#پف_پفی_هندوانه🍻
مواد لازم:
✨دو بسته ژله قرمز ترجیحا هندوانه
✨دو قاشق غذاخوری سر صاف گلوکز
✨دو سوم پیمانه آب سرد
✨یک بسته ژله سبز
✨یک قاشق غذاخوری سر صاف گلوکز
✨یک سوم پیمانه آب
✨پودر نارگیل مقداری
طرز تهیه:
❄️ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود ۵ تا ۷ دقیقه بستگی به همزنتون داره حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ۲۰ در ۲۰ رو چرب کنید و کفه آن پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار.
حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید سپس شکلات چیپسی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه.
#مربای_هویج 🥕🥕
📝من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر و 2.5 پیمانه آب.
🔸هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته.
👈من برای شکرک نزدن مربا، ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم و بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم
#ایده دسر خوشمزه🍧
مخلوطى از پوره ميوه ها با ماست ، دسر و ميان وعده بسيار لذيذى خواهد شد.
امتحان كنيــن نوش جان
#شکلات_قالبی_خونگی 🍱🍫
هرچی قالب شکلات داشتم بیرون ریختم و شکلات هارو آماده کردم از شکلات سفید شروع کردم با چاقو تراشیدم و روی بخار کتری گذاشتم وقتی به قول معروفش خوب تمپر شد توی قالبها ریختم
لابلاشون بادوم زمینی ، مربای زنجبیل و مربای بهار نارنج ریختم
#مافین_رنگی
مواد لازم
▫️3عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر
▫️1لیوان آب
▫️نصف لیوان روغن مایع
▫️2لیوان آرد
▫️3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
▫️1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
▫️1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
طرز تهیه:
❄️تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید. آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید.
🔆(تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید
#کراکر_نمکی
❌آرد ٣۰۰ گرم . نمک ۱/٢ قاشق چ .شکر ۱ قاشق غ . بیکینگ پودر ٢ قاشق چ . کره ٧۵ گرم . روغن مایع ٢ قاشق غ . آب خنک یخچالی ٢/٣ پیمانه . کره و نمک برای رومال
🧈آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید . نمک و شکر و کره ی سرد مکعبی خرد شده رو اضافه کنید و با نوک انگشت ماساژ بدید تا به شکل پودر سوخاری بشه . روغن مایعو اضافه کنید و بالیسک به خورد مواد بدید . آب خنک رو از یخچال خارج کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و همزمان با لیسک مخلوط کنید تا خمیری و یکدست بشه . حالا برای ۱۰ دقیقه خمیر رو با کیسه فریزر داخل یخچال بگذارید .
🧇فر رو با دمای ۱٧۵ درجه روشن کنید . روی یک کاغذ روغنی کمی آرد بپاشید و خمیر رو روش بزارید و روی اون هم کمی آرد بپاشید . تا جایی که ممکنه نازک , با وردنه خمیر رو باز کنید . با چنگال کل سطحو مرتب سوراخ بزنید تا درحین پخت , با کمک کاغذ روغنی زیرشون , دونه دونه اونها رو بردارید و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندید , بچینید . برای ٢۰ دقیقه بپزید تا زیرشون طلایی بشه و بعد روشون رو گریل بدید.
#لازانيا_سيب_زمينى
➕سيب زميني:3-4عدد
➕گوشت چرخ كرده: 250-300گرم
➕پياز:1-2عدد
➕فلفل سبز:1عدد
➕فلفل قرمز:1عدد
➕گوجه فرنگي:1-2عدد
➕رب گوجه فرنگي:1 ق غ
➕رب فلفل:1 ق چ
➕سير:1-2حبه
➕نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم
➕✍🏻طرز تهيه
✨ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد.
🔆سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد.
