13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنچ تست و دالگونا کافی، چطوره؟🥪🍓🍫
#فرنچ_تست
برای فرنچ تست، ۲ تا تخم مرغ رو با یک لیوان شیر، ۱ ق چ دارچین، ۱ ق چ عصاره وانیل حسابی هم میزنیم و نان تست رو بهش آغشته میکنم و تو تابه کره میریزیم تا نان تست برشته بشه و با توت فرنگی و نوتلا سرو میکنیم.
🧋دالگونا کافی:
مقدار مساوی از قهوه فوری، شکر و آب جوش که من از هر کدوم ۲ ق چ ریختم رو تو ظرفی میریزیم و با همزن دستی یا برقی ۵ دقیقه تا وفتی کامل فوم بگیره هم میزنیم.
یک لیوان شیر هم گرم میکنیم و از فوم روش میریزیم به همین آسونی و خوشمزگی!
❌برای آیس دالگونا از شیر سرد و یخ استفاده کن.
#حلیم_بادمجون🧇
مواد لازم :👇
✨بادمجان نیم کیلو
✨برنج نیم پیمانه
✨لوبیا سفید نیم پیمانه
✨گوشت سیصد گرم
✨عصاره قلم یک فنجان
✨گردوصد گرم
✨پیاز داغ به اندازه دلخواه
✨کشک به اندازه دلخواه
✨نعنا داغ چهار قاشق
✨زعفران اب کرده به اندازه دلخواه
.
دستور تهیه :👇
🌀اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید
🍗کباب کوبیده مرغ
😋مواد لازم:سینه مرغ بدون پوست و استخوان یک عدد،پیاز بزرگ یک عدد،سیر رنده شده دو حبه یا نصف ق مرباخوری پودر سیر،جعفری ساطوری شده دو ق غ(قابل حذف)،زعفران دم شده غلیظ یک قاشق غ،نمک و فلفل
طرز تهیه:سینه مرغ رو به همراه سیر چرخ میکنیم. پیاز رو با رنده ی ریز رنده کنید،آب اضافشو بگیرید و به مرغ اضافه کنید.
نمک،فلفل،زعفران ،جعفری تازه رو هم اضافه میکنیم بعد یکم ورز میدیم و حدود یک ساعت در ظرف دردار در یخچال میذاریم.بعد،هم میتونید کباب رو به سیخ بزنید و کباب کنید و هم میتونید در دست حالت بدید و در تابه رژیمی یا گریل،روی شعله بپزید،فقط ته تابه رو خیلی کم چرب کنید.
این مواد حدودا شش تا هشت کوبیده متوسط میشه.
#ژله_میوه_ای
ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوه ای تابستانی تزیین کردم.
#مرغ_سوخاری_برشته
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه.
بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم.
اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
#کوکی_اسمارتیزی🥘
🍪 آرد 350 گرم
🍪جوش شیرین 2 ق چ
🍪کره 250 گرم
🍪عصاره وانیل 1 ق چ
🍪شکر 150 گرم
🍪شکر قهوه ای 150 گرم
🍪تخم مرغ 2 عدد
🍪اسمارتیز ام اند ام 250 گرم
🍪شکلات چیپسی 80 گرم
🍪نمک 1 پنسه
☯️فر را از قبل با دمای 175 درجه از قبل روشن کنید آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید کره و وانیل و شکرها و نمک را با هم زن بزنید 5 دقیقه ادامه دهید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید شکلات چیپسی و 150 گرم از اسمارتیزها را اضافه کنید سینی فر را کاغذ انداخته با اسکوپ از مواد برداشته و با فاصله از هم داخل سینی بچینید روی هر کدام از کوکی ها اسمارتیز چیده به مدت 12 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید صبر کنید تا کوکی ها خنک شوند سرو کنید
#دسر_آرروت
یه دسر مخصوص از خطه جنوب دسر_کاسترد خودمونه فقط بهش گلاب اضافه میکنن طعمش عالی میکنه
پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری
شیر سرد : 2 لیوان
شکر : 8 قاشق غذاخوری
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم
#چیز_برگر
مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.
بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید.
ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو خیار شور گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید
#مافین_موزی🧁🍌
🥄موز 3 عدد
🥄گردو 60 گرم
🥄کره نرم شده 120 گرم
🥄شکر 100 گرم
🥄تخم مرغ 1 عدد
🥄عصاره وانیل 1 ق چ
🥄آرد 250 گرم
🥄بیکینگ پودر 1 ق چ
🥄جوش شیرین 1 ق چ
🥄برای رویه کرامبلی
🥄جوپرک 35 گرم
🥄شکر قهوه ای روشن 40 گرم
🥄کره سرد 50 گرم
🥄نمک
🚫فر را با دمای 180 درجه روشن کنید موزها را له کرده و گردوها را خرد کنید. کره و شکر را با هم زن به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پوک شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید 200 گرم از آرد را به همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و یک پنسه نمک الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا یکدست شود موزهای له شده را به آن اضافه کنید.
⭕️برای رویه 50 گرم باقیمانده آرد را با جو پرک و گردو و شکر قهوه ای و کره سرد و کمی نمک را با دست مخلوط کنید تا به اصطلاح به شکل خرده نان درآید
قالب مافین را چرب کرده و با اسکوپ از مواد برداشته و تقریبا تا نیمه پرکنید و روی آن را با مواد کرامبلی رویه بپوشانید به مدت 20 دقیقه در فر تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید
#مشکوفی_سه_رنگ_لیوانی
نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر ۴ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان
کره ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم.
اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید
نوش جان 🥮
#میلک_شیک_شیر_و_شیره_انگور🍹
شیره انگور 3 الی 5 ق سوپخوری
شیر یک پیمانه
بستنی یک پیمانه
🔻مواد فوق رو با هم مخلوط کرده و برای تزیین از برگ تازه سبزی مانند نعنا و یا ترافلهای رنگی یا از کمی پودر کاکائو یا کمی نسکافه استفاده کنین . نی نوش فراموش نشه !
#شیرینی_مادلین🍧
🌰کره ۵۰ گرم
🌰تخم مرغ ۱ عدد
🌰شکر ۵۰ گرم
🌰عسل ۱۰ گرم
🌰رنده پوست لیمو ۱ عدد
🌰آرد ۵۰ گرم
🌰بیکینگ پودر ۱ ق چ
🍨شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید و عسل و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس کره را که روی حرارت آب کرده اید اضافه کنید تا خمیر به دست آید روی خمیر را با کیسه نایلون پوشانده و ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود قالب مادلین را چرب کرده و خمیر را در قیف ریخته و تا سه چهارم از قالبها را با آن پر کنید دمای فر را به ۱۷۰ درجه کاهش دهید و مادلین ها را حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر گذاشته تا طلایی شوند روی شیرینی ها پودر شکر پاشیده نوش جان کنید