eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ترکیبی🍔🥗 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا فوری😍😋 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا ترکیه ای😍😋 مواد لازم: خمیر یوفکا مخصوص باقلوا گردو خرد شده ۱۵۰ گرم کره🧈 سه چهارم استکان روغن مایع🥃 برای شربت: ۲ لیوان شکر🍚 ۲ لیوان آب💧 چند قطره لیمو ترش تازه🍋 ❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه ❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه ❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید ❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋 خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن ( تو ترکیه هیچ کدومو نمیزنن ) 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه😍😋 مواد لازم: ۱ عدد جوجه🐔 ۲ لیوان آب 💧 ۲ لیوان شیر🥛 نمک 🧂 فلفل سیاه 🌶 جوجه ها را داخل روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سرخ شد زیر گاز خاموش کنید ۱۰۰ گرم کره🧈 ۱.۵ لیوان آب 💧 اضافه کنید و زیر گاز روشن کنید بزارید ۱ ساعت بمونه. برای سس: نصف لیوان رب انار رقیق ۱ قاشق غذاخوری شکر🍚 نصف قاشق چایخوری نمک🧂 ۲ قاشق گردو خرد شده باهم مخلوط کنید و ۵ دقیقه روی حرارت مدام هم بزنید. 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ۳ قلمی😍😋 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آموزش یه مدل پیراشکی گوشت رو براتون اوردم که خیلی سریع آمده میشه چون خمیرش بدون مخمر تهیه میشه نیاز به استراحت زیاد نداره😍😍😋 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک ، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ طرز تهیه: دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست فرانسوی دابل چیز برگر😍😋 مواد لازم: همبرگر🥩 نان تست 🍞 پنیر گودا🧀 خیارشور🥒 سس خردل و سس کچاپ🍅 مخلوط شیر،تخم مرغ و پودر سیر🥚🥛🧄 کره🧈 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما قلقلی😍😋 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲ پیمانه آرد یک‌پیمانه شکر یک‌پیمانه کره ی نرم (۲۱۰ گرم) نارنگی‌ب مقدار لازم ۷ قاشق غذا خوری آب نارنگی ۳ عدد تخم مرغ یک قاشق چای خوری اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چای خوری نمک یک قاشق چای خوری پوست نارنگی فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید،فر برقی ۱۷۰ درجه.در یک‌ کاسه شکر و کره رو با هم زن بزنید تا روشن و سبک بشه.تخم مرغ هارو‌یکی یکی اضافه کرده و هر بار یک‌دقیقه بزنید.وانیل،پوست نارنگی و نمک‌رو اضافه کرده و کمی دیگه هم بزنیدنیمی از ارد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید آب نارنگی رو ریخته و ترکیب کنید باقی مانده ی آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مواد رو داخل قالب ریخته و نارنگی ها رو روی مواد بچینید فشار بدید تا کمی داخل کیک فرو بره) داخل فر گذاشته و ب مدت یک ساعت بپزید.کمی ک خنک شد از قالب خارج کنیداین کیک بکینگ پودر نداره.مواد کیک سفت و منسجم ک ایرادی نداره 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد😍😋 یک یک چهارم پیمانه معادل دویست گرم برنج. دوونصف پیمانه شکر معادل دویست پنجاه گرم شکر هل خوردشده هشت عددکره دوسوپیمانه معادل صدگرم زعفران دم کرد پنج قاشق غذاخوری گلاب پنج الی شش قاشق غذاخوری خلال بادام نصف پیمانه دارچین به اندازه نیاز 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی آسان😍😋 یه غذای سریع و راحت اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉. مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
🍲 😋😍 ▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو ▫️نخود 1 ليوان ▫️بلغور نصف ليوان ▫️برنج آش نصف ليوان ▫️پياز 1 عدد ▫️گوجه فرنگي 2 عدد ▫️نمك بميزان لازم ▫️روغن بميزان لازم ▫️آبغوره 1 ليوان 🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ با پنیر و اسفناج😍😋 مواد لازم: اسفناج🍃 پنیر لبنه🧀 سینه ی مرغ 🍗 تخم مرغ 🥚 آرد گندم🌾 پودر پانکو یا پودر سوخاری🍘 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
🍲 😋😍 ▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو ▫️نخود 1 ليوان ▫️بلغور نصف ليوان ▫️برنج آش نصف ليوان ▫️پياز 1 عدد ▫️گوجه فرنگي 2 عدد ▫️نمك بميزان لازم ▫️روغن بميزان لازم ▫️آبغوره 1 ليوان 🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه بورک اسفناج😍😋 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 عدد کدو سبز 1 عددهویج 2 عدد تخم مرغ پیازچه تازه نمک فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری آرد مواد میانی: پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد کدو سبز و هویج را پوست بگیرید‌و رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این پیش غذا رو شما برای مهمونی هاتون هم می تونید درست کنید بسیار راحت هست فقط من بعد درست کردن یادم افتاد که ای وای گردو رو جا انداختم 😉خوب اگه