eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام خوشگلااا به نظرم امشب همبرگر بخوريم خيلى خوبه، طرز تهيش رو مينويسم كه شما هم درست كنيد و لذت ببريد😍 اين دستور عاليه، بهتون قول ميدم عاشقش ميشيد🥰🥰🥰 اين مواد براى ٢ تا ٣ نفر كافيه👇🏻 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم تخم مرغ ١ عدد سير ٢ حبه آرد سوخارى ٣ قاشق غذاخورى نمك كمى . گوشت چرخ كرده رو پهن ميكنيد و وسطش تخم مرغ و سير و آرد سوخارى رو ميريزيد و بعد مخلوطش ميكنيد. خوب كه مخلوط شد به سايز مورد نظر خودتون، شكل همبرگر قالب ميزنيد و ميزاريدش بين كيسه فريزر و تو يخچال قرارش ميديد. بعد از ٢ ساعت كه در يخچال استراحت كرد ميتونيد سرخ يا كبابش كنيد، نوش جان😋 .
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥 ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید .
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید .
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین و لطیف ترین مرغ ما نیاز داریم فیله مرغ 1 کیلو 4 تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری خامه ترش 4 قاشق غذاخوری نشاسته 4 قاشق غذاخوری سس مایونز 2 حبه سیر نمک و فلفل سیاه فیله مرغ رو نواری نازک برش بدین همه.مواد رو باهم مخلوط کنید روی آن را با فویل بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید به مدت 3 - 3 ساعت ته مزه دار شود. برای سس 50 گرم سس مایونز 50 گرم سس خردل 50 میلی لیتر خامه 2 عدد خیارشور سیر شوید همه مواد رو با میکسر میکس کنید. نوش جان😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كاملا رژيمي و که میتونه يك انتخاب خوب باشه براي كسايي كه رژيم كتويي دارن و همينطور ورزشكارا چون ران مرغ أهن و روي بيشتري داره و البته كه چربتره نسبت به سينه مرغ و خوشخوراكتره پس اگه إلزاما بايد از سينه استفاده كنيد اين رسپي رو با سينه مرغ درست كنيد من ران مرغ رو با پوستش پختم چون اگه بدون پوست داخل فر بزارين خشك ميشه ميتونين موقع سرو پوستش رو جدا كنيد اين مرغ به خاطر استفاده از سير و عطر رزماري مزه متفاوتي داره و يك غذاي خيلي خوب ميتونه باشه براي كساني كه رژيم كتويي دارن من براي ابپز كردن مرغ از برگ بو نمك و فلفل و كمي دارچين و زردچوبه استفاده كردم و حدود ده دقيقه تا يك ربع با حرارت بالا نيم پز كردم تا در حين رست كردن حسابي مغز پخت بشه اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد .
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام همراهان خوشگلم🙋‍♀️ يه روش مرغ شكم پر براتون آوردم، هميشه براى درست كردنش بايد يه مرغ كامل رو استفاده ميكرديم و خب اينجورى به صرفه نيست🍂 اما با اين روش ميشه هر قسمت مرغ رو كه دوست داريد بدون استخوان كنيد و توش رو پر كنيد😍😋 خب همونطور كه گفتم بايد مرغ رو بي استخون كنيد. مواد داخل شكمش👇🏻 برنج پخته روغن زيتون سير پياز فلفل سياه فلفل دلمه اى . از ٢ ساعت قبل هم مرغ رو تو روغن زيتون و پودر پاپريكا و پودر سير ميخوابونيم. البته اين هم بگم كه مواد داخل شكم مرغ اختياريه و ميتونيد با هرچي دوست داريد پرش كنيد.
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد 250 گرم بیکینگ پودر 8 گرم تخم مرغ 5 عدد شکر 200 گرم وانیل 2 قاشق چایخوری نمک روغن 100 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر بادام زمینی 50 گرم زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری کاکائو 3 قاشق غذاخوری ‼️تعداد لایه ها دلخواهه ‼️الک کردن پودر کاکائو الزامیه برای اینکه لایه ها قاطی نشن .
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی 📍مواد لازم: 🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه) 🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ 🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید. 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🧂نمک نصف ق چ ‌ 💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است. .
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترکی (حسن پاشا) مواد لازم :👇 گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد یک بزرگ برای گوشت یکی کوچیک برای سس تخم مرغ : ۱ عدد پودر نان (قسمت نرم و داخلی نان) نصف پیمانه آرد : ۲ ق غ خ روغن مایع : ۱ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، .
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند جالب واسه پخت ران مرغ برنج 👨‍🍳🍗🍗🍗🍗🍗 مواد لازم برای دو عدد شیشه یک و نیم لیتری : برنج ۲۵۰ گرم (1.4 پیمانه) آب ۳۰۰ میلی لیتر برای برنج نمک ۱ ق چ برای برنج گوشت ۳۵۰ گرم ران مرغ ۴ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد مواد برای مزدارکردن : پیاز ۱ عدد نمک فلفل پاپریکا ۲ ق چ ریحان نصف ق چ روغن ۲ ق غ دقت کنید برنج ها رو نیم پز شود بعد با هویج مخلوط کنید/ .
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی برشته😋 موادی که لازمه🔻 ۶ عدد سیب‌زمینی کوچیک ۱ ق چ از ادویه‌های نمک و فلفل سیاه ۷ ق غ روغن زیتون (یا هر روغنی، به دلخواهت) مرحله‌ی اول پخت سیب‌زمینی به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب (آب‌پز کردن) مرحله‌ی دوم بعد از پهن کردن : ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه (حرارت از بالا و پایین، اگر فرتون حرارتش دوطرفه نبود، ۱۵ دقیقه پایین و ۱۵ دقیقه بالا) بعد از ۳۰ دقیقه سیب زمینی‌ها پشت و رو بشن و دوباره ۱۰ دقیقه در فر (با شرایط قبلی) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد تخم‌مرغ ۲ فنجان شیر ۱ ق غ روغن ۲ ق غ شکر ۱ الی یکو نیم فنجان آرد (باید قوام پنکک کاملا مایع باشد پس به تدریج اضافه کنید و بیشتر نریزید) ۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر ۱ پنس نمک تخم مرغ ها رو کاملا هم زده سپس مواد دیگرو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم داخل ظرف سس میریزیم و تابه نچسب رو روی حرارت گذاشته و کفش رو با مقداری روغن چرب میکنیم و موادو به شکل خرس مطابق فیلم میریزیم و از دو طرف با حرارت کم میپزیم و میذاریم وقتی خنک شد میتونین با سس شکلاتی تزیین کنید. .