7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیبزمینی_شکمپر😍😋
🥔سیب زمینی:4_5 عدد
🧈روغن نمک
🌺مواد میانی👇
🧅پیاز:1 عدد
🧄سیر:1 حبه
🥩سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
🍅سس کچاپ
🍥پنیر خامه ای
🥣پودر پاپریکا فلفل سیاه نمک
🧀پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
🥦جعفری تازه
سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رواماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_دورنگ😍😋
ارد…..۱/۵ پیمانه
تخم مرغ…..۴عدد
شیر…..نصف پیمانه
خامه…..۴قاشق غذاخوری
شکر…..۳/۴ پیمانه
کره…..۳۰ گرم
روغن مایع…..۱/۴ پیمانه
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
اب جوش…..۱قاشق غذاخوری
پودر کاکائو…..۱ قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا کنید.سفیده را با نصف شکر با دور تند همزن بزنید تا سفت بشه و از ظرف نریزه.زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.اطراف ظرف که زرده پاچیده شده را تمیز کنید.بعد اب جوش را اضافه کنید و مجدد هم برنید.بعد شیر و خامه را بریزد.بعد روغن و کره را اضافه کنید.بکین پودر را به ارد اضافه کنید.به مواد کیک اضافه کنید.کمی با همزن بزنید.بعد سفیده فرم گرفته را اضافه کنید.به صورت دورانی هم بزنید.مواد دو قسمت کرده به یک قسمت پودر کاکائو را اضافه کنید.مواد داخل قیف بریزد.داخل قالب پای کاغذ انداخته از مواد داخل قالب بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.
#برياني_اصفهان ⛺️😍😋
🔴مواد لازم🔻🍖
▪️گوشت گوسفندي ٢٥٠گرم
▪️جگرسفيد١٠٠گرم
▪️دنبه٥٠گرم
▪️كمي زعفرون دم كرده
▪️نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين ونعناخشك به اندازه
▪️گردو و خلال بادام و پسته براتزيين مقداري
▪️پيازمتوسط ٤عدد
🔴طرز تهیه🔻🌮
🔸گوشت و دنبه و پياز رو با آب بزاريد كاملا پخته بشه نمك اضاف كرده و در آخر كمي از آب گوشت بايد مونده باشد،جگر رو هم بانمك و پياز جدا پخته و كنار بگذاريد،گوشت پخته كه سرد شد چرخ كرده با نمك و فلفل و دارچين و نعنا خشك وزعفرون دم كرده مخلوط كرده و در كفگير مخصوص بريان يادر تابه كوچك كه باكمي كره يا روغن چرب كرديد سرخ كنيد
🔸و رون نان سنگك را باآب گوشت رومال كنيدو بريان سرخ شده راروي سنگك برگردانيد،وكنار گوشت ،جگر راهم چرخ كرده در روغن تفت بديد و كنار گوشت سرو كنيد،با ريحان و گردو و خلال پسته و بادام تزيين بفرماييد وبادوغ نوش جان بفرماييد
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک لوتوس😍😋
مواد لازم :
۲۰۰گرم بیسکویت لوتوس یا بیسکوئیت های مانند آن 🧇
کره ۵۰ گرم🧈
برای قسمت پنیری :
۴۰۰ گرم پنیر لبنه 🧀
۱ لیوان شکر 🍚
۱بسته خامه
۲عدد تخم مرغ 🥚
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت🌽
۱.۵ قاشق چایخوری وانیل 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نوتلا😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡 ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق م
پودر کاکائو ۲ ق غ
تخم مرغ🥚 ۴ عدد
شکر 🍚 ۱ پیمانه
وانیل🌸 ۱ ق چ
نوتلا🍫 ۲ ق غ
شیر 🥛 ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
▬
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات طلایی #ژلاتین🍮😍😍
🔴انواع ژلاتین
پودر ژله
ورق ژلاتین
آگارآگار
🔴تفاوت پودر ژله و ژلاتین :
پودرژلاتین ژلاتین خشک شده و به دانه های ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است .
ورقه های ژلاتین ژلاتینی است که روی ورق خشک شده است .
تنها تفاوت بین ورقه ژلاتین و پودر آن این است که استفاده از ورقه های ژلاتین محصول نهایی را روشن تر و شفاف تر می کند آگار (نوعی جلبک ) و پکتین (کربو هیدرات گیاهی )را میتوان جایگزین ژلاتین کرد .
ورقهای ژلاتین در دو سایز بزرگ 4گرمی و کوچک 2 گرمی موجود است
1 ق م پودر ژلاتین 4 گرم
1ق غ پودر ژلاتین معادل 5/7گرم
2 ورق ژلاتین بزرگ معادل 1 ق غ پودر ژلاتین
4 ورق ژلاتین کوچک معادل 1 ق غ پودر ژلاتین (8گرم )
به ازای هر مقدار پودر ژلاتین باید دو برابر آب بریزین و بگذارین روی بخار آب تا بصورت مایع بشه
دمای مایعی که می خوایم ژلاتین رو بهش اضافه کنیم نباید داغ باشد تا ژلاتین نبره
پودر ژلاتین بصورت بارانی باید روی آب ریخته شود و بن ماری شود.
آشپزی ایرانی🍔
#پیتزا_مخلوط طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#پیتزا_مخلوط
یه پیاز متوسط و تفت دادم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده اضافه کردم بهش نمک و پودر سیر و پودر آویشن اضافه کردم و تفت دادم در تابه رو بستم تا بپزه تو یه ظرف دیگه یکم مرغ پختم بعد اینکه گوشت پخت مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم و به گوشت اضافه کردم و هم زدم بعد قارچ اسلایس شده اضافه کردم در تابه رو بشتم تا قارچ آب بندازه وقتی قارچ آب انداخت کمی رب گوجه اضافه کردم و هم زدم تا جا بیفته بعد زیر گاز و خاموش کردم روی خمیر سس کچاب مالیدم بعد پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی ریختم و روش پنیر فراوون ریختم روشم کمی فلفل دلمه ای خورد شده و قارچ اسلایس شده و گوجه فرنگی خورد شده ریختم بعد خمیر و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه الی یک ربع با دمای صد و هشتاد درجه بعد پیتزامون و از فر بیرون آوردم و روی پنیر کمی آب اسپری کردم و دوباره گذاشتم تو فر گریل و روشن کردم تا پنیر آب بشه و طلایی . دلیل اینکه آب اسپری کردم اینه که باعث میشه پنیر کش بیاد
✨