.
#گوجه_خشک
.
گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه.
قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم.
بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. روز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه.
بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه.
میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید که پودرش هم داخل ماکارونی . قیمه و خیلی غذاها میشه استفاده کرد.
ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت. تاس کباب. خورشت مرغ. لوبیا پلو. لابلای دلمه. و انواع خورشت ها. پاستا. پیتزا .دمی گوجه. آش ترخینه و غیره استفاده میکنیم.
عکس خشک شدش رو درشب گرفتم واسه همین رنگش متفاوت افتاده وگرنه ازین خوشرنگتر بود
نوش جان
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلال
بلال ها رو پوست بگیرین و نصف کنید
به این صورت پوستش رو کف قابلمه بچینید
بعد؛ بلال هایی که نصف کردین بچینید
یک پیمانه شیر
آب هم تا جایی که روی بلال رو بپوشونه اضافه کنید
در قابلمه رو ببندین و یکساعت اجازه بدین بپزن
پنجاه گرم کره ؛ روی حرارت بذارین تا آب بشه
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف قاشق غذاخوری نمک
نصف قاشق غذاخوری آویشن اضافه کنین و هم بزنین
بلال ها رو از قابلمه خارج کنین و روش از مواد کره ای بریزین و میتونید قبل از ریختنمواد کره ای روی بلال هاتون پنیر ورقه ای گودا یا پستو بزارید
فقط کافیه یکبار امتحان کنید که معرکس
برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن😍
نوش جان
#کوکوسبزی_مجلسی
کافیه نون باگت ازین معمولی بسته ای ها، نه اون بزرگا تهیه کنین .. ب ضخامت یکتا یک و نیم سانت حلقه ای برش بزنین .. با ی وسیله ای مث ته ماسوره وسطشونو گرد دربیارین و خالی کنین .. داخل ماهیتابه ی نچسب روغن بریزین ..یکم ک داغ شد نون ها رو طبق تصویر آخری (ورق بزنین) داخل روغن بذارین و اون حفره های خالی رو از مواد کوکو پر کنین . بذارین ی طرف ک سرخ شد ..برگردونین و طرف دیگشم سرخ شه . بعد از روغن خارج و حتماااا روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافیش گرفته شه . حرارت هم متوسط باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر
اندازه لیوان مورد استفاده 200 لیتر است.
4 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شکر
نصف ق چ وانیل
️1 عدد تخم مرغ
️1 بسته پنیر لبنه
همه مواد بجز لبنه مخلوط شوند و روی گاز پخته شوند. وقتی گرم شد ، لبنه اضافه و مخلوط شود. با گوشکوب برقی میتونید هم بزنید.
برای لایه زردآلو (میوه های دیگه مثل هلو هم میشه)
8 عدد زردآلو بزرگ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
4 قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه بپزید.
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به 2 لیوان آب اضافه کرده و مخلوط کنید و روی زردآلوهای پخته شده ریخته ، مخلوط کرده و بجوشانید. یک قاشق چایخوری کره اضافه کنید. می توانید به صورت اختیاری نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید. از اجاق بردارید.
کرم سفید را 2-3 دقیقه مخلوط کنید.
️اول یک قاشق مایه زردآلو را به کاسه های شیشه ای اضافه کنید. دوباره پودینگ و مایه زردآلو را اضافه کنید. توصیه می کنم آن را سرد بخورید. شما می توانید همین دستور را با هلو تهیه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_کالباس 💕
تخم مرغ ۴ عدد
پیازچه ۲قاشق غ
کالباس نگینی خرد شده نصف لیوان
آرد یک پیمانه
شیر دو پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
روغن بمیزان لازم
تخم مرغها رو با نمک خوب بزنید کالباس و پیازچه و آرد و نمک و شیر خوب بهم بزنید تا مواد کرپ مانند فیلم رقیق باشه اگر مواد سفت بود شیر اضافه کنید
سپس کف تابه رو چرب کنید و کرپ ها رو بپزید
نوش جانتون
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مـا را بَبَخش يـوسُفِ زَهـــراء بِـه مادَرَت
ايـن رَســمِ عاشـقی بِه دُرُسـتي اَدا نَشُـد
🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پنجره_ای_بدون_قالب
۲ استکان آرد سفید، ۱ لیوان شیر کم چرب، ۶ عدد تخم مرغ، ۴ ق س گلاب، ۸ ق س نشاسته گندم
🔴داخل یک ظرف تخم مرغها را شکسته و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.نشاسته رادر گلاب و شیر سرد حل کنید و به تخم مرغها اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.به دلخواه میتوانید از زعفران و یا رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
باورتون نمیشه ولی مواد شیرینی پنجره ای آماده است. حالا داخل یک قابلمه گود مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. توجه کنید روغن باید به اندازهای باشد که روی قالبها را بگیرد.
قالب شیرینی پنجره ای را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود سپس قالب را از روغن بیرون آورده و تا جایی که نیمی از قالب مواد را بگیرد، داخل مایه شیرینی بزنید.
🏵
࿐✾༅•❥🥘👩🍳🥮❥•༅✾࿐
#قيمه_نثار😋😋😋
🔴گوشت رو بصورت قیمه ای خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و گوشت رو اضافه و خوب تفت بدید. رب گوجه، زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچین اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه. مقداری آب اضافه کنید و بزارید گوشت بپزه. اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید. گوشت بعداز پخت پرآب نباشه.برنج رو پخته و آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین. خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید. خلال بادام رو توی گلاب خیس کنید و مجددا درکره تفت بدید. خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید. درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید
🏵
࿐✾༅•❥🥘👩🍳🥮❥•༅✾࿐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_دو_رنگ🥮
(اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر یا ¾ لیوان فرانسوی دسته دار)
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر یا اب
۱ لیوان روغن مایع
۱.۵ لیوان شکر دانه ریز
۱ بسته وانیل یا ½ قاشق چایخوری
۱ بسته بکینگ پودر یا ۱ قاشق غذاخوری
۴ لیوان آرد
برای دو رنگ کردن: ۲ قاشق غذاخوری پر کاکائو و
۳ قاشق غذاخوری اب