6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_لایهای
#کیک_دورنگ
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر 8 گرم
تخم مرغ 5 عدد
شکر 200 گرم
وانیل 2 قاشق چایخوری
نمک
روغن 100 میلی لیتر
شیر 100 میلی لیتر
بادام زمینی 50 گرم
زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
کاکائو 3 قاشق غذاخوری
‼️تعداد لایه ها دلخواهه
‼️الک کردن پودر کاکائو الزامیه برای اینکه لایه ها قاطی نشن
.
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی
📍مواد لازم:
🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه)
🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ
🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید.
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی)
🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🧂نمک نصف ق چ
💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است.
.
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترکی (حسن پاشا)
مواد لازم :👇
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد یک بزرگ برای گوشت یکی کوچیک برای سس
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر نان (قسمت نرم و داخلی نان) نصف پیمانه
آرد : ۲ ق غ خ
روغن مایع : ۱ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
.
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند جالب واسه پخت ران مرغ برنج 👨🍳🍗🍗🍗🍗🍗
مواد لازم برای دو عدد شیشه یک و نیم لیتری :
برنج ۲۵۰ گرم (1.4 پیمانه)
آب ۳۰۰ میلی لیتر برای برنج
نمک ۱ ق چ برای برنج
گوشت ۳۵۰ گرم
ران مرغ ۴ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
مواد برای مزدارکردن :
پیاز ۱ عدد
نمک
فلفل
پاپریکا ۲ ق چ
ریحان نصف ق چ
روغن ۲ ق غ
دقت کنید برنج ها رو نیم پز شود بعد با هویج مخلوط کنید/
.
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی برشته😋
موادی که لازمه🔻
۶ عدد سیبزمینی کوچیک
۱ ق چ از ادویههای نمک و فلفل سیاه
۷ ق غ روغن زیتون (یا هر روغنی، به دلخواهت)
مرحلهی اول پخت سیبزمینی به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب (آبپز کردن)
مرحلهی دوم بعد از پهن کردن :
۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه (حرارت از بالا و پایین، اگر فرتون حرارتش دوطرفه نبود، ۱۵ دقیقه پایین و ۱۵ دقیقه بالا)
بعد از ۳۰ دقیقه سیب زمینیها پشت و رو بشن و دوباره ۱۰ دقیقه در فر (با شرایط قبلی)
.
2.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک_خرسی
۲ عدد تخممرغ
۲ فنجان شیر
۱ ق غ روغن
۲ ق غ شکر
۱ الی یکو نیم فنجان آرد (باید قوام پنکک کاملا مایع باشد پس به تدریج اضافه کنید و بیشتر نریزید)
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۱ پنس نمک
تخم مرغ ها رو کاملا هم زده سپس مواد دیگرو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم داخل ظرف سس میریزیم و تابه نچسب رو روی حرارت گذاشته و کفش رو با مقداری روغن چرب میکنیم و موادو به شکل خرس مطابق فیلم میریزیم و از دو طرف با حرارت کم میپزیم و میذاریم وقتی خنک شد میتونین با سس شکلاتی تزیین کنید.
.
4.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسفناج_قلیه
یکی از معجزات غذاهای گیلان که بدون گوشت و مرغ طعم بهشت میده
خب اول بگم که اسفناج قلیه با اسفناج تره فرق داره، تو این خورش سبزی فقط اسفناج هستش
اسفناج خورد شده نیم کیلو
پیاز یک عدد درشت
سیر یک بوته
گردو دویست گرم
عدس یک لیوان
لوبیا چیتی یک لیوان
رب انار ترش یک قاشق
انار دون شده در صورت تمایل
آب قلم یک لیوان
لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس میدیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و میپزیم.
بعد عدس رو به همراه اسفناج خورد شده و لوبیا میزاریم تا بپزه.
در این بین پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم سیر رنده شده و گردو چرخ شده نمک فلفل و زردچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم.
انار و رب انار هم اضافه کرده و یه تفت دیگه میدیم بعد به همراه آبگوشت به خورش اضافه میکنیم.
حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خوش جا بیوفته و بپزه بعد با ماهی شور و سایر مخلفات سرو میکنیم.
.
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
قلوه گوساله - 2 عدد
1 عدد پیاز
دو حبه سیر -2
سس سویا - 100 میلی لیتر
روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری
نمک ، ادویه جات
شوید تازه
فلفل چیلی
ماکارونی یا هر خوراکی دیگر.
—————————————————
برای شروع بوی قلوه را از بین خواهیم برد ، قلوه را به صورت مکعب خرد می کنیم و در آب سرد یا شیر سرد میزاریم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بشویید خشک کنید مواد لازم را اضافه کنید و داخل ماهیتابه روی اجاق بریزید آن را بپزید تا تمام آب آن بخار شود ، و مرتباً هم بزنید. اکنون ، کره یا پیازچه و پیاز نازک خرد شده اضافه کنید. آن را بپزید تا پیاز آماده شود ، ماکارونی آب پز شده و شوید ریز خرد شده را اضافه کنید. بزارید نیم ساعت دم بکشه
نوش جان😋
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مزه_دار_كردن_ماهى
🔷مواد لازم
🔹يك پيمانه آرد معمولى
🔹نمك به ميزان لازم
🔹زعفران براى هر يك عدد ماهى يك ق غ خ
🔹فلفل و زردچوبه هم يك ق چ خ
اول ماهى رو تميز شسته و پولكاشو گرفته و بزاريد تا كاملا ابش چكيده بشه
بعد استخوانش رو ميگيرم و كاملا ماهى رو باز و با ي قاشق زعفران با كمك برس رومال كرده و كمى نمك روش ميپاشيم
حالا يه پيمانه آرد و يك ق غ خ زردچوبه و فلفل رو با هم مخلوط كرده و رو ماهى پاشيده و بازگوشت كوب يا بيفتك كمى اروم روش ميكوبيم و يك ربع استراحت ميديم
كمى روغن رو تو ماهيتاته ميريزيم وقتى كمى داغ شد يك ق غ خ زردچوبه اضافه و ماهيتابه رو يه چرخش ميديدم و اول قسمت روى ماهى رو توش پهن ميكنيم و ميزاريم سرخ و برشته بشه
ماهى رو تا مطمئن نشديد ك كاملا برشته شده برنگردانيد وقتى روش به خوبى سرخ شد با كمك دو كفگير به پشت برگردانده تا حسابى برشته و سرخ بشه ماهى رو اول با شعله زياد و بعد متوسط كنيد ك روغن زياد به اين ور و اون ور نپاشه فقط زياد كم نباشه ك ماهى نرم و از هم جدا شه كاملا شعلش رو به زيادى يعنى نه زياد ك بسوزه و نه زياد ك نرم بشه
.
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
کوفته بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
.