eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ مواد لازم ۲ عدد فیله مرغ کنسرو ذرت ۱ پیمانه خیارشور خرد شده ۱ پیمانه کمی شوید ماکارونی پخته شده ۱ کاسه ( اگه نبود هم میشه) کاهو اگر کوچیکه یکی اگر بزرگه نصفش ماست ۱ کاسه ماست چکیده ۳-۴ قاشق مایونز ۱ قاشق ( به دلخواه) پودر سیر ۱ قاشق سوپ خوری نعناع خشک کمی نمک طرز تهیه: مرغ را تفت داده پخته و خرد کنید. بقیه مواد را هم خرد کرده و با ماکارونی مخلوط کنید، تمامی مواد را مخلوط کنید.
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپوچینو 1_پودر نسکافه که استفاده میکنید مارک خوب باشه ودانه درشت 2_حتما آب که میریزید روی نسکافه داغ باشه 3_برای هر فنجان 1 قاشق مرباخوری از نسکافه آماده شده بریزید چون زیادش خیلی تلخ میشه (من زیاد ریختم کمی تلخ شد) 4_شیر هم پر چرب وداغ باشه 5_برای هر فنجان 1 قاشق غذاخوری شکر بریزید (اگه تلخ دوست دارید کمتر بریزید 6_برای 2 فنجان 1 قاشق غذاخوری سر صاف پودر نسکافه بریزید 6_برای همزدن پودر نسکافه میتونید از همزن دستی ویا مثل من از مینی میکسر ویا همزن برقی (با یک مفتول) یا میکسر هم بزنید تا خوب کف کند، مدت زمان هم بستگی به نوع دستگاه دارد اگه زیاد نسکافه بریزید کف زیاد میکنه ولی کاپوچینو خیلی تلخ میشه. مواد لازم: 2 قاشق غذا خوری دانه‌ قهوه(از مارک نسکافه gold استفاده کنید ) 2تا3 قاشق شکر (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید) نصف فنجان آب گرم (آب داغ باشد) 2 فنجان شیر گرم طرزتهیه : نسکافه، شکر و آب گرم، را در دستگاه میکسر ریخته وچند دقیقه بزنید تا خوب مایه غلیظ شود. قهوه آماده شده را در دو فنجان تقسیم کنید. سپس شیر داغ وجوش داده را به فنجان ها اضافه کنید..
آشپزی ایرانی🍔
#تایگر_کیک 👆👇
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۶۰ گرم ( یک و یک چهارم لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۷۵ گرم ( دو و نیم لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۷ گرم ( ۲ ق م سر خالی) (پودر کاکائو رنگ روشن ۲ ق غ ، پودر کاکائو رنگ تیره ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم همراه ۲ ق غ آرد سفید) همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ رو همراه شکر و وانیلبا همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن مایع رو ریختم و یک دقیقه همزدم .شیر روهم ریختم و بعد از کمی هم زدن ، همزن روکنار گذاشتم . دو و نیم لیوان آرد رو همراه بیکینگ پودر ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد کیک ریختم و مخلوط کردم . مایه کیک رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کردم . به هر قسمت هر ماده ای که می ریزید باید توازن داشته باشه و تعادل برقرار بشه تا یکی از مایه های کیک ته نشین نشه و خراب نشه . پس وقتی به دو تای دیگه پودر کاکایو روشن و تیره ریختم به اون یکی هم آرد اضافه کردم که مقدارش مثل اون ها با کاکایو یکی باشه . به یک قسمت زعفران + ۲ ق غ آرد سفید اضافه کردم ، به قسمت دیگه ۲ ق غ پودر کاکائو رتگ روشن و قسمت بعدی ۲ ق غ پودر کاکائو رنگ تیره . قالب من گرد به قطر ۲۳ سانت هست که کفش کاغذ روغنی انداختم و از هر مایه کیک با ملاقه برداشتم و مطابق فیلم ریختم تا پایان کار . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ۱۷۰ ، ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . برای اینکه کیکتون هم گنبدی نشه . دیواره های قالب رو اگر قتلبتون طرح دار نیست چرب نکنید و همچنین دور دیواره های قالب حوله مرطوب بپیچید و با سنجاق به دور قالب وصل کنید و بزارید داخل فر تا کیکتون گنبدی نشه . حوله نمی سوزه فقط حوله ای باشه که فقط برای این کار بزارید . دیگه کیکتون گنبدی نمیشه 🙂. بدون فر این کیکرو داخل فر دست ساز و یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید 🌟
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید) 1 عدد پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد کدو (به دلخواه) 1 عدد هویج فلفل سبز و یا فلفل قرمز جعفری سیر نمک روغن زیتون طرز تهیه: سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .