eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب پلو😍😋 اگر دعوام نمی‌کنید غذای امروزمون یه کوچولو مرغ داره 🤭ولی یه غذای بسیار خوشمزه و سنتی کرمانشاهی هست اینو تابستون گذشته درست کرده بودم اصلا یادم رفت ویدیوش و ادیت کنم بزارم سیب پلو کرمانشاهی خیلی خیلی خوشمزه و لذیذ و راحته 😍 سیب پلو کرمانشاهی دو عدد سیب زمینی نصف سینه ی مرغ یه پیاله ماست خوری کشمش پلویی کمی زعفرون دمکرده پیاز شوید تازه یا خشک یه ق هم کره برنج سیب زمینی درشت نگینی و یه مقدار تفت میدیم خیلی نیاز به سرخ شدن نداره بعد پیاز و تفت میدیم سبک که شد مرغ تکه ای خرد شده رو اضافه میکنیم و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفرون اجازه میدیم خوب تفت بخوره بعد کشمش پلویی شسته شده رو اضافه و خوب که تفت خورد سیب زمینی و دیگه آماده اس برنجی که از قبل خیس دادیم رو مثل دمی یا کته با مقداری آب و یه ق پر کره و سه الی چهار ق غ شوید تازه یا خشک و یه کوچولو زعفرون میپزیم آبش که کشده شد آماده اس یه قابلمه رو کفش کمی روغن و زردچوبه و آب میریزیم حالا یه لایه برنج یه لایه مواد تا آخر و اجازه میدیم دم بکشه تمام نوش جان 😍 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
کباب مرغ 😍😋 مواد مورد نیاز ۱) ۳ الی ۴ عدد سینه ی مرغ ( به تعداد افراد میتونید کم و زیاد کنید ) ۲) یک عدد فلفل چیلی ۳) یک عدد فلفل تند ۴) یک دسته جعفری ۵) یک حبه سیر ۶) نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ، کاری مواد میانی ۱) ۳ الی ۴ عدد سیب زمینی آبپز ۲) ۲ عدد هویج رنده شده ۳) نمک ، فلفل سیاه مواد سس : ۱) یک ق.غ رب ۲) ۲ ق.غ روغن زیتون ۳) یک لیوان آب ۴) نمک مواد روش : پنیرپیتزا طرز تهیه : مرغ ها رو ابتدا چرخ کنید فلفلها ، سیر ، جعفری رو هم میکس کنید به مرغ اضافه کنید مخلوط کنید ادویه ها رو هم اضافه کنید دوباره مخلوط کنید داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه سیب زمینی ها رو آبپز کنید هویج رنده شده رو بهش اضافه کنید نمک هم بریزید گوله هایی به بزرگی نارنگی ازش بردارید ، سپس روی سلفون از مواد مرغی بزارید با دست فشار بدید و باز کنید داخلش گوله ی سیب زمینی قرار بدید و مواد مرغی رو از اطراف جمع کنید بطوریکه سیب زمینی دیده نشه و کامل بپوشانه داخل سینی بچینید ، برای سس مواد رو با هم مخلوط کنید روی گوله های مرغ بریزید روش هم پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید . 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 این سالاد کلم دقیقا طعم سالاد کلم های رستورانی رو میده واقعا خوشمزه است مواد لازم برای سس سس مایونز دو ق غ سرپر ماست غلیظ(این همون ماستی که خودم درست کردم 😁😁😁) یک لیوان سرکه سفید دو ق غ آبلیمو یک ق غ نمک دو ق چ فلفل سیاه یک ق چ هویج کلم سفید کلم بنفش 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🧆 😋😍 🔸اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر می‌دارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است . ✔️میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن‌ بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 گوشت چرخ کرده 500 گرم - خمیر بورک 500 گرم بدون مخمر یا خمیر ساده جادویی - پنیر موزارلا 200 گرم - پیاز - جعفری - نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه - زرده ی تخم مرغ کنجد و سیاهدانه 1. ابتدا پیاز خرد شده را سرخ کنید. گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، ادویه ها را به پیاز اضافه کنید. آرام بپزید تا آب گوشت کاملاً بخار شود. در انتها سبزی اضافه کنید. 2. خمیر بورک ک از هایپر مارکتا اماده تهیه کردین را کمی پهن کنید ، به نوارهایی به عرض حدود 7 سانتی متر برش بزنید ، گوشت چرخ کرده را روی هر نوار پخش کنید ، روی آن پنیر رنده شده را لبه های آن را به هم‌بچسانید . 3. یک قالب را کاغذ روغنی بزارید. سپس خمیر را به شکل رول پهن کرده ، روی آن را با زرده چرب کرده و با مخلوطی از دانه ها پاشیده و به مدت 25 دقیقه با درجه حرارت 180 درجه در فر قرار می دهیم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم برای دنت خونگی: ۴ ق.غ نشاسته ذرت ۴ ق.غ شکر ۲ لیوان شیر ۴ ق.غ خامه صبحانه نوک ق.چ وانیل ۱ق.