eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️ســــــــــلام ✨صبح دوشنبه ❄️زمستانی تون بخیر ✨روزتون پـر از زیبـایی ❄️همراه با حس خوب زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه دو سوته و خوشمزه سوسیس ۱ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد کره ۴۰ گرم نمک فلفل پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش جان .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سلام😍 امیدوارم حالتون خوب باشه❤️ _ 🌸طرز تهیه سینه مرغ سوخاری در فر (رژیمی) یا روی گاز👇🏻 📍مواد لازم: 🍗سینه مرغ 🍥ماست ۱۰۰ گرم 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🌸میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم،عالی میشه🌸 🕓۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه 🧀پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید) 🍞پودر سوخاری به میزان لازم 🍸روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت 🕓به مدت: ۲۰ دقیقه و یا بدون روغن در تابه نچسب یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه. 🌸برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید: بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید. _ 🌹امیدوارم دوست داشته باشید🌹 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅میتونیم با استفاده از پوست گیر براحتی کلم بنفش‌ها رو برای ترشی خورد کنیم. ترشی راحت و خوشمزه‌ای میشه. معمولا کنار کباب‌ها سرو میشه. با سالاد هم مخلوط میکنن. شما درست میکنید؟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوشگلااا به نظرم امشب همبرگر بخوريم خيلى خوبه، طرز تهيش رو مينويسم كه شما هم درست كنيد و لذت ببريد😍 اين دستور عاليه، بهتون قول ميدم عاشقش ميشيد🥰🥰🥰 اين مواد براى ٢ تا ٣ نفر كافيه👇🏻 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم تخم مرغ ١ عدد سير ٢ حبه آرد سوخارى ٣ قاشق غذاخورى نمك كمى . گوشت چرخ كرده رو پهن ميكنيد و وسطش تخم مرغ و سير و آرد سوخارى رو ميريزيد و بعد مخلوطش ميكنيد. خوب كه مخلوط شد به سايز مورد نظر خودتون، شكل همبرگر قالب ميزنيد و ميزاريدش بين كيسه فريزر و تو يخچال قرارش ميديد. بعد از ٢ ساعت كه در يخچال استراحت كرد ميتونيد سرخ يا كبابش كنيد، نوش جان😋 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥 ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین و لطیف ترین مرغ ما نیاز داریم فیله مرغ 1 کیلو 4 تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری خامه ترش 4 قاشق غذاخوری نشاسته 4 قاشق غذاخوری سس مایونز 2 حبه سیر نمک و فلفل سیاه فیله مرغ رو نواری نازک برش بدین همه.مواد رو باهم مخلوط کنید روی آن را با فویل بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید به مدت 3 - 3 ساعت ته مزه دار شود. برای سس 50 گرم سس مایونز 50 گرم سس خردل 50 میلی لیتر خامه 2 عدد خیارشور سیر شوید همه مواد رو با میکسر میکس کنید. نوش جان😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كاملا رژيمي و که میتونه يك انتخاب خوب باشه براي كسايي كه رژيم كتويي دارن و همينطور ورزشكارا چون ران مرغ أهن و روي بيشتري داره و البته كه چربتره نسبت به سينه مرغ و خوشخوراكتره پس اگه إلزاما بايد از سينه استفاده كنيد اين رسپي رو با سينه مرغ درست كنيد من ران مرغ رو با پوستش پختم چون اگه بدون پوست داخل فر بزارين خشك ميشه ميتونين موقع سرو پوستش رو جدا كنيد اين مرغ به خاطر استفاده از سير و عطر رزماري مزه متفاوتي داره و يك غذاي خيلي خوب ميتونه باشه براي كساني كه رژيم كتويي دارن من براي ابپز كردن مرغ از برگ بو نمك و فلفل و كمي دارچين و زردچوبه استفاده كردم و حدود ده دقيقه تا يك ربع با حرارت بالا نيم پز كردم تا در حين رست كردن حسابي مغز پخت بشه اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام همراهان خوشگلم🙋‍♀️ يه روش مرغ شكم پر براتون آوردم، هميشه براى درست كردنش بايد يه مرغ كامل رو استفاده ميكرديم و خب اينجورى به صرفه نيست🍂 اما با اين روش ميشه هر قسمت مرغ رو كه دوست داريد بدون استخوان كنيد و توش رو پر كنيد😍😋 خب همونطور كه گفتم بايد مرغ رو بي استخون كنيد. مواد داخل شكمش👇🏻 برنج پخته روغن زيتون سير پياز فلفل سياه فلفل دلمه اى . از ٢ ساعت قبل هم مرغ رو تو روغن زيتون و پودر پاپريكا و پودر سير ميخوابونيم. البته اين هم بگم كه مواد داخل شكم مرغ اختياريه و ميتونيد با هرچي دوست داريد پرش كنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد 250 گرم بیکینگ پودر 8 گرم تخم مرغ 5 عدد شکر 200 گرم وانیل 2 قاشق چایخوری نمک روغن 100 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر بادام زمینی 50 گرم زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری کاکائو 3 قاشق غذاخوری ‼️تعداد لایه ها دلخواهه ‼️الک کردن پودر کاکائو الزامیه برای اینکه لایه ها قاطی نشن .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی 📍مواد لازم: 🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه) 🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ 🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید. 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🧂نمک نصف ق چ ‌ 💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ترکی (حسن پاشا) مواد لازم :👇 گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد یک بزرگ برای گوشت یکی کوچیک برای سس تخم مرغ : ۱ عدد پودر نان (قسمت نرم و داخلی نان) نصف پیمانه آرد : ۲ ق غ خ روغن مایع : ۱ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند جالب واسه پخت ران مرغ برنج 👨‍🍳🍗🍗🍗🍗🍗 مواد لازم برای دو عدد شیشه یک و نیم لیتری : برنج ۲۵۰ گرم (1.4 پیمانه) آب ۳۰۰ میلی لیتر برای برنج نمک ۱ ق چ برای برنج گوشت ۳۵۰ گرم ران مرغ ۴ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد مواد برای مزدارکردن : پیاز ۱ عدد نمک فلفل پاپریکا ۲ ق چ ریحان نصف ق چ روغن ۲ ق غ دقت کنید برنج ها رو نیم پز شود بعد با هویج مخلوط کنید/ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی برشته😋 موادی که لازمه🔻 ۶ عدد سیب‌زمینی کوچیک ۱ ق چ از ادویه‌های نمک و فلفل سیاه ۷ ق غ روغن زیتون (یا هر روغنی، به دلخواهت) مرحله‌ی اول پخت سیب‌زمینی به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب (آب‌پز کردن) مرحله‌ی دوم بعد از پهن کردن : ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه (حرارت از بالا و پایین، اگر فرتون حرارتش دوطرفه نبود، ۱۵ دقیقه پایین و ۱۵ دقیقه بالا) بعد از ۳۰ دقیقه سیب زمینی‌ها پشت و رو بشن و دوباره ۱۰ دقیقه در فر (با شرایط قبلی) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد تخم‌مرغ ۲ فنجان شیر ۱ ق غ روغن ۲ ق غ شکر ۱ الی یکو نیم فنجان آرد (باید قوام پنکک کاملا مایع باشد پس به تدریج اضافه کنید و بیشتر نریزید) ۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر ۱ پنس نمک تخم مرغ ها رو کاملا هم زده سپس مواد دیگرو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم داخل ظرف سس میریزیم و تابه نچسب رو روی حرارت گذاشته و کفش رو با مقداری روغن چرب میکنیم و موادو به شکل خرس مطابق فیلم میریزیم و از دو طرف با حرارت کم میپزیم و میذاریم وقتی خنک شد میتونین با سس شکلاتی تزیین کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از معجزات غذاهای گیلان که بدون گوشت و مرغ طعم بهشت میده خب اول بگم که اسفناج قلیه با اسفناج تره فرق داره، تو این خورش سبزی فقط اسفناج هستش اسفناج خورد شده نیم کیلو پیاز یک عدد درشت سیر یک بوته گردو دویست گرم عدس یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان رب انار ترش یک قاشق انار دون شده در صورت تمایل آب قلم یک لیوان لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس میدیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و میپزیم. بعد عدس رو به همراه اسفناج خورد شده و لوبیا میزاریم تا بپزه. در این بین پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم سیر رنده شده و گردو چرخ شده نمک فلفل و زردچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. انار و رب انار هم اضافه کرده و یه تفت دیگه میدیم بعد به همراه آبگوشت به خورش اضافه میکنیم. حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خوش جا بیوفته و بپزه بعد با ماهی شور و سایر مخلفات سرو میکنیم. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: قلوه گوساله - 2 عدد 1 عدد پیاز دو حبه سیر -2 سس سویا - 100 میلی لیتر روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری نمک ، ادویه جات شوید تازه فلفل چیلی ماکارونی یا هر خوراکی دیگر. ————————————————— برای شروع بوی قلوه را از بین خواهیم برد ، قلوه را به صورت مکعب خرد می کنیم و در آب سرد یا شیر سرد میزاریم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بشویید خشک کنید مواد لازم را اضافه کنید و داخل ماهیتابه روی اجاق بریزید آن را بپزید تا تمام آب آن بخار شود ، و مرتباً هم بزنید. اکنون ، کره یا پیازچه و پیاز نازک خرد شده اضافه کنید. آن را بپزید تا پیاز آماده شود ، ماکارونی آب پز شده و شوید ریز خرد شده را اضافه کنید. بزارید نیم ساعت دم بکشه نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹يك پيمانه آرد معمولى 🔹نمك به ميزان لازم 🔹زعفران براى هر يك عدد ماهى يك ق غ خ 🔹فلفل و زردچوبه هم يك ق چ خ اول ماهى رو تميز شسته و پولكاشو گرفته و بزاريد تا كاملا ابش چكيده بشه بعد استخوانش رو ميگيرم و كاملا ماهى رو باز و با ي قاشق زعفران با كمك برس رومال كرده و كمى نمك روش ميپاشيم حالا يه پيمانه آرد و يك ق غ خ زردچوبه و فلفل رو با هم مخلوط كرده و رو ماهى پاشيده و بازگوشت كوب يا بيفتك كمى اروم روش ميكوبيم و يك ربع استراحت ميديم كمى روغن رو تو ماهيتاته ميريزيم وقتى كمى داغ شد يك ق غ خ زردچوبه اضافه و ماهيتابه رو يه چرخش ميديدم و اول قسمت روى ماهى رو توش پهن ميكنيم و ميزاريم سرخ و برشته بشه ماهى رو تا مطمئن نشديد ك كاملا برشته شده برنگردانيد وقتى روش به خوبى سرخ شد با كمك دو كفگير به پشت برگردانده تا حسابى برشته و سرخ بشه ماهى رو اول با شعله زياد و بعد متوسط كنيد ك روغن زياد به اين ور و اون ور نپاشه فقط زياد كم نباشه ك ماهى نرم و از هم جدا شه كاملا شعلش رو به زيادى يعنى نه زياد ك بسوزه و نه زياد ك نرم بشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوفته بادمجان مواد لازم: گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین روش تهیه: بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید. روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید. گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید. کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید. برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم هویج: ۳ عدد به: ۲ عدد پیاز: ۲ عدد سیب زمینی: ۲ عدد آلوبخارا: ۲۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری نمک و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی، پیاز و هویج را به صورت حلقه ای ریز می کنیم. به ها را بصورت قیمه ای درشت برش می زنیم. رب گوجه، فلفل و زردچوبه را با مقداری آبغوره و آب مخلوط می کنیم تا به صورت سس دربیاد. داخل قابلمه به ترتیب گوشت، هویج، آلوی بخارا، پیاز و به ها را می چینیم و سس را به همراه سه لیوان آب روی مواد می ریزیم بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار داده، شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت مواد را می پزیم، نمک و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر تا پخت سیب زمینی ها غذا را می پزیم. نوش جان 😄😍 نکات: به این غذا می توانید یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و دنبه هم اضافه کنید. به جای رب گوجه از ترشی انار با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید. زمان اولیه پخت به پختن گوشت بستگی دارد، بعد پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه کنید. .