#کنسرو_ذرت
#طرز_تهيه
💢سه كيلو ذرت ونصف پيمانه نمك يك ليترنيم اب ذرت ها پوست كردم وشستمشون به چهار قسمت تقسيمشون كردم وداخل قابلمه ريختمشون اب ونمك اضافه كردم وبه مدت چهل پنج دقيقه با شعله ملايم گذاشتم بپزهبعد از اتمام پخت وسرد شدن ذرت ها اونا صاف كردم وابشونو نگه داشتم سپس وذرت ها دون كردم خيلي راحت بود ابي كه از داخل قابلمه اضافه مونده بود داخل ذرت هاي دون شده ريختم وذرتها داخل شيشه هاي موردنظر ريختم سرشون خوب سفت كردم يعني اصلا نبايد توش هوا بره چون كپك ميزنه وداخل قابلمه موردنظر سرته ميذارمش يعني سرش ته قابلمه قرار بگير حدود بيست دقيقه بجوشه تا پلمپ بشه حتما بذاريد خوب سرد بشه اب قابلمه بعداز داخل قابلمه برداريد وميتونيد توي كابينت نگهداري كنيد اين روش خيلي خوبه فريز كردنش كه اصلا جالب نيست وخيلي فضاي فريز ميگيره
#پلوی_شیرین_زعفرانی
🍵مواد لازم
برنج اعلا۲۰۰ گرم
شكر۱۰۰ گرم
زعفران آسیاب شدهیك سوم قاشق چایخوری
شیر۳۰۰ سیسی
كره آب كرده۳ قاشق غذاخوری
میخك۳ عدد
هل نكوبیده۳ عدد
كشمش درشت۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
🥣طرز تهیه
ابتدا برنج را یك ساعت قبل از پخت در آب خیس كرده و در یك قابلمه با شیر، شكر، زعفران، میخك، هل و كشمش میپزیم.
بعد از این كه برنج پخت، كره آب كرده را با آن مخلوط كرده و در كاسهای ریخته، روی آن را با پودر پسته تزیین میكنیم.
#کوکوی_بادمجان_کبابی
🥨بادمجان متوسط 5 عدد
🥨سیر 2 حبه
🥨پیاز 1 عدد
🥨نعناع خشک یا جعفری تازه (دلخواه) 2 ق غذاخوری
🥨پودر سوخاری به میزان لازم
🥨نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🥨تخممرغ 1 عدد
🧆طرز تهیه🧆
برای تهیه کوکوی بادمجان کبابی ابتدا روی بادمجانها یک برش با چاقو زده و آنها را روی ذغال و اگر ذغال در دسترس نبود، روی شعله پخشکن با حرارت ملایم کبابی کنید.
بادمجانهای کبابی را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.
برای پوست گرفتن بادمجان کبابی بهتر است آنها را زیر شیر آب بگیرید تا پوستشان به راحتی جدا شود.
حالا بادمجانهای کبابی را ساطوری کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
پیاز را هم میتوانید به همین شکل کبابی کنید یا به صورت خام رنده کنید و داخل ظرف بریزید.
سیر را رنده کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
تخممرغ، نمک، فلفل و مقدار کمی زردچوبه و در نهایت آرد سوخاری را نیز به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
حالا یک تابه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن داخل آن بریزید و وقتی حسابی داغ شد، آنها را سرخ کنید.
مواد لازم:
شیر: یک لیوان و نیم، آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه)، شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، نشاسته گل: 1 ق غ، کره: 1 ق غ، وانیل: نوک ق چ، بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
*میتونید به جای قالب،مواد رو داخل فنجان های چینی بریزید ،به راحتی برمیگرده.
*اگر مواد به غلظت کافی نرسه، یا قالب ها به اندازه داخل یخچال نمونن، دسر قالبی برنمیگرده.
#یک_مربای_خوشرنگ_و_خوشمزه_توت_سیاه
چون این توت خیلی خیلی رنگ غلیظی داره میشه شیرهی مربا رو زیاد کرد تا بعنوان شربت استفاده بشه.. فقط باید شکر و آبشو از حد معمول بیشتر بریزیم و بعداز پخت،، توتها رو برای مربا و شیرهی باقی مونده را برا شربت نگهداری کنیم
درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد..توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم 👈برای هر یککیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم🤗
... .
👈دوستان چون اینتوتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید...نوش جانتون . .
