#کوکی_فندق_و_کشمش
مواد لازم:
🍪آرد گندم ۱۲۵ گرم
🍪پرک جو ۱۲۵ گرم
🍪کره ۱۰۰ گرم
🍪فندق ۱۰۰ گرم
🍪شکر قهوه ای ۲۰۰گرم
🍪تخم مرغ ۱عدد
🍪عسل ۱ق.غ
🍪کشمش ۱۰۰ گرم
🍪وانیل نصف ق.چ
طرز تهیه:
🧆ابتدا در ظرفی کره،شکر،فندق خرد شده،کشمش،عسل،تخم مرغ،جو پرک،آرد گندم و وانیل را می ریزیم خوب ورز داده سپس کمی آب یا شیر ریخته تا مایه به دست نچسبد خوب مخلوط می کنیم.سینی فر را کمی چرب کرده مایه کوکی آماده شده را به شکل گردی درست کرده می چینیم در طبقه وسط فر دمای۱۸۰ c به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشته تا بپزد در ظرفی چیده و آماده سرو است.
#جبنیه_(لقمه های پنیری سرخ شده) 🍘
مواد لازم:👇
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.
#بادمجون_سوخاری
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه.چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
#مواد_لازم_برای_شیر_هویج :
🌧آب هویج 2 لیوان
🌧شیر 2 لیوان
🌧شکر به مقدار لازم
🌧گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرهویج :
🥄آب هویج تازه را بگیرید. بعد به آن شیر و گلاب و شکر را اضافه کنید. سپس مخلوط را داخل پارچ آبمیوه گیری بریزید، تا خوب با هم مخلوط شود.
🥤سپس این نوشیدنی بسیار خوشمزه را به صورت خنک مصرف کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
#اسفناج_با_پنیر_پیتزا
برای 6 نفر
هر پرس:135 گرم
کالری هر پرس:202
مواد لارم:
❄️برگ اسفناج.....500 گرم
❄️پیاز.....1 عدد
❄️برنج....2 قاشق غذاخوری
❄️روغن مایع....3 قاشق غذاخوری
❄️پنیر پیتزا.....8 قاشق غذاخوری
❄️فلفل و نمک .....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄اسفناج ها را خرد کنید. در ظرفی پیاز را سرخ کنید بعد برنج را اضافه کرده و کمی همراه پیاز تفت دهید. اسفناج های خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و در قابلمه را می گذاریم
اسفناج خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. وقتی آب اسفناج خشک شد. مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس برای یک ربع داخل فر قرار دهید.
#مزه_بادمجان_کبابی
مواد لازم:
4 عدد بادمجان
8 عدد فلفل سیوری (معمولا شیرین هستند می تونید فلفل تند استفاده کنید)
6 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سس انار (از رب انار ما رقیق تر است)
1 قاشق مربا خوری سرصاف نمک
2 حبه سیر
جعفری
طرز تهیه:
سبزیجات (بادمجان ، فلفل ، گوجه فرنگی) را در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 30 دقیقه کبابی کنید. سپس پوست سبزیجات را جدا کنید و به اندازه ای که خیلی ریز نشوند خرد کنید. سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد به سبزیجات اضافه کنید. در آخر جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و داخل بشقاب سرو بریزید. کمی خنک شود و بعد سرو کنید. نوش جان
#خوراک_لوبیا_و_مرغ
🌮مواد لازم
🍃لوبیا چیتی ۲ پیمانه
🍃مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
🍃پیاز دو عدد متوسط
🍃سیب زمینی دو عدد خرد شده
🍃نمک.فلفل .زرد چوبه.
🍃کمی رب
🍃چند تا گوجه گیلاسی
🍗🧅طرز تهیه 🧅🍗
🌶پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود ۳ لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
#سبزیجات_در_فر
برای 4 نفر
هر پرس:290 گرم
کالری هر پرس:139
مواد لازم:
➕فلفل سیاه.....1 قاشق چای خوری
➕فلفل قرمز.....1 عدد
➕گوجه......2 عدد
➕کدو.......2 عدد
➕بادمجان......2 عدد
➕سیر......5 حبه
➕روغن زیتون.....3 قاشق غذاخوری
➕آویشن......1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔹تمام سبزیجات را حلقه ای خرد کنید . بادمجان را داخل آب نمک به نیم ساعت قرار دهید تا تلخی ان گرفته شود . سپس سبزیجات را درون یک ظرف مناسب ریخته و ترکیب روغن زیتون ،آویشن،فلفل سیاه و نمک را روی آن ها می ریزیم . فر را روشن کرده در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه می پزیم
#پلوی_شیرین_زعفرانی
🍵مواد لازم
برنج اعلا۲۰۰ گرم
شكر۱۰۰ گرم
زعفران آسیاب شدهیك سوم قاشق چایخوری
شیر۳۰۰ سیسی
كره آب كرده۳ قاشق غذاخوری
میخك۳ عدد
هل نكوبیده۳ عدد
كشمش درشت۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
🥣طرز تهیه
ابتدا برنج را یك ساعت قبل از پخت در آب خیس كرده و در یك قابلمه با شیر، شكر، زعفران، میخك، هل و كشمش میپزیم.
بعد از این كه برنج پخت، كره آب كرده را با آن مخلوط كرده و در كاسهای ریخته، روی آن را با پودر پسته تزیین میكنیم.
#کوفته_گل_کلم
برای 4 نفر
هر پرس :125 گرم
کالری هر پرس :217
مواد لازم :
➕گل کلم...... 600 گرم
➕پنیر پیتزا...... 70 گرم
➕آرد گندم...... نصف لیوان
➕تخم مرغ..... 2 عدد
➕روغن مایع..... 2 قاشق غذاخوری
➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
#دسر_ژله_کاسترد
مواد لازم:
شیر ۲لیوان
کاسترد ۲قاشق غذاخوری
شکر ۲قاشق غذاخوری سر پر
پودر ژله (ترجیحا میوههای قرمز رنگ) ۱ بسته
ابتدا پودرژله را درون کاسه ای ریخته دو لیوان اب جوش ریخته هممیزنیمتا کاملا ذرات ژله حل بشه بعد درون ظرف های سرو ریخته درون یخچال میگذاریم تا کاملا ببنده
یک قابلمه کوچک برداشته و کاسترد،شیر ،شکررابریزید. آنها را به خوبی هم بزنید تا کاسترد کاملا درون شیر حل شود.
سپس قابلمه را بر روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید.
ترکیب فوق را به وسیله قاشق یا همزن دستی به صورت آهسته و پیوسته هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آیدو غلیظ شود
گاز زا خاموش کرده میگذاریم کاسترد کاملا سرد بشه بعد ژله ها رو از یخچال در اورده کاسترد سرد شده رو با همزن خوب میزنیم تا یکدست بشه بعد به ارومی روی ژله ها میریزیم و میزاریم یخچال ۱الی ۲ساعت