هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_یوفکا_قالبی
دوتا تخم مرغ + ماست 4 ق غ + روغن مایع نصف استکان + پکینگ پودر1ق چ + پنیر + جعفری خرد شده + شوید خرد شده + کدوی سبز رنده شده + پاپریکا + نمک + خمير یوفکا دو عدد
خمير را رشته ای خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده در قالب کیک و در فر 180 بپزید و 5 دقیقه هم گریل کنید و یا در تابه چرب بریزید و روی گاز وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و برش بزنید و نوش جان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#پیتزا
نون تست هارو با كاتر حلقه اى زدم و روش رو بدون سس زدن (هميشه سس كچاپ ميزدم)پنير پيتزا ريختم و مرغ پخته و ريش شده رو كه با قارچ و فلفل دلمه اى و ادويه(زردچوبه؛فلفل؛نمك؛اويشن)تفت دادم ريختم و در اخر مقدارى پنير...
روى لايه اخر پنيرى فلفل دلمه و گوجه و قارچ گذاشتم و فرستادم توى فر...
فقط شعله بالا رو روشن كردم و تا زمان اب شدن پنير گذاشتم اون تو بمونن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ميخواي يه شيرموز داشته باشي كه يه كم غليظ و كشدار شه، دو ليوان شير يك موز،دو قاشق غذاخورى شكر و يك قاشق چايى خورى ثعلب ،كمى يخ خوردشده را داخل مخلوط كن بريزو خوب ميكس كن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#خوراک_کلم_با_گوشت
غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم.
میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید.
.
یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته.
کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 🔱
@ashpazy_irani
#رشته_پلو_با_مرغ
مرغ رو با دو قاشق روغن سرخ کردم
باپیازونمک وفلفل وزردچوبه وزعفران
میپزیم بعدبرنج روهم آبکش میکنیم
دقیقه آخررشته پلویی رو میریزیم وآبکش میکنیم برای تهدیگش سیبزمینی استفاده میکنیم و دم میزاریم.
یدونه پیاز کوچک ریزخلال میکنیم وتفت میدیم کشمش وخلال پسته وقیسی را هم تفت میدیم وروی برنج برای تزیین میریزیم درآخر من ازدونه های انارهم استفاده کردم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوکوی_مرغ
مواد لازم
نصف سینه مرغ آبپز خورد شده
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد
پیاز متوسط رنده شده1 عدد
جعفری خورد شده به دلخواه مقداری
آرد سوخاری 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل پودر سیر مقداری
زعفرون کمی
طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد در روغن سرخ میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
يك دسر مقوى و راحت براى بچه ها😍🍷
#میلک_شیک_بادام_زمینی
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی یکلیوان
کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ
موز یخ زده سه عدد بزرگ
سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین
همه ی مواد رو تو میکسر بریزید ومیکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک روتو لیوان بریزید با بادام زمینی و خامه تزیین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شیرینی مربایی یا مارمالادی یا مشهدی
کره 150گرم
آرد 300گرم
پودر قند50گرم
زرده تخم مرغ1عدد
وانیل نوک ق چ
شربت باریا عسل 2ق غ
شیر 2ق غ
