9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ ترفند خیارشور ترد خونگی
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش ماگ کیک دو دقیقه ای😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#حلواعربی👩🍳
۲.۵ لیوان شکر
۳ لیوان آب رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه
نصف لیوان گلاب
زعفران دم شده اضافه کنید
۱ دقیقه که جوشید، خاموش کنید و بزار کنار تا سرد بشه
۱ لیوان آرد سفید رو ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفتش بدید تا کمی تغییر رنگ بده و طلایی بشه
۱ لیوان پودر نشاسته ذرت ، ۵ دقیقه دیگه تفت بدید
۱ لیوان شیر خشک اضافه کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باگت برگر😍😋
مواد لازم:
نان باگت🥖
گوشت چرخ کرده🥩
پیاز رنده شده🧅
شیر🥛
تخم بلدرچین
سس کچاپ🍅
خیار شور 🥒
پنیر پیتزا 🧀
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر فوق العاده مقوی و خوشمزه
🥳🥳🥳
مواد لازم:
خامه 200 میلی لیتر
200 گرم شکلات
1،5 بسته بیسکویت کاکائویی پتی بور
انجیر
گردو
طرز تهیه
آب ولرم را روی انجیر قرار دهید و کنار بگذارید (توجه داشته باشید که انجیر را جوش نمیدهد.) شکلات و خامه را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند. بیسکویت ها را پودر کرده. شکلات را به بیسکویت اضافه کنید. مخلوط کنید.
اگر نرم بود ، کمی بیسکویت اضافه کنید. انجیر را با گردو پر کنید و با مخلوط بیسکویت بپوشانید.در پودر نارگیل بغلتانید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
#سمبوسه_پیتزایی 🥳🥳🥳🥳
سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا. و اینکه اگه بخواید موادش پیتزایی نباشه میتونید با مواد ماکارونی پر کنید.
یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم. بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.اگه بخواید تو فر بذارید باید زرده تخم مرغ و روش رومال کنید و به دلخواه کنجد بزنید و بذارید تو فر
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیبزمینی_شکمپر😍😋
🥔سیب زمینی:4_5 عدد
🧈روغن نمک
🌺مواد میانی👇
🧅پیاز:1 عدد
🧄سیر:1 حبه
🥩سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
🍅سس کچاپ
🍥پنیر خامه ای
🥣پودر پاپریکا فلفل سیاه نمک
🧀پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
🥦جعفری تازه
سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رواماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_دورنگ😍😋
ارد…..۱/۵ پیمانه
تخم مرغ…..۴عدد
شیر…..نصف پیمانه
خامه…..۴قاشق غذاخوری
شکر…..۳/۴ پیمانه
کره…..۳۰ گرم
روغن مایع…..۱/۴ پیمانه
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
اب جوش…..۱قاشق غذاخوری
پودر کاکائو…..۱ قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا کنید.سفیده را با نصف شکر با دور تند همزن بزنید تا سفت بشه و از ظرف نریزه.زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.اطراف ظرف که زرده پاچیده شده را تمیز کنید.بعد اب جوش را اضافه کنید و مجدد هم برنید.بعد شیر و خامه را بریزد.بعد روغن و کره را اضافه کنید.بکین پودر را به ارد اضافه کنید.به مواد کیک اضافه کنید.کمی با همزن بزنید.بعد سفیده فرم گرفته را اضافه کنید.به صورت دورانی هم بزنید.مواد دو قسمت کرده به یک قسمت پودر کاکائو را اضافه کنید.مواد داخل قیف بریزد.داخل قالب پای کاغذ انداخته از مواد داخل قالب بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.
#برياني_اصفهان ⛺️😍😋
🔴مواد لازم🔻🍖
▪️گوشت گوسفندي ٢٥٠گرم
▪️جگرسفيد١٠٠گرم
▪️دنبه٥٠گرم
▪️كمي زعفرون دم كرده
▪️نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين ونعناخشك به اندازه
▪️گردو و خلال بادام و پسته براتزيين مقداري
▪️پيازمتوسط ٤عدد
🔴طرز تهیه🔻🌮
🔸گوشت و دنبه و پياز رو با آب بزاريد كاملا پخته بشه نمك اضاف كرده و در آخر كمي از آب گوشت بايد مونده باشد،جگر رو هم بانمك و پياز جدا پخته و كنار بگذاريد،گوشت پخته كه سرد شد چرخ كرده با نمك و فلفل و دارچين و نعنا خشك وزعفرون دم كرده مخلوط كرده و در كفگير مخصوص بريان يادر تابه كوچك كه باكمي كره يا روغن چرب كرديد سرخ كنيد
🔸و رون نان سنگك را باآب گوشت رومال كنيدو بريان سرخ شده راروي سنگك برگردانيد،وكنار گوشت ،جگر راهم چرخ كرده در روغن تفت بديد و كنار گوشت سرو كنيد،با ريحان و گردو و خلال پسته و بادام تزيين بفرماييد وبادوغ نوش جان بفرماييد