چ پودر کاکائو (میتونید نزنید) پوره توت فرنگی(میتونید نزنید) پودر بيسکوئيت یک بسته (میتونید نزنید 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه یک مدل رول مرغ😍😋 📍مواد لازم: 🥠سینه مرغ ۲ عدد 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🥚تخم مرغ آب پز رنده شده ۲ عدد 🧀پنیر پیتزا ۳۰ گرم 🌱پیازچه ۲ ق غ 🧄سیر له شده ۲ حبه 🍥خامه ترش ۱ ق چ (جایگزین خامه ترش:ماست یونانی یا پرچرب) 🧂نمک به میزان لازم 🥚سفیده تخم مرغ ۲ عدد 🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد 🥡آرد به میزان لازم 🥣روغن نباتی ۳ ق غ 🌸میتونید مرغ رو از قبل مزه دار کنید و هر ادویه ای که دوست داشتید بهش بزنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 اسفناج حدود ۵۰۰گرم خمیریوفکای پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای قارچ در صورت دلخواه سیر 1حبه نمک ، فلفل ، زردچوبه،پولبیبر تخم مرغ یک عدد آب یا شیر نصف استکان زده تخم مرغ 1عدد کنجد وسیاه دونه اول از همه اسفناج هارو شسته و ساقه های بلندش رو کوتاه میکنیم،خشک که شد،داخل تابه با یکم روغن زیتون یا روغن مایع به همراه قارچ و یک حبه سیر رنده شده و فلفل و پا‌پریکا و نمک و ادویه کاری تفت میدیم تا اسفناج ها و قارچ آب بندازن بعد مواد اسفناج و قارچمون که آماده شد،داخل یه کاسه میریزیم میزاریم کنار یدونه تخم مرغ رو با یکم فلفل و نصف استکان آب(یا شیر) حسابی مخلوط میکنیم تالختگی تخم مرغ بره،میزاریم کنار. خمیر یوفکا رو ۲ لایه روی یه سطح پهن میکنیم،از مواد تخم مرغی بهش میزنیم واز قسمت طول خمیر مواد اسفناج و قارچ رو میریزیم ازهمون سمت طول خمیر آهسته لول میکنیم،خمیر لول شده رو داخل ظرف دایره،بصورت حلقوی میچینیم،بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیمش و روش کنجد وسیاه دونه میریزیم میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 با یک تابه دوطعم کیک عالی و خوشمزه درست کن مواد لازم تخم مرغ سه عدد شیر دوسوم لیوان آرد دو لیوان بکینگ پودر دو ق چ روغن مایع نصف لیوان شکر یک لیوان پودر کاکائو یک ق غ زعفران دم کرده دو ق غ پودر هل نصف ق چ وانیل نوک ق چ 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری😍😋 . فقط کافیه یکبار امتحان کنید تا عاشقش بشید این غذا واقعا خیلی خیلی خوشمزه است کلم برو‌کلی رو داخل آب در حال جوش بندازین ۵ تا ده دقیقه بمونه یکم نرم بشه بعد هم برش بدین بزارید کنار بیست گرم کره رو داخل تابه بریزید آب بشه بعد یک ق غ آرد بهش اضافه کنید کمی تفت بدین بوی خامی آرد گرفته بشه بعد هم کم کم یک و نیم لیوان شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم یک ق چ نمک یک ق چ پودر سیر و نصف ق چ فلفل سیاه اضافه میکنیم و خاموش میکنیم داخل ظرف نیمی از سس می ریزیم کلم رو میچینیم بعد باقی سس و کمی پنیر پیتزا روش میرزیم و داخل فر صد و هفتاد درجه میزاریم بیست دقیقه بمونه پنیر آب بشه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن بادمجان😋😍 مواد لازم🔻 بادمجان به میزان لازم مخلوط گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و ادویه و نمک طرز تهیه🔻 ابتدا بادمجان هارو به صورت عمودی مثل فیلم چند برش بزنید،مقداری نمک بزنید بین لایه ها و بعد از یک ربع با دستمال آب تلخشو خشک کنید،سپس در تابه ای باروغن کم بین لایه هارو سرخ کنید یا بادمجان هارو چرب کنید و ۲۰ دقیقه بزارید در فر ۱۸۰ بزارید سرد بشه،مخلوط گوشت رو به صورت قلقلی های کوچک دربیارید اگر در تابه قراره بپزید قلقلی هارو سرخ کنید اما اگر در فر باشه نیازی به سرخ کردن نیست سپس مانند فیلم گوشت های قلقلی رو بین لایه های بادمجان قرار دهید و به شکل گل جمع کنید بادمجان هارو در تابه یا قالب فر بچینید و بین اون هارو با گوجه پر کنید و ومقداری رب و آب رو مخلوط کنید تا به شکل سس بشه و روی بادمجان و گوجه ها بریزید اگر در تابه است روی حرارت کم بزارید خوب بپزه و یا ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ بزارید تا بپزه و سرو کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 روش 👇 هر بسته ژله شفاف رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه (بنماری) برای ژله ی مات، هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین سرد بشه بعد از سرد شدن ژله، نصف لیوان شیر واسه هر بسته بریزین ژله آلوئه ورا شفاف رو تو قالب بریزین و بذارین تو یخچال ببنده سمبه های مخصوص فوندانت رو تو اب جوش بذارین تا داغ بشه و با سایز های مختلف مثل ویدیو تو ژله حفره ایجاد کنین با قلممو و رنگ خوراکی مشکی تو حفره دوتا نقطه به عنوان چشم بکشین تو حفره ها ژله های رنگی بریزین و بذارین نیمبند بشه به دلخواه میتونین وسط قالب رو ژله گل کوچولو بذارین ژله الوئه ورا شفاف بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه ژله های دیگه رو به ترتیب بعد از نیمبند شدن ژله ی تو قالب به ارومی بریزین و بعد از اخرین لایه بذارین ژله حدودا 6 ساعت تو یخچال بمونه تا سفت بشه وقتی ژله سفت شد قالب رو چند ثانیه تو اب گرم بذارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