7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو سلطانی
برنج چهار پیمانه
لوبیا دو پیمانه
کوشت به میزان لازم
پوره گوجه یک پیمانه
رب یک الی دو ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران
پیاز
ابتدا گوشتمون و با پیاز خوب تفت میدیم و میزاریم که بپزه و بعد لوبیا رو به همراه پوره گوجه فرنگی و یه پیمانه آب نیزاریم بپزه و وقتی ابش کشیده شد گوشت پخته شده رو به همراه رب که تفت دایم اضافه میکنیم و همه مواد پ با هم یه تفت کوچیک میدیم شعله رو خاموش میکنیم
برنج و که ابکش کردیم طبق فیلم به صورت لایه ای میریزیم پ میزاریم دم بکشه
0 تزیین سالاد انار 👌👌🌹
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #پیتزا_باگت 🌮🥪
آموزش با تمام نکات👌
👩🏻🍳
29.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله 🍓🥕
ژله هویج و توت فرنگی
مواد لازم:
یک بسته ژله پرتقال
یک بسته ژله قرمز
.
میتونید یک قاشق شیر اضافه کنید و رنگ ژله هارو شفاف تر کنید
از این بسته ها سه عدد ژله هویج و پنج عدد ژله توت فرنگی به دست میاد توت فرنگی هارو با کنجد و جعفری تزیین کنید😋
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی
مواد
2 ماهی
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد سیب زمینی متوسط
1-2 گوجه فرنگی (پوست کنده، مکعبی یا خرد شده)
فلفل سبز 1 عدد
فلفل کاپی 1 عدد
4 حبه سیر
1 عدد جعفری
1 عدد لیمو
نصف قاشق چایخوری روغن
1 لیوان آب (200 میلی لیتر)
50 گرم کره
ادویه 1 قاشق چایخوری: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا
روی حرارت متوسط می پزیم. در 15-20 دقیقه آماده می شود. (وقتی آب سیب زمینی ها کشیده شد، اگر آماده هستند بررسی کنید) اگر آب زیادی داد می توانید با درب باز به پخت ادامه دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده درست کردن پاستا تو ۳سوت😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش #تهیه_ی_راحت #الحقوم #پرتقالی👌🍊🍊
دو لیوان آب پرتقال و دو لیوان آب نارنگی رو با یک پیمانه شکر و یک پیمانه نشاسته کامل مخلوط کنید و توی قالب بریزید و بذارید تویخچال ، بعد از یک ساعت از یخچال دربیارید و داخل پودر نارگیل بغلتونید ، به همین راحتی 👌👌
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمو و زنجفیل 🍰🍋
مواد لازم:
کره (ذوب شده)..... سه چهارم پیمانه
تخم مرغ..... سه عدد
شیر عسلی..... چهارصد میلی لیتر
آرد..... یک پیمانه
بیکینگ پودر..... یک قاشق سوپ خوری
وانیل..... یک قاشق سوپ خوری
پوست رنده شده لیمو ترش..... یک قاشق سوپ خوری
زنجفیل (رنده شده)..... یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
کره، تخم مرغ و شیر عسلی را با هم به خوبی مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. بیکینگ پودر، وانیل، پوست رنده شده لیمو و زنجفیل رنده شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در قالب از قبل پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و حدود ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️ســــــــــلام
✨صبح دوشنبه
❄️زمستانی تون بخیر
✨روزتون پـر از زیبـایی
❄️همراه با حس خوب زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_خورشیدی
اینم یه #صبحانه دو سوته و خوشمزه
سوسیس ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۴۰ گرم
نمک فلفل
پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین
سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش جان
.
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
سلام😍
امیدوارم حالتون خوب باشه❤️
_
🌸طرز تهیه سینه مرغ سوخاری در فر (رژیمی) یا روی گاز👇🏻
📍مواد لازم:
🍗سینه مرغ
🍥ماست ۱۰۰ گرم
🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🌸میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید
من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم،عالی میشه🌸
🕓۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه
🧀پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید)
🍞پودر سوخاری به میزان لازم
🍸روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم
🌡پخت در دمای:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
🕓به مدت:
۲۰ دقیقه
و یا بدون روغن در تابه نچسب
یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه.
🌸برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید:
بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید.
_
🌹امیدوارم دوست داشته باشید🌹
.
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کلم_بنفش
#دورچین_بشقاب
✅میتونیم با استفاده از پوست گیر براحتی کلم بنفشها رو برای ترشی خورد کنیم.
ترشی راحت و خوشمزهای میشه. معمولا کنار کبابها سرو میشه. با سالاد هم مخلوط میکنن. شما درست میکنید؟
.