخوری پر) پودر قند ۵۰ گرم(۵تا قاشق غذاخوری پر) آب ۱۸۵ میلی لیتر(سه چهارم لیوان) پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم برای داخل دسر رنگ خورا‌کی دلخواه برای داخل دسر، میوه و مربای دلخواه نشاسته ذرت به مقدار لازم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱.۵ لیوان آناناس خردشده و یخ‌زده ۱ عدد پرتقال بدون هسته ۱ عدد موز کوچیک ۱ عدد هلوی یخ‌زده ۱/۲ لیوان آب آناناس ۴ تکه یخ قالبی ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین چوب و پودر دارچین برای تزیین. 1. اول از همه؛ آناناس، پرتقال، موز، هلو، آب آناناس و تکه‌های یخ رو داخل دستگاه مخلوط‌کن بریز و بذار حسابی ترکیب شن. 2. پودر دارچین رو اضافه کن و باز هم بزن. 3. نوشیدنی آمادست؛ میتونی از قسمت پایینی آناناسی که مصرف کردی، برای سرو این اسموتی استفاده کنی. 4. روی نوشیدنی رو با چوب و پودر دارچین تزیین کن و دیگه تمام. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش تزئین سالاد😍😋 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با قالبای سیلیکونی کوکوسبزی قرتی درست کنین 😍 فقط تو این مدل کوکوسبزی نباید گردو و زرشک بریزین روغن مایع حتما تو مواد کوکوسبزی بریزین چون میخواین تو فر بپزین قالب رو با کره چرب کنین فر رو با دمای 200 درجه گرم کنین حدودا نیم ساعت بذارین بپزه بعد از اینکه دور کوکو طلایی شد کوکو پخته و میتونین از فر خارج کنین 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