فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه #دلمه_فلفل_ترکی
#غذای_ملل #غذای_ترکی
فلفل دلمه
پياز
ليوان بلغور
گوشت چرخكرده
گوجه خرد شده
رب گوجه سس گوجه فلفل تندنمك جعفري خرد شده
موادراباهم مخلوط كنيد.
فلفلهاراپركنيد.
درقالب بچينيد.
آب ورب گوجه رابريزيد.
فويل بكشيدودرفربزاریدبپزه✾
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳بامیه بازاری👩🍳
شهد
۲ لیوان آب
۱/۵لیوان شکر
۱/۸ق. م جوهر لیمو یا ۱ ق. غ آبلیمو
دو قاشق غ گلاب
کمی زعفران
۱ ق.غ گلوکز(قابل حذف)
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوق العاده خوشمزه
مواد لازم
گوشت مرغ
2 قاشق آشپزی به همراه آب ماست
1 رب گوجه فرنگی
نصف فنجان روغن
فلفل قرمز
فلفل سیاه و سفید
زیره
نمک
دستور پخت:📖📖🔖📖📖
ابتدا ماست ، آب ماست ، رب گوجه فرنگی ، زیره ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، فلفل سفید و نمک را اظافه کنید سپس کاملا مخلوط کنید🕯🕯
حال گوشت مرغ را به آن اظافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
سپس گوشت ها را مطابق فیلم درون پلاستیک بپیچانید و بمدت 2 الی 3 ساعت درون فریزر قرار دهید ، بعد از یخ زردن کامل آن را بصورت برش های کوچک دراورده و درون روغن کاملا سرخ کنید.😙😙
#پاستا_سبزيجات
پاستا فتوچيني رو داخل آب جوش بريزيد روغن ونمك اضافه كنيد بعد از اينكه تست كرديد ونرم شده بود آبكش كنيد،
كدوسبز وهويج رو با پوست كن نواري برش بديد چند دقيقه همراه بانمك داخل آب جوش بريزيد وآبكش كنيد،
حدود يك قاشق كره ويك قاشق روغن داخل تابه بريزيد،سير،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سياه،پاپريكا وآويشن روتفت بديد،كدو وهويج رو هم كمي تفت بديد،قارچ رو باكمي ليموترش جدا تفت بديد وبه مواد اضافه كنيد،
پوره گوجه يا رب رو اضافه ميكنيم،پاستا رو هم اضافه ميكنيم وحدود ده دقيقه دم بزاريد
🥞پای ماهی برای 4 نفر
🥪🥪🥪🥪
ماهی سفید : 500 گرم
ماهی سالمون : 250 گرم
میگو : 250 گرم
هویج : 2 عدد
ساقه کرفس : 2 عدد
جعفری خرد شده : 2 ق س
پنیر چدار رنده شده : 1 پیمانه
آرد سفید : 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو : 1 قاشق سوپ خوری
سیبزمینی : 1 کیلوگرم
کره : 50 گرم
شیر : 4 /1 پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
🍵🍵🍵🍵🍵🍵
🧅🥔سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید، آنها را داخل یک ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب له شان کنید. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنید تا پوره سیبزمینی آماده شود.
ماهی ها و میگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنید. در یک کیسه نایلونی تکه های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آبلیمو هم داخل ظرف بریزید و تکههای ماهی و میگو را کاملا آغشته به مواد کنید.
یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکههای ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شستوشو رنده کنید. حالا کرفس و هویج خرد شده را روی تکههای ماهی و میگو بریزید.
👨🍳
🍳تخم مرغ در ابر، غذایی جدید که می توانید با تخم مرغ درست کنید😍
🥚مواد لازم 🥚
🔸تخم مرغ : 4 عدد
🔸پیازچه خرد شده : یک چهارم پیمانه
🔸پنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانه
🔸فلفل خرد شده : دو قاشق غذاخوری
🔸نمک و فلفل : به میزان کافی
🍳زرده را از سفیده جدا کنید.
زرده ها را جدا از هم قرار دهید.
سفیده را با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد.
به آرامی پنیر، فلفل و پیازچه را به سفیده اضافه کنید و آرام هم بزنید.
در سینی حاوی کاغذ روغنی، قاشق قاشق مواد را با فاصله از هم بریزید.
وسط هر یک حفره ای ایجاد کنید. سپس به مدت سه دقیقه در فر که از قبل روی 230 درجه سانتی گراد تنظیم شده است، قرار دهید.
پس از این که کمی طلایی شد و قبل از این که کامل بپزد، از فر در بیاورید و یک زرده در وسط هر یک قرار دهید و مجدد به مدت 4 دقیقه در فر بگذارید.
در صورتی که دوست دارید زرده سفت تر باشد، آن را یک تا 2 دقیقه بیشتر در فر قرار دهید.😋
🍨فرنی با آرد برنج و طرز تهیه آن
مواد لازم برای دو نفر🌰
🍥🍥🍥🍥🍥
۴ لیوان شیر
۴ قاشق غذاخوری سرپر آرد برنج
۴ قاشق غذاخوری شکر
نصف استکان آب
نصف استکان گلاب
نصف قاشق چایخوری هل سابیده شده و پودر شده
یک قاشق مرباخوری زعفران دمکرده غلیظ برای تزئین
دارچین و خلال پسته برای تزئین
🍨🍨🍨🍨🍨
شیر سرد را با لیوان دستهدار در یک قابلمه مناسب (ترجیحا تفلون) بریزید. سپس آرد برنج را بههمراه آب، شکر و هل به شیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند.
مرحله دوم:
قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. توجه داشته باشید که اگر برای چند لحظه هم زدن را متوقف کنید، آرد برنج در شیر گلوله گلوله میشود.
مرحله سوم:
پس از غلیظ شدن فرنی، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای دسر بهدست آید.
مرحله چهارم:
شعله گاز را زمانی خاموش کنید که فرنی، نه سفت و نه شل باشد. دقت کنید که فرنی پس از سرد شدن، کمی سفتتر میشود. فرنی را در همان حالت گرم، بلافاصله در ظرفهای سرو یا کاسههای کوچک بریزید.
👨🍳
😋😍با این دستو ساده پیتزا را بدون فر و مایکروویو درست کنید.
🍕🍕🍕🍕🍕
🥣مواد لازم برای 4 نفر :
تخم مرغ : 5 عدد
پودر سوخاری : 2 قاشق غذاخوری
قارچ : 6 عدد
فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
ذرت : به مقدار لازم
کالباس : 250 گرم
پنیر پیتزا : یک بسته بزرگ
نمک و ادویه : به مقدار لازم
🍕🍕🍕🍕🍕
🥨طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید.
به آرامی پودر سوخاری را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها نمک و ادویه را اضافه کنید.
مخلوز تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و درب آن را بگذارید تا تخم مرغ ها کامل بگیرد.
سپس مواد خرد شده با پنیر پیتزا را لایه لایه روی تخم مرغ ها ریخته و دوباره درب تابه را بگذارید.
زیر شعله گاز را کم کنید تا پنیر پیتزا آب شده و به خورد مواد خرد شده برود.
بعد از حدودا 20 الی 30 دقیقه پیتزای شما حاضر است.
🥙سالاد روس🥙
🥔سیب زمینى نگینى خرد شده : 2 عدد متوسط
🥕هویج نگینى خرد شده : 1 عدد متوسط
🥗نخودفرنگى تازه پخته شده : 1 فنجان
🍃شوید خرد شده : به مقدار لازم ( اگر از شوید تازه استفاده کنید بهتر است )
🥒خیار شور : کمی
🥚تخم مرغ نگینى : یك تا دو عدد
🍥ماست چكیده : به مقدار لازم
🧅پیازچه خرد شده : 4 عدد ( اگر به طعم پیازچه علاقه ای ندارید می توانید ان را حذف کنید )
لوبیا قرمز پخته شده : 1 فنجان
🧂نمک : مقداری
طرز تهیه سالاد روس 🥣🥣🥣
تمام مواد خرد شده را با هم مخلوط کنید.
سس این سالاد همان مخلوط ماست چکیده، شوید و پیازچه است.
یکی از نکات مثبت این سالاد، عدم استفاده از سس مایونز است.
👨🍳
🧉فرنی با آرد گندم و طرز تهیه آن
🔸مواد لازم برای دو نفر🔸
🍨🍨🍨🍨
یک قاشق غذاخوری آرد گندم
۲ پیمانه شیر
۴ پیمانه آب
۵۰ گرم کره
یک قاشق غذاخوری شکر
دارچین، مغز پسته و گل محمدی خشک شده برای تزئین
🍭مرحله اول:
آرد گندم را دو بار الک کنید. آرد و شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا آرد در شیر کاملا حل شود. سپس شکر و ۴ پیمانه آب را در قابلمه بریزید و مواد با یک ملاقه چوبی هم بزنید تا شکر در مواد حل شود.
🍭مرحله دوم:
قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شیر به جوش بیاید. سپس کره را در فرنی بیندازید و خوب هم بزنید. پس از اینکه فرنی به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید.
🍭مرحله سوم:
فرنی را بلافاصله در ظرف سرو بریزید و با دارچین، مغز پسته و گل محمدی خشک شده تزئین کنید.