روغن یا کره را با پودر قند زده تا پوک شود سپس زرده و وانیل و شیر وشربت بار را اضافه کرده هم زده وسپس آرد را اضافهذکرده کمی با نوک انگشت ورز داده وسپس بین دو نایلون باز کرده قالب زده در فر 180 10 تا 15دقیقه استراحت خمیر نیم ساعت در محیط .بعد از پخت مارمالاد زده و رویش را شربت بار زده و تزين کرده
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
کیک باقلوا نارگیلی
مواد لازم ؛ ارد ۲ پیمانه شکر نصف پیمانه تخم مرغ ۴ عدد پکینک پودر ۱ق مرباخوری هل کمی روغن مایع ننصف پیمانه وانیل نوک ق چ پودر ناگیل یک پیمانه شیر گرم یک پیمانه ❤️❤️ طرز تهیه ❤️❤️ اول تخم مرغ ها رو با وانیل میزنم چند دقیقه بعد شکر را اضافه میکنیم و میزنیم تا مواد کش دار و سفید شود و خوب پف کند بعد هل اضافه میشه بعد شیر گرم و روغن مایع و با هم زن مخلوط میکنیم کمی که هم خورد پودر نارگیل و بعد از اون ارد رو که با بکینگ پودر سه بار الک کردیم رو اضافه میکنیم غالب چرب میشه و مواد در فر از پیش گرم شده میره ❤️ البته من چند قطره اسانس نارگیلم ریختم که خیلییییییی خوب شد دمای ۱۸۰ ۴۵ دقیقه وقتی کیکمون پخت گرم گرم روش شیره ی سرد میریزم ❤️ برای شیره یک لیوان شکر رو با یک لیوان اب و گلاب مخلوط کرده روی گاز میجوشانیم اگر زعفران هم بزنید خیلییییییی عالی میشه و خوش رنگ ؛
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_عربی
اینم خوشمزه بعدی دسر پر طرفدار عربی
برای تهیه شش عدد از این دسرای خوشمزه یک عدد کرم کارامل و با دو لیوان شیر و یک ق غ پودر ژلاتین بنماری شده و مقداری شکر بسته به ضائقه خودتون روی حرارت گذاشتم تا به جوش بیاد بعد همینطور که داغ بود داخل مخلوط کن ریختم و نصف بسته بیسکوییت پتی پور و یک بسته خامه و یک ق م پودر نسکافه و اضافه کرده و حسابی میکس کرده و داخل قالب میریزیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ماکارانی_با_سس_سیر
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#جوجه_ترش
فیله مرغ۵۰۰گرم.من از یک سینه مرغ استفاده کردم
پودرگردو ۱/۲پیمانه
پیاز دوعدد
ابلیمو۱ق غ
رب انار ۲ق غ
ماست ۲ق غ
نمک.فلفل.زعفران
تكه هاي مرغ رو با نمک و فلفل و زعفران و پیاز خلال شده و دو قاشق رب انار و گردو اسياب شده ودو قاشق ماست و يكم ابليمو باهم مخلوط ميكنم و و روش سلفون میکشیم چند ساعت توي یخچال ميزارم تا مزه دار بشه .
بعد مرغ مرینت شده رابه سیخ میکشم و توي تابه باکره سرخ میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#بيسكوييت_عيد
٧٥ گرم كره +٥٠ گرم پودر شكر+ يك قاشق چايى خورى رنده پوست پرتقال رو با دور تند همزن مى زنيم تا كرم رنگ و سبك شود.يك عدد زرده تخم مرغ را اضافه ميكنيم و يك دقيقه ديگر هم مى زنيم.سر همزن رو عوض ميكنيم و تيغه خمير گير رو ميذاريم. ١٥٥ گرم آرد+ ٢٠ گرم آرد نشاسته رو به مواد اضافه كرده و با همزن آرد رو به خورد مواد ميديم،اينطورى خمير به روغن نميفته و بيسكوييتها ترك نميخوره.با دستمون خمير رو جمع ميكنيم و بين دو تا كيسه به كمك وردنه با ضخامت ٣ تا ٥ ميلى متر باز مكنيم و قالب مى زنيم. يك عدد زرده رو دو يا سه قسمت كرده و رنگ خوراكى مورد نظرمون رو اضافه ميكنيم و با كمك قلمو طرحهاى روى بيسكوييتها رو رنگ ميكنيم. توى سينى فر(احتياجى به كاغذ روغنى نداره) داخل فر ١٧٥ به مدت يك ربع ميذاريم.لازم نيست بيسكوييتها تغيير رنگ بده فقط زيرشون طلايى بشه كافيه.