و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد
#کیک_پنیری_خونگی با عطر دلپذیر لیمو🍋
مواد لازم
آرد الک شده دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
وانیل نصف ق،چ
پکینگ پاودر یک ق
غ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته
تخم مرغ چهار عدد
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ و وانیل خوب بهم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن به ترتیب اضافه کردم و هم زدم....پوست دو عدد لیمو ترش تازه رو رنده کردم و به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم سپس اب دو عدد لیمو ترش تازه رو اضافه کردم خوب هم زدم سپس به تدریج ارد و پکینگ پاودرو به مخلوطم اضافه کردم و هم زدم.نصف مایع کیکو در قالبم ریختم و روشو پنیر خامه ای رنده درشت ریختم سپس بقیه مایع کیک را ریختم
#کوکو_سیب_زمینی_فانتزی
📝مواد لازم : برای کوکو سیب زمینی نیم کیلو .تخم مرغ دوعدد. نمک. فلفل. زعفران. کمی زنجبیل هم خوشمزه میکنه
🔸بعد از پختن سیب زمینی.رنده کرده تخم مرغ و بقیه مواد با هم مخلوط می کنیم و قالب زده و در روغن سرخ می کنیم
#رولت_خامهای
مواد لازم:
🍥آرد ۱۰۰ گرم
🍥تخم مرغ ۵ عدد
🍥آب گرم ۲ قاشق
🍥وانیل
🍥بیکینگ پودر
🍥شکر ۲ فنجان
🍥خامه ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
🔆سفیده تخم مرغها را هم می زنیم. نصف شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم می زنیم و بعد از سفت شدن، آن را کنار می گذاریم. زرده ها را با وانیل و آب گرم هم می زنیم تا کف کند. بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به زرده اضافه می کنیم. سفیده را در ۳ مرحله داخل مایع می ریزیم
✅کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم. سینی را در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود. برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم. نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله کرده و با خامه تزئین می کنیم.
🧇طرز تهیه یه کتلت مرغ خوشمزه 🍗
🔹سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین
🔹چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
🔹یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
🔹به این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
🔹همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
#ایده_اسنك_مرغ_پنيرى 🍗🧀
پياز، فلفل دلمه تفت داده، نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ، سينه مرغ رو بريزيد و تفت بديد. در اخر سس كچاب، سس خردل بزنيد
مواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد
#دونات_ژامبون 🍩
مواد لازم:
▫️آب ولرم يك ليوان
▫️خمير مايه يک قاشق
▫️شكر يک قاشق غذاخوری سر خالى
▫️نمك نصف قاشق غذاخوری سرخالی
▫️سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان (بنظر من دو لیوان باشه خیلی بهتره)
▫️فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان
▫️فلفل و آويشن به ميزان لازم
▫️آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه)
طرز تهیه:
🍲اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم داخلش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد.
🍴روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه.....
🥄بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد.حرارت اجاق بايد ملايم باشه و روغن نبايد موقع سرخ كردن خيلى داغ شده باشه،ديديد كه روغن خيلى داغ شده شعله رو كمتر كنيد....
#کیک_کرهای
مواد لازم:
🥞کره 200 گرم
🥞شکر 2 پیمانه
🥞تخم مرغ 4 عدد
🥞آرد 3 پیمانه
🥞بیکینگ پودر
🥞شیر 1 پیمانه
🥞وانیل 1 قاشق
طرز تهیه:
✨ابتدا کره را همراه شکر به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا نرم و پوک شود. بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مواد را با همزن بزنید. وانیل را هم اضافه کنید. آرد را همراه نمک و بکینگ پودر الک کنید.
❄️ابتدا نیمی از آرد را به مواد اضافه کنید و با دور متوسط مخلوط کنید. بعد نیمی از شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس باقی مانده آرد و در اخر باقی مانده شیر را اضافه کنید و مواد را تا زمانی که خوب یک دست شوند مخلوط کنید. مواد را بین دو قالب تقسیم کرده در طبقه وسط فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که تستر از وسط کیک تمیز بیرون بیاد بپزید.
#شیرینی_زنجبیلی
مواد لازم:
✨آرد سه پيمانه
✨روغن جامد 1/4 پيمانه
✨كره 1/4 پيمانه
✨زنجبيل سه قاشق
✨پودر قند 2/3 پیمانه
طرز تهيه:
🌀روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم مخلوط ميكنيم. آرد الك شده را داخل تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت ميدهيم تا خامی آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده كاملا مخلوط ميكنيم. كره را هم به تدريج میافزاييم. در صورتی كه بخواهيم شيرينی دو رنگ داشته باشيم مقداری از ماده آماده را با پودر كاكائو مخلوط كرده، سپس مواد را با وردنه باز كرده و به شكلهای دلخواه قالب ميزنيم.
