#پنکیک_صبحانه 🍪
يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي .
يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه .
تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی
سیب زمینی
هویج
ذرت
جعفری
لبو
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
#رول_ژامبون_وپنیر
#لقمه
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉
نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊
نان تست
ژامبون مرغ یا گوشت
پنیر ورقه ای
تخم مرغ
پودر سوخاری
قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم
با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود.
یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم.
در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉
رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم
🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#کاروزای_رامک👩🏻🍳😍😍
پنیر ورقهای تُست رامک
پنیر موزارلای رامک
تخم مرغ... ۲ عدد
آرد سفید... ۱ پیمانه
پودر سوخاری... ۱ پیمانه
مواد لازم سس:
گوجه... ۲ عدد
جعفری... به مقدار لازم
سیر... ۶ حبه
فلفل دلمه... یک عدد
نمک، فلفل، اوریگانو... به مقدار لازم
.
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#پنیر و #بال_مرغ 👩🏻🍳😍😍
بالهای مرغ: ۶ عدد
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری شربت ذرت
۳ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سس تند
۲ قاشق غذاخوری خمیر فلفل قرمز
۹ قاشق غذاخوری سرکه
مواد لازم پنیر:
۷۵ میلی لیتر شیر
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا
۱ قطعه پنیر خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب نشاسته
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#آیس_پک 🧑🏻🍳😍😍
مواد لازم برای ۲ نفر
بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم
شیر یک لیوان
موز حلقه شده متوسط دو عدد
خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری
پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر
پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری
گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری
سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین
.
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_فری خوشمزهههه😍😍
نیم کیلوگوشت چرخکرده
۱ عدد فلفل دلمه
۳ عدد فلفل سبز
نصف دسته جعفری
2 عدد پیاز
3-4حبه سیر
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1.5قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1قاشق چایخوری زیره
برای سس:
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن
برای موارد فوق
2 عدد گوجه
3فلفل
1 عدد پیاز
برای سس پایانی
1لیوان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رورب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمونرو میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان
.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈🏻حتما تا اخر ويديو ببينيد كه تمام مراحلش رو گذاشتم براتون♥️
.
برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست
فقط ژله الوورا، ژله انار و
دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه
که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه
و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید.
.
👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید .
#برگر_زغالی 🍔 😋
▫️گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
▫️۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
▫️پودر پیاز یک قاشق چایخوری
▫️یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
▫️نصف قاشق چایخوری پودر سیر
▫️یک قاشق چایخوری سس خردل
▫️نمک یک قاشق مرباخوری
🔸تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم
.
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳 #خورش_سیب_آلو👩🏻🍳
📝 مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ
۵۰۰ گرم سیب (میتوانید میوه به هم استفاده کنید)
۱ عدد پیاز متوسط
۲ ق.غ. رب گوجهفرنگی
۳-۴ ق.غ. آبلیمو
نصف پیمانه آلو
۲ قاشق سوپخوری روغن
۵۰ گرم کره
۱ ق.چ. نمک
۱/۲ ق.چ. فلفل
۲ قاشق سوپخوری زعفران دمگرفته
۱/۲ ق.چ. دارچین
.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_سیب_زمینی_پنیری
سیب زمینی ۶عدد متوسط
خامه صبحانه ۲۵۰گرم
شیر یک لیوان دسته دار
کره ۲۵گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم
.