پ.ن: اگر ميخواهيد شيرينى ها رو يكى دوماه نگهدارى كنيد حتمن داخل ظرف دربسته و يخچال بذاريد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
مارمالاد هويج
چي لازم دارم:
هويج 500 گرم . شکر 500 گرم . پودر ژلاتين 1/2 قاشق چايخوري . گلاب 1/4 ليوان
پودر هل 1 قاشق چايخوري . زعفران دم کرده 1 قاشق چايخوري . آبليمو 2 قاشق چايخوري
چه جوري درست ميشه:
هويج را پوست بکنيد و خرد کنيد و داخل قابلمه اي بريزيد ، قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و 2 ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد هويج بپزد و نرم شود سپس با ميکسر هويج را پوره کنيد.
هويج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بريزيد ، شکر را اضافه و مخلوط کنيد ، پس از اينکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتين و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه اي بريزيد و روي حرارت بخار آب قرار دهيد تا حل شود ) ، زعفران ، پودر هل و آبليمو را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد.
اجازه دهيد مارمالاد خنک شود سپس داخل شيشه تميزي بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#حلیم_گندم
.2لیوان گندم
اب حدود 10لیوان
سینه مرغ 1عدد یا گوشت گوسفندی 100 گرم یا بوقلمون به همین مقدار
گندم را 12ساعت خیس کنید چندین بار اب را عوض کنید.بعد از این زمان بگذارید با اب بپزد اگر اب کم بود و کامل گندم نپخته بود بازم اضافه کنید تا زمانی که خوب خوب گندم لعاب بندازه و گندم پخته بشه.کمی نمک یا استاک مرغ یا گوشتم به گندم بزنید که بی مزه نباشه...
گوشت را با پیاز و نمک بدون ادویه بپزید نهایت چوب دارچین بندازید برای بوی ضحم گوشت..
گندم پخته شده را در غذاساز یا مخلوط کن خوب میکس کنید سپس از صافی درشت رد کنید به صورتی که شما شیره یا همون لعاب گندمو داشته باشید در انتها 2ق از گندم با پوستم بریزید که خیلی صاف نباشه حلیمتون.گوشت مرغ یا گوسفندتون را خوب خوب ریش ریش کنید بریزد داخل گندم بزاریو روی حرارت با گوشت کوب دستی گوشت را خوب باز کنید در گندم تا خوب کش دار بشه حلیمتون یکساعت روی حرارت خیلی کم بمونه.اگر دوست داشتید 1 ق کنجد هم در اخر اضافه کنید.اماده سرو است.
برای دیزاین روی حلیم از کنجد.مرغ .دارچین.خلال پسته و بادام و ...میتونید استفاده کنید.حتما با روغن کرمانشاهی یا کره سرو کنید..
@ashpazy_irani
#شیرینی_بادام_زعفران
مواد لازم :
پودر بادام دو پیمانه یا دویست و پنجاه گرم
پودر قند یک پیمانه یا صد و چهل گرم
گلاب و زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
طرز تهيه
این شیرینی همان شیرینی توت است که می تونید شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید اما من به این شکل درست کردم.
ابتدا پودر قند و بادام را مخلوط کرده بعد گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که کمی حالت خمیری داشته باشه و در دست قابلیت شکل پیدا کنه.بعد زعفران غلیظ را اضافه می کنید و با دست ورز می دهیم تا یک دست بشه.اگر خیلی حالت خميري پیدا کرد کمی پودر بادام اضافه کنید.من بعدش داخل قالب سیلیکونی ریختم و با دست فشرده کردم و حدود نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد از قالب به راحتی جدا می شه.می تونید در دست به شکل توت یا میوه های دیگر شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید و می شه داخلش رنگ خوراکی بریزید و خمیر را به رنگ دلخواه در بیارید.بعد از درست شدن باید در ظرف در بسته نگهداری بشه تا خشک نشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
.