#مینی_کیک_توت_فرنگی 🍓 😋
🔸ابتدا برای آماده کردن خمیر: تخم مرغ و شکررا با همزن خوب هم می زنیم بعد نصف کره را می ریزیم هم زده سپس آرد،نمک،بیکینگ پودر،وانیل و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم،بعد از اینکه خمیر خودش را گرفت سینی فر را با نصف دیگر کره چرب می کنیم با قاشق در سینی می ریزیم در طبقه بالای فر گذاشته در دمای ۱۸۰c به مدت زمان ۲۵ دقیقه تا کاملاً بپزد. بعد از پخت و خنک شدن کیک را از وسط نصف می کنیم. در ظرفی پنیر خامه ای،خامه،وانیل و کمی خاک قند ریخته و هم می زنیم در یخچال گذاشته تا سفت و خنک شود
💕 #دسر_موزی
پودر ژله ی موز:یک بسته
شیر:یک لیوان
موز:2عدد متوسط
آب جوش:یک لیوان
خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری
ابتدا 1 عدد موز و شیر را در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن ژله،شیرموز را به آن اضافه کرده و مواد را در میکسر ریخته خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. قالب دسر را آماده کرده حلقه هایی از موز را کف آن بچینید و مواد ژله را روی آن بریزید. ژله را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد. بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام روز پاییزی تون زیبا☕️😊🍁
آرزو می کنم🙏
در این روز چهارشنبه 🍁
دلتون پر از محبت🧡
روزتون پُر از رحمت🍁
زندگیتون پر از برکت 🍁
لحظههاتون پر از موفقیت 🍁
و عاقبتتون ختم به خیر باشد 🍁
امروزتون سراسر عشق و خوشبختی🍁🙏🍁
╰═•♥️◍⃟🎼═╯
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#نان_لقمه ای 🍞
طرز تهیه:❗️
▪️یک عدد تخم مرغ+نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه ارد+یک ق غ سرصاف بکینگ پودر+یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کمارد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی.
📌میتوتید داخل شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتونید توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
اسموتی_پرتقال🍹🍊
▫️یک عدد پرتقال؛ پوستکنده و پرپر شده؛
▫️یک دوم فنجان ماست یونانی بدون چربی؛
▫️یک دوم فنجان شیر بدون چربی؛
▫️یک قاشق غذاخوری عسل؛
▫️یک چهار قاشق چایخوری عصارهی وانیل؛
▫️یک دوم فنجام یخ.
🔸همه ی مواد را در میکسر بریزید و خوب میکس کنین
#مربا_توت_سیاه
توت سیاه چون این توت خیلی خیلی رنگ غلیظی داره میشه شیرهی مربا رو زیاد کرد تا بعنوان شربت استفاده بشه.. فقط باید شکر و آبشو از حد معمول بیشتر بریزیم و بعداز پخت،، توتها رو برای مربا و شیرهی باقی مونده را برا شربت نگهداری کنیم
درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد..توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم 👈برای هر یککیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم🤗
... .
👈دوستان چون اینتوتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید...نوش جانتون . .
#بستنی_چهار_میوه
🍭شیر 250 میلی لیتر
🍭شکر 200 گرم
🍭خامه چرب 250 میلی لیتر
🍭موز درشت 1 عدد
🍭آب پرتقال80 میلی لیتر
🍭آب لیموی تازه 60 میلی لیتر
🍭پوست پرتقال و لیمو از هر کدام 1 ق چ
🍭توت فرنگی 150 گرم
🍶شیرو شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن خامه را اضافه کنید.
🔆موز را با آب پرتقال و آبلیمو و پوست مرکبات در غذا ساز ریخته تا به شکل پوره در آید سپس به همراه توت فرنگی خرد شده داخل ظرف محتوی شیر بریزید.
💯تمام مواد را بعد از مخلوط کردن داخل بستنی ساز ریخته و دستگاه را روشن کرده و به مدت یک ساعت زمان دهید تا بستنی قوام بیاید. سپس بستنی را داخل ظرف فلزی در دار بریزید و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
می توانید با رنگ و طعم دهنده های مجاز با رنگ و طعم دلخواه این بستنی را درست کنید.
#قرابیه_مغزدار_زردآلو_خشک(قیسی)
مواد لازم❗️
200 گرم کره
3عدد زرده تخم مرغ
1لیوان پودر قند
4لیوان آرد
1پاکت وانیل
✨برای مغز قرابیه
400 گرم زرد آلو خشک(
1لیوان شکر
2لیوان آب
📌طرز تهیه
ابتدا مواد داخلی قرابیه را آماده کنید.در یک ظرف قیسی ها و آب را بریزید و تا نرم شوند آنها را بپزید.