#سالاد_نیس
مواد لازم:🥦
ماهی شور 100 گرم
لوبیا سبز پخته شده 150 گرم
زیتون سیاه 60 گرم
مرغ پخته 100 گرم
کاهو خرد شده 100 گرم
کنسرو تن ماهی یک قوطی
تخم مرغ پخته یک عدد
پیاز نگینی شده یک عدد
گوجه فرنگی چهار قاچ یک عدد
فلفل سبز تند ساطوری دو عدد
لیموترش دو عدد
سیب زمینی پخته یک عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سرکه دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
🧅تهیه سالاد نیس🧅
برای تهیه سالاد نیس، ماهی شور را بخارپز کرده پوست و استخوان آن را بگیرید و با چنگال خرد کنید، کنسرو تن ماهی را بازکرده و روغن آن را خالی کنید. کنسرو تن ماهی، لوبیاسبز، پیاز، سیب زمینی، سینه مرغ و فلفل سبز را در کاسه ای بریزید. روغن زیتون، سرکه و آبلیمو را روی مواد ریخته، به آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد کاهو و موادی را که آماده کرده اید به صورت کوپه ای درآورید و با ماهی شور، تخم مرغ، گوجه فرنگی و زیتون سیاه، سالاد را تزئین کنید.
#موس_لبو
1- شکر 76 گرم
2- سفیده تخم مرغ سه عدد
3- شیر یک لیوان
4- پودر ژلاتین دو قاشق مربا خوری
5- زرده تخم مرغ چهار عدد
6- لبو رنده شده وآب آن از هر کدام سه قاشق غذا خوری
7- خامه 250 گرم
🧋🍭🧋
🍭🧋🍭
🍩زرده و نصف شکر را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود سپس شیر را روی حرارت گذاشته تا داغ شود بعد لبو را در آن بریزید شیر داغ را روی زرده ریخته وژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب به روش بن ماری حل کرده اجازه دهید
تا خنک شود پس از آن به مخلوط زرده وشیر بیافزایید سفیده را بانیم دیگرشکر وآب لبو ، با هم زن برقی بزنید سپس به آرامی به مخلوط زرده اضافه کرده وهم بزنید سپس خامه را هم با هم زن برقی زده تا فرم بگیرد بعد با قاشق به مخلوط فوق افزوده وآهسته مخلوط کرده ودر قالب مورد نظر ریخته ودر یخچال به مدت دو تا سه ساعت نگهدارید .پس از آن با مواد دلخواهتان سرو کنید.
.مواد لازم :
آرد 500 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
نمک یک سر انگشت
روغن 150 میلی لیتر
آب 350 میلی لیتر
شیر 200 میلی لیتر
مواد لازم برای رویه موز و خامه :
خامه زده شده 200 میلی لیتر
موز 3 یا 4 عدد
شکلات چیپسی 100 گرم
طرز تهیه :
● فر را روشن كرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در قالب مورد نظر ریخته و حدود 35 دقیقه بپزید.
● بگذارید کیک کاملا خنک شود، سپس با یک قاشق غذاخوری وسط کیک را به شکل دایره خالی کنید. حالا موزها رو درون حفره ای که ایجاد کردید بچینید و ترکیب خامه و شکلات را روی کیک پهن کنید. حالا تکه های کیک را که با قاشق درآوردید روی خامه خرد کنید.
#نان_خوشمزه 🥯
▫️یک عدد سفیده تخم مرغ
▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم
▫️شیر گرم یک پیمانه
▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری
▫️شکر یک ق
▫️نمک یک ق
🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه
آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه
یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم
بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید
#رولت_يخچالى
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میکنیم
#کوکو_گردو🧇
🥨تخم مرغ : 3 عدد
🥨سیر : 1 بوته
🥨مغز گردوی آسیاب شده : نصف لیوان
🥨جعفری ، تره و شوید : 200 گرم
🥨پیاز : 1 عدد
🥨روغن مایع : به مقدار لازم
🥨نمک : به مقدار لازم
🥨زردچوبه : به مقدار لازم
🥨فلفل : به مقدار لازم
🧅مراحل پخت کوکو گردو
ابتدا گردوی آسیاب شده ، سیر و پیاز رنده شده و سبزی خرد شده را در کاسه ای می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن شکسته ، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم.
سپس مخلوط آماده شده را درون ماهی تابه سرخ می کنیم.
برای تزیین مواد می توان از گوجه فرنگی استفاده کنید