در دسترس دارین بریزین هم خوشمزه میشه و هم برای بچه ها اگه بخواین بدید که مقوی تر هم هستش . حالا بریم سراغ طرز تهیه . سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست دارید بهتر که تازه باشه اگه مثل من در دسترس نداشتید خشک بریزید هر نوع سبزی که علاقه دارید ) ۱ تا ۲ ق غ ماست چکیده یک لیوان نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم مرغ رو با کمی نمک و زعفران و پیاز گذاشتم بپزه . بعد که خنک شد ریز ریز کردم . اگر ماست چکیده ندارین ماست عادی رو خودتون بزارین آبش بره و چکیده بشه توی یه کیسه بریزین بزارین آب اضافه اش بره و چکیده بشه . بعد تمامی این مواد رو با هم مخلوط کردم و یه چند ساعتی یخچال گذاشتم تا مزه ها با هم تلفیق بشه و جا بیفته و بعد اماده سرو هست. 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋😍 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ عدد نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم نصف استکان روغن زیتون ۲ حبه سیر ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چای خوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز طرز تهیه : در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋 پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغِ ناردونی 😍😋 مواد لازم : ران مرغ پیاز سیر آلو جنگلی آلو بخارا ناردون رب انار رب نارنج شکر یک قاشق غذا خوری زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک گردو اختیاری زعفران به میزان لازم ابتدا تکه های مرغ رو با کمی‌‌ پیاز ، نمک و فلفل سیاه طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رو‌نفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون (انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه . نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مدل اول :سیب زمینی خامه ای مواد لازم : سیب زمینی ۵۰۰ گرم ،پیاز ۱عدد،سیر ۳ حبه ، خامه ۱۰۰ گرم ، کره ۵۰ گرم ،قارچ ۱۰۰ گرم ،شوید خرد شده ۲ ق غ ، ادویه(پودر سیر،آویشن،پاپریکا،پول بیبر از هر کدام ۱ق چ و لیموفلفلی ۱/۲ ق چ ، نمک بمقدار لازم ) ، شوید خرد شده ۲ ق غ مدل دوم : سیب زمینی با سس قارچ مواد لازم : سیب زمینی ادویه (نمک و فلفل و آویشن ) برای سس قارچ : قارچ ۷الی ۸ عدد،کره ۱ ق غ ، آرد سفید ۱ ق غ ، شیر ۱ الی ۱/۵ لیوان ، خامه ۱۰۰ گرم ، نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل پنیر پیتزا 2 ۲ ق غ یا پنیر گودا۲ورق مدل سوم : سیب زمینی با دیپ پنیر گودا سیب زمینی نمک و فلفل و آویشن برای دیپ پنیر : آرد سفید ۲ ق 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت……۲۰۰ گرم نوتلا…..۷۰ گرم شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری بادام زمینی…..۸۰ گرم کره…..۱۰۰ گرم بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید. 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل با میگو😍😋 مواد لازم: روغن زیتون 🫒: ۲ قاشق غذاخوری‌ کره 🧈: ۲۰ گرم‌ سیر 🧄: ۳ حبه‌ پیازچه🌱 : ۶ عدد‌ سویا سس 🥣: ۲ قاشق غذاخوری ‌ میگو🍤: ۵۰ تا ۱۰۰ گرم ‌ نودل ( با طعم گوجه ) 🍝: ۱ بسته ‌ پنیر پارمسان🧀 : بدلخواه‌ نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پولبیبر ، پاپریکا🌶🧂: به میزان لازم‌ 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پارت اول از هرکدام این سبزی ها ۱۰۰ گرم اسفناج،گشنیز،جعفری،شوید، تره که همه رو خوب خورد میکنیم نمک، فلفل سیاه به میزان لازم آب مرغ تقریبا ۳ لیوان یا عصاره مرغ ۱ عدد برنج ۱ پیمانه که من از برنج دانه گرد استفاده کردم بخاطر لعابی که به آش میده ۱/۳ پیمانه لپه ۱ عدد پیاز درشت خلالی خورد شده ۲ لیوان ماست چکیده 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماهی ۱ عدد سیب زمینی ورقه شده ۲ عدد آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان) زعفران آب کرده ۱ قاشق چایخوری سیر ۲ حبه رب انار به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم لیموترش ورقه ای ۱ عدد در ظرفی نمك ،فلفل ،پوره سیر ،زردچوبه ،آبلیمو ،نصف روغن زیتون و زعفران را مخلوط كرده و داخل شكم و سطح روی ماهی را با آن مزه‌ داركنید.سپس ماهی را برای یك‌ ساعت در یخچال قرار دهید. سینی فر را با فویل بپوشانید روی فویل را چرب نموده و ورقه‌های سیب‌زمینی را روی فویل قرار دهید و سطح روی سیب‌زمینی را چرب كنید سپس ماهی را روی سیب‌زمینی چرب شده قرار دهید تا با این روش از چسبیدن ماهی جلوگیری كنیدسطح روی ماهی را با بقیه روغن زیتون چرب نمایید و قبل از قرار دادن ماهی در فر چند عدد لیمو ترش تازه را ورقه كرده و آن را داخل شكم‌ ماهی بگذارید. سینی ماهی را روی پنجره وسط فر قرار دهید و برای 45دقیقه تا یك‌ ساعت در دمای ۱۸۰درجه بپزید بعد از طبخ ماهی را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنیدپس از كمی سرد شدن سطح روی ماهی را با رب انار پوشانده و باسبزیجات تزیین كرده 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