دوست جونیام بیاید ببینید چی اوردم براتون سمبوسه تند و تیز و خوشمزه ک همچین صدای خرچ خرچش دلتونو میبره😋
۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیبزمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
@ashpazy_irani
#محلبی_توت_فرنگی😍😍
مواد لازم
شیر : 3 لیوان
آرد برنج : ۲ ق غ
نشاسته ذرت : ۳ ق غ
شکر : ۳ تا ۴ ق غ
گلاب : ۱ ق غ
پوره توت فرنگی : نصف پ
طرز تهیه
ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم.
در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
* این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده و شاهکار بود! 😍👆
@Stylish_homes
امگشت( پلو تن)😋
امگشت پلو
مواد لازم:
برنج دو پیمانه
تن ماهی یک عدد
ادویه زرد چوبه دارچین و نمک به میزان لازم پیاز خلالی سرخ شده به میزان دلخواه
کشمش پلویی به میزان دلخواه.
طرز تهیه:
1_تن ماهی رو بیست دقیقه در آب میجوشانیم بعد در پیاز داغ( من میگم پیازشو اندازه بذارین نه کم نه زیاد ولی میتونین هم به میل خودتون پیاز بزنین) تن ماهی رو برای سه چهار دقیقه تفت بدین و بهش یمقدار زردچوبه و دارچین بزنین(کم نزنین) بعد یکی دو دقیقه ی دیگه با حرارت ملایم تفت بدین و زیرش رو خاموش کنین بذارین کنار.
2_ حالا برنج رو باید بریزین تو آب جوش و نمک ولی نذارین نرم بشه زنده درش بیارین و بعد از اینکه کمی با اب سرد شستینش بهش کمی زرد چوبه و دارچین بزنین و همش بزنین( دارچین تو برنج رو بیشتر از زردچوبه بزنین) وقتی به همجای برنجها ادویه رسید حالا توی قابلمه ی مورد نظرتون لایه لایه از برنج و ماهی تفت داده بریزین لایه ی اول رو بیشتر برنج بریزین چون ته دیگ میگیره بعد تو دو مرحله لایه لایه برنج و ماهی بریزین، لایه ی آخر هم برنج باشه بعد مثل کوه جمعش کنین وسط و با ته قاشقتون یه حفره وسطش درست کنین که تا ته قابلمه باشه( اینکار به خوب دم کشیدم پلو خیلی کمک میکنه) و کمی روی برنجا دارچین بپاشین( خیلی کم در حد یه قاشق چایخوری کوچولو) این به عطر برنج حین دم کشیدن کمک میکنه و بوی خوبی میپیچه بعد بذارین بخار که کرد شعله رو تا آخر کم کنید تا دم بکشه، این غذا با کشمش تفت داده شده به همراه پیاز داغ خلالی و دارچین سرو میشه و یه سالاد خاص هم کنارش میذاریم ما ولی سالادش دلبخواهیه.
@ashpazy_irani
#ماهی_سوخاری
ماهي #هامور ،،،،،#سوخاري. ،،فيله ماهي #هامور يا هر ماهي سفيد ديگري را با نمك ،فلفل سياه و قرمز ،كمي زردچوبه ،نصف استكان ليمو ترش تازه ،خوب طعم دار كرده ،يك عدد پياز و دو پر سير نده شده هم مخلوط كنيد ،بذاريد چند ساعتي بماند ،سپس يك عدد تخم مرغ را با كمي زعفران ،نمك و فلفل مخلوط كرده و هم بزنيد ،فيله ها را يكي يكي درون ارد بغلطانيد بعد درون تخم مرغ بغلطانيد و در اخر درون پودر سوخاري بزنيد ،سپس درون روغن غلطان سرخشان كنيد
@ashpazy_irani
#شیرینی_اسکار_گردویی
مواد لازم
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم ؛ 75 گرم
آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه
پودر قند ؛ 50 گرم
هل ؛ 1/2 قاشق چایخوری
گردو خورد شده ؛ 100 گرم
طرز تهيه
شیرینی عید خوشمزه , اسکار گردویی
شیرینی عید شیک و لذیذ
پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه.
در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید.
از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد.
خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید.
کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.
نوش جان ❤️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 @khoshmazeha
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