نزدیک به خاموش کردن شکر را اضافه کنید و یکی دو
جوش که زد زیر گاز را خاموش کنید و با غذاساز به صورت پوره
▪️برای خمیر قرابیه کره ،پودرقند، زرده تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و همه را با هم ،هم بزنید تا به خورد هم بروند و با هم ترکیب شوند .سپس وانیل و آرد را ااضافه کنید تا خمیری بدست آورید که ن به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه باز کنید قالب بزنید .وسط آنها
❄️از مواد داخلی بگذارید و مانند عکس به آنها شکل دهید
و در سینی که داخل آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بچینید .در فر از قبل گرم شده باشد مای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها کمی تغییر کند بپزید و بعد
🌈از سرد شدن روی آنها پودر شکر بپاشید. زمان پختن قرابیه بین 15 تا 20 دقیقه است اگر بیشتر بپزید خشک خواهند شد
#براونیز_کوکی 🍪 😋
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️آرد یک و یک سوم پیمانه
▫️پودر کاکائو 4 ق س
▫️کره 100گرم
▫️روغن مایع دو ق س
▫️چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️بکینگ پودر یک دوم ق چ
▫️نمک یک چهارم ق چ
▫️وانیل مایع 5 قطره
🔸فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
#کیک_آرد_برنج 🍰 😋
▫️کیک آرد برنج با دستور نفیسه
▫️آرد برنج يک و نيم ليوان
▫️شكر يک ليوان
▫️كره 50گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️ب.پ يک ق چ
▫️وانيل نصف ق چ
▫️ماست 5 ق غ اگر شير استفاده كردين نصف ليوان
▫️پودر مغز گردو يا بادام ويا فندق 5 ق غ
🔸اول تخم مرغ رو با شكر و وانيل ميزنيم خوب پوک بشه و گرم رنگ و كشدار و بعد كره آب شده و شير يا ماست رو بهش اضافه ميكنيم دو دور با همزن ميزنيم و بعد تو دو مرحله آرد برنج رو بهش اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا موادمون يكدست بشه در آخر ب.پ و پودر گردو ويا هر چى دوست دارين رو بهش اضافه ميكنيم و ميريزيم تو قالب 22 سانتى با درجه 180 فر كه قبلا گرمش كرديم به مدت 30 تا 40 دقيقه ميپزيم
#ترایفل_کیوی🥝🥝🥝
☢️پودر ژلاتین ۳/۴ ق غ
☢️آب۱/۴ پیمانه
☢️کیوی ۱۰۰ گرم
☢️شکر ۳۵ گرم
☢️پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
☢️خامه ۱۲۵ گرم
☢️کیک اسفنجی ۳۰۰ گرم
💢آب را با ژلاتین مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین حل شود کیوی ها را به همراه شکر و ژلاتین حل شده در میکسر ریخته ترکیب میکنیم در ظرفی جدا پنیر خامه ای و خامه را با هم زن میزنیم و به مخلوط ژلاتینی اضافه میکنیم شش عدد لیوان برای سرو آماده کرده با لایه هایی از کیک اسفنجی و کرم کیوی پر میکنیم در یخچال گذاشته تا خنک شود سرو میکنیم
#ژله_انگور_و_توت_فرنگی
مواد لازم:
یک بسته ژله انگور
یک بسته ژله توت فرنگی
یک لیوان بستنی وانیلی
طرز تهیه:
ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و بعد از نیم بند شدن ژله انگور ژله دوم رو روش بریزید.
حالا ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب بریزید تا نیم بند بشه
🍮روش درست کردن موس بادام و شکلات دسر ویژه بهار
🔶 مواد لازم:
۱۵۰ گرم بادام تست و خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر خامهای
۵۰ گرم شکر
۲ عدد سفیده تخممرغ
۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته
۲ ق س پودر ژلاتین
۱/۴ پیمانه آب
۵۰ گرم شکلات تلخ رنده شده
رنده شکلات یا پرک بادام جهت تزیین
🔶طرز تهیه :
ابتدا سفیدههای تخممرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامهای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بنماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید. حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود.بعد ظرفهای سرو را پرکرده و به مدت ۳ تا ۴ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما میتوانید موسها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید.
#رنگینک
🔸قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا ۱۵۰گرم رو داخل تابه ای با حراذت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویکچهارم لیوان آرد نخودچی روالک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بوداده بسه ورنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و ۱/۵ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان کنید
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنید