7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم آموزش یه کته ساده با تهدیگ زعفرانی طرحدار برای تازه عروسا دختر خانمای خوشگلم🥰
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفریها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز براتون یک نوشیدنی ژله ای بسیار خوشمزه رو آماده کرده که پیشنهاد میکنم درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید
برای ژله
دو پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه
دو بسته نسکافه فوری
و یک بسته پودر ژله بدون طعم
روی حرارت بذارید و اجازه بدین بجوشه تا کاملا حل بشه
مواد رو داخل ظرف مناسب بریزین و بزارین توی یخچال تا ببنده
برای نوشیدنی
یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه
یک چهارم پیمانه شکر
دو بسته نسکافه فوری
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارچ_رستورانی☝️☝️😍
💞با ما کدبانو بشید💞
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋
مواد لازم👇👇👇
ران یا سینه مرغ
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ۱/۲ متوسط
هویج ۱ عدد
ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین)
زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته
رب گوجه
آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلوتقدیم نگاه شما ...🌹
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر آمادش کنی:
گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
پیاز قرمز یک عدد درشت
رب یک و نیم قاشق غذاخوری
ادویه گوشت ؛ نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه
هویج ۴ عدد متوسط
شکر یک قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری سر خالی
زرشک ۵ قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ یک قاشق غذاخوری
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا سیخی
مواد لازم:
پاستا آب پز به اندازه کافی
پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی
-سوسیس
-کنسرو ذرت
-زیتون
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 حبه سیر رنده شده
آب خیلی کم - برای باز کردن سس
نمک، ریحان خشک یا آویشن
آماده سازی:
پاستاها را به ترتیب روی سیخ ها بچینید. تمام مواد سس را در کاسه مخلوط کنید.
سس را با قلم مو روی پاستا بمالید. مقدار زیادی پنیر چدار بپاشید. مواد مورد نظرتان را روی آن قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا پنیر آب شود. (10 دقیقه)
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_خوشمزه😋
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک یکعدد
فلفل سبز دو عدد
پنیر پیتزا بمیزان لازم
پنیر ورقه ای پستو یک برگ
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه یک قاشق
بادمجان یک عددکوچک
گوجه فرنگی چهار عدد
نون لواش نرم دو عدد
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید ودر انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست.
برای تهیه سس گوجه، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمیروغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. .
حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یهلایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید.
ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغنداغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.